New in!

Hello friends! 

Så var det dags än en gång att sätta sig ner och skriva några rader. Hoppades på att denna veckan skulle bli en bloggvecka men icke, jag lyckades inte denna gången. 

Har gjort lite ärenden och grejer här hemma idag, en riktigt produktiv dag om jag får säga det själv! Gjort klistermärken, skrivit ut och skurit dom. Åkt och pantat och handlat. Köpte mig en boendet då jag tänkte försöka mig på detta med smoothies, köpte även lådor till sovrummet. Hur det blir får ni se senare om lådorna ens passar då jag glömde mäta på höjden, hehe!! Annars hamnar dom i bokhyllan bara. 

Även hunnit med att tvätta och vika undan tvätten. Komiskt då jag planerade att denna dagen skulle vara en dag på soffan, då jag blev dunderförkyld efter friluftsdagen. Vilket även det är helt knasigt då jag inte frös och var välklädd! 


Vad gör jag vaken nu?

Hello friends! 

Klockan är strax efter fem på morgonen. Jag börjar sju idag, vad tusan gör jag valen nu!? Varför ställde jag väckarklockan på 04:45!? Jag förstår ingenting. Ibland så blir man ju mäkta imponerad av sig själv. Det är säkert bara för att bi la oss och somnade före tio igår kväll. Lovar! 

Jag vet inte om ni vet det, eller tänkt på det på senaste. Men min youtubekanal lever fortfarande och fet kommer ut videos! En video i veckan är målet, januari klarade jag det. Här i februari så inte lika duktig, men det har iallafall blivit varannan vecka som jag satt mig ned och planerat framför kameran, så har jag ju gjort lite andra videos "vid sidan av". så det blir iallafall fyra videos i månaden även februari. Heja mig! 


Nej nu ska jag kolla på lite My little Pony innan det är dags att göra något av mig själv, tack och hej leverpastej! 


Pokémon GO!

Hello friends! 

Jag har fastnat än en gång för Pokémon GO! Speciellt nu när de kommit en massa nya pokemons. Så har spenderat den senaste tiden med att fånga Pokémon igen! 

Dessa ovan är bara några av de jag lyckats fånga, de flesta hemma i soffan faktiskt! Lite lätt lat, men ändå! Haha! 


Är det någon av mina läsare som spelar Pokémon GO? 


Nya tag!

Hello friends! 

Så var det måndag, i all ära. Ny vecka nya tag! 

Helgen som gått har varit en av de bättre, fredagen bestod av kalas och roliga nyheter! Lördagen bestod av att göra lite roliga klistermärken, sovmorgon deluxe och avslutades med ett biobesök! 

Igår har vi mest lullat runt, varit och handlat. Johan har jobbat och jag har grejat med sysslor och gjort lite mer klistermärken. Fixat och donat med videos. Och så vidare och så vidare. 


Men nu är det ny vecka som sagt! 


Molly Molly bus!

Hello friends! 

Katter är väl ändå knepiga djur? Ta till exempel min Molly. Hon är som en blodigel, på en hela tiden. Men när hon inte är det så är hon som bortblåst. Man får leta efter henne. 

Här under kvällskvisten hittade jag på henne i tvättmaskinen, som så många gånger förr. Personligen skulle jag tycka att det vore obekvämt, men inte hon inte. 


Våra underbara djur! 


Så var det dags igen..

Hello friends! 

Ännu ett nattinlägg, somnade för några timmar sedan men vaknade och kan inte somna om, så tänkte att ett blogginlägg kunde jag ju klämma in här då! 

Tänka sig att snart har halva februari gått, det är inte klokt! Vart har början av detta året tagit vägen? Borta! 

Lilla T och Johan sover så gott, lika så alla djuren. Jag har passat på att slänga över tvätten i torktumlaren så den är torr när vi vaknar imorgon bitti. 

Då vi bytt tillbaka till gamla tvn igen så fick vi ju automatiskt appar i tvn igen, vilket jag tycker är suveränt! Så nu har jag börjat kolla om på My little pony. Andra människor skulle ju kolla andra lite mer vuxna serier, men inte jag inte! Haha så kan det gå! 


Nu ska jag försöka mig på att somna om, vi hörs! 


Morgonstund har guld i mun!

Hello friends! 

Här sitter jag, morgonfrissig och allt. Sovit färdigt för natten, hej och hå! Ljumsken gör ont, men inte alls i närheten av så ont den gjorde igår. Men tror att livet för knölen inte är långvarigt längre. Ser inte ut som det. 

Snapchat filter kan göra den mest trolliknande människan någorlunda vacker. Jag gillar dom! 


Nu ska jag försöka mig på att redigera den där videon som egentligen skulle gått upp förra helgen, heja mig... 


Bra dag!

Hello friends! 

Ligger i sängen och försöker med det omöjliga, att somna. Olyckligtvis lyckades jag somna på soffan tidigare när jag, Johan och Theo såg på en legofilm. Så antar att jag är vaken ett tag nu. Sånt är livet.. 

Idag har varit en bra dag på många vis. Ovan ser ni mitt nya armband då mitt förra gick sönder, lämnade in det och fick pengarna tillbaka och uppgraderade mig till den nya modellen. Så galet nöjd med det så det är inte klokt! Dock lite nya funktioner jag lär testa på, men det kommer bli bra! 

Fick även hem lite roliga klistermärken idag som jag köpte på en Facebook grupp, rena lyckoträffen då bara frakten på shoppen är ca 60kr! Och jag köpte dessa två arken för allt som allt 80kr med frakt. Alla älskar vänliga människor på Facebook grupper! 


Nej nu ska jag minsann försöka mig på detta med att sova, lycka till till mig! 


Bra och mindre bra..

Hello friends! 

Ny vecka, nya tag! Tillbaka på jobbet och allt är mer eller mindre som det ska igen. Somnade som en klubbad säl idag när jag kom hem men det blir väl så när kroppen inte är riktigt hundra efter förra veckan. 

Någonstans i mitt trånga huvud så fick jag för mig att i lördags så var det 10 månader sedan jag beslutade mig för att förändra mitt liv, men det är den 24, inte 4e. Nåja! Har iallafall hittills gått ner 28(!)kg sedan april förra året! Helt galet! 

Något jag är tacksam för: 

Snapchats alla filter, de e så roliga! 

Något jag är mindre tacksam för:
Mitt fitbit armband gick sönder förra veckan, så inte haft det på mig på en vecka nu. Ärligt talat så känner jag mig naken utan det. Men jag knatar på med mobilen som räknare även om de inte stämmer helt. Var hos mamma och hämtade kvittot för armbandet tidigare idag så ska lämna in det på lagning. Överväger på att uppgradera mig på den fronten men vi får se hur det blir med det. 

Nu ska jag sova, sova sova sova! 
Tack och godnatt! 


Månadsdagen!

Hello friends! 

Fortfarande bosatt i antingen soffan eller sängen. Orkar inte vara orkeslös längre. 

Idag är det för övrigt Mollys 9 månaders dag, imorgon har hon varit hos oss i sex månader. Doris har spenderat sju månader med oss, det är sjukt vad fort tiden gått! Ändå känns det som att vi alltid haft donnorna hos oss. 

Mina älskade flickor! Tänka sig att för ca ett halvår sedan så var de allt annat än vänner, nu klarar dom sig knappt utan varandra! 


Sjukstuga i hemmet.

Hello friends! 

Spenderat dagen på soffan, kom liksom aldrig av den igår. Så sov även på den. Så slut så det är inte klokt, sover som en tok. Men det är ju bra i sig, då man oftast sover bort sjukan. 

Längtar dock något så grönödiskt till sängen, men magen krånglar idag så lika bra att bänka på soffan inatt igen. Dessutom måste sängen bäddas då jag tvättade sängkläderna som (tmi!) var dränkta av min feber. 


De enda plusset i allt detta är att jag har bara 2,5kg kvar till -30kg! Helt galet! 


RSS 2.0