Tre månader.

Hello friends! 

Idag är det tre månader sedan jag fick min diagnos. Tre månader! Det är ju helt sjuk egentligen när man tänker på det. 

Det känns som igår när jag satt där på sjukhussängen i Falun och fick information liksom hällandes över mig, allt från vilken mat man ska äta till att man ska undvika både hyperglykemi och hypogykemi. Vilket på ren svenska är högt och lågt blodsocker. Men allt lät liksom som grekiska där i Falun för tre månader sedan. 

Jag har kommit så långt med min sjukdom, jag har lyckats tyglat den någorlunda, det går trots allt att jämföras med ett lejon. Det är helt okej tills det helt plötsligt dyker upp onödigt socker eller en stressfylld situation, då är den inte tam längre. Jag har bytt till nya sprutor, jag har gått ifrån stick i finger till en libre. Jag har "hunnit" så mycket! Lärt mig så mycket.


Ärligt talat så när jag satt där och diabetessköterskan kom med apparater som jag skulle ha med hem och massvis med broschyrer så tänkte jag om och om igen "HUR ska jag klara av det här!? HUR ska jag kunna leva med detta!?" 

Se på mig nu..! 


The sims

Hello friends! 

Som tidigare nämnt så har jag ju en youtube kanal där jag spelar Sims, titta på den vetja! 

Sök bara på mitt namn så dyker den upp! 


mosig hjärna!

Hello friends! 

Long time no see. Eller? Kanske ska sluta med de som "intro". Har just precis slutat för dagen, helt mosig i hjärnan. Det blir ju lätt så i början, haha! 

Så har jag ändock måsten kvar innan denna dagen är slut. 


Livet som vuxen.. 


Bujo update!

Hello friends! 

Så var jag tillbaka en snabbsväng igen. Gjort om i min bujo så tänkte minsann visa det, så jag vet. För framtidens skull liksom. 

Märkte att jag inte alla gillade layouten denna vecka så gjorde om helt och hållet! Får se om jag gillar den nya, annars får jag fortsätta leta. Haha! 


Är det fler som håller på med bullet journal?

Ska för övrigt satsa på bloggmånad i september, håll tummarna för mig! Heja heja!   


Bullet journal.

Hello friends! 

Long time no see. Jag vet. Men tänkte hoppa in och skriva några rader. 
Har helt tappat lusten för min Happy Planner nu på senaste. Orkar inte riktigt. Så istället för att jag ska bli missnöjd med den så hoppade jag in i min bujo igen. 

Gjorde det väldigt simpelt, så jag ska orka med den också. För vill ändå ha lite minnen av vad jag gör om dagarna. Beställde även lite nya roliga pennor nu när Charlie ätit sönder hälften av alla jag haft, så de ska komma här denna vecka. Ska bli skoj! 


Nu ska vi ut och gå, hej och hå! 


Klippt håret!

Hello friends! 

Bloggen har ekat än en gång. Jag har lyst med min frånvaro, allt är okej och inget har hänt. Har bara inte tänkt på bloggen. 

Så vad har hänt sedan senast då? 
Jag har klippt av mig håret! Ganska så rejält dessutom! 

Det blev en ordentlig förändring vill jag lova. Inte riktigt van än med att det är så kort, inte att de drar i nacken heller för den delen. Men tror minsann det ska bli ännu kortare. Får se vart det barkar hän. 


Nu ska jag åka till jobbet. Men vi hörs! 

BS I SKRIVANDE STUND: 8,2


Hösten närmar sig!

Hello friends!

Detta med sömn verkar vara överskattat. Sover som en Gud på helgerna, knappt alls på vardagarna. Förstår inte. Dock så kan jag skylla mig själv idag då jag råkade somna. 

Älskar att det börjar mörkna ute nu, det är äntligen säsong för ljus! Så galet mysigt! 


Livet med diabetesen rullar på, det får bättre och bättre. Dock så saknar jag min knapp på armen, dosan till den har gått sönder så väntar på en ny. 

BS I SKRIVANDE STUND: 7,9


Förstoring!

Hello friends!

Onsdag och mitten på veckan, sista dagarna innan jag är tillbaka på jobbet igen. Visst har jag jobbat men det har varit hopslagning så nästa vecka är jag tillbaka på "hemmaplan" igen! 

Här om dagen kom förstoringen jag beställde på hela familjen som jag sedan satte upp ovanför sängen, det blev så otroligt bra! 

Och jag vet, jag måste skriva del 2 av bröllopet, det kommer tro mig! Tar bara lite tid då det krävs så mycket tänkande samt bilder och sådant. Egentligen så är det inre alls jobbigt, jag har helt enkelt inte bara kommit mig för än. Men snart så! 


Sims

Hello friends! 

Tänkte visa lite bilder från min senaste familj på Sims, lite snabbt. Denna familj finns även på youtube då jag äntligen kommit överens med datorn! Yay! 


Hallon!

Hello friends! 

Så var det tisdag, kväll. Har jobbat idag, tvättat sängkläderna och lagat mat och haft mig. Även tagit en tur på gården och kikat på alla bären som börjar mogna nu. 

Massvis med hallon, svarta vinbär och krusbär. Likaså börjar äntligen jordgubbarna att mogna samtidigt, tidigare har de bara mognat en och en. 

Nu ska jag väl bara komma på vad jag ska göra med dom, något förslag? Idé? Någon som vill ha? 


RSS 2.0