Adjö Madde91!

Så är dagen här, dagen D. 
Den nya bloggen är startad, den är uppe och inlägg är skrivet.
Adjö Madde91, det har varit en underbar tid! 
 
Hello madelenenybro.blogg.se
 
(Klicka på bilden så kommer ni direkt till den nya bloggen.) 

En ny start!

Hejsan bloggen! 

Nu var det ett tag sedan igen, man kan tro att bloggmånaden sög musten ur mig. Så är inte fallet. Jag har blogglusten, idéer, inspiration. Men inte här. I november firar jag och den här bloggen tio år. Tio! Jag är så långt ifrån den sextonåringen jag var som startade denna bloggen, alla de funderingar och onödiga uppdateringar. Jag har på ett sätt vuxit ifrån den här bloggen, jag vill så mycket mer. Så mycket annat. 

Den här bloggen har varit en klippa i stormen, en lyckans vän, en fiende. Den har gått igenom en hel del. Den har varit liten, den har varit stor. Den har varit hem för idéer och en miljard olika påbörjade kategorier, den har också varit tappad. Den har haft både bra och dålig kritik kring sig. Den har haft följare, hatare. 


Men den har nog även lidit mot sitt slut. Jag har älskat den här bloggen, den har varit mitt skötebarn och ett onödigt ont. Men nu är det dags att gå vidare, växa ifrån och lämna den som ett oerhört fint minne. Minnen av vad som gjort mig till den jag är idag.

Efter den här helgen kommer jag att finnas på ett nytt domän, en ny blogg. En ny start. När det projektet är klart kommer jag alltså att lämna denna bloggen till sitt förflutna, men minnena kommer alltid att vara kvar. 

Jag återkommer när den nya bloggen är redo att möta dagens ljus, tills dess får ni ha det så bra. Så ses vi i det nya kapitlet! 


Bujo update!

Hejsan bloggen! 

Så var det första oktober, hej och hå vad fort tiden går! Vi har bott här i ett halvår nu, jag har haft min diabetes i fyra månader. Det har hänt mycket! Även så i min bujo!

Mood trackern blev färgglad, mestadels trött och sjuk tydligen. 

Jag satsade på en bloggmånad, missade en jäkla dag! Så surt! 

Sov rätt så okej ändå! 


Nu är det dags för nya uppslag och nya idéer! 


RSS 2.0