Oj då!

Oj vart vist Inge från crossen, men man blir ju helt tagen av det!!
Roger kom etta iallafall.. Duktig kille!!


Nu ni!

Denna dagen har varit bra på många vis! Varit med de bästa flickorna på hockey match som vi avslutade med filmkväll! Massa trevligt!
Ligger nu hemma i sängen och måste somna OMGÅENDE då jag ska iväg på crosstävling imorgon bitti.. Det värsta är att komma på hur jag ska klä mig, huvva! Uppdaterar nog därifrån om inte det är för kallt!

Puss så länge!


Ordjakten

Blivit galet besatt av skit spelet "Ordjakten" som resten av familjen är, dock är jag värdelös på det med undantag från när jag verkligen briljerar som på denna omgången nedanför, som för övrigt är min bästa omgång:


Dagens Madde..!!

Tjugoen minuter senare har jag fortfarande inte kommit på någon bild att lägga upp än som ska få äran att vara min 400e bild. Första problemet när jag är på 999 ;) .. Haha men här får ni en otroligt sen dagens Madde!


Stackars mina instagramföljare, haha!

Min plan är att trakassera sönder min instagram så att imorgon så finns det inte en endaste följare längre. Vilket inte skulle chockera mig då min senaste bild är på mitt gudomliga blåmärke som funnits ovanför mitt knä i vad som känns som hundra dagar..för övrigt är jag en bild ifrån 400, min 400ade bild måste alltså vara något riktigt speciellt... Får ta mig en redig funderare!! Följ mig! Lovar att du blir road!


Räddis!!

Ligger i sängen sedan en timme tillbaka och försöker slappna av. En spränghuvudvärk slog till för 3,5h sedan och håller i sig som om det vore liv eller död. Jobbigt som bara den! Man kan ju inte sova när de blir sådär intensivt, Alvedon hjälper inte heller.. Bara vänta på att de ska lätta lite så man kan hinna somna..

Medan jag väntar och väntar kan ni ju få se fina inslagningen på julklappen jag fick av Julia igår !! Världens mest påhittiga vän. Den där julklappen kommer att få lappen kring sitt öra och en plats i bokhyllan!<3
Hur den ser ut får ni se imorgon då jag tack vare huvudvärken måste ha släck i taket och vill inte ta kort med blixt då bilderna samt motivet blir "fula" av det!


Älskade familj!

Fula mobilbilder som representerar min underbara dag!


Senaste på instagram!


Fina vita vinterskor!

Ser på underbara Kalle Anka!
Tänkte dela med av en sak jag fått i julklapp idag! Resten kommer upp till kvälla!


2 minuter kvaaaaaar!!!!!!!!

Dagen började ju med frukost, sen julkalendern.. Sen åkte jag till Elin på julfika och efter det direkt till farmor och farfar för mat. Sen till Andreas och Sandra och lämna bröd och kramas med Felicia, nu väntar jag på Kalle Anka! Mihiii!!!!! :D
Sen blir de bara till att ta de lugnt och gå runt i pyjamas resten av dagen :) kolla på någon film med mamma och pappa till kvällen när mamma slutar och sådär. Mhm!


God jul på er allihopa!

Varit vaken i en timme nu och väntat på julkalendern, som de hade satt 10:00 idag, och ja till alla andra som kommenterar min facebookstatus, de gick 07:15 också! :)
Dagen kommer spenderas med mamma och pappa. Sen blir de Kalle Ankas jul, sen börjar mamma jobba!
Då blir de jag och pappa resten av dagen. Lugnt helt enkelt, men imorgon så är de full rulle med heeeeela familjen hemma här! Älskar julen!! <3


Jul, jul, strålande jul!

Städat, bakat tomtefudge och klätt julgranen. Samt placerat ut tomtar lite här och var hemma. Om mindre än ett dygn är det jul, WOHOOOOO! Börjar dock redan "imorgon"(eller hur man nu säger?) då vi ska till farmor och farfar och fira. Sen spenderas själva julafton tillsammans med mamma, pappa och voffarna. Sen på tisdag smäller de!


Senaste på instagram!


Lättnad.

Bortsett från att de blandade ihop deras namn och att de faktiskt känns lite sorgligt att se hur stora och fina de är så är jag ändå glad att de har ett hem nu! Mina fina älsklingar...


Senaste på instagram!


Advent och lucia..

Om ca 1min är det lucia dagen, trettonde december tjugohundratolv. I all ära för den dagen (eller inte) så plockade jag fram min adventsljusstake och fjutta eld i de två ljusen som representerar första och andra advent. Mysigt som få! Mm..
Är och megasuperdunder irriterad på dvdn, vet att den inte funkar men varför kan den inte ge liv för en sista film!? Surt..


Kaaaaaaallt

Dagar som dessa man önskar att man fick köra inlindad i en filt!!!


Kollar kalendern sent!!!

Just kikat på julkalendern, såååå bra!!!!! 
 
Nu blir de snart blge med mor min och handla julklappar! 

Äntligen!

Men grattis blogg.se! Ni har äntligen fått appen att fungera!! 15 minuter till eller? ;)

Vaknade vid 8:30 imorse (som vanligt) och busade med Tilla och Melvin, sen vid tio så åkte jag till Stella och hundvaktade henne tills typ nyss. Så nu är jag vid systrami igen och ser på Monsters High med Tilla och Melvin (fast de leker mer än tittar!) komiskt att de Tillochmed har sidecut i Monster High!?

Sen blir det hem och simsa, så länge sedan! Om ingen har något annat i åtanke?


Syskonmys hela dagen!

 
Det här med blogg.se appen suger ju! Ovärt att ens försöka sig på den där skiten när de ändå inte fixar Buggarna, man kommer ju inte ens in där.
 
så de blir bloggningen när som jag känner för att krångla mig in via telefonen (blogg.se via safari i telefonen går riktigt trögt! Just sayin') 
 
är för övrigt hos min älskade syster och ska sova över här inatt! Trevligt värre :) 
här får ni en Madde i olika vinklar och oplattat hår, ibland finns de en charm med även det! (Nästan aldrig!) Godnatt på sig!
 

Myspysi!

finns de nå bättre än när de e kallt och massa snö? NEJ! 
Dock finns de ett stort minus med att ha exem och de är såhär kallt, vilket resulterar i köldfläckar och dålig blodcirkulation i händerna.. Finns de nå salva som är i stil med tigerbalsam? Som värmer alltså. Vore ju klockrent! Nej nu ska jag sova! Städa tvätta och hälsa på syster imorgon!

bildtext.


Ett fundersamt inlägg..

Medan jag sitter o värmer upp tårna på mitt rum (Även kallad Antarktis!) så funderar och funderar jag.
Funderingen kan dock bara bli verklighet om jag lyckas hitta fjärren, vilket är en omöjlighet, kanske. Haha!

Puss på er så länge!


Vilken härlig dag!

Efter att ha tinat upp täcke och kudde med hjälp av kroppsvärme (samt planerat en kupp mot att spika igen fönstret och göra en cementvägg..) så tänker jag nu ge sömn ett försök! Känns som de kommer gå snabbt ikv då dagen har varit fullspäckad!
Varit på kalas, åkt pulka (Sååå roligt!) och hälsat på bästa Niffe!!

För övrigt helt såld på Niffes katt, som dessutom är med kattungar.... Pappaaaaaaaaa!!! Haha!

Nej Godnatt på sig!


Världens bästa serie?

det värsta med att följa en serie på Facebook är att de är oftast säsonger eller veckor före en själv!
Som med Once Upon A Time, är dock inte så långt efter men ändå så gör denna bilden mig så sjukt nyfiken! Tur att de inte spoilar på den serien, för ujj så bra den är!

Nu blir de lite läppsyl sen lite vatten och sen sova, åkt på världens dunderförkylning så mitt huvud är en ballong och kroppen är spagetti, näsan bevisar att jag tillhör en saga.. Rudolf med röda mulen..

Får se när uppdaterande blir bättre? Troligtvis när jag blivit frisk och har ork igen..

Puss & kram!


RSS 2.0