Sleep tight..

Hello alla .. Nu har jag gjort 2st kladdkaker te imorn, är i stan idag igen.. Gjort dem här JA, så JA jag måååste komma ihåg dem imorn bitti, annars var det för gäves ..
Nyss tvättat håret, och Johan kikar på skräckis på 6an med Hektor, mys mys.. Ska fixa klart med kakerna sen så ärre sängen som kallar! :D .. Imorn är det min sista dag!! :D:D:D:D .. De e MER än trevligt! ^^ .. Fast kommer sakna  alla tantur & gubbsar :( .. Men men ..

Nej nu ..

Puss & Kram


Bakdag..

Idag tänker jag ha en bakdag! :D ..
Fast först ska jag ju jobba färdigt, men ska göra kladdkakor till imorn för jag slutar ju imorn, sen så ska jag göra NÅGOT till hemmet också, får inte göra muffins för mamma .. *snyft*
Men jag ska nog åka till Sandra & Andreas och skriva av tigerkaka receptet :D .. Den är så otroligt god!!! ..
Men men, måste snart dra tillbaka till jobbet..

Puss & Kram


Loka & Johan & Hektor.

Sitter här vid Johannas data och dricker Loka,



har nu satt i alla kontakter igen, efter alla dessa oväder så vill jag inte lämna nått i när man åker härifrån.. Johan och Hektor busar och kikar på TV .. Massa mys..
Mamma & pappa har varit på nått uppträdande idag, så jag fick lov att käka en ost & skink-sallad på pizzerian, men gud vad de överdrev med sallad då!! ..
Jaja, nu ske jag kika runt lite mer och kolla om de finns någon som har lust att fixa blogg åt mig! :) .. Kanske hon som gjorde min gråa förrut? .. Hoppas hon vill! ^^ ..

Puss och kram


Ny Design?

Finns det någon go männisch som har tid ork och lust att fixa en hederlig blogg-design åt mig? .. Isf skriv en kommentar så kan jag göra ett inlägg med bilder som kan finnas på headern! :) ..

Just ätit en ny kanin-mats måltid, men men.. Det ger väll resultat såå .. Ska åka tebax te jobbet nu iaf, lunchen e slut! .. Ses 15.30 igen!! (Fast då ska jag ner och glassa i solen!)

Puss och kram


Dag 3, och 2 dagar kvar.

Idag är det dag tre på GI-metoden, och så är det 2 dagar kvar tills jag slutar jobba! JIHOO!! ..
Och så är det 2 dagar kvar att ta hand om katterna, jag har sovit där nu i 2 nätter, och Johan har tagit dem en dag också, vem vill sitta på en stekhet buss i stekhett väder?! .. Nej just det ..

Nu ska vi käka frulle jag, päronen och pojkarna! :D ..

Puss och kram


Fy Fabian ..

Nu är jag i stan, hos Johan och Johanna och ska bo här tills fredag.
Gud vad nervös jag kommer vara imorn bitti när jag ska låsa, det är då tankarna kommer "Låste jag dörren?" Eller "Gav jag katterna mat?" osv. Men men, är iaf hemma 08.45 då åker mamma och hämtar mig så käkar vi frulle hemma, sen tar jag moppen till Jobbet.. Som vanligt .. så att jag hinner hem på lunchen..

& det var otroligt roligt att vara vid Hilding och kika, hon var så glad, fast trött.. Sen kom ju Flisan så då blev det väll mer roligt att kika på hur de beteede sig! :-) ..

Men nu ska jag & johan kika film, och ha det allmänt mysigt och kolla om vi skulle fungera i egen lägenhet!? *Skrattar*

Puss och kram


HIPP HIPP HURRA!! :D



Vad är det för dag?
Är det en vanlig dag?
NEJ, det är ingen vanlig dag,
för det är Hildings födelsedag,
hurra hurra hurra!!




Idag fyller mosters vilding 1 år! ^^ ..
Ska dit och fira hon på eftermiddan! :D ..

Fast först ska jag och Johan till stan och fixa med katterna :) ..

Puss & kram



Filmlista

Om någon behöver låna film av mig, så har jag dessa :


1 28 Dagar
2 American dreamz
3 American history X
4 Behind the mask
5 Besatt
6 Big Momma's house
7 Bridget Jone's Dagbok
8 Bring it on
9 Brokeback mountain
10 Corpse Bride
11 Från Andra Sidan
12 Fröken Sverige
13 Grey's Anatomy season one
14 Harry Potter 1
15 Harry Potter 2
16 Harry Potter 3
17 Harry Potter 4
18 Harry Potter 5
19 Ice Age
20 Just like heaven
21 Kejsarens nya stil
22 Kärleken checkar in
23 Ladder 49
24 Notting Hill
25 One Tree Hill season one
26 Pearl Harbor
27 Raise Youre Voice
28 Runaway Bride - Fånga henne om du kan!
29 Scream 3
30 Skojar du, eller?
31 Snygg, Sexig & Singel
32 Strandvaskaren
33 Sweet Home Alabama
34 The Perfect Man
35 Titanic
36 Vingar av glas




Grattis Tessa & Roger! :D

Ja, nu när Tessa spräckt bubblan och bloggen så kan även jag STOLT säga att jag ska bli moster för andra gången!! Mathilda ska alltså bli storasyster! :-) ..

HÄR kan ni läsa vad syster skrivit om det!! :-D ..
Ska bli så kul med en till liten knodd att gulla och ta hand om! ^^
Kul och se hur Hilding reagerar också :-) ..



hon som är så "liten" blev plötsligt väldigt stor, 1 år påsöndag och storasyster till början av nästa år .. Ujj ujj..

Puss och kram


God morgon! :D

Hejsan hoppsan, jag sak snart dra till jobbet, men tänkte först skiva att jag och mamma åt frukost ute idag under paviljongen! :D .. Jätte mysigt :-) ..

Puss och kram


Palle Nuh .. Nalle Puh

"Jag har fått en bra idé", sa Puh till slut.

"Men antagligen är det inte så mycket med den".

"Antagligen inte", sa Ior.



Guh så otroligt mycket söt den där lilla björnen e,.
"Tänk Tänk Tänk!" .. ujjujj, tänk om de fungerade på vanligt folk?


Tisdag.

Jadu, idag har jag hunnit gjort mycket .. Jobbat, sen så staden sen så Sandra & Andreas! :-) ..

Ja, i stan så släppte Johan av mig vid Telia för att jag skulle upp på Gallerian och köpa present till VildaHilda som fyller ett år på Söndag.. Och under den kiken hittade jag 2 filmer, Kejsarens Nya Stil & Corpse Bride, 65:- st/Brio leksaks affär i Ludvika. Ganska bra fynd! :-) .. Efter det så gick jag tillbaka till Telia där Johan skulle hämta ut som gamla mobil som varit på lagning, som jag ska låna eftersom min telefon måste in på lagning igen, den började radera hela telefonens minne idag .. Skummt .. Efter Telia så åkte vi till Statoil och köpte brorsan cigg och så fick jag mig min Loka :-D ..



Och efter det (japp, de kommer mer) så åkte vi upp till Elgigaten, där hittade jag 3 filmer för 99:- .. Nu så blir det inge fler filmköp för närmaste halvåret!! .. Men de jag hittade var:
1. Heartbreakers (Med Jennifer Love Hewitt bland annat)
2. American Dreams (Med Mandy Moore, Hugh Grant, Dennis Quaid mm.)
3. Strandvaskaren (Med bla. Rebecka Hemse)

Och de är alla tre filmer som jag letat efter! :-) .. Lyckade köp idag, japp!!! :-D ..

Var vid sjukstugan idag och tog sårodling, så på Fredag får jag reda på vad för medicin jag ska ta, om jag ska fortsätta med någon.. Men så kommer det ju bli eftersom det är Infektion än så man får ju feber osv osv ..
Jaja,. men nej nu ska jag ta och gå å lägga mig och kika på en av mina nyinköpta filmer! :-) ..

PS. idag har jag ätit världens goa'ste tigerkaka vid Sandra & Andreas, OCH JAG GLÖMDE RECEPTET.... Dessutom har jag fått Leilas "A Piece Of Cake" boken idag! :-D .. Lyckliga jag! :-) ..

Puss och kram


Okej?!

Få se nu, de senaste dagarna har mina besökare överskridit i antalet 20 varje dag, men dock är det ingen som kommenterar..

DÄRFÖR så tycker jag att ni som läser min blogg "effektivt" och ser detta inlägget, kan skriva nån rad så jag vet lite vilka som läset mitt skit ;-D ..

Puss och kram


Madelene.

Japp, idag är det min namnsdag! :-) .. (Även fast de stavar Madeleine i almernackan så heter jag MADELENE) ..
Nyss kommit hem från Sandra och Andreas, alltid lika kul att vara där!! :-) .. Även fast det måste vara lite tröttsamt för de att jag är där iaf 4 gånger i veckan, men det är så kul att vara där! :-) .. Finns alltid något som är på gång, Sandra bakar.. Pojkarna kikar film, osv osv .. Därför är jag mycket där! :-) .. Och för att det e så otroligt roligt :-D .. Ibland kan man få höra massa grejjer som man skrattar i evigheter åt!! :-)

Funderade på att åka dit imorn efter jobbet, men ska snacka med min Mr Sunshine och fråga om han kanske vill hämta mig imorn så jag kan ta en tripp på stan imorn.. Eftersom jag får Leilas bakbok "A piece of cake" imorn (förhoppningsvis) så lär jag ju skaffa iaf 2 nya bakformer! :-) .. Sen kika om jag hittar något för det där present kortet jag fick av Tessa! :-D .. Och leta present till Hilding som fyller 1 år i helgen :-D .. Ujuj, de är mycket på G nu.. :-)

Längtar tills nästa Fredag 1/8 då jag jobbat klart, så man slipper denna skiten, men men.. Nån måste väll göra detta åxå? ..

Nej ni, nu ska jag kika klart de jag ska sen så ska jag krypa till kojs..

Hejsvejs


Oskar i berget..

Det är tur att åskan gick runt oss, men ändå otäckt att höra det så nära.. De är bara nån kilometer bort, i de andra byarna.. Men jag tror faktiskt att det är påväg hitåt, bara det inte slår ut elen idag igen, då blir jag tokig!!!!

Nu regnar det, och så blinkade det till i lampan i taket.. Nu erre här ..

Puss och kram


Bloggtorka.

eeh, hej.. Typ åskat hela dagen och inte haft ström på flera timmar ..
Har inte hänt något roligt bortsett från att jag träffade Elin idag, fast infon var inte lika kul..
Bloggtorka, ja!!

Puss och kram


Hildas ord.

Jag antar att det e jag som e Madde dårå, titta vad som tåras upp i ögonen HÄR

Puss och kram


jobbet = bläääää

usch, jag avskyr detta jobbet.. Har jobbat i 4 dagar nu, men det känns som 4 år!! .. Fy i hela .. Jaa.. Ni vet .. Jag känner verkligen att jag kommer inte klara 2½ vecka till och schemat ska vara såhär..
Börjar : 09.30
Första tanten: 11.00 / 11.45
Sista tanten: 13.45
Slutar 16.00

Alltså, jag sitter ju och glor i timmar .. Och det är kanske soft, men inte efter 3 veckor .. Knappt efter 4 dagar, jag har så tråkigt att det växer mossa på mig!! .. Nejdu, nu får de se te att jag har nått att göra, annars byter jag upp mig ..

Puss och kram


hair again ..

jag vet att det börjar bli lite väl tjatigt om mitt hår, men som man kunnat läst här så ville jag bli brunette av nått slag.. Och här ville jag bli mörkare blond, men shit jag har kommit på att jag ska bleka hela håret, varannan månad och verkligen sköta mitt hår.. Vill inte bli mörkare över huvudtaget, så jag ser ingen anledning till att göra något som jag vet att jag kommer ångra 100kg gånger om.. så istället satsar jag på blondt och håller det så .. !! :-D ..



Puss och kram


Hello, goodbye..

Idag har jag haft en sunkig dag på jobbet, inget har blivit gjort och de är lite trist.. Visst mig spelar det ingen roll om jag får sitta av de 3 veckorna, men det blir lång tråkigt och man får skit för det i slutändan, men ändå så är det ju dom som inte ger mig nått att göra .. Jaja spela roll, ska iaf ner nu och försöka hitta nå att käka.. Kommer förmodligen inte hitta någonting xP .. Sen kanske ut och spurta, om de inte regnar.. Får se .. Kikat på Bridget Jones Dagbok idag, köpte dne på konsum, fick Notting Hill med på köpet.. Hmm.. Aah, fast än vi redan hade den, men de var ju ihop klistrade så han kunde inte säga att jag inte fick den xP .. Ja har man tur i oturen eller? .. Fast när jag gick ut så spöregnade det, tur att man skulle hem för vem vill gå runt med blött arsel? ;-D ..

Puss och kram


My money is gone..

Fick en födelsedagspresent av Emma igår, urgullig sparbössa.. Där i ligger ALLA mina pengar nu! :-D .. Jag tycker att han var så otroligt söt, att jag döpte den till IVAR .. Gillar denna skarpt, kommer användas väl! :-) ..



Jag gillar bilden skarpt!! :-D ..

Puss och kram


The bag..

här kommer en bild på den där Paris Hilton väskan:


IKEA-trip.

Yepp, yesterdag var jag och johan och emma i v-rås, fast glömde kameran *suck* så ni får inte se alla galenskaper vi höll på med!! .. Men men, vi begav oss iväg kring 11 tiden från Smb där vi hämtade Emma, från stereon strömmade det ljuva ljudet utav "Disney-låtar" .. Jag och Emma sjöng med och Johan tyckte att vi var idioter.. När vi väl kom till Västerås så åkte vi runt och vilse innan vi till slut hittade till IKEA.. Väl där så käkade vi först på Pizza Hut, otroligt gott och trevligt ställe! .. Sen så gick vi in på IKEA, där shoppade vi loss!! .. Jag köpte:
1. Papperskorg.
2. 3st prydnadskuddar.
3. 2st överkast till min säng.
4. 2st påslakan set.



Sen så åkte vi bort till Bauhause delen av Västerås, där hittade jag och Emma en butik som hette Catalog, vi köpte ett par varsinna kortashorts för 25:- .. Vi gick ut därifrån nöjda!! .. Sedan så hade vi ingen ork osv så vi började åka hemmåt, klockan var kring 16.45  .. Vi fick lov att åka någon bakväg eftersom storavägen var avstängd.. Där så satt vi och fjantade oss och höll på .. ett par kom gåendes på vägen, vi sa att det var jag och Johan.. Sen så åkte vi förbi en hage med 4 kor, det var Emma och hennes och Johan 3 barn.. Mini-Emma, Mini-Johan & Mini-Madde.. Mini-Johan blev sedan att kallas för "Varning-För-Stenskott" .. Gud ja, det var en rolig dag, värt att göras om!! :-D ..

Puss och kram


Tell everybody i'm on my way..

Jepp, strax så bär det av :-D .. Ses senare ikväll ^^ ..

Puss och kram


Hair..

Jag har kikat runt en massa, och insett att jag vill ha denna hårfärgen, då är den ju inte ljus och heller inte mörk.. Lixom, inte för ljus för min utväxt, och inte för mörkt för min smak! :-D ..



Puss och kram


Let it be..

Jag är uppväxt med Beatles, när man gick på småskolan och hade "Musik-timmen" så hade alla andra med sig låtar med A-teens och spelade upp och Britney osv.. Men jag spelade Beatles, kommer aldrig sluta älska deras låtar!! .. Det finns inte mycket som jag INTE vet om dem..
Men det jag vet for sure är att de är mina idoler och kommer aldrig sluta var det heller, och deras bästa låt är Let it Be om ni frågar mig :-D .. Fast när jag var mindre så var jag mer förtjust i Help, fast då förstod jag inte engelska, så då gillade jag mest gunget i låten.. Så mycket känslor beskrives i Let It Be, nu när man kan engelska ..Fast Yesterday är nog mest känslor.. Men Let it Be är ändå den bästa!!! De är min drog, skulle kunna sitta och lyssna på dem i timmar :-D ..



Kom ihåg : All you need is love!! :-D ..

Puss och kram


Sometime..

Idag var det första dagen på jobbet, otroligt roligt var det! :-D .. Men drygt att man får ont i huvudet vid 2-3 tiden utav infektionen sen att man ska gå och ha ont i magen pga medicinen.. Men men.. Tessa och Hilding var här när jag kom hem, Hilding var på goshumör, otroligt trött var hon också, hon hade varit och tagit spruta idag min lilla gumma så hon hade väll ont från det också, bara grät :-( .. Jag säger då det, nästa veckan, då jag ska varabarnvakt åt hon, får hon inte gråta för då blir jag också ledsen ju!!! :-P..

Bilder på väskan kommer upp imorn, nu ska jag gå och lägga mig, VÄSTERÅS IMORN MED JOHAN OCH EMMA JU! :-D ..

LÄST PÅ AFTONBLADET:
Williams gör film om Ledger Vill att dottern ska minnas sin bortgångne far.
Så nu blirre film om Heath alla Heath fans! :D ..


Hörs då, så får ni se vad jag köpt osv osv ..

Puss och kram


Paris Hilton..

Jepp, har köpt hennes parfym idag, can can.. Fick en väska med på köpet, den kostade 500:- i vanliga fall :O .. Omg .. Min hemnyckel och mobil fick plats, sen var de fullt xP .. Jaja, rosa innuti och gratis så man tackar och bockar :-D ..



Ska sova nu, jobbar imorn :-( ..

Puss och kram



Jamie Lynn Spears..

Jaha, grattis då .. Hoppas bara att hon kan ta bättre hand om sitt barn än vad Britney kunde..


(Bild tagen från http://www.msn.se/nöje )


Puss och kram


Play, play like it's your first time..

Jag har funderat länge på att ta upp gitarren och fortsätta spela som förr, men de låtar jag kan har så otroligt många minnen, så man blir bara att tänka på dem istället för att man spelar.. Tex. en låt, den spelade jag för David innan han dog, den låten spelar jag jämt på hans "döds-dag" och födelsedag osv osv.. Och andra är så sega och tröga, vill ha nya lätta låtar, gjort egna men glömt rytmen .. Neh, nu ska jag ta tummen ur och verkligen försöka hitta någonting att göra med min fritid, annat än att sitta framför denna dumburken från jag vaknar till mitt i nätterna, det börjar tära på mina krafter.. Så början man jobba imorn så då måste man ju faktiskt vända rätt dygnet igen .. Blää ..


(Foto/Redigering: Jag)


Maha, har gjort en lista på vad jag ska köpa hem från IKEA på lördag :-D .. Det blåa fältet finns det en hemlis bakom som jag ska köpa till Hilding i födelsedagspresent! :-D ..



(Bilder: IKEA , Kollage; Jag, Redigering; Jag.)


Nej, nu ska jag ta det lite lugnt ;-) ... Försöka lära mig Adobe Illustrator ;-) ..

Puss och kram



Hello Friend!


(bild tagen från Google.se)

Tjenna, hade planerat att dra mig ner till sjön efter maten och sola lite nu när det e molnfritt, så tänkte jag ta tejrna från "Killar, kompisar.." Men då såg jag att jag har från 5-6 boken, då e de inge kul å läsa dem.. Måste hitta de som är före innan, har redan beställt 2 stycken, fast de var de senaste .. Men men, fick nyss ett sms av Julia , hon frågade om jag ville åka med hon till La, men jag vet inte om jag har så stor lust att sitta och skumpa på en buss till La och tillbaka .. Får se hur det blir, skulle ringa på hennes lunch, så då får vi snacka ..

Puss och kram


it's a sunny day.. For medicin..

God morgon allihopa! :-D .. Idag vaknade jag vid en nio tiden av att pappa väckte mig, gick ner och käkade frulle sen var jag ute en sväng i solen.. Vid fem i tio åkte vi ner till doktorn, ficktid där, därför han väckte mig så tidigt.. Väl där nere fick vi vänta i ca 10 minuter innan de hämtade oss, då tog de stick i fingret (buhu) för att kolla om jag hade infektion.. Vi fick gå in i ett annat rum så kom det in en doktor, hon sa att jag hade infektion och ville att jag skulle börja med äckel-pillerna igen, men då sa pappsen att jag blev dålig utav dem.. Så jag fick någon annan, som är starkare och som jag bara får ta 2 ggr om dagen.. Lila kappslar :-D .. ska ta det i 14 dagar, och om vi ser att det inte hjälper skulle vi åka ner igen, förhoppningsvis skulle det ge sig med denna medicin och läka ihop innan jag slutat med den -hoppas- så nu är det bara att vänta och se! :-) ..

För tillfället sitter och jag laddar ner Adobe Illustrator, jag vet, man får inte ladda ner, men en tjej tipsade mig om att jag skulle göra Felix i det .. Och när jag väl tänker efter, så vore de ingen dum idé.. Har ju trotts allt aldrig tänk på hur han ser ut, ska nog ta fram papprerna och bläddra igenom och försöka hitta någonting som påminner om honom!! .. Föresten, någon som kan hjälpa mig att förstå mig på Adobe Illustrator? ;-) .. Nejdå, fr väll söka på Google och kika vad ma hittar :-D ..



För er som inte fattar franska så ska dessa paret välja ut sin läkare. Tanten kikar på en 30årig kille som heter Steeve & som har muskler, och gubben kikar på en tjej som är 26 år & har bra kropp och heter Amanda.. Lite rolig faktiskt xP ..

Puss och kram


Blogg-Insperationer..

Jag vill göra något speciellt av min blogg ..
Inte bara att det ska vara en tråkig "Idag gör jag detta och detta blogg".. Utan jag vill göra något speciellt med min blogg, men det är bara de att jag har inte kommit på något med mig som är så himmlans speciellt .. Det finns ingenting som jag håller mig focuserad och peppad för att hålla på med så länge.. Måla har jag gjot, tröttnade .. Fotat gillar jag men har en dålig kamera så bilderna blir dåliga, dessutom har jag idétorka på den planen.. Mitt författande hjälper ju inte precis bloggen? .. Kanske mitt ordföråd dock, men annars tycker jag inte att det hjälper på en fläck.. Och detta med Design a la blogg är ju kul att hålla på med, men INTE i Paint. Försökte få min syster att fixa PS åt mig, min det gick ju inte så värstans bra... Jag har verkligen inte hittat någonting som jag har hållt mig fast vid, bara "Felix" , men han är en påhittad Fantasyfigur, och jag har snart även gett upp honom.. För det är nog bara jag som gillar onom i vilket fall som helst, ska skriva ett till Kapitel och kika om mamma forfarande tycker den e kul att läsa.. Kanske skicka in den någon gång till nått förlag.. Men annars så lägger jag honom på hyllan.. Och så detta med framtida yrke, men det är heller inget man kan utvecka inom bloggen.. Och de e så tråkigt, eftersom jag vill inte ha en "Alldaglig" blogg, jag vill ha något som har den där extra nypa saltet.. Familjen, jag älskar min familj mer än allting annat i universum, men de kan jag heller inte göra någonting utav.. Lika svårt som att komma på "Rubriker" till inläggen är de att komma på vad man ska göra utav sin blogg..

Dagens fråga:
Finns det någon som skulle kunna ge mig blogg-insperation? Eller åtminstonde RUBRIKinsperation?

Jag lovar, att om det så ska vara mitt bak grejjer som ska sticka ut i mängden så SKA jag sticka ut ..

Men svara på frågan bara e ni gulliga ;-) ..  Ny design fick vi iaf idag.

Puss och kram


ey filmkväll.

Ny taktik, eftersom jag är lika "deckandes" trött som igår, så vet jag att när jag väll ligger där horrisontelt så kommer jag vara pigg som ett svin (MAHA) .. Så jag ska kika film istället hade jag tänkt mig! :-) .. Hade faktiskt stora planer på att rycka runt lite med sladdar och trycka igång min älskling film genom tiderna a la VHS.. Moulin Rouge.. Man ska inte säga skit om Can Can dansöser innan man sett denna filmen.. Känner hur hjärtat brister bara av att tänka på den, men då så kikade jag runt på alla mina "stammis-bloggar" och såg att en av dem skulle se på filmen "Från Andra Sidan/FRÁGILES" .. Den är också otroligt bra, och har ju trotts allt inte sett den på någon månad nu.. så vi får se om det blir DVD eller VHS .. Beror helt på om filmen är tillbakaspolad eller inte  .. (Latmasken kikar fram)
Imorn ärre min sista onyttiga dag, sen erre dags för joggingskorna att komma fram ur mörkret.. Nu ska jag ut och gå, varje dag.. NERFÖR grönsta backen ochg sen runt byn.. Fast det beror ju helt på svanken .. Isf så ska jag iaf sluta käka onyttigt (bortsett från när jag ska bort på Lördag, vill inte sitta med Sallad om de ska käka typ hamburgare, jag behöver ju inte ta med ost heller?)
Imorgon ska vi ringa och få tid till doktor, eftersom jag har feber igen på kvällningen och så sa mamma att det var som ett litet hål in.. + att det gör ont och hon sa att det var hårt runt ikring.. Så imorn så blirre väll en till sårodling, så får man vänta tills man får svar om jag måste käka de där ÄCKLIGA tabletterna igen ..


(MR; satine)


(Från andra sidan/FRÁGILES. Amy & Maggie.)

Haha, måste bara berätta.. Maja (Min katt) är nog den mest petigaste i hela universum!!! Hon har en "dubbel-matskål" två skålar i samma bytta, som hon har vatten i båda.. Sen har hon separat skål med mat, och det var slut i vatten i den ena skålen men den andra var full med vatten. ändra upp till kanten!! Men hon satt där och jamade och skulle ha vatten i den som var tom.. Bortskämda katt, hon får väl ta de vattnet som står där, jag kikade och det var kallt .. så det e heller inte ljummet eller varmt .. Så hon får nöjja sig med det tills imorn .. så det så!! ..

Nej nu ska jag sova så jag kanske e pigg när jag väl vaknar imorn vid 10 tiden som vanligt.

Puss och kram


Bilder från igår:

Julia tog ju en del bilder igår på Felicia och Mathilda.. Har fått vantarna över några! ^^ ..
Ska ta mig i kragen någon dag och ta kort och lägga upp bilder på mina paket också som jag fick, men just nu så vet jag inte vad jag e i för sväng, men har feber och så rinner det blod och var.. Men men, vem vet vad de e ? Har ju runnit och varat länge.. Fast inte blött då, men det gör ju inte ont.. Kanske bara har feber, kännde mig lika hängig igår.. Jaja, får se hur det ser ut imorn, annars vet jag inte vad det kan vara ..

  
Felicia.
(Klicka på bilden för att göra den större.)

  
Mathilda.
(Klicka på bilden för att göra den större.)


Jaja, nu ska jag gå ner i soffan och kika film och sova en slurp innan jag trillar ihop här xP ..

Puss och kram


Ang mitt hår..



På denna bilden ser man hur gult och fult mitt hår har blivit.. Tyvärr så ska jag nog göra mörka slingor i det, som Tessa sa.. Eftersom jag inte färgar det så ofta så kanske det är bäst med mörkt .. Men jag kommer ångra mig så otroligt mycket!!!!! .. Usch, vet inte vad jag ska göra, slinga mörkt eller bleka och göra det mer ljust och förstört? ..

Puss och kram


Köttgryta.

Jag är faktiskt inte så förtjust i kött och köttgryta och att äta grillat kött osv. jag vet inte varför men det går emot när jag äter det.. Får jag en seg bit i munnen är det kört, då äter jag inte upp.. Menidag fick jag och pappa köttgryta av mormor och den var faktiskt jätte god!! :-D .. Åt upp allting på tallriken, mumms.. Så tack mormor för maten! ;-) ..
Å så klart fick även doggarna sin del av käket! :-) .. Jag ska ha schäfer om jag skaffar hus i framtiden! :-D ..




Så gulliga våra pälsbollar! :-) .. Bortstt från när dom är dryga så man bara vill slänga ut dem, men men .. De e ju familjemedlemmar lika mycket som min Maja är så man får ta smällarna ibland! ^^ ..
Tex att Maja jamar hela nätterna och väcker en klockan 6 på morgonen när det e helg ;-) .. Men trots det kan jag inte sova utan hon, är så tomt i sängen isf!! min lilla Majsing! :-D ..

Nu hände det någonting me min text, jag får inte bort fetstilen, hmm ..

Puss och kram


Kid Rock - All Summer Long

Nytt på musik-fronten:



Om jag inte vet fel, så är det kan som gjort "Sweet home alabama"?? ..

Puss och kram




Grattis Nanis-Bananis!

Vad e det för dag idag? Nej det är ingen vanlig dag, idag är det Emanuels 6 års dag hurra hurra hurra!! :-D
Nu erre dags fö att börja skolan om nån månad grabben!! Säg till faster om nån e dum så får dom stryk ;-) .. Ses senare hörrudu! :-)..



Puss och kram från faster


Gårdagens Namm-Namm!

Jag gjorde ju en äppel paj, som tog ca 40 minuter med både göra den och grädda den inräknat, och kladdkaka lika lång tid.. Sen den klassiska gräddtårtan! :-) .. Det är otroligt roligt att baka när man vet att det kommer folk som uppskattar det!! .. Det är tråkigt att baka när ingen liksom ska smaka den på beställning.. Om ni fattar?
Kommer bilder på dem nu:





solsken och sommar!

Japp, idag när man vaknade så var det sol!! :-D.. Känns som att sommaren är på väg tillbaka, och jädrans om det regnar imorn!! .. (Fast jag ska bara vara inne och lata hela dagen men ändå).. Nu har jag fixat fram den där bloggen som jag tyckte var intressant, jag har läst ändra sen hon började (Alltså jag började längst bak i bloggen när jag såg den) och de verkar vara en urgullig familj! ^^ .. Nästan så man själv vill ha tvillingar :-D ..

 -> http://tvillingmamma.blogg.se/ <-


Ahh, läs den ni! :-D .. de är urgulliga tjejjer! :-) .. Neh, nu ska jag slappa och vänta på att Emma ska vakna ur ide xP .. Och så ska jag börja göra mig i ordning eftersom vi snart ska till Emanuel kan jag tänka mig .. Mamma börjar ju när kalaset börjar så vi skulle åka dit tidigare var det sagt! :-) .. Men om jag tar mopeden så kan jag ju vara där hur länge jag vill ;-).. Får gå ut och kika om det är något mopedväder :-O ..

Puss och kram


God Natt !

ses imorn!  ..
Nu ska Madde gå och lägga sig, och det blir inskrivet i historia böcker att jag går och lägger mig före 2 på natten!! :-D ..
Föresten så har jag hittat en otroligt intressant blogg om en tvillingmamma, söta tjejer också!! Länkar imron får ni se!! (Hittade den på Sandras blogg när jag kikade runt.)

Puss och kram


Ändrade planer?

Nu är det så att vi har fått hört att det ska regna i sthlm i helgen, så vi ändrade våra planer .. Ska åka till Västerås istället och shoppa!! :-D .. Och så ska vi kanske åka till Örebro, vi har inte bestämt oss än.. Men vi ska iaf skjuta upp grönan i vilket fall, kommer ett senare tillfälle får man hoppas! :-D .. Jag och Emma har setat och disskutera alla flytta hemifrpn presenter och vi kom på .. Nästa sommar är vårat SISTA sommarlov?! .. Sen så ere studenten sen e det det vuxna livet som väntar .. Herregud vad nära det blev helt plötsligt..

Men som tur e så ska jag iaf läsa vidare, ska bli Svenska & Engelska lärare för klasserna 7-9. Fast vet inte om jag ska göra det i Örebro eller Uppsala, det e de som är närmast, och vill inte komma för långt bort från familjen på en gång.. Har iaf insett att då måste det bli en flytt, eftersom jag tänker INTE pendla dit och hit hela dagarna!! .. Men men , får väll se.. Världen hinner ändra sig drastiskt på 2 år, så då kanske det finns i Falun eller ännu närmare! :-).. Men är dock lite sugen på Öre lr Upps för då får man känna sig lite vuxen och bo någon annan stans än hemma, men VET att jag kommer få otrolig hemlängtan och vara hemma varje helg.. Men men, får väll se hur det blir .. Som sagt var, det är 2 år kvar, jag kanske tillochmed hinner ändra åsikt, men lärar-yrke har jag velat ett tag.. Faktiskt, fast författare har hållt i längre kan jag lova er!!! .. Och någon dag, när ni går förbi en bokaffär så står min bok där, som "Bästa boken på svenska boklistan" :-D .. *Drömmer mig bort* .. Nej, nu ska jag dra av mig min VARMA SKÖNA tröjja och slänga mig i sängen och låta John Blund ta en liten truddilutt med mig, är helt SLUT efter dagen .. Imorn är det Emanuels tur att fylla år, kommer bli kul att vara på barnkalas igen! :-) .. Men men, får väll se hur man mår imorn, är verkligen helt slut, kroppen orkar inte någonting mer .. Har väll åkt på det där igen "Sovit för lite timmar sjukan" som jag får ibland, men jag har inte ont i magen? Så då kanske det inte är det .. Jaja, imorn ärre kalas sen erre soffan för hela slanten! :-D .. (Kommer antagligen dra soffan till datan och kika film) .. Men på Torsdag, då ska jag börja gå ut och gå, har jag bestämt (Om inte det fortfarande är svullet och ömmar där de opererade än då) .. Det är man ju lte lättad över, gruvade mig för att åka hela vägen till Stockholm med min röv, och ja Tessa.. Nu är det röven jag har ont i!! .. Typ 10cm åt varje håll från ärret/snittet eller vad man nu ska säga.. Hoppas bara att svullnaden och ömmandet hinner gå ner lite till Lördag iaf, annars blir det Alvedon! ;-) .. Längtar i vilket fall tills Lördagen! :-) ..

Sagens citat: "Eran släkt är så stor att den täcker halva mellan Sverige" /Sandra.

Puss och kram


Madde 17 år!

hallu people! :-D .. Idag fyllde jag år då :-D .. Och då så började dagen med att Morfar ringde och väckte mig ...  Sen så sov jag lite i soffan, sen så bakade jag jag Äppelpaj, Kladdkaka och Tårta :-D .. Det vart en rosa som förra gången, men texten stod i grönt iaf! :-) .. Bilder på de kommer senare nån gång när mamma lägger in bilder på datorn .. !

Nu ska jag gå och lägga mig, för jag håller på att somnar!! .. Allt detta tog hårt på krafterna, och imorn ärre barnkalas då måste man vara pigg och glad, annars erre ingen idé att åka dit ju, om man e sur alltså!! ...

4 dagar kvar tills vi drar till Sthlm Johan och Emma :-D .. Kommer bli så otroligt roligt! :-) ..

Jaja, ska starta datan och kika på Spirit igen! :-D .. Så sorglig film ;-D .. TACK för alla presenter alihopa! :-) ..

Puss och kram


"Hurra För Dig, Hurra För Mig!"

woooow gissa vem som fyller år?!?!?!?!?!
8 juli MADELENE HOLMSTRÖM 17 år!! :-D ..
Grattis till mig själv grattis grattis :-D..



(Johanna, jag vill att mitt hår ska ha de färgerna igen! Bortsett från de gula underhåret..)

Nu ska jag sova!! :-D

Puss och kram


VÅRAN favorit:



Puss och kram


Emmas favorit :


Hayden Panettiere - I still belive

Dagens Nöjje.

Idag har jag och Emma setat och Msn:at hela dagen, (efter barnvakteriet)och vi har skickat en massa disney klipp till varandra xP .. Hon gillar de engelska och jag de svenska, hahahha .. Tex denna :



Och jag har snart Spirit i min dator, då blir det film-mys på höggrad! :-D ..

Puss och kram



Lilla sjöjungfrun



Puss och kram



Spirit - Hästen Från Vildmarken

Barn/familjefilm från 2002 av Kelly Asbury.

Äventyret om en vild och bångstyrig hingst och om hans upplevelser i ett ungt och otämjt Amerika. Hans första möte med människan blir brutalt men han vägrar låta sig tyglas. När han möter den unge Lakotaindianen Little Creek uppstår en märklig vänskap, likaså med Little Creeks häst Rain, ett sto med flygande hårman och stora uppfodrande ögon.


Martin Stenmarck - Blås i hornet



jag älskar den filmen! ^^ .. Sitter och försöker få ner den nu! :-D ..

Puss och kram


GG & OTH.

Hej kära du/ni.. Nu erre så att jag (som vanligt) skiter i att kika på Film på TV;n.. Jag kollar på GG istället.. Med tanke på att jag laddade ner några avsnitt förr.. Sen när jag kikat klart på dem så ska jag börja ladda ner One Three Hill.. Har ju första säsongen som DVDbox, ska köpa andra och tredje när jag fått lön oså.. men jag ska iaf ladda ner, känns som om att jag missat otroligt mycket.. (Var inne på en tjejs blogg och läste att Lucas skulle gifta sig med någon Lindsay?) .. Japp, måste verkligen kolla ikapp.. Gossip Girls kollar jag bara första avsnittet för att fatta vad serien handlar om!! :-) ..

Puss och kram



Mat & Film?

Hejhej, kom precis hem från Andreas, han ringde och frågade om jag kunde vara barnvakt för han skulle iväg med bilen.. Klart jag kunde.. Så jag har varit barnvakt de senaste timmarna, Och jag städa Flisans rum när hon tittade på Nalle Puh, och så fixade jag disken där .. När pojkarna kollade på Bionicle -ljusets mask. Jag kan ju den där Puh-Filmen uitantill, och trotts att de bara bor ca 5 minuter härifrån, så höll jag på att frysa ihjäl på vägen hem, regnar ju så mycket ..

Jaja, nu sitter jag iaf och äter, ungstekt falukorv och hemgjort mos, så gott!! :-D ..
Funderar på att klicka på Törnrosa nu, men någonting säger mig att mamma och pappa snart ropar och säger åt mig att fixa diskmaskinen.. Men det kommer inte jag orka, efter ca 4 timmar som barnvakt så är jag slut!!!! ..

Puss och kram


Törnrosa..

Jag funderar starkt på att titta på Törnrosa, det är sååå kul när hon grönisen säger "En tsk, vad är en tsk?" och så kommer Magdalena : "'En TECJED" (Tesked) .. Det är såååååå roligt :-D .. Jag tror jag skippar äppelpajen ikväll med .. Hehe var ju borta vid Sandra och Andreas igår, då så pratade vi om att jag skulle ha kalas, då sa Theo:
"Kom ihåg att göra nått åt mig också.." Sen så gav han en sur blick över det, lilla lilla Theo som inte äter tårta!! .. Ujjujj, så roliga de små kan vara ibland! :-) ..

Idag har jag ganska stor idétorka, säkert för att jag skrev så många inlägg igår .. Aja får väll se om jag hittar någonting att blogga om senare på dagen...
Kom ihåg att kika ett inlägg ner, och tipsa om en film! :-D

Puss och kram


Film-tipset:

gooodmorning Sweden, today it's a mulen day, but that don't stop me från asking my fråga!!!!!!!!

Någon som kan tippsa om en bra film? .. Nerladdningsbar eller helt enkelt en bra film! :-)

Vore väldigt tacksam för svar! ;-) ..

Puss och kram


Morn Morn.

Jag har tänkt efter .. Jag måste ha skaffat mig ett litet tvångsbeteende, för efter varje mening jag skriver inne på ts så visar jag tummen upp.. för data skärmen?.. Liksom, vem ser att jag gör tummen upp?.. Men om jag inte gör det så värker det i tummen av att den behöver göra en tummen upp :-O .. Det är någonting mystiskt som händer med min tumme gott folk!!! .. OCH JA jag är vaken nu :-P .. Ska springa ner och göra lite rostat bröd och o'boy! :-) ..  Ses senare gott folk!! :-D

Puss och kram



Jaja, Emma-Pemma.

Nu erre dags för mig och Emma att gå och lägga oss.. Vi har ju trotts allt flera dagar att Msn:a på ;-).. Vi har upptäck någonting, vi tänker fasiken likadant.. Typ vi skrev samma saker hela tiden osv osv ..Till någonting helt annat, Hehe vi skrev nyss:

» madelene . - IMORGON!!! säger:

neeeh .. har bara dig.. men mitt huvud säger att jag inte har mig själv ens.. måste kanske sova

Emma säger:

Precis, låt mig sova då ;o

undra vem som håller vem vaken utav oss två egentligen ;-) .. Eller hur Emma?...
Haha vi skrev precis detta:

» madelene . - IMORGON!!! säger:

hehe kejj xD.. jag går upp om ca 9 timmar, e du vaken då ?

Emma säger:

De tror jag inte

Haha, jag tror att Emma är en liten trött tjej ;-) .. Nej ni , nu erre tack och go natt, ses kring 10 tiden imorn bitti! :-) ..

Puss och kram


Only You

Looking from a window above
It's like a story of love
Can you hear me?
Came back only yesterday
Who went further away
Want you near me


All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you


Sometimes when I think of her name
When it's only a game
And I need you
Listen to the words that you say
It's getting harder to stay
When I need you


All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you


This is gonna take a long time
And I wonder what's mine
Can't take no more

Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand
Behind a closed door


All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you



Skryt..

hejhej, jag kommer just ut från en blogg som en människa setat och skrivit en massa historier om sitt liv, en sån tjej som inte riktigt vill leva mer.. Men jag förstår inte hur man kan skriva "Hej jag har blivit våldtagen, nu ska jag gå och dö.", det är mer ett rop på uppmärksamhet, jag tycker inte synd om hon .. inte ett dugg.. Endast för att hon försöker skryta om saker som egentligen inte kanske hänt, bara det att hon vilkl att folk ska tycka synd om hon.. Om det hade varit jag , så hade jag inte skrivit det och haft bilder på mig och bekräftat vem jag var.. Jag hade skämt så otroligt mycket att jag inte ens kunnat sagt det till en kurator.. Men men, vi människor är ju olika .. Synd bara att det finns folk som sitter och gottar sig i att andra person mår dåligt tack vare en ..

Jag och Emma sitter fortfarande och Msn;ar, och min dator är fortfarande tyst, första gången på länge jag hört min pappa gått och lagt sig utan att han klagat på min dators oväsen.. Den låter så bra att jag inte ens vill stänga av den, då kommer den tjuta när jag startar den igen.. Och det känner jag inte så otroligt mycket för att höra .. Nej, jag tror den får stå på! :-) .. Dessutom är det lite kyligt i mitt rum, och jag har inte fönstret öppet heller ..

Klockan är nu 00:13, det betyder... IMORGON FYLLER JAG ÅR!!! .. Kommer bli kul att få baka och dona imorn... Inte ofta jag brukar se fram emot att göra tårta osv... Jag måste vara sjuk eller något :-P .. Föresten så blir det en Rosa tårta i år igen, de fanns ingen karamellfärg på ICA .. Bara pyntgel, grön.. Sen fanns det heller inte strössel.. Kommer bli en otroligt tråkig tårta .. Det vet jag .. Förra året såg min tårta ut såhär:



johanna skrev det där på den, men jag gjorde den rosa och resten... Kommer nog bli någonting liknande, med sånna blommor igen .. Fast den ser heller inte fel ut, ville bara ha annan färg på tårtan that's all.. Jaja, får ta det man har.. Kul att åka på kalas på Onsdag iaf, Nanne fyller ju år.. Då blir det också tårta och sånt, så min behöver inte vara så speciell, eftersom han fyller 6 år :-) .. Kommer bli kul iaf!! ... Längtar tills imorn!! :-D ..

Haha undra hur många inlägg fler jag hinner göra innan jag drar till sängen?

Puss och kram


Egoina har en poäng.

För er som kanske inte riktigt har den humorn och läser Egoinas blogg så borde ni iaf läsa detta, det handlar om en medicin som är otroligt känd i dagen läge..

Egoina bloggar om ipren

Det där fick er att springa och kika på era ipren-kartonger va? :-P..

Puss och kram


Datorer..

Jag kunde inte somna. . Så jag har skrivit med Emma och Julia på msn istället.. nu är det så att min data lider av svåra "Surr-probs".. Den surrar oavbrutet, och det låter som om den ska rammla isär vilken minut som helst, den har låtit så i veckor.. men nu, för 5 minuter sen slutade den surra.. Vanligtvis så brukar den börja om efter 30 sekunder, men inte nu!! Är detta ett Hallejulia moment?.. Eller kommer jag att bli besviken av datan?? ..
Jag funderar, om den inte börjar surra igen, på att se Norbit, eller Creep igen :-P .. fast det lutar mer åt Norbit!!! ..
-hoppas,hoppas,hoppas den e tyst-

Jag skickade ett sms till Roger här om dagen, frågade om han kunde fixa Narnia 2 åt mig så jag slapp gå på bio (Lat jag vet) men han hittade den inte.. Men han sa att brorsan hade laddat ner den, så hoppas att han gjort det så man kan låna, vill så gärna se den filmen med tanke på att jag läst boken och den var bra! :-) ..

Jaja, imorn ärre iaf äppelpaj, och om nån har typ nån tvätt som behövs strykas så gör jag det frivilligt! :-D .. Så tråkigt har jag det om dagarna .. Kan ni tänka er? .. (Slår vad om att Tessa är den första att anmäla sin tvätt HAHA)..

Neeh, nu ska jag msn:a vidare med mina tjejjur, och förhoppningsvis så kommer John Blund och slänger lite tingeling-glitter i ögat på mig så jag somnar ..

Puss och kram


Ny design..

Ahh då var det dags för en ny design IGEN .. Fast denna fick lite färgskiftningar gällande texten, men så går det när man endast har Paint att jobba med .. Nej nu tror jag att jag ska gå å kika film eller nått ...
Föresten, min dator låter inte som en hel elefant nåmer, tror att det var för att det satt en skiva i den så den laddade hela tiden :-O .. Hoppas iaf tt ni kan stå ut med denna design ett tag till, för det kan jag ! :-) .. Dessutom har jag fixat en nu "namnskylt", lite gulligt om jag får säga det själv.. För trotts allt, så lämnar jag ett litet avtryck i min blogg varje gång jag skriver!! .. Haha..

På tal om namnskylt, jag ställde mappen med alla jobb-papper bredvid kylen efter det där mötet, och nu är den borta!!! Jag slår den som flytta/slängt/rört den!! .. Mamma säger att den står där, för hon har då inte rört den.. Men det han man ju hört förr ..

Nej, nu ä det tack och go natt.


Ett Inlägg för Sandra Fryc

Jag måste bara skriva, att jag hyser stor respekt för dig, du har fått utstått mycket, och jag tycker synd om dig.. Men ändå så blir man glad när man läser din blogg när du skriver hur du kämpar emot och står på dig .. Det bevisar bara att de verkligen finns folk som inte skiter i vad som händer ikring en, utan gör något för att förbättra saker.. Hppas att allting löser sig, och att du får ett helt toppen liv, för det är du värd, utav det jag läst.
Lycka till Sandra Fryc (Vet ej om de e ditt efternamn eller nått men har förstått det som det?)
Jag kommer aldrig att sluta läsa din blogg iaf, det är ett som är säkert!! :-)

You go girl

Puss och kram från en trogen läsare


Helgen!

Ja, det har varit en riktigt bra helg! :-) .. I fredags kom Johan sent eftersom han firade sin kompis persson, som fick 4 triss lotter och vann på 3 utav dem, ena triss lotten såg ut såhär:


Jag säger som Linn sa.. Det är inte Tur, det är OMÖJLIGT!!!

Sen så kom han hit, då somnade vi i princip strax efter att han kom :-P .. Sen i Lördags så åkte vi hem till hans Place.. Kikade Pirates och bara hade det mys! :-) .. Trevlig dag, eftersom det regnade .. Sen på kvällen där när vi skulle sova så låg jag vaken och lyssnade på regnet utanför fönstret, såå mysigt, och en snarkande Johan bredvid mig, slår aldrig fel!! Idag så har vi varit vid hans kusin och grattat hennes son Felix som fyllt 8 år .. De vart tårta och en massa tjål! :-) .. Sen efter det så har jag bara varit hemma och käka kvällis, rostat bröd och o'boy.. GOTTIS :-D .. Och tänk er, det är bara 2 dagar kvar tills jag fyller år!! :-D .. Imorn är sista kvällen jag får vara uppe sent (för mig själv) sen ska jag vända tillbaka dygnet, för på fredag börjar JOBBET.
Och kan ju inte undgå att skriva att jag verkligen längtar tills Lördag när jag och Johan ska åka iväg till Gröna Lund! :-) .. Kommer bli såå kul, Emma poängterade att det var Sommarkrysset, men jag känner inte för att betala extra för det .. Neeh, då är vi nog på väg hem eller sitter och käkar.. Kommer bli en strålande dag iaf!! :-).. Hoppas bara inte det blir regn..



Nej nu ska jag fortsätta med min vardag, att inte göra någonting.. Kanske sätta på 13 snart 30 igen,. den är så otroligt rolig!! :-) .. Nej ge mig tisdag, presenter och tårta NU!!! ..

Föresten, imorn gör jag ÄPPELPAJ! :-D .. För den som vill smaka! :-) ..

Puss och kram


Planer ..

Jag och Emma sitter inne på msn och planerar allting inför Lördagen!!

Om 2 dagar fyller jag år!! Ska nog ha en grön eller blå tårta i år, förra året var den Rosa! :-) .. Vill inte köra repris heller xP .. Men nu ska jag dra. Skriver mer senare!!

Puss och kram


Ludvika, regn och kattunge!

Hej hej, sitter hemma hos pöjken min!! :-) .. Vi har varit ute och åkt runt i skogen idag och betett oss som muppar!!! ;-).. Så har vi varit på leksaksaffären och köpt nån legobil som hoppar till Nanne nu när han fyller år! :-)... Och på Lördag bär det av mot STOCKHOLM!!! Längtar så jag håller på att gå sönder!!..

Neh nu ska jag och Johan ha "Pirates-maraton"!! Eftersom det regnar så mycket...

Idag var vi vid Coppa och kollade på han 12v gammla kattunge, nu längtar men mer efter en egen (vilket aldrig kommer hända) .. men men, man kan alltid önska!! :-D ..

Men men ..

Puss och kram


Stackars Elin!

Elin ringde nyss från Guldsmedshyttan och berättade en massa tråkiga saker som jag blev otroligt arg över, angående misshandel och en massa mer saker .. Och så berättade hon att idag på jobbet så skulle hon släpa iväg ett träd, men så skulle hon vicka iväg trädet så hon fick "roten" i handen, så när hon vickade ner toppen mot marken så flög hon med och stukade tummen, så hon hade varit vid sjukhuset 4 gånger och röntgat och en massa mer, hennes tumme var jätte svullen.. Stackars Elin :-( ..

Men men ,ska skutta in i duschen nu och fixa och dona :-) ..
Skönt med kallt vatten!!! :-D ..

Puss och kram


Vilda-MAThilda



Världens Bästa
HILDING <3

Just nu ligger Hilding i poolen och tar det lugnt, mysigt att bada nu när det är så varmt!!! .. Sötaste personen på jorden är hon ju i sin söta baddräckt dessutom! :-) .. Vill också kunna bada och vara sådär liten och söt! :-D .. Men det är väll hon som får stå för alla de 3 sakerna anar jag ! ;-) .. Nej, nu ska jag gå ner till vilddjuret och mor och syster innan de börjar skrika efter en IGEN :-P ..

Puss och kram


sol och 800 grader.

japp, nu erre sommar igen, man svettas bara av att gå utför trappen, känns som om det är 800° men det är det inte.. det är 30,7° i solen.. Otroligt varmt ja!! .. Men det är trevligt med lite sol! :-) .. Tessa och Hilding är här! :-D .. Och Hilding säger bara : "Äta äta äta" .. Det var ju ovanligt ;-)..

Nästa lördag bär det av mot Gröna Lund och stockholm med Emma och Johan!!! :-D .. (Hoppas det inte är lika varmt där) då kolappsar jag!! .. 70:- inträde, och sedan 280:- för åkband för hela dagen, det är billigt om man jämnför med Liseberg!!! .. De öppnar 11:00 och stänger 23:00.. Så vi kanske ska åka vid 7-8 tiden på morgonen, sen åker vi hem när vi känner för det .. Skönt att komma iväg om bara så över en dag!! :-) .. Och äta kan man ju göra där .. Fast jag tror inte att det blir och kuta nå på Stockholm, eftersom det tar väl 45 år att hitta parkeringsplats, och 67 år att hitta tillbaka till den :-P ..

Igår såg jag på "Pirates - vid världens ände" uff vad sorglig den är alltså!!! ..

Puss och kram


Mys vid Åmynningen.

Idag var hjärtat här!! Han kunde inte komma igår för det var något trassel med jobbet men idag kunde han!!!
Grattis på oss då för att igår var det 2 år sen han och jag blev tillsammans för första gången! :-) .. Hihi!!^^
Vi funderar på att gå på Bio någon dag, och göra något annat än att sitta hemma hela tiden.. Vi ska se "Narnia, prins Caspian"!! .. Hoppas att den är bra, annars så kanske jag kan få min pöjk att se Sex And The City The Movie med mig ;-) .. Man kan ju alltid önska!!!
På tal om önska, jag fyller år om 6 dagar!!! :-D ..

Idag var jag och Johan bort till Åmynningen, han hade aldrig varit där.. Det var jätte mysigt, fast det hade kommit ganska mycket vatten så det var lite strand, men dock vackert! :-) .. Fotade en massa, men Johan han bilderna, så han får skicka över dom via Msn imorn eller något..

Just ja!! Jag var hem till Carina och Hubba idag (Elins mamma) och tittade på deras nya hund! Freddy, så otroligt söt hund alltså, jag är kär!! Tur att det är mitt andra hem, så jag kan träffa hon ofta! :-) ..



Erkänn att hon är lite gullig?! ^^ .. Försökte övertala älsklingen att vi ska skaffa en när han flyttar hemifrån, han sa: "Först en katt, sen så får vi se hur det blir.." Haha jag ska övertala mer , mer , mer tills han går med på en! :-D .. Man kan ju både ha katt och hund!! ^^ .. Jaja , vi får se hur det blir.. Först ska han väll tjäna in pengar (Jag med för den delen, kommer nog få spendera massa pengar om vi ska skaffa katt någon gång.) Men som tur är så har jag ju Majsan som förgyller min dag!! ^^ .. Fast hon ligger mest och fetar sig ute på altanen nu för tiden, ändå vill hon inte gå ut?! Hmm.. Knäppis...

Nej nu ska jag dra, hoppas det var en bra uppis ! ;-) ..

Puss och kram
Från en förälskad liten ung dam,


jobba, jobba.

Japp, de det Julia och Elin gör för tillfället, Julia fick jobb igår, de ringde in hon .. Så hon fick börja idag, och Elin jobbar på bruket .. Hon skulle flytta träd i 2 veckor säger dom, sen när hon var klar med det såskulle hon börja flytta buskar.. Kul jobb, nej!! Åh jag vill att Julia ska komma hem så hon kan ringa och berätta vad det är vi kommer få göra !! :-D .. Hon blev åxå solstråle på hemtjänsten, och hon jobbar 3 veckor framöver, jag börjar om 1½ :-) ..

7 DAGAR KVAR TILLS MADELENE HOLMSTRÖM BLIR 17 ÅR ALLIHOPA! :-D
And it feels good! ^^

Neeh, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, föresten så var jag och mamma på Rea igår, då köpte jag en röd t-shirt med stjärnor på, och ett par rosa pyjamasbyxor och en svart bekväm BH! ^^ .. Lyckade inköp! :-) ..


 


Men men , väntar på att Johan ska komma hit, efter jobbet.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, jag tror vi ska gå ner till sjön så ska jag plåta lite xP .. han får bli mitt offer!!!! .. kmr bli kul i vilket fall :-) ..

puss och kram


RSS 2.0