Förra och denna veckas uppslag!

Så var det dags igen! 
Blev lite sent men rätt dag åtminstone, man måste vara glad för det lilla! 
 

Här ovanför ser ni förra veckans resultat. Det blev ganska så smeckat, hände en del. 
 

Denna vecka ser ut som ovanför. Är helt galen i de där Aladdin klistermärkena! Kommer en närmare video på torsdag på klistermärkena. 
 
Här nedan kommer som vanligt videon:
 

Tayson the ma.. Dog!

Hejsan mina skära vänner! 
Nu är det måndag, även fast jag har lov så har ändå verkligheten knackat på dörren idag. För de första glömde jag att stänga av mina väckarklockor, för det andra åkte Johan och jobbade idag. Fast idag var de ombytta roller, han hade separationsångest och jag tog de med en klackspark. Kors i taket på det! 


Igår hade vi besök av lilla lurven och hans husse och matte. Vi åt god mat till kvällen och umgicks och spelade sällskapsspel. Det var otroligt mysigt! 

Idag ska jag in till Julia förhoppningsvis, får se när jäntan vaknat om hon e nå friskare. Jag är bara snorig i en näsborre, peppar peppar! 

Kommer säkert något mer inlägg senare, ska fixa med kalendern idag då jag var upptagen hela dagen igår! Väntar även spänt på ett happymail! Lycklig jag! 

Tulpaner!

Hejsan mina skära vänner! 
Så var det söndag, idag åker barnen till sin mamma och i vanliga fall så är de sista dagen innan vardag. Men har ju som sagt lov hela nästa vecka! Ska bli skönt även om jag totalt älskar mitt jobb. 

Den här dagen är en bra dag, visst jag har ett blåmärke efter att jag klämde mig igår, några kråkor i näsan men inte allt för mycket för att kalla det dålig dag. 


Placerade tulpanerna som jag fick av mormor på köksbordet. Det blir så fint! Så skiner solen utanför fönstret och är nästan 6 plus ute! Lite vårkänsla på denna dagen. Även fast jag gillar vintern mest..

Smörgåstårta

Hejsan mina skära vänner! 
Idag är det en sån dag, klämt fingret i hundluckan, rivit ner duschhyllan.. Barnen släppte lös Charlie på oss klockan sju imorse.. Listan kan göras lång. Men det gör ändå på något vis ingenting. För idag ska vi äta smörgåstårta! Och idag är det officiellt lov, min första betalda ledighet! 


Titta så god den ser ut! Hoppas och ber till gudarna att den är det också, annars blir jag ledsen i mitt öga och äter den ändå. Så det så! 

En sån dag!

Hejsan mina skära vänner! 
Vilken dag, en sån dag. Jobbade först mestadels av dagen, sedan var de hem. Efter de så spelade jag lite (nörd som jag är!) Sims en sväng.

Vid femtiden så drog jag iväg till jobbet än en gång för att vara med syster och mosters hjärtan på Discot. Det var roligt vill jag lova! Tyckte vi alla fyra. 

Sen var de hem, äta kvällsmat och krama barnen godnatt då de hade kommit hem. 


Nu håller jag på att knåpa ihop en smörgåstårta då jag varit så sugen på detta i en evighet! Så bestämde att imorgon så bjuder vi mamma och pappa på det! Så förbereder den idag och dekorerar den imorgon. Ögonen börjar för övrigt att gå i kors, snark! 

Tgr i mitt hjärta!

Hejsan mina skära vänner! 
Vilken dag, fick impuls att åka till kupolen med hjärtat. Sagt och gjort! Traskade raka spåret in på Tgr, varit där en tusen gånger men aldrig handlar något. Förens idag! 


Allt detta plus en nyckelring i form av en elefant fick jag för 130kr, inte illa pinkat! Kommer ju dock inte lyckas göra slut på 15 meter påsktejp, men tänkte vara lite snäll tjej och möjligtvis ge bort en rulle. 

Sen köpte jag även ett par jeansleggins och som jag köper allt som oftast när jag är på hm. Älskar tyget på dom. 

Nu ska jag kika på Catfish nu när vi införskaffat tv-kanaler. På gott och ont.

Jag utmanar dig!

Hejsan mina skära vänner! 
Någon utav mina läsare som lyssnar på VAKNA MED NRJ på morgonen? Det gör jag! Det är så roligt! 

Här om dagen hade de en "utmaning", vilken har börjat snurra på Facebook så var tvungen att haka på! 

Vem hade du varit om du hade ditt andranamn som förnamn,det efternamn din mamma hade som ogift.och arbetat med det drömyrke du hade som barn?
Låt mig presentera mig själv. 

Kristina Johansson lärare.
Alltså så lever jag mitt drömyrke från jag var barn, vilket är rätt så häftigt om man tänker efter. 


Vad skulle det bli om du gjorde det? 
Skriv i kommentarerna! 

Skärt och kärt!

Hejsan min skära vänner. 
Fast det egentligen ska stå kära, men skära är också bra. Rosa är bra! Rosa är kärlek! 


Idag kom mina älsklingar hem, därav sena inlägget. 

Blev pizza till kvällsmat, gottigt. Man förtjänar gottigt när man börjar bli sjuk, igen vilket är ganska så tråkigt. Men vardag. 

Nåja, vi hörs imorgon nu ska jag sova! 

Förra och denna veckas uppslag!

Hejsan mina kära vänner! 
Här är jag, i tid för en gångs skull, med ett nytt inlägg! 
 
 
Här ovanför ser vi förra veckans uppslag, det jag förlorade videoklippet på. 
 

Här ovan ser vi denna veckas uppslag. 
Videoklippet är extremt mycket längre än vad det var tänkt. Då jag spelade in på en annan telefon så det gick inte alls som jag ville att det skulle gå. Men det får väl gå ändå! 
 

Så konstigt..

Hejsan mina kära vänner! 
Vilket väder vi hade idag då!? Snö ena sekunden, nästa strålande sol och plusgrader. 


Helt sjukt vad det kom snö under natten dessutom. De här med väder är en konstig sak, ännu konstigare när det är oförutsägbart. 

Snö i massor.

Här kommer resultatet med snön, syns inte allt för väl men någon centimeter har det allt kommit sedan vi åkte vid sju tiden. 


Nu blir det till att lägga sig och sova, hoppas på en liten sovmorgon imorgon kanske. Sen är det sista rycket innan sportlovet som gäller! 

Falun en lördag!

Hejsan mina kära vänner!
Nu blir det sena inlägg, men det dyker iallafall upp inlägg. Vi måste se det till det positiva! 

Idag har det vräkt ner snö utanför fönstret, bokstavligt vräkt. Vi märkte inte ens av hur mycket innan vi väl klev ut genom dörren för att bege oss till Falun för spel och pizzakväll med Elin och Markus. 


Tog en massa bilder när vi gick ut då det var helt sjukt! 

Fredag

Hejsan mina kära vänner! 
Så har denna dagen lidit mot sitt slut, helt glömt av att blogga. Jobbat större delen av dagen, sen var de mys för hela slanten då lilla hjärtat åkte till mamma idag. 


Sedan blev det till att äta kvällsmat hos mamma och pappa, fortfarande proppmätt. Det är liksom så min fredag har sett ut. En helt okej dag! 

Kommer sakna den lille, man vänjer dig så lätt när han är här en hel vecka. Nu är det tyst och mörkt. Men de dröjer inte länge innan han är här igen, då med sin syster som vi saknar ihjäl oss efter! 

Tack och godnatt! 

Underbar fortsättning!

Hejsan mina kära vänner!
Ny dag nya tag, dags för ännu ett simsavsnitt här på bloggen. Woho tänker ni nu, eller inte. Men så tänker jag iallafall, insett att det här med sims är ju min grej. Det här med bloggen är min grej, så varför ska jag hålla det allt för separerat för?
 
Nåja, kommer ni ihåg det här inlägget? Så bra, för det gör också jag! Där i texten skriver jag "..Dock saknas de allra första husen jag byggde men det får gå ändå.." guess what!? Jag har hittat bilderna på de första husen, woho! De första två bilderna är samma hus, dock med "renovering". Bilden längst ner (Det fula bruna) ser vi Gunilla när hon var ung vuxen. Känns som så länge sedan, men de är ändå snart en månad sedan jag började spela med familjen Lilja. 
 
Så här nedanför kommer de i kronologisk ordning: 
 

Det börjar ta..

Hejsan mina kära vänner! 
Sakta men säkert börjar denna trötthet att bli något utav ett problem. Jag orkar liksom inte riktigt med att vara såhär trött hela tiden längre, men tror som skrivet tidigare att en förkylning lurar i kroppen. Den har bara inte velat bryta ut ön, antar att den väntar en vecka då bästa fredag går vi på sportlov. Jag har ju en tendens av att vara sjuk på loven. Nåja den dagen den sorgen. 


Denna barnvecka börjar lida mot sitt slut, som jag förstått det så åker lilla rumpnissen på fredag. Då har han varit här en hel vecka, som vi lekt och busat! Men tror minsann han kommer tycka att det kommer bli skönt att få träffa mamma och syrran igen. Inte lätt att vara liten på alla plan. 

Nej nu ska jag slå igen mina gröna, imorgon vankas det friluftsdag och massa skoj på jobbet, hoppas bara jag inte somnar i pulkabacken, haha! 

Jag ska gå på dejt!

Hejsan mina kära vänner! 
Om ni läst rubriken så är den sann, jag ska gå på dejt! Nu kanske det anses vara konstigt för er, varför ska jag gå på dejt för? Men det är så simpelt som att jag ska gå på dejt med min sambo. Vi har liksom aldrig gjort de där, bio och mat ute. Ska bli så mysigt! Preliminärt är det den andra mars som vi satt som datum. Men sen kan de ju såklart bli ändrat om han ska jobba och så.


Är det någon av er som gått på dejt? Med sambo eller liknande? Hur gör man? Haha.. 

Backup.

Hmm eftersom förra inlägget var det "minsta inlägget ever" får jag väl dra på ett längre då, haha. 

Något jag har tänkt mycket på under de senaste dagarna är att jag avundas dom som har tid. Tid till sina vänner, tid till hobby, tid till livet, tid till sig själv. Ni förstår. Jag har fyra tjejer jag alltid varit enormt tight med, men nu bor vi alla i olika kommuner. Även fast man gör sitt yttersta till att ta sig just tid så räcker tiden inte till. Jag vill så mycket mer än det jag orkar. Jag orkar så mycket mindre än de jag vill. 


Vi alla har våra egna liv nu, men ändå avundas jag dom som umgås dagligen eller veckovis med sina vänner. Det är över en vecka sedan jag träffade någon av dessa tjejer, somliga av dom är de månader sen. Men puman där till höger på bilden här ovan har jag nästintill daglig kontakt med, även fast tiden inte riktigt finns att träffas. Men jag finns alltid där för dig, tjugofyra sju! 

De e som dom säger, vänskap som hållt över sju år är menade att håla en livstid. Vilket vi siktar på, eller hur Em? Love you long time! 

Den känslan..

Idag fick jag (äntligen) mitt login till datorerna på skolan. Så skönt! Lika så min mail, var tvungen att söka på mig själv och stoltheten när det står "lärare". Obeskrivligt! 


Detta jobbet är så mycket mer än bara ett jobb för mig, det är som en livsstil! Jag får göra något jag verkligen älskar och det slår faktiskt allt med storhet! 

#lyckligarekaningenvara

Jag blir galen!

Hejsan mina kära vänner, ny dag nya tag. 
Nu är helgen förbi, den gick med en rasande fart. Men jag hann med att spela mitt älskade sims faktiskt. Som jag planerat i mitt huvud då jag inte riktigt har tid eller ork på vardagarna längre. Så jag har nött som en tok, men i lördag fick jag minsann lite problem med mitt huvudkontor om hur jag skulle reagera. 
 
 
Här ovanför ser vi min favorit sim genom tiderna, helt otroligt! Helt perfekt! Men hennes min beskriver mer eller mindre just min frustration där i Lördags när jag spelade just detta. Hade lite motgångar om vi säger så, pappan i familjen avled i en tragisk spisolycka då mamman i familjen satte eld på den. Helt oprovocerat! Ville inte direkt att det skulle hända. Nåja, när jag ca trettio minuter senare skulle spara för att stänga ner det då det började lagga så gick det inte att spara. Självklart. Så fick avsluta utan att spara. Sedan startade jag upp det en stund senare och då dog denna gudinnas syster istället i en brand vid grillen (Även detta helt oprovocerat, förstår inte riktigt varför de helt plötsligt lyckas sätta eld på allt!) men samma problem hände där, det gick inte att spara. Så när jag nästa gång logga in så lever både hon och pappan fortfarande. Usch sånt får mig att radera hela familjer och börja om, men vill ha denna simmen. Så tänkte vänta tills hon blir vuxen så flyttar vi ut. Då hon nu är tonåring.
 
 
Så lämnar vi mamman, pappan och systern till deras brandfarliga öde. Uschameja! Till råga på det, så mamman till pappan (Alltså gen 1 heter Gunilla, gen 2 heter Shayna, gen 3 heter Hugo, gen 4 är dessa två damerna) Shayna hon har dött och återuppstått ett par gånger där under lördagen hon också. Dock av ålder, dödorsaken alltså. Men sen så kan hon typ helt plötsligt finnas med igen, sen dör hon igen. Någon som förstår min frustration?

Att skotta medan de snöar..

Hejsan mina kära vänner! 
Så var det söndag, än en gång. Idag är en riktigt trött-dag. Sovit i vad som känns som tio minuter. 


Igår skottade jag av gården på kvällen. Bilderna till vänster var tidigare på dagen då hade de inte kommit så mycket. De syns bättre där på bilen. 


Nu ser det ut såhär igen. Mindre roligt! Men det är bara att gilla läget, spotta sig i händerna och skotta än en gång. Men det får allt bli på eftermiddagen. 

Förra och denna veckas uppslag!

Så då, idag har jag äntligen planerat ikapp denna vecka i kalendern, lyckades även med en video. Dock blev inte klippet då jag gjorde i ordning nästa vecka med, tråkigt nog. Idag är inte min dag. Men det kommer en bild iallafall på hur den resulterade. 
 
 

Här ovanför ser vi förra veckans resultat. Massa guld och massa väder. Massa hit och massa dit. 
 

Här ovanför ser vi denna veckas uppslag, då jag gjorde detta idag har jag hunnit fylla i en del. Även glömma en hel del. Drygt om ni frågar mig. 
 

Här ovanför har vi kommande veckas uppslag. Då detta inlägg kommer upp idag och inte måndag. 
 
Det finns även en video med i detta, men som jag skriver redan högre upp så saknas klippet för nästa vecka, alltså vecka 7. Men, enjoy!
 
 

Latsidan.

Hejsan mina kära vänner! 
Nu är det äntligen helg, faktiskt längtat. Inte för att de varit jobbigt eller drygt eller tråkigt på jobbet, utan bara för att det är helg. Det är så skönt att ha helg. Helg är bra. 

Så färdigpratat om helg, idag har jag inte gjort mycket jag inte. Mest detta på soffan och spelat Sims medan snön singlat ner utanför fönstret. 


Det har kommit hur mycket snö som helst, det är helt galet! Sen nu på em ska vi nog till smb så Theo får hälsa på farmor lite. Får se. 

Annars vet ni vart ni hittar mig! (Ibland får man..) 

Uppe med tuppen.

Hejsan mina kära vänner! 
Varit vaken i vad som känns som en evighet, fast det egentligen inte varit det. Sitter och väntar på klockan då jag ska åka till jobbet, studiedag står på schemat. Är ensam fram till tio sedan så kommer de några kollegor. Vi ska äta mat tillsammans sen efter det så kommer det komma allt mer kollegor intrillandes. 


Kommer då få mycket gjort, samt ha kopiatorn i fred ett par timmar! Men jag skulle ärligt inte tacka nej till att ligga i sängen hela dagen, för första gången på länge så vaknade jag trött även fast jag vaknade en hel timme innan väckarklockan. 

Nomnom!

Blaha blaha mina kära vänner.
Tröttheten håller i sig, typiskt. Men jag måste ändå någonstans faktiskt säga att det är otroligt skönt att sova, även fast jag sover nästintill på tok för mycket. Men sover ändå kompletta nätter, utan att vakna. Utan att ligga och vrida och vända på mig i flera timmar innan jag ska somna. Dock hade jag ju lite så igår kväll, men somnade ändå relativt fort. 


Idag har jag ätit mumma till kvällsmat, det är så gudomligt gott! Nomnom! Sen så har jag kikat på PLL. Ska plocka ihop lite grejer inför imorgon, gå ut och ploppa i motorvärmaren. Kasta mig i duschen en snabbis sen blir de sova, som jag längtat. Håller ut så mycket jag kan nu innan jag lägger mig. Helt galet! 

Snälla söta rara..

Jag är så trött att jag snart inte ens ser ordentligt längre. Huvudvärken börjar komma smygandes då kroppen skriker bokstavligen efter sömn. 
Men min näsa tycker att sömn är överskattat ikväll, det känns som att den brinner och är fem miljoner gånger så stor än vad den egentligen är. 


Ett svagt antagande att det är en förkylning på ingång. Vilket jag inte alls ser fram emot, inte ett dugg. 

Nåja, godnatt på er! Hoppas ni har lättare för sömn än vad jag har just idag. 

När man inte räcker till.

Ingen ork, ingen ork, ingen ork. 
Jag har bokstavligen ingen ork. 

Det kommer alltså inte komma upp någon "denna veckans uppslag"s inlägg då jag inte har någon ork. Kommer hem från jobbet och kämpar med att hålla mig vaken, ta mig igenom sysslorna som måste göras. Alla måsten. Måste, måste, måste! För första gången sedan jag fick kalendern så kommer det inte pyntas denna vecka. Jag får pynta den i efterhand. 


Det är lite halvmörkt och tråkigt ute, snön vräker ner. Jag ligger under filten i soffan och kämpar tappert med att inte somna. Vilket jag börjat göra igen, sover på soffan tills Johan väcker mig. Vissa dagar äter jag inte ens kvällsmat utan går bara upp till sängen och fortsätter sova. Förstår inte vart denna trötthet kommit från. Men den behövs tydligen! Annars hade den inte kommit. 

Så därför ekar min kalender tom, lika så bloggen de senaste dagarna. Ingen ursäkt, men en förklaring. Ha tålamod.

Fortsättningen..

Det där med god mat helg fortsatte! 
Igår kväll åt vi köttsoppa med grekiskt lantbröd till, så oerhört gott! 


Jag vet att det är måndag, att det ska komma ett inlägg med kalendern samt en video. Men inte alls haft någon ork till det just idag. Kroppen är inte alls på min sida idag. 

Som tur är har jag världens bästa sambo som spenderat kvällen på soffan med mig och kikar sagan om ringen medan jag spelat, som vanligt. Han är bäst! 

Kär i kläder?

Här förra veckan var jag förbi hos Therese efter jobbet en dag. Hon hade rensat bland alla sina kläder och jag fick två knölfulla påsar med mig hem med kläder. Det finns nog inget bättre, faktiskt. 

Jag tar hellre emot kläder av vänner än går på affären, då man vet helt hundra att man får kläder som är fina/som passar ens stil då de oftast plockar ihop sånt som "jag tror du kommer tycka om". 


Som dessa haremsbyxor hon köpt i Turkiet. Jag har bott i dom efter jobbet sedan jag fick dom, så otroligt sköna! Även fast jag ser ut som en vandrande teletubby i dom, då "benen" börjar under mina knän. Då det inte finns ett tydligt "skrev". Men åh så sköna de är! 

Ska försöka mig på att visa någon dag vad mer för kläder jag fick, kanske i en video. Dock ingen "try on". Don't like it. 

Efter regnet..

Nu sitter vi i bilen påväg till Falun, vi ska och hälsa på Elin och Markus då Markus fyller år idag. Fika och tjåla skit helt enkelt! 


Det är helt sjukt vad fort snön försvunnit nu, i fredags hade vi hur mycket som helst. Finns iallafall snö i backarna i bergen, men hur länge då? 

Nej nu tycker jag minsann att denna kommande vecka kan ta och starta, det ska snöa varje dag. Jag är inte riktigt färdig med vintern än.. 

God mat!

Denna helgen har bestått utav massa god mat, sånt som bara vi valt och varit sugna på helt enkelt.


Fredag åt vi ost och skink toast till kvällsmat. 
Lördag åt vi först korv och bacon röra till lunch, sedan ris och kassler till middag. 

Vad det blir idag vet jag inte riktigt, det får vi se. Fantasin och suget börjar avta. Så det blir nog troligtvis matlådor från igår, då det blev mat kvar både på lunchen och middan. 

Det kom som en käftsmäll..

Hejsan mina kära vänner! 
Det har gått ett par dagar sedan sist. Vilket jag ändå förutsåg att det skulle bli rätt så tomt här på bloggen denna veckan. 

Måndag-onsdag så gick allting hur bra som helst! Energin låg på topp och allt var väl, sen kom onsdag eftermiddag. Den stora tröttheten slog mig likt en käftsmäll i ansiktet. Sen sov jag från de jag kom hem till torsdag morgon. All spänning inför nya jobbet och nya klassen liksom släppte. Därav låg aktivitet överallt, varit så galet trött. Sovit middag nästan varje dag samt somnat tidigt. 


Därav brist på bilder så delar en bild från förra helgen då jag gjorde ett tappert försök till ny profilbild på fejjan. Nu ska här fortsattas titta på sagan om ringen innan det är sängdags. 

Hus hus, bygga hus!

Hejsan mina kära vänner!
Denna vecka har det blivit full fokus på mina "beroenden" här på bloggen, men då jag faktiskt jobbar när de flesta inläggen kommer upp så hoppas jag att ni förstår att det är tidsinställt. Alltså är alla inlägg som läggs upp på förmiddagen skrivna i söndag kväll. Vill inte att bloggen ska eka tom. 
 
Så dagens ämne är The Sims 4. Ett spel som jag testade på här för ett par veckor sedan men sågade totalt. Det var inte alls vad jag hade förväntat mig och förstod ingenting mer eller mindre. Det var ett helt nytt upplägg med helt nya kommandon på tangentbordet. Så jag slutade spela. Sen gav jag det en andra chans och jag har fastnat för det totalt! Speciellt att bygga hus, det har blivit min nya underhållning när Johan är och jobbar.
 
Så här nedanför kommer ni att få se vad jag byggt sedan jag började spela sims 4, i kronologisk ordning såklart! Dock saknas de allra första husen jag byggde men det får gå ändå.. Lär ändå säga att bara i detta inlägg är det stor skillnad på husen tycker jag, som mitt senaste hus (Det längst ner), det har ett loft inomhus. Dock får ni bara se utvändigt men hoppas det går bra ändå!
 
 

Flyttar in!

Hejsan mina kära vänner! 
Denna video var egentligen meningen att komma upp i söndags, före den videon som kom upp igår. Laddade dessutom upp denna först men videon igår tog över en timme att ladda upp i söndags kväll så det fick bli idag då det hann bli för sent i söndags. 
 
Som rubriken lyder så flyttar jag in i min nya kalender! Den som jag skrev om tidigare. Jag har som sagt börjat nytt jobb. Fast tjänst och allt, så då behövde jag en kalender. Så valde att köpa den gula kalendern som jag ville ha, samt refiller till den randiga som jag ska ha på jobbet. Istället för att köpa något skräp som inte håller eller jag blir nöjd med. Så gått som på moln den senaste tiden nu. Varit jätte ivrig över att göra denna videon, vilket man kanske kan förstå då detta blivit som ett beroende för mig! Ville dessutom verkligen göra en video på det hela och inte bara ta bilder och lägga upp på bloggen! 
  
  
Ingen är så glad som jag! Håller dock för mina personliga grejer, alltså adress och telefonnummer och dylikt. Visst har jag tidigare lagt upp min adress här, men det är en annan sak att lägga upp det på tuben där man har tittare från hela världen!

Bra första dag!

Så var det kväll. Första dagen på "nya" jobbet avklarat. Pigg som en mört, vilket jag inte förväntade mig vara just idag. Idag har vi gjort lite allt möjligt på jobbet, för tillfället ligger all fokus på att lära känna varandra. Det är bra! 


Fick urfina halsband av ett par elever idag, riktigt varmt välkomnande! Det här kommer bli en suverän termin! 

Nu ska jag plugga i laddaren och fortsätta kika periscope, underhållning! Förstår dock inte hur eller varför jag får en massa följare där? Jag är inte riktigt bekväm med att prata inför en kamera/telefon. Vilket kanske märkts på min youtube, inte sagt ett ord där. Kommer nog inte heller att göra det. Så ni som följer min periscope tyvärr så ödslar ni er tid. 

Förra och denna veckas uppslag!

Så var det dags än en gång för planner monday! För en gångs skull är jag i tid! 
 

Här ovanför ser vi hur förra veckan blev att se ut. Blandat på väderfronten! 
 

Här ovanför ser vi hur denna vecka ser ut, endast en post-it denna vecka. Framsteg! 
 
Här nedan ser ni när jag planerade:
 

RSS 2.0