Coolt!


Jag Och Hårfärg..

Det är denna hårfärgen som jag funderar på, ska troligtvis köpa den idag inne på Willys i stan, för ska in och lämna in telefonen på lagning, nu startar inte fanskapet! Blir så trött på telefoner, min älskling fon som alltid funkat så bra ända tills jag lämnade in den för "byte" av laddaradappter..


I ♥ REA!


T-shirt - Wear It  50:- (Orginal pris 99:-)


Linnen - Gina Tricot 49:-/st (Orginal Pris 99:-/st)
Trosor - KappAhl 39.50:-/st (Orginal Pris 59.50:- resp. 69.50:-)


Huvtröja - Cubus 199:- Orginal pris.


Skor - Skohuset 199:- Orginal Pris ~ TACK MAMMA!!

Som ni ser så har jag varit i Borlänge med min mamma och shoppat loss! =) Fick ett par skor av hon, mega sköna! Men jag vet inte riktigt om mina fötter krymper?! För Jag har alltid haft 39, men på senaste tiden har jag köpt 38, och de skorna jag köpte idag satt nästan för löst som 37?! .. Men kötpe den i 38 för att jag ska kunna röra på fötterna, haha!


Grejer man minns!

Du som föddes på 1990-talet:


Minns du...

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies

-när nikelodeon var på hela dagarna

-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply

-pokemon och digimon

-när man spelade kulor på skolgården varje rast

-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på

-när man fick Hitz for kidz i julklapp

-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden

-när Pippis pappa var fångad av pirater

-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program

-och alla fajter om bästa delarna

-när tamagutchi var allas bästa vän

-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."

-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"

-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"

-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"

-"boom boom boom boom, I want you in my room"

-"Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill

-tiden innan harry potter

-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa

-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt

-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla"

-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen

-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)

-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt

-när det var jojo-period och alla övade in tricks


-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt

-Creep School, Aahh! Riktiga monster!,

- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."

-när du läste "Så funkar det i skolbiblioteket"

-när piggelinglassen kostade 6 kr

-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

Kommer du ihåg allt det? Saknar du det? Lägg upp texten på din blogg om du kommer ihåg det lika väl som jag...


Planer, kära planer!

Nu har jag fått nog med att vara rödhårig, för ett tag iaf. Det är ju trotts allt väldigt enkelt att färga tillbaka om jag vantrivs i brunt. Men ungefär denna hårfärgen funderar jag på, lite mörkare. Men som sagt var så om man färgar lite mörkare än denna så blir det ju som på bilden efter några hårtvättar. Nu är det bara till att gå på Åhléns och shit och leta efter en bra passande färg! Men det blir nog choklad brunt! =)



Ny Header!



tyckte att det var dags för en liten change,
men är inte riktigt 100% nöjd än, men det får duga tills vidare.

Bilen ♥





Fast jag har fått i klädsen fram nu, men har inge kort.

Måndag, en sån trevlig dag!

-Vad gör kameler när dom är arga?

-Dom pucklar på varandra.

Hejsan hoppsan, sitter nu och bara tar de lugnt, har just slagit in Tillas paket.. Ska väl åka dit om ett tag, som jag förstått det! .. Och alldeless just dammsugit mitt rum! .. Senare kommer Joakim hit och om vi blir kvar här eller inte vet jag inte. Men om vi blir här inatt så skulle vi tydligen och kolla på film hos Elin! =)


GRATTIS MATHILDA!

Vad e det för dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Hildings födelsedag,
hurra, hurra, hurra!!





Mosters lilla tjej blir hela 2 år !!

Hemma Från Blge!



Vart har sommaren tagit vägen?! Detta tråkväder gör mig galen, om inte så förkyld iaf! Har jätte ont i halsen! Nästa vecka är det dags för Mathilda att bli 2 år gammal! Mosters lilla tjej blir stora tjejen helt plötsligt! ..  Sen ska jag nog vara hos Jocke ett tag, för hans familj skulle bort så han skulle vara husvakt och ville ha sällskap.

Var till Borlänge idag med Tessa, Roger och ungarna. Kutat runt på massa affärer och grejsat! Riktigt trevligt att bara umgås me dom ibland också! =) ...

Nej nu ska jag ta en svängom med dammsugaren och sen vika in kläder sen slänga sig framför Desperados! ..

Puss & Kram ♥

hejsan! Nu sitter jag vid mormor o

0-39e562b704aa22edc9f8ec76c3b88c4d.png

hejsan! Nu sitter jag vid mormor och morfar. Mamma och pappa håller på att sätta tråd till hagen här, för hästarna ska hit. Har kört hit och det gick betydligt bättre än de andra gångerna.. Men det var lite hackigt men jag är van med att man inte behöver sätta gasen innan man växlar med volvon, men det måste man med min audi. Har föresten klätt in nästan hela bilen, haha det blir såå fint!


En sån dag..!

Usch jag håller nog på att bli förkyld, har inte kunnat sovit inatt pågrund av att jag har haft ont i halsen, så har huvudet lekt bombning... Usch! Vaknade iaf vid en 11 hemma hos Elin av att det plingade på dörren, men jag reagerade inte. Elin kollade på mig och frågade om det var dörren, och jag röck tydligen bara på axlarna och log och vände på mig, haha! Så konstigt det kan bli när man är trött! ..

Och nu har jag tagit över mammas mobil, fast vet inte än om jag e helt 100% på att jag ska ha den, jag e inte så gale bra på detta med toutch.. Trotts att det bara är 3 knappar som har den funktionen.. Får se hur det blir! Min gamla ska iaf in på lagning!


hejsan bloggen! Nu har vi varit i

0-1cbb4655f3d4c9713ccd56402f466efd.png

Kolla varifrån!

hejsan bloggen! Nu har vi varit i borlänge och köpt ny bilklädsel till bilen! Och rosa rattmuff, och rosa tärningar. Min bil kommer vara snyggast i universum, haha!


Sista dagen ? ..

Hejsan, sitter nu och glor på dumburken, har inte setat här på fleeera dagar! .. Helt otroligt för att vara jag! Jag & Jocke har spenderat tiden framför filmer eller ute på stan.. Eller så har vi bara varit ute och gått, lite överallt!
Gick runt hela stan här om dagen, sen gick vi runt vid piren och så, riktigt skönt att vara ute och gå här ! ..
Så har jag ju haft körlektioner, igår lärde jag mig fickparkering, ska göra det idag igen!
Johan och Johanna e på gång hem från Norge nu, så jag åker antagligen hem idag eller imorgon, vet inte än. Ska smsa och fråga lite senare, men nu ska jag ner och göra pommes och hamburgare, mumms!!!

jätte bra låt!

Barlow Girl - Never Alone

hejsan! Nu har det gått exakt en v

0-7c62cfa18290df62e8be69e786cc5db7.png

Kolla varifrån!

hejsan! Nu har det gått exakt en vecka i lägenheten, och jocke har varit där med mig varje dag sen då nån plinga på. Haha ja jag är nojjig! Nu är jag påväg till körningen, sen ska jag och jocke troligtvis till borlänge och köpa nått åt tessa. Om ingen annan skulle dit. Jag är lite för tidig för jag har inte körning förens om en kvart, men hellre i tid än för sen. Jag här iaf börjat plugga en del i böckerna. Och jag kan ju säga att jag saknar min majsing något så enormt. Men det dröjer nog inte länge innan jag är hemma igen =) nej nu orkar jag inte skriva mer, puss hej!


Hemlängtan.. ? OHJA!



Var på Harry Potter igår, och den var otroligt bra! Jag blev inte besviken över något, tyckte att de fått me det som var viktigast och jag saknade ingenting! =) ..

Och inatt var jag med om det äckligaste någonsin, vaknade 02:30 av att någon stod och plignade på dörren, gick och kikade i alla fönster och försökte se vem det var men såg ingen! .. Läskigt! Jag gick inte ner och öppnade, men somnade heller knappt om innan jag skulle upp igen vid 6 och gå till körskolan.. Och när jag kollade ut var det nån röd låda med vit text på inatt, men när jag gick ut sen var den borta och istället låg det en massa småmynt, så det kan inte varit en dröm! .. Det var riktigt läskigt iaf! .. Mogen 18åring, jag vet! .. haha!

Nej nu ska jag ner och slänga mig i soffan och kolla film, eller göra mat.. Vet inte än..

Puss & Kram ♥

Översvämmning..



Var ute och gnessade med bilen på gården å så igår, fick nå ryck och åkte brevid hagen ner till våran brygga och kollade, lite översvämmning kan man ju lugnt påstå att det var! .. Och håller på att packar för fullt, ska vara lägenhetsvakt igen, själv denna gången! Hur ska det gå?! .. Nej men jag får typ tvinga in Jocke eller Julia i helgen så man slipper vara helt själv hela tiden! Elin jobbar ju och Emma är på Öland så det blir lite trist! .. Med tanke på att jag bara har körlektion på torsdag den här veckan så kommer jag nog spendera en massa dötid i lägenheten..

Och imorgon kväll är det dags för Harry Potter! Så jag har längtat!
Var in och kikade på platserna som fanns kvar, fanns bara EN enda!

Nej nu ska jag ta och gå ner och skära mig en gurkbit, sen kanske ut och gnessa med bilen! Har ju bränt ut en ny skiva som jag lär spela! =)

Släkten och vi..




Igår hade vi något utav en släktträff här hemma, morfar fyllde ju 80 här om veckan så då kom alla och åt lite mat och tjålade en del! .. Det var riktigt trevligt!

Och jag har varit barnvakt åt lilla Melvin från igår till idag, och usch vilket humör den ungen har varit på, men man kan ju inte alltid vara glad , eller hur?

Har setat och kikat lite inne på hm's hemsida, och såg att mina favorit solglasögon finns, funderar på att köpa hem dem! Eftersom mina har glaset spruckit på och det är verkligen genomhärliga solglasögon! ...

Så ska jag beställa massa nya foton hade jag tänkt mig, eftersom det är portofritt! =)

Nej nu ska jag slänga mig i sängen och kika film,
imorn är det dags för risk 1an! ..

18 years old..



Så det är såhär det känns att vara vuxen? Jag tycker inte att det är någon skillnad ALLS! .. Å andra sidan så har heller aldrig någon sagt att det ska kännas så mycket annorlundare heller! ..

Hitta Madde .. ?



Haha nu åker barnet fram i mig, för jag ska se på Hitta Nemo! Idag gick körningen jätte bra! Börjar bli lite smått kul att köra! =) Om ett tag ska jag åka till Elin, sen så skulle Jocke komma.. Så jag har fullt upp hela dagen! =) .. Men ska förhoppningsvis fota lite me nya objektivet idag, mihi! ..

GRATTIS PÅ EMANUEL, 7 ÅR IDAG! =D

BILDER FRÅN DAGEN ♥

Tagna med mitt nya objektiv!








♥ TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!

Tack så hemskt mycket för alla presenter och alla gratulationer idag! =)


FÖR NU E JAG 18 ÅR ! =D

Idag, fast för 18 år sedan föddes jag.
Min mamma och pappa tog mig till en värld full av färger och former. Lärde mig tala, gå, skratta, läsa, skriva, gå på potta..

Nu står inte mamma och pappa där mer och blåser mig på knäna när jag faller av cykeln mer, men de ställer upp på andra vis.. Jag har hunnit varit med om ruskigt mycket, på både gott och ont, trotts mina få år på ryggraden. Men jag kan tacka min familj för den jag är idag, utan mina syskon och farmor&farfar och mormor&morfar och resten av stora tjocka släkten vore jag nog inte samma person som jag är idag.

Jag har bara ett ynka år kvar i skolan, sen tar man nästa steget ut i vuxenvärlden, men som sagt var.. Det är ett år kvar tills dess. nu ska jag njuta av det första steget, steget från bardommen in i vuxenheten.

Madelene Holmström är inte längre en minderårig, hon är en av den yngre generationens kvinna.

Men barnet i mig ger jag då tamigfan inte upp!

Tack mamma & pappa för de bra första 18 år jag haft i mitt liv, nu är det dags för mig att börja skriva resten av min historia på egen hand! 


Och jag måste ju så klart säga grattis till mig själv! =)


Jag ska hålla mig vaken ..!!

00:00 ska jag publicera ett inlägg här i min blogg, första inlägget som 18åring! ..
Och efter det tänker jag slockna i sängen! Så att ni vet! =) hihi




slänger in en rolig bild på brorsan och Nala , och en på brorsan och Nanne när vi badade här om dagen! Ser så kul ut när han slänger i dem! =D

Vart har tiden tagit vägen?



GRATTIS Johan och Johanna som ska bli föräldrar! =)

Nu sitter jag här, 4 timmar kvar som minderårig.. Lite läskigt .. Känns ju fortfarande som man är liten och alla andra har bara blivit större.. Men jag har också växt, både i sinnet och i åldern.. Okej jag ljög om det till sinnet, men ändå.. De lät ju bra, haha!

Nu ska jag trycka igång lite Sagan om ringen och bara njuta av de sista timmarna! =) ..

Föresten vet jag inte hur det blir med sthlm mer, fundrar på att strunta i de..

Puss & Kram ! ♥

BOKAR PLATSER TILL HARRY POTTER 6!!!!



DAGS ATT BOKA PLATSER TILL VÄRLDENS BÄSTA TROLLKARLS FILM! =D
Det blir Jag, mamma, Julia, Tessa, Sandra, Marina, Jimmy ! =D

Vad ska man hitta på ! ?



Gud vad tråkigt jag har det! Klockan är bara 2 och det känns som att jag gjort min dag redan.. Men det blir väl så om man går upp halv sex och åker hem så man är hemma vid 9 tiden på morgonen, de känns verkligen som att klockan är tolv eller något åt det hållet... Har setat och läst i teoriboken men jag vet inte riktigt om jag kan följa den? den är ju från 2005 såg jag nu.. Och det lär väll kommit en del nya grejer? Åhh ... Grisdrygt! ..

Nej nu ska jag hitta på något innan jag dör av detta tråkväder!

Lääskigt..!!

God morgon!!
Idag är den läskigaste dagen i mitt liv, för idag är det sista dagen som "barn", om 18h fyller jag arton år.. Det är sjukt läskigt!! Och den första att träffa mig imorgon blir Sandra då hon hämtar mig, för mamma kommer nog inte släpa sig upp, hehe!!

Nej nu ska jag käka vidare och kolla buss, sen lär jag rusa.

Puss och Kram ♥

Slutet på dagen!



Hejhej. Det gick jätte bra imorse på körlektionen, men det känns lite motigt att jag ska vara där så tidigt varje morgon denna vecka, men det kommer lösa sig.

Var till Borlänge med mamma och pappa idag, mamma köpte ny mobil så jag fick ta hennes gammla eftersom min är så kronglig.. Men vet inte riktigt om jag ska ta den ändå.. Tycker ju om min!! ..
Fick ett par jeansleggins, jätte fina! Har tagit lite bilder på dom men inte lagt in i datorn än, men lägger upp så fort jag orkat lägga in bilderna! ..

OCH DET ÄR BARA 2 DAGAR KVAR TILL JAG BLIR 18 ÅR GAMMAL!

nu ska jag slänga i en film och somna, har skalle bank!!

Puss och kram ♥

God morgon!!

Sitter i köket och har just käkat frukost, väntar nu på Sandra.. Japp klockan är 10 över 6 på morgonen, har körlektion vid 7 varje morgon den här veckan.. Jobbigt... Sen när jag kört klart ska jag vänta i stan en timme på mamma för vi ska fixa id-kort. Men vad ska man hitta på klockan 8 på morgonen i stan?! Hmm ...

var ute och körde med mamma igår, men jag blir så lätt arg så jag förstår att hon blev sur på mig,hehe!

Det blir nog en liten jobbig vecka nu, upp såhär tidigt varje morgon TILLOCHMED på min födelsedag, sen fredag-lördag/söndag är jag med Elin&familj i sthlm. Sen nästa vecka drar Johan och Johanna till Norge så jag blir där den veckan som dom e borta! =) Ska bli så kul så!

Nej ni, nu lär jag rusa, eftersom jag måste ut till korsningen så inte hundarna väcker mamma och pappa när Sandra kör ner på gården...

Puss & Kram ♥

Mysväder!

Nydligen hemkommen från karln, var ett riktigt fint åskoväder igår och tidigare idag, riktigt mysigt när det smäller och sen när man ser blixtrarna så skarpt!



Sitter med grabbarna uppe på rummet nu, de spelar sagan om ringen på playstation 2 och jag kikar runt på webben, senare ska vi kika på Ringaren i Notredame 2 och käka godis, de ska bli mysigt! De har sovit över ett par dagar nu och det har varit trevligt! =)

Nej nu ska jag kika vidare på bloggarna och fixa lite bland bilderna som e nytagna, hehe som vanligt alltså!

Puss & Kram ♥

5 dagar kvar .. !!



Sitter nere på mammas dator och kikade på lite bilder, här är det från när vi var i Ullared och var vid nån bro vid Askersund, det var en utav de roligaste resorna jag gjort! Även fast mamma öppnade dörren då jag lutade mig mot den, haha!

Igår kväll åkte jag och mamma in till stan för att köpa röka till pappa, så när vi gick ut från Statoil så skulle mamma kasta iväg sitt tuggummi, men hon kastade det i trädet ovanför mig så tuggummit trillade ner på mig.. Inte så kul för mig som det var för mamma.. Ujuj!!

Nej nu ska vi käka, Tessa och barnen och Andreas och barnen är här! =)

Och det är 5 dagar kvar till jag fyller år!!!!!!!

En till dag i mitt liv ..


(Klicka på bilden för att se den i större format.)

Denna bilden är jag något så otroligt stolt över! (Därför jag satt på stämpeln som tyvärr förstör lite, men är man stolt över det man gjort så ska man se till att det stannar vid en också.) Tycker om den jätte mycket! Känns som att jag behöver framkalla lite bilder igen nu.. Börjar ju få en del fotografier som skulle behöva komma ut i kortformat, så ska jag fixa ett fotoalbum som jag ska sätta alla natur bilder i! ..

Idag var jag vid körskolan, och det gick riktigt bra! Trodde själv att jag skulle få 100000000 kärringstopp och göra alla miljoners fel, men är riktigt nöjd med dagens lektion. Har allting inbokat nu.. Risk 1an, Halkbana, Teoriprov, Uppkörning.. Nu är det bara till att börja plugga, och försöka andas och inte stressa upp sig över det.. Hur man nu ska lyckas med det?! Nejdå, det kommer gå så bra så!

Och imorgon ska jag och mamma åka in till stan och fixa ett id-kort till mig, för det är ju trotts allt bara 6 DAGAR KVAR TILL JAG BLIR 18ÅR GOTT FOLK! Det om något gör mig nervös, adjö barnet i mig, haha nejdå.. Men nu tar jag det första klivet ut i vuxenvärlden.. Eller inte nu, på Onsdag, men ändå.. Det som drar ner på humöret är att klockan 07:00 på morgonen på min födelsedag ska jag sitta i en bil i Ludvika med en körskolelärare, tror ni jag får typ snällare feedback om jag säger att jag fyller år? Haha! Nej nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på min nya film "Dumpad" som jag införskaffade på konsum igår, för imorgon blir det mycket.. Stan med mamma, sen så kommer Jocke hit, bäst att sova ut så man är på maximalt solstrålshumör! Men det är jag ju dygnet runt, eller hur mamma? ..

Och exagt idag för ett år sedan träffade jag Elins hund Freddie för första gången! =)
Lite kul att titta tillbaka om månaderna!

Fotat lite idag med.. !

Nu är det så att jag har pillat klart med designen för dagen, om något ser konstigt ut så skriv de i kommentarerna så att jag vet!! ..
Setat och lagt in en massa bilder från de senaste dagarna, då jag inte lyckats lägga in nå bilder.. Men dessa har jag tagit idag, det är mysigt att fota blommor och natur.. Men jag lyckades då få med en massa småkryp på i princip alla bilderna, men försökte ta de utan kryp..








Ursäkta röran..

.. jag bygger om

RSS 2.0