Bombarjacka!

Hello friends! 

Så var det onsdag morgon, på något konstigt vis har jag ändock hunnit sova sju timmar inatt trotts att jag var vaken. Hade dock lite fel, jag vaknade tolv inatt. Inte elva. 

Vi var ju på kupolen i lördags och handlade present till fasters största hjärta som fyllt 16 år(!) och då hittade jag äntligen bombarjackan som jag suktat efter så länge! Dock så har jag varit lite sådär "den kommer inte passa även om jag tar den största storleken!" Men vet ni? Jag fick gå ner en massa storlekar från den största för att den skulle sitta som den ska!!!!! Så himla roligt! 


Nu ska jag plocka ihop mig och snart åka till jobbet. Vi hörs!


Såå trött..

Hello friends! 

Nu är det mitt i natten, klockan är alltså 00:40 och jag är vaken. Till mitt försvar somnade jag på soffan halv tio ikväll, vaknade här strax kring elva, halv tolv igen. Jag är så slutkörd just nu så det är inte klokt. Lever bland kartonger och stök. Jag kan ju ärligt säga att jag fungerar ganska dåligt när det är stök runt omkring. 

Vilket jag ändock tycker är ganska komiskt då jag varit så otroligt stökig av mig under min uppväxt. Mitt rum var ALLTID stökigt. Såpass att man knappt såg golvet. Nu så är det tvärt om, jag får panik och är inte ett dugg avslappnad här hemma. Somnar allt som oftast av utmattning. Men det är inte många dagar kvar nu. Det ska bli så roligt! 


Jobbiga nätter.

Hello friends! 

Klockan är 03:31 och jag är långt ifrån sömnen. Har hittills sovit iallafall 4h men vaknat ett par gånger. Drömmer så mycket tok nu för tiden, sover så lätt. Antar att de är allt runt omkring som gör det. Men det börjar bli så otroligt tröttsamt att inte riktigt få en sammanhängande sömn. Men jag lever på hoppet! 

Har iallafall tidsinställt tvättmaskinen så den går igång om 4h. Något produktivt får jag ändock gjort på nätterna! 


Igår så började vi packa ner köket lite smått. Det kommer bli en del kartonger ändå, trodde faktiskt inte det. Men det är som det är! Som det ser ut kommer vi kunna köra saker lite smått några dagar innan lördagen, vilket känns superbra! För då blir det inte så mycket med en gång! Förhoppningsvis kan vi flytta fram flytten en dag också, att vi flyttar redan på fredag. Det ska bli så roligt! Speciellt att få göra i ordning barnens rum, sitter på Pinterest och kikar inspiration även fast jag i mitt huvud redan har deras rum färdiga! Theo får vitt rum då han själv vill ha vitt, Tindra kommer få ett ljusljusgrått rum med massa vita och gammelrosa detaljer. Kommer bli sååå fint när det är klart! 

Nej nu ska jag görs ytterligare ett tappert försök att somna, vi hörs! 


Fredag!

Hello friends! 

Äntligen börjar det bli lite vår här hemma också. Känner mig dock allt mer stressad. Men det kanske bara är naturligt? Eller visst bör det vara så? 

Idag är de fredag, alltså barnhelg! Heja heja! 


Var är våren?

Hello friends! 

I måndags var det första vårdagen, den kom med snö. I massor! Sedan har det snöat till och från hela veckan. Vart tog våren vägen kan man undra? 

Idag har jag städat ur gamla audin då den blivit såld, så den hämtas imorgon. Behöver även göra en hel del annat innan det är läggdags. Men orken finns inte riktigt där. 


Jag känner mig ganska så ensam just nu, det är så mycket i livet och Johan jobbar väldigt mycket just nu, så spenderar dagarna väldigt mycket ensam. Det känns som att allting bara pallas upp på hög och jag börjar snart kvävas av allting. Men det blir väl bra till slut kan jag tro, är bara så fruktansvärt trött på att vara ensam.. 


Verkligheten kom ikapp.

Hello friends! 

Jag känner mig som en gammal skivspelare, upprepar mig. Men just nu så är allt i mitt huvud ockuperat av flytten. Och herre min Gud, nästa helg är det dags! Visst jag var exalterad här om dagen men de slog mig just precis idag att det är NÄSTA HELG som vi flyttar!!! 

Jag kan knappt bärga mig med att visa er det nya huset! Idag efter jobbet ska jag städa av huset hemma och spela in en video, som minne, hur det ser ut här hemma. Ta en massa bilder och så, för idag sätter jag igång på riktigt med att packa och rensa, ska även elda en massa papper och dylikt som inte ska med från kontoret. 

Det kommer att bli så otroligt mycket nytt! Barnen kommer få varsitt rum, det kommer finnas två toaletter, Charlie kommer att bli en innehund ett tag tills vi sett över hundgården och rustat den så den passar honom, jag kommer ha 2 mil kortare till jobbet, alltså behöver jag inte kliva upp mitt i natten längre när jag börjar klockan sex på morgonen! Lika så att jag kommer åka allt mellan 20-30 minuter senare till jobbet. 


Jag hoppas att katterna och Charlie kommer att komma såpass överens att de kommer kunna leva tillsammans när vi inte är hemma, för som det ser ut nu kommer vi få dela på dom till en början när vi jobbar så inte katterna retar gallfeber på honom. 

Det är så sjukt spännande så jag vet inte vart jag ska göra av mig själv riktigt! 


Jag är kvalificerad!

Hello friends! 

Måndag, ny vecka och nya möjligheter! Och på tal om möjligheter så känner jag att jag måååste få skryta av mig lite. 

Min youtube-kanal (planner relaterade) går faktiskt rätt så bra. Jag har 30 prenumeranter vilket kanske inte anses vars mycket, men den har stigit snart tio sedan början av februari vilket jag tycker ändå är rätt så bra. I helgen laddade jag även upp min första pratvideo, alltså där jag pratar mig genom videon. 
Hur som helst så har jag just fått reda på att jag blivit kvalificerad till att börja tjäna pengar på min kanal, hur sjukt är inte det! Att jag har tillräckligt med visningar och dylikt för att kunna öppna den och börja tjäna pengar på den. För mig är detta riktigt stort! Men jag tänker dock inte öppna den, inte än iallafall. Måste först bli bekväm med att tala framför ingen, vilket jag då gör. Sedan känner jag att jag måste läsa på på alla plan innan jag tar det steget. Det är ett stort steg! 

Så som ni förstår så kommer nog den andra kanalen inte att hända, iallafall inte nu. För jag behöver liksom lands i detta och försöka att få min kanal ännu större! Heja mig för tusan! 


Att flytta..

God morgon alla fina läsare! 

Det har varit så otroligt mycket just nu på senaste tiden. Såpass att bloggen tyvärr fått lida något så otroligt! Men det blir så ibland. 

Just nu sitter jag i soffan och ska kika på ett PLL avsnitt hade jag tänkt, började rensa och riva runt i kontoret igår men Johan sover och vill inte vara där och rots runt när han sover i rummet bredvid. Så får kika lite serie så länge. 

För övrigt då? Det har nu gått två veckor sedan vi var på husvisningen. Det är tretton dagar kvar, alltså om två veckor har vi spenderat första natten i nya huset. Jag är så exalterad så jag knappt kan sitta still! Dock är jag otroligt stressad samtidigt. Vet liksom inte vart man ska börja någonstans med allting. Men det kommer ordna upp sig och bli bra igen, hoppas jag! 

Nej nu ska jag kika här, så ni får ha en underbar söndag så hörs vi!


Uppe med tuppen!

Hello friends! 

Klockan är tio i sju och jag har varit vaken i ungefär en timme nu. Theo vaknade strax innan klockan sex så då va det bara att stiga upp med tuppen! 

Jag har ju glömt av att visa upp min morotskaka! Gjorde den i torsdags och oj så god den blev! Får lite lätt ont i magen av kletet då jag var tvungen att köpa vanlig färskost, inte laktosfri, men det är såå värt det! 


Idag är det 3 veckor kvar tills flyttlasset går, jag börjar bli ganska så exalterad! 


pratar i nattmössan?

Hello friends! 

Alltså den här dagen/natten. Kan de aldrig vara nog?

Denna dagen började med att jag sov oerhört dåligt inatt, väckarklockan var min värsta fiende imorse. Lika så Molly har blivit ganska så omöjlig om nätterna.

Snärtan tror hon är mindre än vad hon är. Jobbade sedan 7:30-16. På något vis så känns fredagarna jag slutar 16 så mycket längre än fredagarna jag slutar 14:30. Även om jag jobbar precis samma antal timmar. 


Kom hem och möttes av mina favoritpojkar, alltså barnhelg! Vi käkade och sedan startades en film och där somnade jag första vändan. 

Efter det har kroppen liksom powernappat, vaknat flera gånger! Då lade vi oss kring 9. Men jag har mina misstankar på varför, tror den största anledningen är för att vi bytt plats i sängen inatt. Jag har inte sovit på den här sidan av sängen på snart två år, men nu har Johan lyckats brutit fingret så för att det ska få vara ifred så mycket som möjligt så blev det så att vi bytte sida. Men jag är sååå rädd för att trilla ur sängen, haha! Så det är nog därför, men imorgon tänker jag nog ta tillbaka min plats! 

Det här funkar ju inte...


Vi ska flytta!

Hello friends! 

En sån dag, en sån helg. Nu är det klart, nu är det ute. Första april flyttar vi! Jag kan inte riktigt greppa det hela, jag menar om ni rullar ner till inlägget i onsdags så kan ni ju läsa i texten om att vi skulle och titta på ett hus att hyra. Men att jag hoppades inget då det tidigare inte gått vägen. Men denna gången gick det vägen! 

Vi lämnar alltså Borlänge kommun för att åter igen bo i Ludvika kommun! Eller vi och vi, jo absolut har både jag och Johan bott i Ludvika kommun. Dock aldrig tillsammans! 


Därför kommer det nu vara ännu mer bråttom att komma igång med kanalen, då jag tänker göra en housetour här, som minne. Men även ta med er på resa till det nya huset samt en housetour där när vi väll fått allt till rätta. Det kommer att bli så roligt! 


Hjälp mig ! :)

Hello friends! 

Jag har så galet mycket att berätta för er! Dock måste det vänta då allt inte är 100% än, men så fort jag kan så tänker jag berätta för er! Så det så! 

Söndag då, den här långhelgen gick fort förbi. Tog semester torsdag och fredag, riktigt skönt att ha varit hemma med Johan och bara myst!

Men nu lider helgen mot sitt slut och imorgon vankas det vardag än en gång. Det är ändock helt sjukt att tänka att om 14 veckor så är det sommarlov, det går fort! 


På tal om youtube i mitt förra inlägg så har jag nu färdigställt hela idén och vad min första video kommer att bli, lika så några fler. Nu krävs det bara ett namn på kanalen, så är de klart! 

Så hjälp mig nu! 


Första mars.

Hello friends! 

Så har vi klivit in i 2017 första vårmånad. Den började ju bra, vädret har varit schitzofrent och växlat mellan regn och snö hela dagen. Rätt så frustrerande speciellt på jobbet, in och ut. 

För övrigt så har det varit en rätt så okej dag, hade mitt livs första sovmorgon! Nej men den första sovmorgonen på just det här jobbet. Charlie var dock inte lika positiv till det och väckte mig två timmar före väckarklockan, tusen tack. 

Ovan ser ni resultatet av mitt ryck jag hade här om dagen när jag möblerade rätt sovrummet, blev kalasbra och jättestort! Men det är väl en vanesak. Men om man kommer hinna vänja sig får den som lever allt se. Vi ska nämligen och kika på ett hus att hyra här i veckan. Ska bli spännande! Men håller inga tummar direkt då det aldrig gått vägen hittills. 

Annars i livet då? Ja jag har semester, imorgon och fredag, så har långhelg. Det känns bra! Men resultatet har redan börjat visa sig, klockan är efter elva och jag kan inte somna. Johan har sovit ett par timmar redan. Jag är så uttråkad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. 

Har även funderat på att starta en youtubekanal, en pratkanal. Alltså en kanal vid sidan av min kanal. Vad komplicerat det blev att låta, men kanalen jag har är ju en plannerkanal. Visst den har vuxit ganska så bra på senaste tiden! Ökat med mer än 10 prenumeranter på en månad, låter kanske lite men jag har haft den i över ett år och nu börjar den växa. Men vill också göra såna roliga videos, så varför inte starta en vid sidan av? Bara för skojs skull? För att fördriva tiden då Johan jobbar och jag glor i taket och närmar mig allt mer ett galet tillstånd. Då kan jag ju lika gärna dela med mig av det tillståndet med resten av världen? Eller ja resten av Sverige då jag inte har några planer på att prata engelska. Men den som lever får se, men det vore så himla roligt! Skriv en kommentar om det låter som en bra idé? Lika så så skriv förslag isåfall på videos samt på vad kanalen ska heta! Hjälp mig, påverka framtiden nu! You can do it! 


RSS 2.0