Full rulle!

Hejsan mina kära vänner! 
Då Johan sov borta inatt så spenderade jag kvällen igår hos mamma och pappa. Vi åt korv med bröd (MUMMS!) och kikade på både farmen och Antikrundan. Sen åkte jag hem och slängde mig i soffan och sov som en liten baby. Så trött nu för tiden! Skönt säger jag om det. 


Idag känns det som att det kommer att bli full rulle. Jag ska åka och handla, hämta grejer, städa av de sista som ska städas. Sen till kvällen kommer Johan hem, med barnen. Lika så kommer Niklas också hit till kvällen så det blir fullt hus! Alltid lika spännande! 

Men nu ska jag fortsätta morgon mysa och kika på tuben innan det är verklighetscheck. 

När det inte blev som det skulle..

Detta inlägget har jag dragit mig för att skriva. Jag har dragit mig för att ens prata om detta ämne. Pulsen stiger och magen knyter sig varje gång jag försökt skriva detta, men det känns som att en förklaring måste göras. Så här kommer den.. 


Det är med stor sorg jag skriver dessa ord. Det gör verkligen ont i mig när jag tänker på att min dröm får vänta. Det blev trots allt ingen skola för mig. 

På grund av att jag inte riktigt klarade terminen jag gick år 2012 (anledningen är irrelevant för bloggen.) så har jag ingen rätt till stöd första terminen nu. Vilket jag inte hade en aning om när jag sökte, varpå jag fick vända och vrida på allt i mitt liv. Men fick även lov att inse att de fungerar inte just nu i mitt liv att studera, inte utan stöd. 

Det känns som ett stort misslyckande, fastän det egentligen "bara är så". Ingen större deal, men i min värld så var detta fruktansvärt. Är fruktansvärt. Jag har gråtit floder över detta, jag har varit arg och ledsen. Det kändes som om jag sprang rätt in i en glasvägg, med skolan på andra sidan glaset. Jag har även känt stor skam över detta, även fast det är mänskligt att fela och misslyckas. Men ändock, skammen har varit stor och djup inom mig, jag har känt mig som ett stort misslyckande helt enkelt. 

Det är inte lätta känslor jag burit tack vare detta beslut, i början så bara grät jag så fort jag pratade med någon om detta. Från början var dom bara fyra stycken som visste. Nu vet ni alla. Så om ni funderat när jag egentligen börjar och varför jag skriver att jag jobbar, så vet ni nu.

Jag har haft turen att fått tag i en fast heltidstjänst på en skola för ett halvår nu, vilket jag är oerhört glad och spänd över! Så drömmen lever kvar, jag lever min dröm. Men drömmen om att vara utbildad lärare får dröja, åtminstone tills det finns sparade medel för att klara det första halvåret utan oro. Så något gott kom ändå ur detta onda. 

Mycket vill ha mer!

Den här laminatorn är nog de bästa/värsta som hänt mig! 
Det bästa ju att jag kan göra hur många saker till kalendern som helst! Det värsta är att jag kan göra hur många saker till kalendern som helst..
Motsägelsefullt? Se det som så här, jag har nu tre uppsättningar med avdelare, jag tycker om dom alla tre! (Några mer än andra) men jag kan ju inte använda alla samtidigt!? Det är det som är problemet. Men som nr 1 där på min wishlist står det en gul cc, slltså en till kalender men en gul. 


Målet är ju att köpa en till slut, då delar jag upp allt innehåll på båda. Kalender i den gula och listor i den här, då kan jag ha två uppsättningar per gång! 

De nya uppsättningarna jag gjort idag ligger högst upp till höger på bild. Som "startsida" har jag ett citat från Walt Disney sedan är de fina mönster och bilder resten. Jag älskar den här kalendern! 

Förra och denna veckas uppslag!

Hejsan mina kära vänner! 
Nu börjar jag bli människa igen efter denna magsjuka. 
 

Här har vi förra veckans uppslag. Det nya jag börjat föra in är vädret, kan vara lite roligt ändå att se tillbaka och se att för en vecka sedan var de stor skillnad mot nu. 
 

Denna vecka ser än så länge ut såhär. Inte allt för mycket inbokat, några saker är inte riktigt färdiga än därav post-it. 
 
Här nere kan ni se videon: 

Sjuk sjuk sjuk.

Vilket helvetes dygn om vi säger så. Varit vaken mer eller mindre sedan klockan fyra imorse, sovit i intervaller av tio minuter styck sedan dess då den där underbara vintersjukan hälsat på min kropp. Så spenderat hela dagen på soffan/på toa.


"Maten" har bestått utav Coca Cola utan kolsyra (mmmmm) och blåbärssoppa. Livet kunde varit bättre, nu är jag dessutom inne på rond två då jag mått ganska så okej sedan fem i eftermiddags. Bara haft feber, men som sagt så är omgång två igång. Känns som att kroppen ska gå sönder, av sömn och värk. 

Ingen lycklig tjej här inte! 

FÖRRA OCH DENNA VECKAS UPPSLAG!

Detta inlägg har dröjt på tok för länge. Men så kan det gå, förvarnade som sagt för att de var mycket jobb denna veckan. 


Så ovanför ser vi förra veckans uppslag.  Inte alls hänt så mycket spännande.


Här ovanför har vi denna vecka. Inte det lättaste att fylla i efterhand. Då jag gjorde detta igår, inte haft tid denna vecka. Eller ork ska man kanske säga. 

Då min klistermärkssamling börjar på att ta slut så har jag börjat teckna nu i veckorna. Öva öva öva. Planen är att så småningom endast ha dekorativ tejp och resten tecknat eller något liknande. 

Förvarning!

Denna vecka kommer att vara lite tom på inlägg, första veckan tillbaka i verkligheten med jobb och det är både långa och sena dagar på jobbet då jag har fritids denna vecka också. Men det kommer! 


Just nu lever jag på detta citat som sitter i min kalender och påminner mig varje gång jag öppnar den. 

Mycket nytt!

Så var det måndag än en gång!
Haft ett kort uppehåll från bloggen, barnen har varit hemma i helgen så fokuserat på att umgås med familjen. 


Det har varit många nya saker här på kort tid. Charlie är inne mer eller mindre hela dagarna nu! Han säger till när han vill ut, var han vill ut. Om han vill ut i hundgården eller promenad. Väldigt smart hund den där. Så har han varit lös på nätterna, varit inne hela helgen med barnen och busat och lekt. Påbörjat sin nya karriär som lastbilshund. Ja listan kan göras lång runt just denna hunden.

Sen är de andra saker som är "nya", men de tar vi i ett annat inlägg.

Nu ska jag snart iväg och jobba, jobbar hela veckan. Ska bli skönt att få rutiner än en gång. Så sömnen kanske blir på min sida igen, vem vet? 

Vi hörs i eftermiddag igen! 

WRECK THIS JOURNAL - Video 5.

Så var det dags för denna video att komma upp här, helt glömt av att jag inte la upp den när jag laddade upp den på YT. Men men, här får ni se senaste sidorna i min WTJ som jag gjorde här i veckan. Det var både blött och roligt!
  

Kan man, gör man!

Dagarna börjar gå i mönster igen. Samma sak från morgon till kväll. Vakna, äta, sova. Dock så har jag idag gjort nya dividers till min kalender. Bara för att jag kan! 


Det blev inte riktigt som första tanken var, men jag är ändå nöjd med dom. Det är superkul när man dessutom har en laminator som kan göra allt lite mer stadigt! Oroar mig ändock lite över att jag kommer att bli helt inne på detta, alltså att göra dividers. För det är så roligt! Men man kan bara ha en uppsättning i per gång, tråkigt nog. Så har jag bara en kalender också, haha! 

Så om någon tycker om mig lite extra mycket så vill jag mer än gärna ha en till. Om inte annat kanske det finns någon annan som har en kalender som vill ha dividers? Jag vet inte jag. 

Håller även på att fundera ut ett namn till min youtubekanal. Nu när jag tänker bli lite mer seriös med den så känns det som att Madelene Holmstrom är lite väl svårt att hitta. Så det lutar mot MadeleneHo som jag heter överallt annanstans, eller PlanMaddie då den är mest inriktad på just planning. Hjälp mig avgöra! 

Mattehjärtat svämmar över!

Hejsan mina kära vänner! 
Charlie har nu varit själv här hemma med oss i ett dygn, minns inte sist det bara var han. Om det ens varit det, men han är som förbytt! 
Det ska mysas, kramas, bara vara. Han sover som aldrig förr, inte jobbig någonstans. Inatt sov han med öppen bur och har skött sig jätte bra! Varit upp några vändor o väckt oss för att se så vi är okej. Inte mer än så. 


Våran lillkille har blivit stor på ett dygn. Världens bästa Charlie! De är som om han vore min son, jag är jätte stolt över att han sköter sig så bra. Han visar ju bara vad vi vetat hela tiden, att han är världens bästa hund.

John Blund glömde av mig..

Hejsan mina kära vänner!
När man vaknar, utvilad dessutom, klockan fyra och inser att man endast sovit fyra timmar.. Då blir man lätt trött på sig själv, nåja. Jag låg och vände och vred på mig en stund innan jag till slut klev upp. 

Spenderat den senaste timmen med att färglägga badkaret och måla bubblor, denna sida ska göras idag. Dock har jag inte kommit på än hur jag ska täcka de andra sidorna som jag helst inte vill ska bli blöta.. 


Någon som har ett bra förslag? Skriv i kommentarerna! Chansen är ändå ganska så stor att jag snart somnar om då jag börjar bli väldigt trött igen. Så de finns ännu tid för att komma med idéer! 

Så blir det även några fler sidor som kommer göras idag då jag tänkte knåpa ihop det till en video när den ska duschas. Som jag räknat ut kommer det bli mellan 5-7 sidor gjorda idag i video. Ska försöka få upp videon idag också. 

Nej nu ska jag göra ett tappert försök till att somna om, annars får dagen börja nu. Hur som helst så hörs vi lite senare! 

FÖRRA OCH DENNA VECKAS UPPSLAG!

Som jag skrev igår så var allting färdigt, det är bara mitt minne som sviker. 
 
 
Här ovanför ser vi hur förra veckan kom att se ut, inte allt för mycket.
 
 
Här ovanför ser vi denna vecka, väldigt tom! Med några saker på post-it lappar som är flyttbara då inget av dom varit helt hundra då jag skrev in detta. Här nedanför finns videon för denna vecka, planen är att i år ska det finnas minst en video i veckan! Så prenumerera om ni inte vill missa något! 
 
 

Två stycke köttfärslimpa.

Hejsan mina kära vänner! 
För att tydliggöra gårdagens inlägg så, nej jag var inte till sjukhuset. Vi var och hälsa på ett par vänner i Falun. 

Idag är det en slödag, som alltid känns det som. Men med detta väder finns det inte så mycket mer att göra. Jag ligger tillgänglig för jobb, men de är dåligt med det nu när de är vikariestop. Men jag vet inte om de hävt de än? Nåja de är som det är. 


Både Alva och Charlie är slöa idag, eller ja.. Alva vill bara sova och Charlie vill bara busa, i vanlig ordning när det kommer till honom. Men han kör lite lugna gatan även han idag. 

Vi ska lite senare äta köttfärslimpa, jag kallar hundarna för köttfärslimpor när de är på latsidan. Allt är köttfärslimpa! Ska ut sen och skotta av gården, än en gång. Känns som att de inte görs något annat just nu, men ska det fortsätta vräka ner på detta viset så!

Ha de! 

Det är påväg!

Hejsan mina kära vänner! 
Satt igår eftermiddag och filmade en video inför veckans uppslag, den är redigerad och uppladdad på youtube och allt är klart på den fronten. MEN jag har glömt att fots bilderna, då vi int där hemma så kommer det inlägget att komma upp ikväll. Alternativt imorgon också. 


Det är snö överallt, det är så mysigt! Livet har tagit en drastisk vändning än en gång. Till det sämre denna gång. Men det kommer att komma ett inlägg om det också. Men nu fokuserar vi oss på varandra och att göra det bästa av situationen. 

Nej nu är vi framme i Falun så vi får höras här till kvällen, annars hörs vi imorgon. Puss och kram!

Ett stycke snö.

Idag för ett år sedan var det snöstorm, man såg knappt framför sig. Min bil snöade över och jag och de berörda människorna denna dag fick kämpa för att ta oss hem. Det var helt galet! 


Idag snöar det, ganska så mycket. Det har kommit ca en, en och en halv decimeter snö under natten. På lång sikt ser man dåligt pågrund av snöyra. Men det är inte alls som förra året. 

Men jag älskar snö! Så jag är glad! 
Igår så tog jag våran snöslunga och slungade av gården och idag gjorde Johan det. Vi eldar (på gott och ont) och bara myser av varandras sällskap! 

Snö snö och lite mer snö!

Hejsan mina kära vänner!

Den här dagen är ganska så snarlik gårdagen. Händer inte allt för mycket. 


Det har börjat toksnöa här hemma under natten/morgonen. De var mer eller mindre snöstorm! Men nu singlar de lätt snö. Kommit hur mycket som helst bara sen igår kväll. Syns inte ens att det blivit plogat på våran väg igår.

Jag lyckades med att hitta på min sabba den här boken igår, bläddrade igenom den och ser att det är mindre än tjugo sidor kvar. Så mitt mål är att göra ut den innan januari är slut. Lika så skrev jag ut lite fina bilder som ska upp på väggen i mitt rum, om de ska upp med tejp eller ram vet jag inte än. Det får tiden avgöra och mitt tycke.

Idag är det min och Johans dag, snart har jag bott här i nio månader, helt galet vad fort tiden går!!

Bergochdalbana.

Hejsan mina kära vänner! 
Det är kallt ute idag, likt alla andra dagar den här veckan. Humöret är ganska så lågt, därav saknad av videos. Inte alls lust eller ens ork till det. Men de kommer!

Jag sitter här i soffan under ett täcke och spelar Sims som vanligt, Johan är i smedjebacken på kalas. Jag är snorig och hostig än så stannar hemma för att inte smitta någon.


Det enda positiva med kylan är ändå att set är så oerhört vackert ute! Jag är kär i våran omgivning mer eller mindre, fastän jag får fotografera genom fönstret då det är för kallt för att gå ut.

Idag har jag förövningar slagit personbästa, somnade förs tolv igår för första gången på evigheter, klev upp en sväng vid fyra imorse och kissade. Gick och la mig igen och vaknade klockan elva. Så skönt det var att få vakna utvilad! Min fina sambo hade varit vaken ganska länge men då jag har en ful ovana att vakna så fort någon rör sig ur sängen så låg han kvar snällt och väntade på att jag skulle vakna. Finns det någon bättre? 

Nu ska jag spela vidare, göra lite pyssel och kanske filma lite. Vi får allt se, på återseende! 

Att utmana sig själv och varandra!

Jag och min trofastaste bloggläsare, även en av mina närmaste vänner, Emma spelar sims 3 på ganska så daglig basis. Men igår började vi med en utmaning för oss båda, då det blir lätt enformigt på sims och man tröttnar och byter familj. Så vi gjorde som sagt i ordning en utmaning för att spicea upp det hela! 
 
Vi dividerade fram och tillbaka hela dagen över olika regler och mål vi skulle ha med våra simmar. Till slut hade vi tre regler gällande självaste simmen, fyra stycken regler gällande huset som den skulle bo i, en stor reel gällande spelandet samt ett mål. Vi båda uppnådde målet igår, samt höll oss till de alla regler som vi satt. Så idag är en ny dag, alltså ny utmaning och nya regler. 
 
 
Här ovanför ser ni min sim, Daniel. Våra regler för simmen var ganska enkla:
- Gör den kraftigaste simmen man kan göra enligt spelet.
- Det får inte finnas några muskler från start på simmen.
- H*n ska ha konstiga opassande egenskaper MEN God måste finnas med då man måste donera pengar.
 
Så alltså här har ni min gubben, Daniel, som sagt. Han har egenskaperna soffpotatis, God, överkänslig, ensamvarg och han hatar naturen. Vårat mål med gårdagen var att vi skulle göra våra simmar smala, samtidigt som de måste jobba då de ska donera 1000 simdaler i veckan. Det var en utmaning utan dess like! 
 
 
Men jag lyckades som sagt var, han blev smal. Råkade även ut för både inbrott och brand under gårdagen, men det är sånt som händer. Så idag är det dags för Daniel att anta en ny utmaning i livet. Idag ska vi till att börja med riva huset och bygga ett hus med en kassa på 50 000 simdaler. Istället för som igår 5000 simdaler. Så idag ska han testa på att vara rik. Samt testa på ett nytt yrke. 
 
Detta var riktigt roligt att spela! Att testa på olika utmaningar som man själv samt någon annan satt för en. Sätta ett mål för att sedan uppnå det och hålla målet flytande. 
 
Är du också en simsnörd som fastnat i gamla vanor? Spicea upp det hela lite med en utmaning!

Kallare än kallt!

Hejsan mina kära vänner!
Idag är det en otroligt kall dag. Var 23 minusgrader ute när jag vaknade, jätte kallt inne. Så har spenderat de senaste timmarna med att elda som en tok. Fick till slut liv i Johan så han kom ner och letade reda på en värmefläkt så numer har vi över tjugo grader inomhus. Så nu börjar man på att bli människa igen. 
 
Ska alldeles strax till att laga mat, det är köttfärssås och spagetti som står på menyn. Sen blir det nog till att titta på film och bara mysa, inte ut något idag heller. Måste vara hemma och elda upp värmen. Dock ska det också storstädas faktiskt, så det ska vi också göra. Vilket säkerligen ökar värmen lite till då det brukar bli ganska så varmt här hemma när man städar.
 
Repostar en gammal bild på mig och Oggisen, jag saknar min tant så otroligt mycket! Men det dröjer ett par månader innan hon kommer hem igen. Min älskade tant. 
 
 

Förra och denna veckas uppslag!

Så var det dags igen, vet att det dröjt lite denna gång. Men lagt all energi på att fixa pluggrummet så detta fick prioriteras bort lite. 
 

Här ovanför ser vi förra veckan. Den ser väldigt upptagen ut men det är mestadels små noteringar kring vad vi gjort under dagarna. Allt som oftast har detta blivit ifyllt efteråt.
 

Här har vi denna veckas uppslag, slutet av veckan är ganska så osäkert än så länge därav post-it lappen. Vill ni se när jag dekorerade denna veckan? Titta då här nedanför.. 
 
 

Förste eldvakt!

Hejsan mina kära vänner! 
Jag lyckades faktiskt beta av ett par punkter på listan trots allt igår, finns några punkter kvar, men de kommer jag nog kunna beta av idag.

För tillfället är jag förste eldvakt, försöker få upp värmen i huset, när de gick ner och vände på 16 grader så gav jag upp och Johan fick hämta ved. När det är 17- ute då lär man elda! Då klarar inte pannan av att värma själv. Men jag tycker att jag sköter det bra om jag får säga det själv. 


Johan och Theo har börjat åkt neråt, idag är dagen då lillgrabben får åka hem. Tandläkarbesök och sådant. Men de dröjer nog inte allt för länge innan de är här igen på vardaglig basis! 

Jag har nästan gjort färdigt mitt pluggrum nu, vi målade på för glatta livet nästintill hela dagen igår, mycket blått som skulle täckas. Så det kommer att komma både ett inlägg och en video på det bara jag känner mig färdig. Är lite mer saker som ska upp dit bara innan jag känner mig färdig. Plus att det ska upp saker på väggarna, men de kommer sinom tid. 

Nu ska jag fortsätta elda, bara gått upp 0,3 grader sedan jag lade i förra vedklabben. Vi hörs! 

Jag älskar kontorsmaterial!

Hejsan mina kära vänner! 
Idag är det en såndär dag som jag sent igår kväll gjorde en låång "att-göra" lista till, det jag gjort än så länge är: klivit upp, lagt mig på soffan, spelat Sims och plockat i och ur diskmaskinen. Tror ni att något utav de står med på listan? Nej det gör ju inte det. Jag har ingen ork, jävla förkylning. 


Igår åkte vi till IKEA och jag fick släppa lös mina hämningar. Jag köpte de mesta småplocket, allt och lite till. Dock köpte jag penskrinet, whiteout, de stora gemen och guld o silver pennorna på city gross i Falun. För vi var nämligen dit också, för att hälsa på Elin och Markus i deras nya hem. 


Idag fick jag två små paket på posten. Hade glömt av att jag ens hade beställt någonting så det blev en överraskning!


I paketen fanns dessa roliga post-it lapparna! De är från fyndiq allihopa. Finns hur mycket som helst där, önskar att jag kunde ha en av varje! Men får fylla på denna kvot sakta men säkert. Två stycken är dessutom present (därav dubbletter) så jag ska ju inte ha allihopa för mig själv heller, så de kommer nog gås igenom ganska så snabbt! 

Älskar dock de med dalahästar och dalakullor, det är notislappar med temat "Sverige". Gillar att Dalarnas starkaste föremål används för att representera Sverige. 

Nej nu ska jag nog göra ytterligare en sak som inte finns med på listan, ha de gott så länge! 

Velande utan dess like.

Dags för en liten snabb uppis om TS3. 
 
Jag är en sån person som lätt tröttnar på mina simmar. Jag byter mer än gärna ut dom om det blir för tråkigt. Vilket jag nu gjort, två gånger dessutom. Jag spelade så långt som till generation fem på förra familjen. Vilket jag tycker är helt okej, men sen blev de bara tråkigt och drygt då varken den tillfälliga mamman och pappan inte tog hand om bebisen. Av sig själva, så jag bytte ut dom för en ny familj med en tjej, en hund och en katt. Men de tröttnade jag också på ganska så snabbt så tog även bort dom. Nu är jag på en familj med den blå damen och hennes katt. Hon hade en hund också en sväng men jag adopterade bort honom.
 
 
När jag sa den blå damen så menade jag verkligen den blå damen. Mitt mål med henne vet jag inte riktigt, jag har flyttat med henne en vända då huset jag först byggde (Vilket jag älskade!) blev för dyrt med räkningarna. Så vi sålde det huset och byggde ett nytt mindre på samma gata. 
 
 
Bilderna här ovanför visar delar av vardagsrummet i det första huset, japp delar. Jag gjorde ett stort och luftigt hus till henne, men 1687:- i räkningar per vecka kändes lite överdrivet när hon bor själv och är ensam om inkomsten i huset. Så då tog vi vårt pick och pack och flyttade. 
 
 
Jag byggde ett nästan stugliknande hus till blå damen. Med en liten pool på baksidan och en bubbla på framsidan. Jag tänkte att alla mina hus genom spelets gång har varit vita, så nu körde vi på ett brunt hus. För att bryta vanan. 
 
 
Här ovanför har vi en snabb översikt, vardagsrum och kök delar rum. Toalett, sovrum och så trapp ut till poolen. För er kanske detta ser stort ut, men jag har aldrig byggt ett sånt litet hus tidigare. 
Det ligger även mattor här och där i v-rum/köket men de syns inte så bra av någon anledning på denna bilden. 
 
Nåja, nu vet ni vart jag är någonstans i spelet iallafall. Kommer kanske en uppdatering senare idag om vart jag är i livet också. 

Min kalender!

Så har jag lyckas filma samt redigera samt ladda upp en av videosarna som jag planerat. Det är år 2015s alla uppslag i en och samma video. Ändå hunnit med ganska många veckor med denna kalendern, fler ska det allt bli!
 
Håller även på att dividerar huruvida jag ska köpa en till likadan, eller om jag ska köpa storleken större. Samt vilken som ska få vara "Privatliv" och vilken som ska få vara "Skola". Då det känns som att jag behöver en till skolan också, men hur det blir och vad det blir så lovar jag att ni kommer att få veta det också.
 
Nej nu får ni ta er en kik här på videon så hörs vi lite senare! 
 

O än slank hjärnan hit, än dit, än ner i diket.

Så ligger jag här, som så många kvällar/nätter förr. Stirrar ut i mörkret i sovrummet, Hjärnkontoret går på högvarv. Tankar hit, tankar dit. Dock kan jag inte riktigt göra vad som nu heller, då lillgrabben sover. Vill inte väcka honom.


Så ligger här och kikar ut genom balkongdörren. Funderar på om det fortfarande snöar? Det gör det säkert. Det har det gjort de senaste två dagarna. Funderar på att gå ner en sväng, men vad kan jag tänkas göra där? 

Visst självklart har jag väl bäddat lite för detta idag, då jag sov ganska så länge på eftermiddagen, men inte alls varit nå pigg eller kry idag. Fortfarande super sjuk. Men straff ska en ha. Tycker bara att min trötta kropp kan slappna av och sova, det behöver den oavsett om jag sover middag eller ej, då nätter som denna är allt för många. 

Har dessutom en ganska så upptagen "att-göra" lista för imorgon, massa roligheter enligt mig. Ska spelas in och förbereda hela tre videos till youtube. Ska göras en massa grejer till min kalender. Byta ut pappren mot 2016 års kalender, det är ändå en massa roligt (enligt mig) som ska göras imorgon. 
Visst skulle jag väl helst av allt börja redan nu. Visst att Johan och Theo är borta majoriteten av morgondagen. Men ändå, jag vill försöka ha rätt ordning på dygnet. Det mest positiva med detta iallafall är ändock att jag faktiskt inte sover bort hela dagen. Vaknar alltid före nio oavsett när jag somnar. 

Nåja, nu ska jag sluta med detta nattliga svamlet och försöka mig på detta med att sova. Ni som läst hela vägen hit, kan ni inte slänga in en kommentar? Är så oerhört nyfiken på vilka som läser min blogg utöver de två jag redan vet. Alltså mannen bredvid mig och min världsbästa Emma! 

Tack för mig, hej! 

Love Love IT!

Så var det åter igen lördag! 
Började dagen med att vakna för grabbarna här hemma, så gick ner till soffan och kikade lite youtube tills dom kom ner. Sen var de full rulle, vi har rivit ut nästintill allt inne i pluggrummet. Bara skrivbordet som ska ut därifrån sen ska de städas av sen är det spackling på gång! Planerar att hinna med det imorgon, men hur det blir får vi se. 


Idag åkte adventsljusstaken undan och dessa fin fina ljuslyktor jag fick av Roger i klappdragningen fick pryda bordet. Tillsammans med den matchande vasen, jag älskar dom! 

Imorgon har jag planerat ett blogginlägg samt två stycken videos till youtube. Tänkte sätta igång med allting vad gäller blogg och tub nu när jag blir hemma här ett tag framöver. 

Nu ska jag se färdigt på Pinocchio tillsammans med pojkarna innan det är dags för oss alla att sova. 

Vi ses imorgon! 

En bakochfram-uppochner vänd värld!

Igår var det en relativt lugn och faktiskt seg dag. Vi gjorde inte många onödiga knop igår inte, dock så bakade Johan bullar igår. Vilken sambo man har va! Jag stod för lunch och kvällsmat, han för bak. På något vis har vi vänt på steken. Tidigare har de varit jag som stått för bak, galet! 


Han lyckades oerhört bra den där mannen, med ytters lite hjälp dessutom! Goda blev dom, det kan jag lova er. 

Så igår eftermiddag så åt vi nygräddade bullar och drack dricka till. Superfika de kallar jag det! Idag vaknas det sockerkaka och kolasnittar. Ja vi har blivit värsta hemmaparet, haha! 

Fina gröna bokstäver!

I måndags så var det en oerhört speciell dag, vilket jag pratat om hela veckan här. Men inte riktigt haft orken till att göra detta inlägg förens nu. 

I måndags fick jag ett besked som jag väntat på i flera år!


I måndags blev jag antagen till skolan! 


Något som jag väntat på i flera år, sedan sist jag var i skolan. Har sökt och sökt och sökt men aldrig lyckats ta mig in. Förens i måndags! Lyckan var total, galet underbar och total! 

Så imorgon påbörjar vi mitt pluggrum, nästa vecka åker vi nog till IKEA och köper det som behövs. Jag ska sätta mig ner i helgen och hitta på alla böcker samt vetenskapliga artiklar som jag ska ha. Skriva ut så länge bläcket räcker, beställa nytt bläck till skrivaren. Se ut en dator som jag gillar och kan leva med de närmaste åren. 

JAG ÄR SÅ GALET LYCKLIG ÖVER DETTA! Bokstavligen skrek när jag såg de gröna bokstäverna, bokstäverna som ändrat hela min framtid! 

Arbetsintervjun gick kanonbra förra måndagen, jag hade sökt jobb som Socialpedagog på Park. Jag fick jobbet dessutom. Men fick lov att säga nej till det här i tisdags då jag faktiskt väljer skolan före. Vilket förstogs och jag fick mig ett stort lycka till. 

Så nu vet ni äntligen, vad det var. Vad som är, vad jag gör de närmaste åren! 

En överraskande start!

Så var det nya året äntligen här! Det här året kommer att vara fyllt med massa spännande saker, vilket härligt år! 


Theo och Johan åkte iväg och handlade här för ett tag sedan. När de kom hem så kom bara Theo in i soffan till mig. Så jag gick för att se vart Johan blev av, då satt han där i köket, min underbara Karl, och var i full gång med att börja baka bullar! Är han för bäst? 

Det nya året började med förvåning och överraskningar, undra sa flundra hur resten av året kommer gå? 

RSS 2.0