Vilken dag!

Blööööh, den här dagen har jag haft så tråkigt. Den har gått segt, den har varit ivägen. Jätte tråkig dag! Men jag och Olga råkade visst somna på soffan mellan 18-20, lite lätt skuldkänslor då hon brukar äta 18:15. Men eftersom hon inte väckte mig så gick de tydligen bra, hon är iallafall matad och vi ligger än en gång på soffan. Vad sa vi? Vårpigg? Förkyld? Orkeslös? A alla utom pigg passar in idag. 


Missnöjet över vädret nu för tiden passar även in som missnöjet av min orkeslösa kropp nu för tiden! Nej, bädda ner oss till någon film och somna kanske? Tror inte Olga kommer säga emot mig!

Desk Tour 2016

Som lovat igår så har jag här under dagen spelat in en Desk Tour, alltså en video på mitt kontor. Då jag faktiskt inte delat allt för mycket bilder från det rummet så tänkte jag att jag gör slag i saken och gör en video. Visst okej, videon blev kanske onödigt kort. Hade kanske lika gärna kunnat tagit bilder. Hade nog gått snabbare då även denna video tog onödigt lång tid på sig att ladda upp på tuben. Men nu är den här! Jag tror dock att det inte blir någon House tour förens det ser ut som vi vill att det ska se ut. 
 
 

Var våren påväg?

Jag masade just mig ut och tog en koll på gården, lika så hela gatan faktiskt. Ett tappert försök att hitta något vårtecken. Så som blommor, men det är nog för tidigt för det. Men lyckades ändå träffa på ett par guldkorn som tinat fram. Det konstiga med allt är att om ni ser på bilderna här nedanför, tycker ni det ser ut som att våren är påväg? För det tycker inte jag.. 



Sticker haul!

Hejsan mina kära vänner!
Vad konstigt det känns att sitta vid en dator och skriva. Det händer då inte allt för ofta ska jag säga er! Men nu sitter jag här. Tänkte att det var dags för mig att dela en video jag filmade och laddade upp igår. 
 
Jag vet att det inte är alla (Eller om det ens är någon?) som läser min blogg som bryr sig allt för mycket om min någorlunda nyfunna hobby Planning. Men det finns väl alltid någon som kan råka hamna här och se det hela som faktiskt är nyfiken på det hela. Det blir allt större här i Sverige, därför vill jag dela med mig av den delen i mitt liv.
 
För övrigt så hade jag tänkt ladda upp en del videos denna veckan, när väl tiden finns för detta och det finns de som inte sett vårat hem och mitt kontor. Så tror det kommer komma en video idag på mitt kontor, sedan en video på vårat hus på fredag eller lördag. Sen på söndag så gör jag ju i ordning nästa vecka som alltid så det kommer att komma upp här på bloggen på måndag. Men men, first things first. Här kommer alltså mina senaste köp i en haul video:

Ändrade planer!

Så var det kväll. 
Johan är på ingång hem, dessa två dagar har inte gått som planerat. Men imorgon åker han kring sex på morgonen och då åker han på riktigt. Så drygt bara när det skjuts upp hela tiden. 


Har ätit broccolipaj och påbörjat säsong två av Desperate. För tillfället så knaprar jag på kex choklad och ser på nya Maria Wern : de döda tiger och väntar som sagt på min sambo. Olga har hittat ner och ser på tv med mig, eller ja hon snarkar bredvid mig i soffan om man ska vara sanningsenlig. 

Tror inte att jag kommer uppdatera något mer idag, så vi hörs imorgon! 

Anledningen till avsaknad av Dagens! är att jag helt enkelt inte kan fylla upp alla raderna. Jag lyssnar inte på musik, jag har inga återseenden (mer än min sambo), jag har inte smink och ingen frisyr, jag går knappt utanför dörren. Det är helt enkelt en ledig vecka! Så kanske förhoppningsvis börjar med det på måndag igen när vardagen gör sig påmind. Vi får helt enkelt se! 

Dagens eko!

Dagens eko kvart i fem. Eller halv åtta, eller vad man nu vill kalla det. 

Den här dagen har gått förbi relativt fort ändå, vaknade halv tio som sagt. Sen har jag mestadels varit på soffan. Mestadels. Varit till affären en sväng faktiskt, dessutom spelat in en video. Som kommer upp imorgon. 


Olga har inte rört sig allt för mycket eller allt för långt idag hon heller. Idag är vi trötta tanter här hemma! Tur de regnat mestadels av dagen! Så de har varit okej för oss att slöa! Underbart! 

Vart är Oggis?

Började fundera här för en stund sedan vart Olga tog vägen, jag hämtade in henne då hon satt och skällde att hon ville in. Sen dess har jag inte sett henne, letat på hela nedervåningen. Så jag smög upp och hittade henne såhär:


Där ligger hon och snarkar så gott i fontänden på sängen i solskenet. Min fina älskade tantabit! 

De mest konstiga med dagen är dock att det är strålande sol, tillsammans med spöregn! Vädergudarna kan tydligen inte bestämma sig! 

En dag på soffan!

Jag lyckades somna om!!! Det händer aldrig, men imorse så gjorde det de! Johan väckte mig för en kvart sedan och sa hejdå. Jag vaknar allt snorigare och yrare för varje morgon, så nu har jag bestämt att idag blir en soffdag. Bara hämta posten och äta kan avbryta mitt soffhäng. 


Desperados hela dagen för hela slanten!

Piggelin, eller?

God morgon mina skära vänner!
Jag är på tok för pigg, det är på tok för tidigt att vara pigg. Snark. Då har jag dessutom varit uppe en sväng här mitt på natten, förstår inte! Ögonen värker för dom e så trötta men Hjärnkontoret är vaket och allert. Nej jag ska försöka mig på att somna om faktiskt. De är ju trots allt lov för Guds skull! 




Sneak peak!

En sån dag va! 
Den blev bättre än jag trodde när jag vaknade, visste ju att Julia skulle komma. Men att Elin skulle komma kom som en överraskning, lika så att jag får dela sängen med min underbara sambo inatt! 

Överraskningarna stannade dock inte där, gick ner till brevlådan en sväng här när Julia precis hade åkt, ångrar lite att jag inte gjorde de tidigare! Då ett av mina väntade happy mail kommit! Så sjukt bra leverans, beställde i torsdags, det postades i lördags och står med det i handen idag! Helt sjukt! 


Sneak peak får ni idag, förväntar mig ha de andra två i handen imorgon. Så blir det en haul video på detta! Då kommer även en beställning jag gjorde tidigare i mars att visas, då den inte var med i förra videon! Lätt beroende! Men de är min last här i livet! 

Nu ska jag ta min otroligt krångliga mage och lägga mig, orkar inte vara vaken mer idag! Godnatt! 

Skojsigt!

Så var man själver, Elin åkte för ett par timmar sedan och Julia klev precis ut genom fönstret och försvann! Det har varit skoj att få träffa tjejerna, går så lång tid mellan gångerna nu för tiden! 


Jag och Julia har pysslat för fulla muggar och Elin fastnade i tvn, alltså tv programmet. Inte själva tv tvn. Ni förstår. Nåja nu ska jag ta och lugna mitt snurrande huvud och njuta av att min kära sambo kommer hem om en stund. Då han inte åkte idag, utan åker imorgon istället. Så mys för hela slanten! 

Att sabba eller inte sabba!

Det var ett tag sedan denna kategorin fick ett inlägg till sig, så tänkte att de var dags nu! 


Köpte en ny bok igår som jag planerar att börja med så fort den gamla är full. Dock så är suget minimalt då den gamla gick sönder när den duschade, lösa blad och ja.. Jag hade inte riktigt tänkt till innan. Men det är som det är! Ska kämpa mig tappert genom de sista sidorna sedan är det dags för den nya fina! Kanske startar om min "wreck this serie". Jag vet inte. Vi får se! 

Förra och denna veckas uppslag!

Så var det äntligen dags! Avskyr att det tar sådan tid att få upp en video på youtube. Förstå då min frustration när jag i juli kommer släppa två videos per vecka! Nu är de äntligen färdigt iallafall! 
 

Här ovanför ser ni förra veckans uppslag, fullspeckad! Först var jag orolig att jag inte kommer kunna fylla den stora så den blir för tom, men eftersom min lilla börjar kännas för liten för att få med allting så tror jag nog att set inte blir några problem! 
 

Här ovanför ser ni denna vecka, kanske lite väl mycket klistermärken på gång, men det är lov så blir nog inte allt för mycket gjort denna vecka. Vänta på happy mailen mest! Bör komma imorgon! Då blir de en video på det! 
 
Här finns videon om man vill se: 

Tisdag...

Hejsan mina skära vänner! 
Så var det tillbaka till en del av verkligheten. Johan har åkt och jobbat så de är bara jag och Olga hemma! 


Ligger på soffan och kikar på Desperate samtidigt som jag laddar upp en video. Så snart är de dags för inlägget som egentligen skulle komma upp igår. 

Sen i eftermiddag kommer Julia och Elin hit och hälsar på, ska bli skoj! Inte träffat dom på ett tag så de ska bli riktgt roligt! 

Besvikelse.

Hejsan, den här dagen blev inte som planerat. Videon är filmad och klippt. Men inte uppladdad då mamma och pappa dök upp med mat. När de åkte så såg vi på sista hungergames äntligen! Men ack så besviken jag blev, hade nog hypat den lite för mycket i mitt huvud. Tråkigt men det är som det är. Nu har jag sett den. 


Återanvänder en gammal bild då jag inte har tagit några bilder idag. Som sagt. Dagen blev inte som tänkt! 

Nu ska jag gå och lägga mig, nu orkar jag inte mer! Äntligen kommer jag få sova ostört, så gott som jag kan. Godnatt! 

Måndag och lugn dag!

Hejsan mina skära vänner! 
Sitter och ser på djursjukhuset med en snarkande Olga bredvid. Nu har Niklas och hundarna åkt hem för denna gången. Så nu är det lugnt här hemma igen! 


Igår så blev de inge förberedelser för dagens kalender inlägg, så det får komma lite senare mot eftermiddagen/kvällningen. Men det ska väl gå bra ändå? Ja klart de gör! 

Nej klä på sig och åka till kupolen tror jag allt, trängas med en massa folk och dregla på Tgr? Japp! 

Jag behöver de här!

Hejsan mina skära vänner! 
Satt mig tidigare och "inventerade" mitt kontor, börjar samla på mig en del nu. Tur vi gjorde färdigt kontoret trots att det inte blev någon skola. Tänker nog göra en video här framöver där man får se mitt kontor och allt som där finns! Vore kanske något? Men det får bli när min stol är färdig och allt känns att de är som de ska vara! 


Här ovanför ser vi min nuvarande samling av Washi tejp, helt sjukt ändå! Men jag tänker inte hymla, jag tänker inte förminska, det här är de jag tycker är roligt! Äntligen har jag något som underhåller mig, gör mig avslappnad och så vidare. Något som är JAG

Kommer att komma en hel del happymail här under kommande veckan så kommer även göra en till haul. Det känns som att de nu rasar in massa som jag behöver samla och visa. Jag ser youtube som en rolig grej men även som ett sätt att se sig själv växa och lära. Lika så är det minnen! 

En solig lördag!

Hejsan mina skära vänner! 
Så var det lördag, någon påskdagen men vilken vet jag helt ärligt inte. Påskafton? Kanske? 

Sitter i bilen hemma på mamma och pappas gård och inväntar Johan som hjälper pappa med något, för denna gången har barnen åkt hem. Nu dröjer de två veckor igen innan de kommer. 

Niklas med hundar stannar kvar ännu en natt, så ikväll tror jag det blir nytt golv i vardagsrummet? Kanske ..


Det är hundar vart man än tittar hemma i huset, barnen trodde sig se dubbelt ett tag och vem som är vem var väldigt svårt! Men dom grejade det, både hundar och ungar.

Nu ska vi vidare in mot Ludvika. Tack och hej! 

Eget cover!

Ni vet ju om att jag beställt ny kalender, likaså att den kommit till mig. Den är så fin! Så underbar! Så kär i den! 

Nu har jag påbörjat att göra den till "min egen", genom (som oftast!) att göra egna covers, har en hel del som skall göras så man kan byta efter humör och så vidare. Men än så länge har jag bara gjort en, Julia kommer hit någon dag så ska vi göra tillsammans då hon också vill göra till sin, kommer bli så roligt! Rena rama pysselstugan kommer det att bli här hemma! 


Dock gjorde min laminator det hela lite buckligt, vågigt, randigt (vad man än vill kalla det..) men tycker ändå det blev helt okej för att vara första försöker. Eller? Jag är toknöjd, har dessutom köpt hem en hel del stickers till denna kalendern. Så i juli när denna börjar så kommer det att komma längre videos och allt fler då jag lär ladda upp två per vecka! Heja heja! 

Familjen la familjen!

Hejsan mina skära vänner! 
Sega dagar på bloggen, men igår jobbade jag sen så var de familjemys! 
Idag har det även varit full rulle. Började dagen med att koka närmare 30st ägg, sedan göra i ordning oss för att sedan åka på påskmiddag. Kom hem, så kom Niklas. Kvällsmat och nu soffmys. Så full rulle. Helt okej dagar men ska bli skönt att få vila ut nu när påsk är "gjort". 


Det enda som inte passade dagen var det gråmulna vädret. 


Nu ska jag agera död på soffan, sedan så ska jag satsa på normal bloggvecka från och med måndag igen! 

Skärtorsdagen!

God morgon mina skära vänner! 
Hemmet börjar allt mer likna ett bombnedslag, men vad gör det om hundra år när allting kommer kring? Idag är det jobb som gäller. Sen är det påsklov, ska handla på hemvägen och sen ska det mysas med familjen för hela slanten! Så skönt det ska bli att jag också får sovmorgon tillsammans med dom, trots att jag vaknar denna tiden av mig själv nu för tiden, behöver inte ens väckarklockorna då jag vaknar före dom. Galet hur det kan bli va? 


Nej slappa ett tag till i mitt kaos innan de är dags för jobb jobbeli jobb! 

Idag orkar jag inget.

Hejsan mina skära vänner. 
Idag är de en sån där dag då jag inte haft ork till något, vaknade av tvn vid halv fem imorse, de hade snöat en massa, jobbade till strax efter fyra. Hem, ätit, familjen har duschat och jag är slut som rockstjärna. Nu stänger jag igen kiosken för ikväll. Godnatt.




Udda kärlek..

Jag har väl aldrig trott att pyssla, klistermärken, tejp och kalendrar skulle bli något jag fastnade för. Men det gjorde jag, big times! Idag kom den, min nya kalender! Den är så magisk, den är så fin! 


Fick även med lite gratis grejer, så som klistermärken, en tejp samt en berlock. Som jag kommer mysa ordentligt i denna! Men den börjar inte förens i juli, vilket på sitt sätt ändock är bra. Då hinner jag hamstra lite klistermärken till den, pinsamt till viss del men ändock. Det är min hobby, mitt stressdämpande sätt att bara andas ut och släppa livet i en stund. Jag älskar det! 

Andra vårdagen, eller?

God morgon mina skära vänner! 
Ja vad ska man säga, jag har ju vaknat till så mycket bättre utsikt än vad jag vaknade till idag. 


Vart kom all snö ifrån!? Och varför!? Det var ju faktiskt grusväg, lite gröna fläckar här och där! Sakta men säkert började våren kika fram även här, men inte längre. Nu hoppas jag på plusgrader resten av dagen så jag slipper se det där! Även fast jag är en vinterperson så har det ändå varit vinter färdigt enligt mig. 

Dagens!

Dagens klädsel: Leggins, T-shirt klänning och rockiga sockor!
Dagens frisyr: min vanliga
Dagens händelse: fick världens finaste stol av mamma! 
Dagens låt: heroes
Dagens vill ha: ny säng
Dagens planer: ingenting 
Dagens skada: två rispor på handleden
Dagens dummaste: nyst som bara den
Dagens drog: youtube och soffan
Dagens återseende: jobbet! 
Dagens roligaste: Miranda! 
Dagens tråkigaste: nyst som bara den
Dagens finaste: Mamma!
Dagens kram: ingen
Dagens puss: ingen
Dagens favvo: Olga 
Dagens saknad: Johan
Dagens köp: ingenting!
Dagens godis: ingenting! 
Dagens humör: men trött som tusan! 

Olika är bra!

Så har även denna dagen lidit mot sitt slut. Idag har jag rockat mina sockor, överlevt tröttdöden, myst med Olga, tittat massa youtube. Ja det var väl det? 


Idag behövde jag inte släppa upp tanten som igår, idag sprang hon raka vägen upp och bokstavligen hoppade upp i sängen! Nu snarkar hon sött bredvid mig och snart jag lika så. 

Godnatt mina underbara medmänniskor!
Olika är bra, bejaka din olikhet! 

Vilken natt!

Usch och fy vilken usel natt jag haft. Sist jag kollade på klockan var den 00:50, då var jag vaken en stund efter det också. Så trött men var så stressad av någon anledning? Jobbigt var det. 
Så hade jag en Olga som inte alla ville sova med mig i sängen, taskmört! Men till slut kom hon upp. Men gick ner lika snabbt igen. Sen kom hon upp igen när jag vaknade imorse. 


Ja nej fy farao, hur tusan ska jag låta bli att sova middag efter den här natten!? 

Veckans uppslag!

Hejsan mina skära vänner! 
Så var det återigen dags för veckans uppslag! 
 

Här ovanför ser vi hur förra veckan resulterade med lilla Rödluvan temat. Jag äro nöjd. 
 

Här ser vi denna veckas tema, Påsk. Då det är påsk denna vecka, logiskt va? Tejperna och kaninklistermärkena kommer från underbara TGR, den butiken i mitt hjärta alltså! Lika så isbjörns post-it lappen.
 
Här nedanför ser ni videon på påsktemat: 
 

Dagens!

Dagens klädsel: myskläder! 
Dagens frisyr: morgonfrisyr, hela dagen!
Dagens händelse: började titta på desperados igen! 
Dagens låt: hey mama!
Dagens vill ha: min kalender! 
Dagens planer: soffan!!
Dagens skada: inget tror jag? 
Dagens dummaste: Olga som vägrar vara inne.. 
Dagens drog: desperados! 
Dagens återseende: Desperados!
Dagens roligaste: Youtube-klipp 
Dagens tråkigaste: sov på soffan.
Dagens finaste: Johan! 
Dagens kram: Johan!
Dagens puss: Johan!
Dagens favvo: Johan! 
Dagens saknad: Johan! 
Dagens köp: ugnspizza
Dagens godis: ingenting
Dagens humör: snorig

Omak dag!

Denna dagen har bestått utav omaka kläder, popcorn, Desperate housewifes och sen ugnspizza till kvällsmat. Nu är jag snart redo för att gå och sova, så fort tvättmaskinen är färdig och redo för torktumlaren. 


Har även gjort i ordning morgondagens veckans uppslag. Gör alltid videon och inlägget på söndagarna. Så är det tidsinställt till måndag morgon. Vilket är tur de! För jisses vad tid det tar! Tar ca 15 minuter att filma, kanske fem minuter att redigera men att ladda upp. Galet! Idag tog det två och en halv timme, helt sjukt! Så jag började filma kring 09:20 imorse och inlägget och videon var färdigt vid 13:20 på eftermiddagen. Vilken tid det ska ta, men de är värt det! 

Dagens i-landsproblem..

Hejsan mina skära vänner!
Varit vaken ett par timmar nu, kikat youtube och varit allmänt slö, som vanligt med andra ord. Idag är det en pill och fix dag som står på tapeten. Lika så att Johan åker idag, tur jag har Olga! 

Idag har jag ett i-landsproblem att servera, än en gång. Mina händer, som så många vet, brukar allt som oftast vara fyllda med eksem den här tiden på året. Men inte detta år, de är lena som en babyrumpa. De enda är att jag konstaterat hur fula händer egentligen är. 


Helt skrynkliga och fula, visst huden ser ut sådär. Men inte riktigt tänkt på de förut, men de ser ju helt galet ut! Dom ser ju inte ett dugg babylena ut! Usch och fy för närbild på huden säger jag bara. Blä! 

Dagens!

Dagens klädsel: pyjamas hela dagen! 
Dagens frisyr: nytvättat trollruffs
Dagens händelse: hmm, ingenting?
Dagens låt: ont det gör ont! 
Dagens vill ha: min MAMBI HP! 
Dagens planer: inga som helst! Mysdag!
Dagens skada: se nedanför 
Dagens dummaste: fler nya blåmärken
Dagens drog: soffan
Dagens återseende: köttbullar
Dagens roligaste: videoklipp
Dagens tråkigaste: huvudvärk = sovit dåligt
Dagens finaste: vårt vardagsrum!
Dagens kram: Johan
Dagens puss: Johan
Dagens favvo: mormor!!
Dagens saknad: barnen, Emma! 
Dagens köp: ingenting
Dagens godis: finger kex
Dagens humör: huvudvärk osv

Vem var kuvertet till?

Nu kan jag dela med mig om vem brevet här om dagen var till, det var till min mormor! Sedan ett till min farmor och farfar också, men glömde ta kort på det. 


Jag har världens bästa mormor, alla säger nog så om sin mormor och det är ju sant! Så då är det ju klart att mormor ska ha ett påskkort av mig när det blir påsk! Lika så farmor och farfar! Allt för sällan man skickar snigelpost nu för tiden. Så därför gjorde jag det lite extra personligt och målade kuvertet också! 

Småbabbel!

Så var det kväll, sovit middag sedan förra inlägget. Alltså inte då till nu, men där emellan. Känner mig bara mer och mer gnällig. Önskar att jag blev frisk någon gång! Dricker blåbärssoppa i tid och otid. Har brustabletter med C-vitamin, allting! Nåja, bara de blir ordning på vädret, antar att de kan vara allergin också som spökar lite nu när det börjar bli vår. 


Ändå varit en fin dag med bra dagsljus, de mest positiva! Så här framöver kommer det att komma allt fler bilder från hemmet när ljuset gör sig rättvist! 

En sån där lördag!

Hejsan mina skära vänner!
Så var det lördag, äntligen. Sovit kalasdåligt inatt men de gör liksom ingenting när man ändå inte behöver gå upp till en väckarklocka. 

Vaknade super snorig imorse, undrar om det håller på att bryta ut ordentligt nu? Vem vet. Ligger i sängen och kikar på lite youtube, det är mysigt de. 


Lite mindre mysigt att jag precis tog en saftig tugga av min läpp, aj aj! 

Vi får se vad dagen har att erbjuda, kanske Falun? Kanske bio? Kanske kanske kanske.. 

Kalas och sånt!

Hejsan mina skära vänner! 
Nu är det äntligen fredag! Som jag väntat på denna dagen. Då det redan i onsdags var torsdag för mig. Varit en dag före hela veckan! Så imorse när väckarklockorna ringde så kände jag "men det är ju lördag!?" Fastän det inte var det. Nu snart ska jag och Johan ha myskväll, kika på film och äta popcorn. 

Tidigare idag har vi varit på kalas för twinsen, de fyller hela två år idag! Vart tar tiden vägen? Allting känns som igår. Lika så att på tisdag nästa vecka fyller Theo femton år, femton! Vart tusan har de åren tagit vägen!? 


Vi har iallafall haft hur kul som helst idag! Älskade barn! 

Dagens!

Dagens klädsel: brallor, tröja, linne. Kläder. 
Dagens frisyr: uppsatt till hälften
Dagens händelse: se längre mer, dagens köp! Omg! 
Dagens låt: den första är alltid gratis - Veronica Maggio
Dagens vill ha: ny kalender
Dagens planer: mysa
Dagens skada: nys blåmärken!? 
Dagens dummaste: BLÅMÄRKEN 
Dagens drog: Vakna med NRJ
Dagens återseende: sängen än en gång
Dagens roligaste: jag, övertrött! 
Dagens tråkigaste: nya blåmärken
Dagens finaste: Johan 
Dagens kram: Johan 
Dagens puss: Johan 
Dagens favvo: hotel Transsylvanien 2
Dagens saknad: barnen! 
Dagens köp: en ny kalender, oops! 
Dagens godis: Kola snören
Dagens humör: exalterad! 

Happymail hit och dit!

Hejsan mina skära vänner! 
Ligger på soffan (ovanligt va?) och kikar på film med Johan. Mys! 

Skrivhäfte om dagen att jag fått ett happymail, tänkte dela med mig av vad detta var i detta inlägg.


Nya stickers! Köpte ett till ark av tvstickersen, sen två ark till. Har redan en full kundkorgen redo att beställas hem men tänkte vänta för jag vet att det kommer komma saker jag vill ha! Spännande! 

Idag har jag även postat ett happymail till en person, vem och vad det är vill jag inte dela med mig av ännu då jag vet att denna läser min blogg, men när jag vet att brevet är levererat så kommer jag även dela med mig av detta. Men än så länge, hemligt! 


Denna personen kommer dock känna igen det på kuvertet när den får detta då jag gjorde det personligt genom att jag målade massa fina påskfjädrar på det. 

Trött och tråkig.

Hejsan mina skära vänner. 
Idag har varit en lång dag, en suverän dag på jobbet, men en lång dag. Slutade klockan fyra sen hem, slappat på soffan och kikat sista PLL. Snark. Hållt mig vaken hela tiden faktiskt, kors i taket! 

Vill egentligen inte dela bild på vardagsrummet än, vill att det ska fotas i dagsljus. Men hinner liksom inte med solen än. Så denna bild nedanför får duga så länge..


Det är så gudomligt fint! Oerhört jätte mega fint! Är kär i det, kan man vara kär i ett rum? Jag kan då det! Verkligen! Nu ska det bara in ett nytt golv, sen är det perfekt! Längtar som tusan..

Jag är trött och tråkig, det är bara så just nu.. 

Dagens!

Dagens klädsel: svarta byxor, strumpor, linne, vinröd "tunika". 
Dagens frisyr: trollruffs
Dagens smink: denna tror jag att jag tar bort till nästa gång
Dagens händelse: fick två roliga samtal idag!
Dagens låt: I Love the way you lie
Dagens vill ha: allt
Dagens planer: soffhäng
Dagens skada: slagit i knät överallt idag
Dagens dummaste: baciller
Dagens drog: youtube!
Dagens återseende: sängen!
Dagens roligaste: Therese Lindgren
Dagens tråkigaste: Johan är sjuk
Dagens finaste: Olga (alltid vid våran sida!)
Dagens kram: Johan
Dagens puss: Johans panna
Dagens favvo: Johan
Dagens saknad: lov
Dagens köp: ingenting
Dagens godis: inget
Dagens humör: helt okej. Typ. 

Sjukstuga....

God äntligen ligger vi i sängen. Och med vi menar jag så klart jag och min sambo. Olga ligger troget bredvid mig på golvet. 

Johan kom hem tidigare idag då det hade gått fortare än förväntat första vändan. Egentligen skulle han åkt iväg imorgon igen och varit borta ett par dagar till, men det kom en kråka ivägen. På cirka trettionio grader. Japp, förkylningen har knackat på dörren här hemma. 


Han har legat däckad sedan han kom hem, usch jag vill inte bli smittad! Det räcker för mig att jag mått skit och piss i några veckor nu. Fast det vore kanske skönt om det fick bryta ut på mig också någon gång, men jag har inte tid! Så tvi tvi, bacillerna får hålla sig undan till fredag eftermiddag. Sen kan jag vara hur sjuk kroppen vill! Men inte riktigt än. 


Även Olga har varit helt slut idag, legat inne på soffan med oss hela eftermiddagen. Vilken kontrast ändå, när Johan och Charlie är borta får jag inte in henne. När dom är hemma får jag knappt ut henne! Galet hur det kan bli. 

Nu ska vi hur som helst sova, har dessutom helt glömt av att jag fick ett happymail idag, men de får nog komma en annan dag. Typ imorgon? Jag orkar inte idag. 

Vi hörs mina skära vänner! 

Snark!

Hejsan mina skära vänner.
Idag är de en dag jag varit trött sen jag vaknade, så jag har faktiskt inga som helst planer mer än att titta på tv och försöka hålla mig vaken. 


Får helt enkelt dagdrömma lite om min säng, snark snark snark och åter igen snark. Jag orkar inte vara trött nå mer. 

Dagens!

Glömde minsann av dagens igår, men det gör ingenting! 

Dagens klädsel: Leggins, klänning, cardigan
Dagens frisyr: guldlock
Dagens smink: ingenting
Dagens händelse: kreativiteten har flödat
Dagens låt: du är min man! 
Dagens vill ha: snögubbe
Dagens planer: bortblåsta
Dagens skada: rivit mig på knogen
Dagens dummaste: ostbollar
Dagens drog: ostbollar
Dagens återseende: Lena! 
Dagens roligaste: pärlplatta!
Dagens tråkigaste: pärlplatta gick sönder
Dagens finaste: Emma! 
Dagens kram: Miranda! 
Dagens puss: ingen
Dagens favvo: pärlplattor
Dagens saknad: Johan 
Dagens köp: ingenting
Dagens godis: ostbollar
Dagens humör: gissa tre gånger? 

Så var denna dagen slut!

En sån dag! 
Jobbade över då det fattades folk på fritids, väl hemma kring fem. Olga hade då varit ute sedan fem imorse, vägrade komma in. Hon var in en sväng vid sex och åt i vanlig ordning sen gick hon ut igen. Förstår inte, förr så var hon inne jämt! Avskydde att vara ute. Alltid vid min sida ju, men inte längre. 

Så för att motarbeta min "separationsångest" nu när jag är själv hemma så pysslade jag lite med pärlplattor. Gjorde en till fisk-kompis till min gröna fisk. Lika så tre stycken Gameboy men den blå gick sönder så fick kasta den. Sen en svamp, nu orkar jag inge mer. Så se färdigt på tvn sen släpar jag in Olga för att gå och lägga oss. Snark! 


Godnatt på er allihopa! 

Dagens i-landsproblem..

Ni vet när man går och stör sig på småsaker? Sånt där som är helt onödigt att ens störa sig på. De hjälper inte att störa sig på dom, för det blir inte bättre av att störa sig. Ni vet såna? 

Jag har för tillfället ett i-landsproblem, gick hela eftermiddagen igår och störde mig på detta. Störde mig nu på morgonen på detta, kommer att störa mig på detta när jag kommer hem i eftermiddag från jobbet. Det stör mig. 

Självklart är det disktrasan jag talar om.
 

En ny disktrasa är bland det värsta jag vet. Den svävar liksom i luften. Stör och har sig. Varför kan den inte bara fint lägga sig runt kranen som en smutsig, sunkig, fem månader gammal disktrasa gör? Varför!? Okej nej kanske inte så illa, har inte disktrasor så länge som fem månader. Alternerar oftast mellan två stycken i ca en månad sen slänger jag dom eller tvättar dom i tvättmaskinen och har dom ett par veckor till. 

Men allvarligt, varför vägrar den lägga sig?! UFO det är vad den tror att den är, en slitvara det är vad den är egentligen. Så varför kan den inte bara sammarbeta? Den får ju tillochmed ett helt inlägg här tillägnat till sig, så varför? Varför!? VARFÖR!?!?

Förra och denna veckas uppslag!

Hejsan mina skära vänner! 
Så var det än en gång en måndag. Vi vetta laget bör vi alla veta vad måndagar och dessa inlägg innebär. Om inte, kolla kategorien. 
 

Förra veckan blev om något smyckad än en gång. Full rulle hela veckan! Måste nog lätta lite på dekorationen på helgerna, börjar hända en del även på dom! 
 

Här är denna veckas uppslag. Slog på stort med ett lilla Rödluvan tema, även denna veka är helgen tungt dekorerad. Men nästa vecka är det påsk, då kan jag inte riktigt dekorera så mycket. Inte på helgen iallafall. 
 
Här nedanför får ni som vanligt denna veckas video: 

Mysipys!

Vad snabbt denna dag ändå gick där efter förra inlägget. Just nu sitter jag i soffan och kikar på desperata hemmafruar från New York. 


Som vanligt så är det toast som står på menyn när Johan är borta. Vad jag är kreativ och flexibel gällande maten. Originellt! Haha. Men gott är det, galet gott! 


Har även tänt mysiga värmeljus då Olga är ute, hon vill inte alls vara inne med mig idag. Bara njuter där ute! Hon var in en sväng vid sex och åt mat, sen snabbt ut! Knappt så jag hann se henne innan hon skulle ut igen. Galet! Men de är ändå tyst där ute, så jag tror att på onsdag får hon vara ute när jag jobbar då de är lång dag på jobbet! 

Nu är det dags att hoppa in i duschen, så håret får hinna torka innan jag hoppas i sängen för idag. Vilket kommer hända ganska så snart. 

Kaniner i papp!

Hejsan mina skära vänner! 
Så var det söndag, känns som att denna dagen bör vara slut men klockan är bara två nu. Haha! 
Upp tidigt då barnen har en vana av att kliva upp före sju, sen var de full rulle till halv elva då hela familjen (utom jag och Olga) åkte för veckan. 

Jag gick upp och fixade och donade så nu är veckan uppslags inlägg skrivet och publicerat, tidsinställt såklart, det blev så fint! Jag är så himla inne för de där nu för tiden! 


När det var färdigt så kände jag fortfarande ett pysselsug, så betade snabbt av någon sida i sabba den här boken men de räckte inte de heller. Så det fick till att bli lite förberedande på påskpysslet som vi ska ha på onsdag på jobbet. Tror att dessa kommer bli en stor hit! Vad tror ni? 

Dagens!

Dagens klädsel: mjukis!
Dagens frisyr: flötig mittbena!
Dagens smink: au naturell!
Dagens händelse: men alla fantastiska artister på mello medan man väntade på resultatet!
Dagens låt: kom och ta mig långt härifrån! 
Dagens vill ha: en stor planner!
Dagens planer: mello, Done. Ensam med barnen, Done. 
Dagens skada: ingenting?
Dagens dummaste: denna näsa alltså.
Dagens drog: all vätska!
Dagens återseende: Johans mamma!
Dagens roligaste: Jonas, do I have to say more?
Dagens tråkigaste: lite tråkiga humör sväng om, men de hör till!
Dagens finaste: men Jonas Gardell i mello! Så bäst!
Dagens kram: Johan, tindra, Theo, Olga, osv osv. 
Dagens puss: Johan!
Dagens favvo: hamburgare. Mumma! 
Dagens saknad: sömn. Sömn, sömn, sömn och åter sömn. 
Dagens köp: kliatermärken, oops! 
Dagens godis: fick en tablettask av Tindra! 
Dagens humör: just nu helt slut, annars en bra dag! 

Alltid vid min sida! ♡

Hejsan mina skära vänner!
Så var det lördag, tidigt. Klev upp halv sju med Tindra, Theo kom ner kring sju. Johan har åkt och jobbat så vi sitter och ser på Barnkanalen. 


Jag har min tant antingen bredvid mig eller nedanför på golvet. Hon lämnar inte min sida. Går jag till köket, följer hon med. Går jag upp, följer hon med. Går jag på toaletten, lägger hon sig utanför. Det är ett magiskt band vi han den här tanten och jag. Aldrig utan dig! 

Dagens!

Dagens klädsel: Leggins, T-shirt-klänning och Cardigan
Dagens frisyr: samma som alltid
Dagens smink: ingenting
Dagens händelse: barnen kom hem!
Dagens låt: ont det gör ont - Lena PH
Dagens vill ha: goooodis och Cola
Dagens planer: inga som helst! 
Dagens skada: inte gjort illa mig idag
Dagens dummaste: somnade på soffan
Dagens drog: vakna med NRJ
Dagens återseende: Theo och Tindra
Dagens roligaste: klipp på fejjan
Dagens tråkigaste: vaknade snorig efter lur på soffan
Dagens finaste: vardagsrummet
Dagens kram: Johan 
Dagens puss: Johan 
Dagens favvo: alla som jag träffat idag! 
Dagens saknad: ganska så mycket. 
Dagens köp: lördagsgodis till barnen. 
Dagens godis: ingenting. 
Dagens humör: trött, slut som rockstjärna. 

Fredag, snor, säng och barn.

Hejsan mina skära vänner! 
Så vart det såhär sent än en gång, denna gång av en utmärkt anledning. 


Kom hem efter jobbet, sllt var frid och fröjd. Slängde mig på soffan med Olga och kikade youtube. Gjorde det mest förbjudna och somnade, vaknade snorig som jag vet inte vad. Så nu har det (äntligen!) brutit ut, skönt även fast det är jobbigt. För nu kanske denna sluthet ger med sig. 


Satt och fyllde i kalendern idag, lär ju säga att min rad är mest fullspäckad. Gillar att det är lov två gånger på samma månad. Lite roligt är det ändock. Fast hade nog hellre haft påsklovet i April. Men man kan ju inte styra över det. 


Nu har jag krupit ner i en nybäddad säng, barnen ligger i rummet intill. En sover som jag vet inte vad, den andra hon somnar nog ganska så snart. Jag somnar ganska snart. Johan somnar ganska snart, då han ska upp och jobba imorgon. 

Nu vet ni hur mån fredag har sett ut, även om det ändå blev ganska så sent. Jag ber om ursäkt för det. Puss! 

Dagens!

Dagens klädsel: svarta byxor, bruna strumpor, stickad pippitröja. Mössa och jacka. 
Dagens frisyr: fluff.
Dagens smink: inget. Använder typ aldrig smink längre! 
Dagens händelse: gjorde en god gärning idag! 
Dagens låt: picky! Love it! 
Dagens vill ha: Coca Cola, suckt! En månad den 8e och bara druckit fem glas på sen månaden. Duktig jag! 
Dagens planer: vilka?
Dagens skada: blåmärken från Gud vet vad. 
Dagens dummaste: blåmärken!?
Dagens drog: vatten, köttbullar, ostbollar.
Dagens återseende: sängen! 
Dagens roligaste: pruuuuuuutt
Dagens tråkigaste: Discovery channel
Dagens finaste: Julia på snap, haha! 
Dagens kram: Johan !
Dagens puss: Johan !
Dagens favvo: Emma, Olga, Julia. 
Dagens saknad: ett liv? Haha nej, men mina vänner! 
Dagens köp: ingenting.
Dagens godis: ingenting.
Dagens humör: trött (som vanligt.)

Toooorsdag

Hejsan mina skära vänner. 
Idag är det en såndär seg dag, dagen innan helg. Snark. Det känns i hela kroppen vill jag lova! 

Idag har jag gått ett par kilometer när det var idrott i skolan. Dagens gympa var pulkabacke, så för att hålla mig varm så gick jag fram och tillbaka på ca 15-20 meter och lyckades knåpa ihop ett par kilometer som sagt innan de var dags för lunch.

Segat i soffan sen jag kom hem, snart är det Catfish, äntligen! Alla älskar torsdagar, eller hur!? 


Än så länge håller jag det här bloggande ganska bra! Förra månaden missade jag bara tre dagar, än så länge ingen. Heja heja!

Dagens!

Dagens klädsel: svarta byxor, svart T-shirt, grå Cardigan.
Dagens frisyr: samma som igår 
Dagens smink: inget 
Dagens händelse: Johan o Charlie kom hem! 
Dagens låt: stressed out - twenty One pilots
Dagens vill ha: godis
Dagens planer: inga som helst
Dagens skada: värken i munnen
Dagens dummaste: värken i munnen 
Dagens drog: vatten
Dagens återseende: ... 
Dagens roligaste: jag?
Dagens tråkigaste: långsam eftermiddag
Dagens finaste: Johan 
Dagens kram: Johan 
Dagens puss: Johan 
Dagens favvo: Emma
Dagens saknad: frisk näsa
Dagens köp: ingenting
Dagens godis: delicato boll
Dagens humör: trött..

Facebooks minnen.

Vissa dagar så skäms man över sina minnen. Andra dagar som idag så passar de fortfarande helt perfekt in fortfarande! 


Båda statusarna är lika sanna trots att det gått flera år sedan de skrev. Helt galet vad smart man kan vara ibland! 

En nattgäst.

God morgon mina skära vänner! 
Förkylningen tar sllt mer plats i min kropp, det är då den segaste förkylningen jag varit med om. Hur länge som helst har den hållit på nu, två tre veckor? Galet. Men jag kämpar på! Snart helg, halva veckan har gått. 

Igår så sa jag till Olga "ska vi gå och lägga oss?" Då sprang hon upp och la sig bredvid min säng på golvet. När jag väl hade lagt mig så sa jag "godnatt Olga", som ett skott var hon nere igen och låg och vaktade innanför dörren. Men en kvart senare kastade hon in handduken och kom upp igen. 


Sen låg hon bredvid mig resten av natten. Så mysigt så! Bästa Olga. 

Nu ska jag klä på mig sen blir det till att brumma till jobbet. Vi hörs lite senare, ni och jag. 

Dagens!

Tar tillbaka något som jag höll på med här på bloggen för ca åtta år sedan. Helt sjukt vad länge jag haft denna bloggen! Ska sätta mig här något dag framöver och läsa igenom, så mycket som hänt genom åren! Men dagens är tillbaka! 


DAGENS KLÄDSEL: Leggins, strumpor, svart linne och grå leopard tunika.
DAGENS FRISYR: utsläppt självlockigt hår.
DAGENS SMINK: inget. 
DAGENS HÄNDELSE: Insåg hur mycket snö det kom under gårdagen. 
DAGENS LÅTAlan Walker - faded
DAGENS VILL HA: Pengar, Johan!
DAGENS PLANER: sova (kanske ska lägga in detta på morgonen?) 
DAGENS SKADA: Blåmärken på låret, varför? Vet ej. 
DAGENS DUMMASTE: Rådjuren som hoppade ut framför bilen. 
DAGENS DROG: sömn! 
DAGENS ÅTERSEENDE: Min gamla lärare Jenny som jag hade i fyran.
DAGENS ROLIGASTE: Min underbara klass!
DAGENS TRÅKIGASTE: Trött och slut som rockstjärna. 
DAGENS FINASTE: Emma! 
DAGENS KRAM: Miranda! 
DAGENS PUSS: Johan. 
DAGENS FAVVO: Emma, Olga, teen mom
DAGENS SAKNAD: Johan, Charlie, Theo och Tindra.
DAGENS KÖP: mat. 
DAGENS GODIS: Vill haaaa ..
DAGENS HUMÖR: sjukt slut, huvudvärk och svullen i käken. Annars helt okej. 

I've got the power!

Hejsan mina skära vänner. 
Hade det snöat igår? Jag har då absolut inte märkt det. Inte allllls.. Fy vad drygt det är, älskar vinter och snö. Men har liksom inte muskler nog att skotta av gården då de kommer så mycket åt gången. Men men, äta lite sedan blir de skotta så gott jag kan. 


Såhär ser det ut sedan igår, galet mycket snö kom det! Antar att det kommer komma mer snö, vem vet? Jag vill inte ens kolla vädret längre, vill inte veta hur mycket mer snö jag har framför mig denna veckan! 

Före och efter!

Är det fler än jag som är all in för före och efter bilder? Nåja det kommer att dyka upp en heeeel del sådana på bloggen framöver. Då vardagsrummet är klart för tillfället! 
 
Men det är inte vardagsrummet som gäller i just detta inlägget, utan nu gäller det faktiskt duschen. Till viss del. 
 

Vi har nämligen bytt ut duschdrapperiet igår, tycker det nya är så mycket finare! Om man får säga så? Sen ska själva duschstycket bytas ut också, men det blir när vardagsrummet är färdigt. 
 
Jag är så nöjd, så glad över min sambo, allt är så bra! 

Förra och denna veckas uppslag!

Hejsan mina skära vänner! 
Så var det måndag igen, vi alla vet vad som händer på måndagar i denna bloggen! 
Dock så har jag gjort en tabbe än en gång med videon, jag har glömt att lägga till ljud. Så fick ta någon dålig som youtube gav mig. Men det får gå ändå! Försökt fixa det så gott jag kunnat! 
 

Här ovanför ser vi förra veckans resultat, klistermärkena är från MadeByMoaIsabel på etsy. Som tidigare nämnt. Jag är kalas nöjd! Dock måste jag hålla mina tyglar och inte bara göra med hennes klistermärken. 
 

Så den här veckan fick sig ett Mumin tema, klistermärkena inköpta på Dollar Store. Älskar dom! Så sjukt gulligt! Helt plötsligt så är allt så mycket mer personligt om ni frågar mig! Love it! 
 
Här nedanför ser vi videon: 

Present som present..!

Hejsan mina skära vänner! 
Idag har bloggen fått lidit något så enormt, kroppen är inte på topp. Slut som rockstjärna så mer eller mindre legat på soffan hela dagen medan min underbara sambo målat om där inne. Bilder får ni se imorgon, kanske om ni har tur. 

Jag har dock orkar masa mig iväg till affären och handlat lite, var lite sneaky.


Köpte en bukett nejlikor på affären, gav dom till Johan för att han skulle ge mig blommor. Hur bra? Win-win! 

Nu har vi precis ätit, blev sen kvällis idag. Allt är sent idag. Önskar jag kunde slänga mig i sängen men vill så gärna se vardagsrummet när det är klart! I-landsproblem. Tror jag ska skutta in i duschen ett tag, har jag fördrivit tiden en sväng iallafall. 

10 saker som gör mig glad.

1. Serier. Jag är en serietorsk, har jag alltid varit! För tillfället är det The Nanny som nöts här hemma. Annars är det också Pretty Little Liars, ung och bortskämd, Catfish, osv. Men en serie som påverkat mig emotionellt mest är nog One Tree hill. Aldrig gråtit så mycket till någon serie som den. Galet. 

2. Mitt fantastiska jobb. Känns på något vis lite klyschigt att nämna jobbet, men jag älskar det verkligen. Det passar mig som handen i handsken! Jag har en sån tur känner jag som funnit det i så unga år. 

3. Min fantastiska familj. Ytterligare en klyscha, men Johan och hans barn gör mig så oerhört glad och lycklig! Finns inget bättre än att spendera mina dagar med dom tre, alltid skoj! Lika så min mamma, pappa och alla mina syskon med familjer. Utan er inget mig! 

4. Mina fantastiska vänner. Ni är få men ni är för jävla bra, med svordom och allt! Jag har en magiskt fantastisk vän som peppar mig dagligen gällande allt, mestadels bloggen. Den lever nog tack vare dig, haha! 

5. Att sitta inne på mitt kontor. Att känna kreativiteten flöda inom mig och fylla mig djupt in i själen, att göra vad jag vill. Pyssla med vad jag vill. Det är underbart! 


6. Mig själv. Ego? Ja faktiskt när det kommer till denna punkten. Jag är bäst på att vara jag. Finns ingen som är jag så bra som jag, ingen som skulle kunna vara jag så bra. Jag är rolig, jag är smart, jag är någorlunda positiv, tråkigt nog jävligt realistisk. Jag är påhittig, kreativ på mitt egna vis. Jag är bra. Punkt. 



7. Mitt Sims. Här kommer tönten inuti mig fram lite, men jag blir glad för det mesta av att spela Sims. Där kan jag forma och göra precis som jag vill, det är som Barbie fast på skärmen. Med konsekvenser och sllt möjligt. Man skapar liv, avslutar liv. Man är Gud. Lite grovt men sant. 

8. Charlie och Olga. De är som små barn, speciellt Charlie. Han är som en trotsig treåring, gör allting tvärs emot. Han är klumpig, låter illa, fiser illa, flygig och flängig. Olga hon är mest bara trött, sover, fiser och äter. Hon bara är. Är ivägen i soffan JÄMT. Men jag skulle inte byta ut dom för allt guld i världen! (Lite därför Oggis är "hemma" igen!


9. Ugglor och elefanter. Jag har sedan länge varit galet besatt av ugglor, skulle aldrig i mitt liv få för mig att typ kela med en eller ta på en. Det är dom för läskiga för, men som inredning är de amazing! Lika så har elefanter kommit och blivit något utav favorit i mitt liv. De smyger sig fram lite här och var faktiskt. 


10. Min framtid. Min framtid tillsammans med min älskade sambo gör mig alldeles varm inombords! Jag blir så glad när jag tänker på att dela resten av mitt liv med det där miffot, han och jag mot världen! Finns liksom inget annat alternativ, vi är för gamla för att leka runt. Nej okej, men våra sinnen är ca 70+ båda tvås men humorn ligger på en 3årings nivå. Vi är varandras ying och yang! Ett plus ett = ett. I vårat fall. 


Tjat hit och tjat dit!

Alltså, jag känner mig väldigt upprepande och så vidare.. Men jag är så förjäkla kär i mitt hår! 


Så är det så galet underbart att jag kan inte sluta ta på de, titta på det, älska det! 

Idag tvättade jag de för första gången sedan onsdags, så blåste jag de torrt. Insåg att de behövs plattas lite för att inte se tokigt ut. Så då var jag även tvungen att testa locka det, fem minuter senare var det klart! Alltså.. Bara luggen brukade ta fem minuter att få till förut. 

Mitt hår och jag, awesome! 

Mitt kontor.

God morgon mina skära vänner! 
Klockan känns som bara barnet även fast jag egentligen fått sovmorgon. Ögonen svider och kroppen vill nog sova lite till, men Hjärnkontoret har vaknat och där är det full rulle. Så startat en tvätt i maskinen och lagt mig på soffan. 
 
Tänkte visa lite bilder från "mitt rum", det som skulle blivit ett pluggrum men som numera är mitt kontor. Gjort i ordning lite mer där inne nämligen. Dessutom så har jag insett att jag inte riktigt visat det rummet än, tokigt! Då jag är där inne varje dag! 
 

Här ovanför ser vi hur det såg ut innan vi fixade lite till, förlåt för stökig bänk. Tänkte inte riktigt på det när jag tog kortet då jag hade laminerat precis innan. 
 

Såhär ser det ut nu, med ett städat skrivbord dessutom. Börjar bli allt mer bonat där inne. Börjar bli så underbart mysigt! Nu ska där bara upp lite mer tavlor och sånt på väggarna. Eller som jag har där i "hyllan", vykort! Klockrena! Nedanför kommer lite detaljbilder:
 
 
Mitt älskade fina rum! Som sagt ska det bara upp lite mer på väggarna, in med en matta samt byta ut kontorsstolen. Sen är det i princip färdigt! Woho! 

En dag med oss!

Hejsan mina skära vänner! 
Så har halva denna dagen gått, vart tog den vägen? Jag sov kalasdåligt inatt. Har huvudvärk. Slut som rockstjärna och känner mig febrig. De enda jag gjort idag är att ha åkt och handlat, värmt på mat och legat på soffan. Vart har dagen tagit vägen?


Det är tur att vi har roat oss iallafall. Den där sambon och jag. De e de bästa som finns, dagarna med dig hjärtat. 

Nu ska jag lata vidare och hoppas att alvedonen slår in någon gång så jag slipper huvudvärken, orkar inte sova middag. Tack och hej, leverpastej! 

"Nytt" vardagsrum del 2.

Dags för del två, då vi möblerade om i vardagsrummet så bestämde vi oss för att dessutom åka iväg och köpa nytt till det. Så som nya filtar, nya kuddar, nya gardiner och ny matta. Lika så har vi planerat att måla och tapetsera samt byta golv. Det blev liksom pang boom. 
 
 
Men den beiga färgen passar liksom inte in! Den nya mattan ligger och "sträcker" ut sig på golvet och gardinerna ska strykas sedan är det nästintill färdigt. Vi planerar att på påsklovet ska rummet vara helt färdigt! Då ska även en "trapp-hylla" in också. Jag blir så glad i min själ när det blir att se mer hemtamt ut, inte bara ihopkastat. Underbart! 

"Nytt" vardagsrum del 1.

Hejsan mina skära vänner! 
Igår var ju som sagt en bra dag, först på förmiddagen möblerades vardagsrummet om så det blev helt "nytt". Sen så klippte jag håret, rejält dessutom! Är så nöjd! Sen kom min besökare, kommer ett inlägg lite senare om den punkten. 
 
Tänkte visa hur vårt vardagsrum ser ut, just nu är vi påväg till Ludvika för att införskaffa nya kuddar, filtar och ny matta. Kommer kännas helt nytt! De enda som fattas är att tapetsera om men det kommer, måste bara bestämma oss först för hur vi vill ha de. Så tills vidare får de nu duga, ser väldigt smutsigt ut men de e skuggor och ljus som gör det. Tråkigt annars är ändå tapeten fin! 
 
 
Så såhär ser det ut nu, vi har helt enkelt vänt hela rummet, eller snurrat på det. Vi har köpt nya tv-bänkar av syrran så därför vi varit tvungna att göra om. Men jag är nöjd! Blev så mycket större än innan! 

Sticker haul - MadeByMoaIsabel, TGR, Dollar Store

Hejsan mina skära vänner!
I måndags gick jag bananas på Tgr och Dollar Store gällande klistermärken, love it. Blivit mitt nya beroende. Helt sjukt! Men men, det är ju bättre än alkohol eller liknande. Eller har jag fel? Så kom jag hem och fann klistermärken från MadeByMoaIsabel på etsy i brevlådan. Dog lite smått! Speciellt då jag fick en massa extra saker som var to die for! Ni har dock redan sett en Plan With Me med ett av arken från hennes shop. Men här får ni se resten! 
 
Stolt Nörd!
 
Så ta er en kik på videon här nedanför och avundas, eller klicka er in på länken ovanför och beställ själva! 
 

I'm back!

Nu ni, är det färdigt! 
Jag är så galet nöjd så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Det är så galet vackert och perfekt färg! Perfekt längd, allt med mitt hår är perfekt! 


Här ovanför ser ni hur det stegvis blev kortare, stegvis blev ljusare och slutligen blev rött. Alltså, ni ser ju! Det är ju helt galet! Från nästintill svart till underbart rött! Kärlek till Johanna som lyckas med det underbara! Dock så har jag inte filmat, så de blir ingen film. Men tog bilder under tiden! 

Så var dagen här!

Hejsan mina skära vänner! 
Kroppen bestämde sig att jag skulle vakna halv sju imorse, jippie. Men idag är det onsdag, idag är dagen här! 


Idag ryker håret, svårt att avgöra dock hur mycket som ryker. Färgen är jag redan färdig med, men längden. Nåja de kommer bli bra! 

Sen när jag kommer hem kommer världens bästa redan vara här hemma och vänta på mig, delad förstaplats med Johan och barnen lär jag säga! Kommer bli så lycklig! 

Fjärilar i magen!

Hejsan mina skära vänner! 
Detta inlägget kommer upp jätte sent. Jag hade skrivit ett inlägg imorse men hade tryckt spara istället för publicera så de kommer en annan dag istället. Så kan det gå! 

Idag har varit en rätt så okej dag, varför jag skriver rätt så är för att jag sov jätte dåligt inatt. Vaknade miljoner gånger så spenderade hela förmiddagen på soffan med huvudvärk. På eftermiddagen så mötte jag upp min älskade sambo hemma hos syster dör vi blev kvar tills tio nu på kvällen. Vi har ätit pizza, kikat på tv och spelat kort, köpt deras tv-bänkar och tagit med oss dom hem, mysdag! 


När vi kom hem så såg vi att tulpanerna hade skjutit i längden rejält under dagen! Helt sjukt må jag då säga, aldrig sett på make. 

Nu ligger vi till sängs, tror Johan redan har somnat på bara den korta stunden jag skrivit detta. Imorgon mina skärs vänner är en dag jag längtat efter! Känner mig som ett barn dagen före julafton! Massa bra händer imorgon, för det första ska jag iväg till frisören och klippa mig för första gången på ett par år. Sedan kommer de någon som jag längtat ihjäl mig efter som kommer bli kvar ett tag. Jag är så jäkla lycklig! 

Får se om jag kanske gör en video imorgon så ni får följa med o se när jag fixar håret, kommer bli magiskt! Underbart! Bästa dagen på länge! Men tills vidare så säger jag godnatt, vi ses imorgon! 

RSS 2.0