The Sims 4 - Stadsliv.

Hello friends!
Det var ett tag sedan, igen. Jag är ganska så dålig på detta med blogga. Som vanligt. Men det dyker ju upp lite då och då, så vi kanske får vara glada för det lilla?
 
Idag kommer det ett inlägg som är "önskat" delvis, inte riktigt det som önskades till 100% men ändock samma ämne, nämligen Sims. Det var ett tag sedan jag delade med mig något från mitt sims, har ärligt blivit ruskigt dålig på att ta kort när jag spelar. Men igår köpte jag "nya" packs till spelet (tack vare en annan bloggare som tyckte att jag skulle göra detta), ett som funnits ett tag och ett som kom alldeles nyss, nämligen The Sims 4 - Stadsliv!! IIIIH, vad roligt det är! 
 
 
Numer kan man bo i lägenheter, man har fått nya karriärer. Det finns loppmarknader, kareokbarer, allt möjligt! Väldigt mycket detaljer lär jag då säga att det är dessutom. 
 
 
Här ovanför ser ni min sim Lisa som är i fullt sjå med att röka vattenpipa, det går dock inte så bra för henne. Lika så att det finns nu egenskaper för tomten, alltså man kan få bättre internet. Saker lagar sig själva, saker går sönder lättare osv.
 
 
Det har även kommit nya egenskaper för simmarna också, Lisa är nämligen vegetarian. Råkade ge henne mat med kött i och det var inte populärt vill jag lova! 
 
Nörden inom mig jublar. Bara så ni vet. De andra "spelet" delar jag någon annan dag i ett annat inlägg. 

Förbaskade baciller!

Hello friends!
Nu har det varit tyst ett tag, legat på soffan hela veckan med en otroligt dryg förkylning. Ligger fortfarande på soffan men idag är jag lite piggare än tidigare.

Som vanligt när jag vart borta en stund så uppdaterar de appen till knappt igenkännlig, det är ganska så frustrerande faktiskt. Precis när man började lära sig förra layouten.

Nåja jag ska fortsätta snarka hänne, riktigt sugen på omelett men har massa matlådor i kylskåpet som måste ätas först. Tror ändock inte jag har ork nog till att laga någon omelett. Men önska kan man väl?


Snart är de slut..!

Hello friends!
Dag två tillbaka på jobbet, jag saknar barnen på förra skolan, men det är här jag hör hemma! Det känns i varje liten cell i kroppen! Dock är jag inte riktgt tillbaka i rutinerna än, vilket både känns i kroppen och märks i huvudet. Helt plötsligt sover jag middag igen, vilket jag inte gjort på länge. Men det tar väl sin lilla stund att komma in i det igen. Kroppen har då fått dig en chock då den den senaste månaden bara gått mellan 2-6 tusen steg per dag, hittills på två dagar har jag gått över tjugosextusen steg, japp ni läste rätt! 26 TUSEN steg på två dagar. Det är hälften av de jag gått på en vecka tidigare. Så därav slut kropp, men den vänjer sig, det kommer även ge bra resultat igen! Det är jag sjukt taggad på!

Lyckas även få till promenader igen när jag har rast, det var också ett tag sedan men det är så skönt att rensa skallen mitt på dagen och få ny energi så den inte går på sparlåga och tar slut på tok för fort.

Satt även idag och räknade och insåg att om 6 veckor imorgon så går min anställning ut, tiden har gått så jäkla fort denna termin! Kan nog bero på att arbetet ändrats ganska så radikalt från ett till annat också. Men veckorna bara susar förbi, lika så att det är på lördag 6 veckor kvar till julafton, jikes!


Slut på semestern!

Hello friends!
Det var ett tag sedan nu, men de senaste 9-10 dagarna har jag haft semester, alltså har bloggen och de mesta annat haft semester. Har ändock hunnit med en massa denna vecka, allt från bio med barnen till sagt hejdå till Jennifer som åkt utomlands. Full rulle! Igår hade vi även mamma, pappa, Tessa och barnen på besök och grillade korv över en brasa och hade snö-kul! Det var roligt, men lite kallt. Barnen var då nöjda när de fick krypa ner under varsin filt i soffan.

Här har det blivit vinter, riktigt ordentligt! På bara ett dygn singlade det ner 29cm snö. Sedan har det snöat mer eller mindre resten av veckan. Så jäkla bra jag mår alltså i detta väder! Helt sjukt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig redo för jobb imorgon! Lycklig tjej då jag är tillbaka på mitt jobb igen, skönt att komma in i de gamla rutinerna igen.


RSS 2.0