Work in progress still!

Måtte detta gå..! 


Work in progress.

Stay tuned.


Beslutsångest.

Hejsan bloggen! 

Så är det mitt i natten igen, mår inte prima. Sover också därefter. Men snart är det helg och dags att vila ut sig! Ska bli skönt, kanske blir kvitt denna förkylning då? Får hoppas.

Letar inspiration som en tok på både instagram och Pinterest efter nästa hårfärg. Ska snart klippa håret ännu kortare så tänkte passa på och vara lite galen och färga någon av färgerna ovanför innan, så det som eventuellt blir slitet klipps bort. Har bara sådan beslutsångest då jag vill testa alla fyra färgerna! Gaaaah! 


The Sims 4 - Legacy Challenge Del 3

Hello friends!
Så var det dags än en gång att lägga ut en del av min serie på youtube, nu är vi alltså på del 3! 
 
 /div>

storhandling!

Hejsan bloggen! 

Så var ännu en dag över. Idag har jag jobbat och haft migZ efter jobbet begav vi oss till Borlänge och storhandlade. Så nu är allt påfyllt och mat finns för veckor framöver! 

Hem och packade upp och hux flux var det dags för svenska Hollywoodfruarna. Nu är det dags för natten då jag öppnar imorgon, hej och hå! Farbror blå! 


Vi hörs och syns! Tack hej!


Ännu en vecka förbi!

Hejsan bloggen! 

Så var det söndag, ännu en vecka slut. Idag har vi haft en mysig familjedag, mer eller mindre. Johan jobbade en sväng i förmiddags, under tiden så gick jag och barnen ut i skogen och letade blåbär som vi nu lagt i frysen. 

Sedan kom Johan hem, då åt vi lunch. Sedan blev de skrämfritt här hemma, alltså inga telefoner, dator, tv eller paddor. Anledningen till detta? Städning! Barnen städade sina rum och sin hall, vi städade nere. Så nu är huset rent och fint inför en ny vecka, alla sängar är nybadade och den mesta tvätten är uppburen. Det går maskiner i tvättstugan med mammakläder och sängkläder. 


Den här veckan tillsammans med barnen har gått förbi snabbt och det har gått kanonbra! Heja heja! 


Djuren!

Hejsan bloggen!

Igår kom han hem, Charlie. Så nu är ordningen återställd! Nu låter det igen 24/7 här hemma, på gott och ont. Varit väldigt tyst utan honom. 

Missarna har även dom börjat vara hemma allt mer, eller ja inne. De är alltid på gården, men nu är de mer inne än ute. Det är nog vädret, mörkret och den smygande kylan som får dom att söka sig in. 

Ni får ursäkta den smutsiga katten, hon är värdelös på att hålla sig ren. Haha! 


Fredag natt..

Hejsan bloggen!

Det är sent, jättesent. Är seriöst imponerad över att jag är vaken just nu då jag varit sinnessjukt trött hela dagen, inte varit så bra dagar de senaste. Rent privat alltså! Blodsockret har varit berg och dalbana. Blir allvarligt att fundera över hur fasen jag ska få ordning på det här! 

Myser runt här hemma med tända ljus och väntar på att Johan ska komma hem då han är och möter upp Niklas för att lämna tillbaka Olga för denna gång samt hämta hem Charlie igen! Underbart att familjen blir komplett igen! 


Snart jul!

Hejsan bloggen! 

Så var ännu en dag till ända, vad fort denna veckan har gått ändå! Har hunnit med hur mycket som helst känns det som. Varit vid dietisten, haft barnen, jobbat, playdates osv. 

Men imorgon är det dags för helg, så var ännu en vecka snart förbi. För att stressa lite så är det även 3 månader till julafton på söndag, hej och hå!


The Sims 4 - Legacy Challenge Del 2

Hello friends!
Så var det dags för del två att läggas ut här på bloggen, krånglar fortfarande i detta klipp men ju längre in i serien vi kommer desto mer känner jag programmet. Hoppas ni gillar det! 
 

Ny dag..!

Hejsan bloggen! 

Så var det tisdag, ny dag nya tag. Var så sjukt trött igår när jag kom hem från jobbet men städade och diskade och hade mig ändå. 

Barnen kom hit igår! Det är det nya kapitlet, de ska bo här varannan vecka nu! Spännande! Jag har aldrig haft barn på det viset så exakt ALLT är nytt för mig! Morgonrutiner, kvällsrutiner och så vidare.. nu gäller det att behålla fötterna på marken, haha! 


Finaste Olga!

Hejsan bloggen! 

Så var det måndag, idag börjar ett nytt kapitel i vårt liv. Vad det är och innebär tänker jag dela med mig av lite senare hade jag tänkt. Spännande va? Sen om de blir senare idag eller senare i veckan får vi se. 

Igår så låg gammeltanten och sov på mattan, tycker det ser så roligt ut när man hellre sover på en grusig och smutsig matta när man kan sova på en jättemjuk hundfilt och mysa, men men. Djur! 


Svampletare!

Hejsan bloggen! 

Var hos moran och faran i fredags en sväng och hälsade på, Mira var där och red så tittade lite på hur det gick för henne. 

Passade även på att lulla runt på gräset och fota roliga svampar, det är ju den tiden på året nu när svamparna ploppar upp i gräset. 


Världens bästa tant!

Hello friends!

Så var denna lördagen snart över, har lagt mig och kikar runt på telefonen. Igår åkte Charlie iväg för sin jaktvecka och Olga kom hit. Bästa tanten som jag saknat henne! 

Det är absolut tomt utan Charlie, eller ja. Olga är ju här, men hon är så tyst och sover mest hela tiden. Charlie han lät oavbrutet, vaken som sovande. Så det är ändå tomt utan honom trots att Oggis är här. Men det är mys att ha tanten också vill jag lova! Världens bästa Olga! 


Roligheter!

Hello friends! 

Så var det fredag, det tycker jag att vi firar med en massa roliga selfies, tycker inte ni? 

Vi gör det! 

Det syns inte att jag har fastnat för ett speciellt filter heller? Nej jag trodde väl inte det heller. Aaabsolut inte! Nepp! Så det så! 


Tankar och färger!

Hello friends! 

Så var det torsdag, en dag likt alla andra. Ska bli någorlunda skönt med helg imorgon dock, men ändå inte. För imorgon åker Charlie och är borta till nästa helg, visst att Olga kommer men det kommer ändå att bli så sjukt tomt. 

Har även fyllt i och fyllt i min bujo, min Modo trailer börjar verkligen ta färg nu! Varit alla möjliga känslor, men vissa verkar inte bli använda. Inte än iallafall, får se senare i slutet. 

Lika så har jag gjort en sida för städet, för att enklare komma ihåg och göra. Speciellt nu när våran vardag kommer förändras ordentligt! Hur och varför får ni veta om några dagar. 


Ha de gott!


The Sims 4 - Legacy Challenge Del 1

Hello friends!
Så var det dags att kicka igång det här med att lägga upp mina youtubeklipp på allvar. Så här kommer del 1 av min legacy challenge, ha överseende med att jag är galet nervös i denna videon men det släpper ju längre in i serien vi kommer! Kommer att ladda upp dessa varje onsdag framöver så att ni vet när de kommer här, om ni blir allt för otåliga så tycker jag att ni ska gå in och följa på youtube direkt där jag lägger upp två delar i veckan.
 
Ha det gott!! 
 

Sims uppdatering!

Hello friends!

Idag tänkte jag göra en liten uppdatering här på min familj som jag spelar på youtube på Sims! 

Jag vill inte ge bort för mycket då jag ej ännu hunnit lägga ut något avsnitt här, men kan säga så mycket att generation tre är på gång iallafall! Heja heja! 

Lägger dessutom upp del 16(!) på youtube idag, det går fort när man har roligt vill jag lova! 


Ny vecka!

Hello friends! 

Så var det måndag idag, jobbar som vanligt sen hem och varit så sjukt trött och slut. Sovit en sväng. Orken finns liksom inte riktigt där just nu.

Kanske imorgon? 

Nu GWs mord sedan sova, sova SOVA! 


Söndag!

Hello friends!

Så var ännu en vecka över, körde hem barnen tidigare. Haft en super helg! Varit på ridskola med Tindra som sagt och bara haft det mys, tråkigt nog har jag dragit på mig en förkylning i helgen som slagit ut mig ganska så brutalt. Men det är bara att bita ihop! 

Nu ska jag äta kvällsmat till teen mom 2 och bara vara en stund sen är det sovdags och en ny vecka på jobbet! Heja heja! 


Tofflor!

Hello friends!

Lördag, vilken härlig dag! Lördag brukar oftast innebära att man får mysa runt i tofflor och pyjamas bäst man vill! 

Men idag ska vi iväg här på morgonkvisten till ridning, men sen efter den. Då är det tofflor och te för fulla muggar! Så det så! 


Freeedag!

Hello friends!

Äntligen är det fredag igen, barnen kommer och allt är som det ska vara! Varit en okej vecka på jobbet som alltid, men ska bli skönt med helg då en visdomstand bråkat lite till och från så sömnen har väl inte legat på topp. 

Har tittat på detta hotell för övrigt till och från jättelänge, sedan innan vi gifte oss. Här om dagen så bestämde vi oss mer eller mindre att dit går bröllopsresan. Men så såg vi att omdömena ändrats drastiskt mot tidigare. Inte alls lika positiva betyg och omdömen längre. Men vi har tänkt att resa i maj så de kanske bara är nu som folk känner sig missnöjda. Sen beror det ju också på hur stora krav man har. 


Jag tror det kommer att bli super! 


The Sims 4 - CAS Amanda Ridley.

Hello friends!

Jag har ju som jag tidigare nämnt några gånger en Youtube kanal med sims. Alltså där jag spelar sims. Nu har jag ju som sagt tänkt börja dela med mig av videorna här på bloggen så jag tänkte dela min första och för tillfället enda serie som jag har på kanalen! Så tänkte jag även informera er här om att det kommer att komma en ny serie inom kort! Hur ofta tycker ni att jag ska uppdatera detta??

 
 
Det första jag gjorde till denna serie var en CAS video, alltså på svenska en SES video - Skapa en sim. Hoppas ni kommer tycka om att jag delar detta någon gång såhär. Vill ni ha det mer schemalagt så fixar jag det absolut! Speciellt då jag har videorna schemalagda på Youtube.

Var har jag varit? - Video.

Hello friends!
Jag kom att tänka på en sak idag, jag är ju rätt så duktig på att uppdatera på Youtube, i alla fall ena kanalen. Planner kanalen har inte hänt så otroligt mycket med på senaste tiden, men jag försöker sparka igång den också igen. Så varför lägger jag inte upp videorna här för!? Varför?
 
Från början var det för att jag tyckte det var så pinsamt och obehagligt att prata, men liksom.. Jag finns ju på tuben, det är JÄTTELÄTT att hitta mig! Så varför?
 
Så först ut blir minsann min senaste plannervideo som kom upp sista augusti, bättre sent än aldrig sägs det?
 

Omöjligt uppdrag?

Hello friends! 

Var hos dietisten igår, ännu mer nytt att lära. Även nyttiga saker att lära! Självklart! 

Men något som känns ärligt sådär är att nu ska jag i en veckas tid framöver dokumentera exakt ALLT som jag dricker och äter, när jag gör det, hur mycket. Det är till för att hon ska kunna se här på återträffen om två veckor att mina insulindoser stämmer. 

Undra hur mycket jag kommer att missa då, haha! 


Rockrings vävning.

Hello friends!

Ville bara dela med mig av något riktigt fiffigt idag, jag jobbar ju delvis på fritids om dagarna när skola slutat eller innan skolan börjat. Så jag har börjat som ett projekt där barnen ska få öva på fingerfärdighet och minne till viss del. Jag har nämligen vävt en matta på en rockring. Tog hem projektet igår för att hinna färdigt så jag kan med det så barnen har en prototyp att följa när de vill göra sina egna. 

Det tar sin lilla tid men jag tror att det kommer bli en hit hos några pyssliga barn! Ett tips till andra som är pyssligt lagda men ej testat detta, kan jag så kan du! 


Något magiskt!

Hello friends! 

Nu de senaste dagarna har jag bläddrat ganska mycket i bilderna från bröllopet, funderat hur jag ska sätta in dessa i albumet så det blir bra. För jag har nämligen beställt hem många av bilderna från bröllopet. Kan chansa på att jag kommer få lov att komplettera med fler, men började med ca 100st iallafall. 

Det är ändå något speciellt med fysiska bilder, de känns som att de har mer liv än bilder man bläddrar på datorn eller mobilen för att se. 


Eller anses jag vara ensam om att tycka så? 


Spionen Doris!

Hello friends! 

Måste bara få dela med mig av något så otroligt lustigt som hände här för en stund sedan. Plötsligt ser vi genom vardagsrumsfönstret hur Doris sitter och spanar på fåglarna på gården. Men inte var som helst, nej hon sitter i blomlådan! Mitt bland alla halvdöda blommor som allt snart ger upp för denna säsongen. 

Min fina kloka tantaktiga katt, ibland blir det inte som man tänkt sig helt enkelt! Haha 


Mitt hår..

Hello friends! 

Idag tänkte jag tala hår. På huvudet alltså! 
Jag har insett att jag visat på tok för lite av mitt hår, min nya frisyr. Som jag avgudar så sjukt mycket! Är så glad att jag gjorde det! Dock har det redan vuxit något så enormt på senaste tiden, dock inte mer än "vanligt" men nu syns de på ett annat vis. Nästa klippning blir nog minsann kortare, ja det blir den allt. 

Både på sidorna och uppe på. Det var liksom så himla mycket jag, det här korta. Jag är så galet kär i mitt hår nu för tiden! Men "lider" fortfarande av fantomkänslor att det är längre än vad jag tror. Speciellt när jag ska krama Johan, då lutar jag huvudet precis som om jag hade en boll uppe på huvudet fast jag inte har det. Egentligen borde jag väl ha vant mig vid det här laget kanske?


Mina djur!

Hello friends! 

Jag har tänkt på en sak här på senaste tiden, vad konstigt livet vore om jag inte hade mina djur! Vad tomt det skulle vara om Charlie inte strosade runt och var med och i vägen mest hela dagarna som han är. Vad konstigt det skulle vara att inte sova med Doris nästintill varje natt, att Molly inte rumlade runt på övervåningen likt en elefant. 

Djur är väl ändå underbara varelser!? 


Ny månad!

Hello friends! 

Så var det september, en ny månad. Ny start. Nya möjligheter! Eller något sådant? 

Hur som haver så bor jag forfarande i min bujo, ser inte mig själv byta från den än på ett tag. Vilket ändå är helt okej för mig! 

Har även gjort en video, äntligen, där jag förklarar varför jag gått från min HP till min bujo. Den finns som alltid på PlanMaddie på youtube. För den som är intresserad. 


Ha en suverän fredag, för det ska jag ha! 


RSS 2.0