Black spot facemask!

Hejsan mina kära vänner!
Så var det torsdag, sista dagen innan helg. Så skönt det ska bli!

Igår kväll innan jag gick och la mig så blev de en dusch och så testade jag på detta med svart ansiktsmask. Jikes!

Len som en baby rumpa där jag hade masken, vågade inte testa hela ansiktet då jag hört att denna ansiktsmask skulle göra fasligt ont att dra bort, men de gjorde inte ont alls. Men jag tog nog bort den lite för tidigt för den va inte riktigt torr överallt, så det va drygt att försöka få bort de blöta.

Nåja så kan det gå! Är då nöjd med resultatet!


Använd de gamla!

Hejsan kära vänner!
Just denna information som jag tänker dela med er idag är faktiskt hela två veckor gammal. Jag är så efter med mitt bloggande att det är pinsamt!

Hur som haver så för två veckor sedan så kände jag att vi behövde lite förnyelse hemma, allting ser likadant ut. Jag är en rastlös själ så jag och Theo tog tag i att möblera om på nedervåningen.

Det blev mestadels köket som fick sig en makeover, vardagsrummet fick bara flytt på kattleksakerna till en bättre plats. Så mycket bättre! Ska kanske försöka göra en house tour här framöver då det är länge sedan sist jag gjort en, då bodde jag tillochmed i lägenheten och det är över ett år sedan!


Omelett!

Hejsan mina kära vänner!
Jag är en sån trött själ, sover sinnessjukt mycket. Orkar inte riktigt med mig själv.

Därför tänkte jag idag att jag ska äta sånt jag tycker är gott och mår bra av, nej inte onyttigt. Utan jag tänkte göra omelett idag igen, åt de i måndags också och det var så otroligt gott!

Kanske inte en fröjd för ögat, men så sjukt gott!


Förslag på inlägg mottages!

Jag försöker tappert hitta min nich här på bloggen, vilket jag försökt med i flera år.

Några önskemål på vad ni vill läsa? Det känns som att om jag har en riktlinje så blir det nog mer inlägg igen, jag vill ju ha detta att se tillbaka på i framtiden.

För första gången på väldigt länge bjuder jag på selfies, ganska så galet.


Lite lätt hopplöst men snart är jag kung igen!

Hejsan mina kära vänner!
Livet börjar bli inrutat igen, jobba och sen sova, jobba och sen sova. Barn varannan helg. Samma samma. Min förkylning som vägrar släppa gör det hela inte bättre heller.

Det enda nya är att Johan började nytt jobb igår, det var de jag var så lycklig över här sist.

Tillochmed mina kära stegtävlingar blir lidande just nu, allting känns lite lätt hopplöst men snart är jag kung igen!


Sirap i Paris!

Hejsan mina kära vänner!
Då jag uppdaterade min telefon här om dagen så försvann alla bilder då det blev något krångel. Så jag kan inte lägga upp bilder på klädesplaggen, men ut och in kör jag fortfarande på! Heja heja!

Lika så har jag beställt hem lite godsaker från Sirap i Paris, det gjorde jag igår. Tröstshopping deluxe nu när jag har öroninflammation. Beställde en till kalender och massa smått och gott till den!

Jag älskar att vara tönt vissa dagar!

Så hände de något jätte bra igår, så bra att jag kommer smälla av snart! Jag e så lyyycklig!


Utmaningen dag 4 (igår alltså.)

Hejsan mina kära vänner!
Så var det måndag, än en gång. Dock är det en "kort" dag, jag jobbar mina åtta timmar som varje dag men jag slutar 14:30 idag. Belöningen för att man börjar klockan sex på morgon. Men nog om det!

Igår hade jag min pyjamaströja ut och in nästintill hela dagen! Då jag inte klädde på mig så speciellt annat igår.

Idag har jag en strumpa ut och in igen, men den e svart så de syns knappt! Ska försöka ta en bild senare och slänga upp här så de finns bevis på det. Heja heja! Haha, bara 26 dagar kvar, kommer bli trixigt!


Utmaningen dag 2-3!

Hejsan mina kära vänner!
Så var det lördag, äntligen helg! Som jag längtat, det har varit en magont seg vecka den här veckan. Hoppas på mer energi nästa vecka.

Vaknade imorse vid en halv sju att Tindra startade tvn, sen har de varit full rulle hela morgonen. Snart är det dags att gå ut en stund och göra lite bestyr utomhus.

Men först tänkte jag slänga upp gårdagens och dagens utmaningsbilder.

Igår var det sport-bhn som var ut och in, idag är det min Cardigan. Så skojsigt! Det är riktigt utmanande för hjärnan att göra någonting "fel".

Tanken med dagen är att vi ska ut i skogen och plocka blåbär. Det ska bli skojsigt det också!


Utmaning!

Hejsan mina kära vänner!
Nu har det gått ett tag igen, om jag ska vara helt ärlig så har jag glömt bort bloggen totalt. Hela förra veckan låg jag sjuk och denna har bara rusat förbi.

Satte mig ner igår och försökte komma på något som skulle kunna göra att jag bloggar oftare, då hittade jag på en utmaning. Den hade en massa olika val så som att rita något varje dag i en månad, fotografera någonting varje dag i en månad, bära ett klädesplagg ut och in varje dag i en månad och så vidare. Jag tyckte det lät som en rolig idé så jag kombinerar två punkter. Jag kommer att bära ett klädesplagg ut och in varje dag i en månad, samt fotografera detta och lägga upp här på bloggen. Jag vet dock inte om det kommer bli varje dag men jag ska försöka!

Så idag blev det en strumpa, min tanke är att det inte får vara samma plagg två dagar i rad. Alltså får jag inte vända ut och in på en strumpa imorgon, men i övermorgon får jag. Bara för att göra det lite mer utmanande annars blir de ju bara strumporna!

Något som även hänt här under senaste tiden är att jag köpt en massa skor, en vinterjacka och världens finaste väska! Väskan och jackan visar jag i ett annat inlägg. Lika så de "ordentliga" skorna, men springskorna kan jag visa nu!

Köpte mig två par på skohuset(?) för 400kr sammanlagt, helt okej om ni frågar mig! De svarta har jag utomhus, jättesköna! Övervägde på ett par likadana som jag hade innan (igen!) men så såg jag dessa och tänkte att de e dags och testa något nytt. Ångrar mig inte! Har använt dom i fyra dagar nu och inte ett enda skavsår eller något, då gick jag flera kilometer igår i dom dessutom! De rosa är mina inneskor på jobbet, de kommer väl komma ut en vacker dag de också, men de kändes som att de svarta syns inte lika tydligt att de blir smutsiga som om de rosa skulle göra!

Nej nu ska jag ta och början dagen, hoppas jag har någon läsare kvar, jag ska skärpa mig!


RSS 2.0