En hektiskt dag.

Amen hej och hå vad varmt det fick för sig att bli! Huvaligen, blir minsann att bada här till kvällningen. När vi är färdiga med dagens bestyr. Vilket innebär en massa bilar just idag.

Lyckades aldrig somna inatt så jag gjorde en massa nytta istället så som tvätta och fixa med disken och gå med soporna. Likaså tog jag med min Charlie ut på en morgonpromenad imorse. Det gick suveränt tills vi träffade på en annan hund, då fick jag testa mina muskler!

Nej nu ska jag fortsätta att lida i värmen, vi hörs!


Vattendjur!

Hejsan mina kära vänner!
Här om dagen var jag, Johan och vår kära vän Mathias och badade. Så himla fint badställe! Så hoppas på himmelskt väder idag så man kan åka och bada, alternativt dra till Sunnansjö och bada där och ligga på bryggan resten av dagen.

Det är ju faktiskt som så att igår så köpte jag mig min första baddräkt, japp ni läste rätt! Madde har släng T-shirten och trosbadandet på hyllan för en äkta baddräkt inköpt på twilfit.

Heja mig!


Ny huvudgavel!

Hejsan mina kära vänner!
Så var det torsdag, vart tusan har denna vecka tagit vägen? Den har gått på tok för snabbt! Känns som att vi knappt hunnit göra någonting på våran gemensamma semestervecka.

Igår var vi iallafall till Smedjebacken och hämtade hem en huvudgavel med inbyggda hyllor som passar våran säng, det blev så galet fint! Som jag letat efter något liknande, det är inte klokt!

Ja ni ser ju på bilden hur bra det blev, för tillfället sitter jag och skriver ut bilder som ska vara i ramarna på gaveln. Ska även försöka mig på att få till lite förstoringar på Theo och Tindra att sätta upp på väggen man ser från huvudkudden, alltså den jag har i ryggen när jag tog kortet. Kommer bli super! Snart är sovrummet precis som jag vill ha det, om inte bättre!


I ett svep!

Hejsan mina kära vänner!
Här ligger jag mitt i natten och skriver. Vaknade för en stund sedan och det verkar just som omöjligt att somna om. Drygt. Men men, tur i oturen att jag fortfarande har semester då?

Nu är det denna vecka och nästa vecka kvar, sedan börjar jobbet och vardagen igen. Ärligt talat så ska det bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Hur gött det än är att vara ledig så är det ännu bättre med rutiner. Då sover jag åtminstone någorlunda som jag ska.

Imorse, eller igår morse beror på hur man ser på saken, så städade jag mitt kontor. Helt enkelt för att jag var uttråkad. Det var egentligen inte rörigt men behövde något att göra. Känns som att jag behöver städa något nu också. Men vem vet?

Det har varit så in i bombens varmt de senaste dagarna! I måndags fick jag tillochmed i Johan i sjön, vilket aldrig händer. Så det kändes super! Varmt var det också, närmare tjugofem grader var det i vattnet.

Idag fyller Mathilda hela nio år, vart har tiden tagit vägen? Sen ska vi nog också hämta hem en huvudgavel till sängen med inbyggda nattduksbord. Bild kommer, promise!


Gårdagens äventyr!

Hejsan mina kära vänner!
Igår var det en dag med full fart och fläng, först så lämnade vi min bil vid mamma och pappa för lite reparation. Efter det så körde jag Johan till jobbet. På vägen hem svängde jag in hos Johan och Johanna, jag och Johanna knatade fyra kilometer med hunden och barnen i vagnen.

Sen åkte jag hem en vända. Men kände att det var rätt så tråkigt här hemma, djuren bara sov. Så jag hoppade in i bilen och åkte till Julia, vi pysslade ett par timmar med våra kalendrar sedan så åkte vi runt och gick lite här och var i Borlänge. Var en bra dag igår, men kroppen ömmar vill jag lova, med tanke på att jag gick med långklänning och foppatofflor tillsammans med Johanna då de vart spontant att vi skulle ut och gå. Nu skulle jag väl mest behöva klippa av gräset, men orkar jag? Nej! För våran gräsklippare är den trögaste i världshistorien och dör hela tiden.

Så det blir nog att städa av inomhus idag kan jag tro.


Pokémon GO!

Hejsan mina kära vänner!
Ni kan ju inte ha missat att det finns ett mobilspel som tagit världen med storm? Och ni som känner mig riktigt väl vet också att jag är en stor tönt. Så självklart är jag fast i Pokémon träsket jag också.

Har hittat 45 st hittills varav 20 st unika. Så det är många dubbletter. Men det är roligt och man rör ju på sig!


Snark.

Hejsan mina kära vänner!
Så var vi här igen, mitt i natten. Sömnlös. Har så mycket överskottsenergi då jag har lite trassel med kroppen de senaste dagarna så mest bara vilat kroppen så den återhämtar sig snabbt. Men min hjärna blir ju inte aktiverad så det håller mig vaken. Ögonen är så trötta att de svider men huvudet går för fullt. Har massor jag skulle kunna göra men de kan ju inte låta för Theo ligger och sover. Tindra åkte hem till mamma i lördags, då hade hon tröttnat på livet på landet.. Eller i skogen kanske man ska säga?

Idag har jag åtminstone skruvat upp tavlorna till tavelväggen så den har börjat tagit form. Nu ska det bara fotograferas lite barn och vuxna och djur som också ska ta plats på väggen. Kanske en och en annan släkting? Vem vet!

Nej nu ska jag lägga ifrån mig telefonen, de dröjer inte länge innan Theo väcker oss.


Värmeslag.. Eller nått.

Alltså de e inte klokt vad det är varmt inomhus nu, jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Det är närmare 25 grader inne, hur går de till? När vi inte har några element på eller något? Vidrigt om ni frågar mig. Jag har typ svettats genom hela den här dagen. Det är så fruktansvärt varmt så jag smäller av!

Doris demonstrerar verkligen min känsla just nu. Bävar för att gå upp och lägga mig under täcket. Jag kommer ju smälta bort! Död åt värme inomhus! Lika så åt den som kom på att man ska svettas som en galning. Kanske kommer något gott utav detta också? Det vet man ju inte.


Första halvan!

Nu är det ganska så länge sedan jag uppdaterade denna kategori. Så tänkte börja uppdatera den allt oftare.

Här ovanför ser ni första halvan av denna vecka i min kalender. Jag är inte helt haj på detta än, med att sätta de rakt samt skriva så de får plats. Men jag tar mig dit!

Nu är dessutom mina papper slut så tur i oturen att jag klistrat färdigt resten av semestern i kalendern. Här nedanför ser ni klistermärkena jag gjort till första veckan i augusti, jag valde regnbågstema.

Det är så sjukt kul det här så det är inte klokt!


Torsdag.

Hejsan mina kära vänner!
Dagarna bara susar förbi med barnen i huset. Igår var vi på lek och bus tillsammans med mamma och Johanna och nästan hela barnaskaran i Holmströms släkten. Barnen hade det såå roligt!

Idag har varit en allt mer seg dag, det har regnat mest hela dagen. Barnen har sprungit ute i regnet tills de droppat om dom. Så har vi haft besök av barnens farbror. De har lekt med Doris och med Bolt. Full rulle trots lätt uttråkning.

Själv har jag längtat efter solen än idag, om inte annat vädret på bilden ovanför. Blått och moln, inte hemskare än så. Men vi är underhållna iallafall! Men det börjar bli tråkigt att mest gå inne.

Vi får hoppas att vädret vänder nu till helgen som det varit lovat!


Så vart de med det.

Det blev visst inga blixtrar och dunder. Strömmen försvann en sväng men det regnade så kraftigt att det var de som slog ur det. Men nu går det mörka moln snabbt fram och tillbaka på himmlen så vi får väl se om det blir en ovädersnatt istället? Hoppas nästan det för då ser man blixtrarna bättre!

För övrigt är jag fortfarande helt trollbunden av denna damen. Hon blir dock större och större. Hon är ju bara 13 veckor gammal så så stor är hon inte som hon kanske framstår som på bilderna. Men ändock, både vi och barnen är helt sålda på den här kissen! Hon har en sådan personlighet att det är inte klokt!

Nej nu ska vi se lite tv, jag har ca 1000 steg kvar att gå för dagen så jag lär lägga på ett kol.


Blixtrar och dunder!

Hejsan mina kära vänner!
När man ser ut genom fönstret kan man inte undgå att sakna solen. Även fast jag inte är en sommarperson, tokigt va? Men jag börjar tröttna på all denna åska och alla blixtrar. Nu vill jag ha sol! Så man kan bada, vara ute med barnen, bara vara!

Dock kan de vara mysigt att bara ligga på sängen och lyssna till regnet som slår på plåttaket ovanför. Dock är det inte direkt intressant för barnen. Nåja!


En sån dag!

Hejsan mina kära vänner!
Så var man numera 25 år gammal. Eller 25 år ung, det beror hur man ser på saken. För att poängtera att jag fortfarande är lika ung som för ett par dagar sedan så åt vi frukost till Robin Hood igår morse.

Det var en bra dag, massa familj och vänner hann komma och gå. En hel drös med blommor, både buketter och med krukor. Doris lever livet nu när de finns blommor överallt hon kan leka med.

Fick mig ett fitbit av min familj, kalasbra! Sov med den inatt för att kolla sömnen. Nu ligger det på laddning igen, laddade inte riktigt fullt ut igår. Men vem har tålamod att vänta på att få testa nya födelsedagspresenter? Sen en massa mer smått och gott. Suveränt!

Tusen tack alla inblandade för att ni gjorde min födelsedag! Ni är bäst!


Sista inlägget som 24år!

Hejsan mina kära vänner!
Blogg har valt att göra om appen så jag känner mig oerhört vilse här numer. Men det löser sig nog.

Idag har jag förberett smörgåstårtorna tillsammans med Elin för morgondagen, imorgon fyller jag nämligen 25 år. Helt jäkla sjukt!

Min telefon har blivit invaderad av den där Doris. Massa massa bilder på tösabiten! Helt galet!

Idag kom mitt hjärta äntligen hem, det känns som han varit borta i hundra år den här vändan.

Idag firar vi även någonting, att jag gått ner hela 11 kilo!!! Så jäkla stolt över mig själv! Mer ska det bli! Heja heja!


Denna vecka!

Hejsan mina kära vänner!
Varit vaken i snart två timmar. Ligger på soffan med mysbärra och kikar på de där desperata hemmafruarna. Det är ju såå bra!

Jag har äntligen fått flytta in i min stora kalender! Såhär ser denna vecka ut, klistermärkena har jag gjort själv med min maskin! Det är såå roligt!

Nu ska jag fortsätta titta på tvn, vi hörs!


Doris. ♡

Idag tog vi oss en roadtrip till Fagersta och hämtade hem min födelsedagspresent.

Lilla tösabiten Doris har flyttat hem till oss, en nyfiken och tuff liten dam. Sitter limmad på Johan. Vilken chock, eller inte. Alla djur dras till honom likt magneter.

Man kan liksom inte se sig mätt på henne, ska bli så skoj att se henne växa upp!


RSS 2.0