Korv-Kringlan och jag!

Spenderat en låååång sovmorgon tillsammans med den bästa korven ♥, vilket var väl behövligt då jag har haft så otroligt ont så det finns inte där jag ska opereras..

(Behöver jag påpeka att hon ligger ganska fint ivägen där på huvudkudden min?)

Tredje dagen i rad nu med denna smärta! Ujuj, vad man får stå ut med! Men men, nästa torsdag är det dags för operation nr 3, och ja jag är otroligt nervös redan nu trotts att jag gjort de två gånger förut..

Nu ska jag återgå till korv-kringlan Maja som fortfarande ligger där i sängen och bara myser fasten det är närmare en timme sen jag klev ur den..

Jag ser de snöa, jag ser de snöa!

.. Jag klev upp enbart för att gå ner och dricka vatten för jag vaknade och munnen kändes som sandpapper. Så när jag stod och drack vatten så ställde jag in skärpan på ögat och insåg att det snöade!!!

Så jag tassade fram till mamma och pappas sovrumsdörr för att se om mamma var vaken men de såg inte ut som de så jag vände mig och började tassa bortåt, då hörde jag helt plötsligt "Vad gör du?" Så mamma var visst vaken så jag berättade att det snöade. Vilket hon också tyckte var fräääänt!



Men de har slutat nu... =(

HAPPY MEE!!!


Mest använda ord på min blogg!


Fredagsmys!

Nu när de e MINUSGRADIGT ute och första snön flugit ikring i luften idag så är det dags för värmeljusmys! Så det står 16 ljuslyktor (Varav en hänger i fönstret) på mitt rum nu och värmer!




Kvällis och allmänt tjål!



Sitter här och har precis käkat lite, subs macka med ost och gurka på, sen en varma koppen med potatis och purjolök. Letar massvis med insperation till fotograferingen med Tessa imonn. Det blir strax efter tolv någon gång för hon blev tvungen att jobba.

Saknar min mamma något så grönödiskt också! 
Älskar dig och tänker på dig mamma

Foto - Övrigt.


Bilden blev inte precis som jag hade tänkt mig, eftersom asfalten inte är svart här så det ser ut som grus 2ggr. Men de var så kallt så jag var tvungen å gå in till slut. Och egentligen ska bilderna ligga på rad, men de orkar jag inte så det fick bli fyra rutor istället! Men här är "idéen" jag fick imorse! Som sagt var, det är inget speciellt men jag gillar det ändå!

Fotoidé!

Jag har verkligen kommit på massa fotoidéer nu på senaste tiden!
Som igår när jag var och vandrade uppför ett berg (Bilder kommer.) så var jag även ute och åkte bil och hittade ett ställe som vore perfekt! Så min syster har bokat platsen så jag kommer inte säga vart det är. Men på fredag blir det troligtvis fotografering av min syster på denna platsen iaf.
Så har jag sett en bild idag, den är liksom egentligen inte speciell men jag kom på värsta grejen att göra med bilden, så så fort tvättmaskinen som är i är klar och nästa blivit i slängd så ska jag ut och fotografera. Som sagt var, den är egentligen inte så speciell men jag gillar ändå idén jag!

Har du någon fotoidé eller insperation att dela med dig av?


If You Are A Music Freak!



Sätt på blanding på din playlist
- Klicka på nästa efter varje fråga
- Använd sångtiteln som svar på frågan.

1. Hur mår du idag?
Still Counting

2. Kommer du komma långt i livet?
No one wants forever

3. Hur ser dina vänner dig?
I want to know what love is

4. Kommer du gifta dig?
Monster

5. Vad är ditt livs themesong?
Yellow

6. Vad e din livshistoria?
Duet

7. Hur är skolan för dig?
Saknade te havs

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Hos dig är jag underbar

9. Hur kommer imorgon vara?
Hey Boy

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Satellite Heart

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Bite The Bullet

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Diary Of Jane

13. Hur är det med ditt liv?
Make me wanna die

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Kärlek vid sista ögonkastet
(För hon var bäst försök att överträffa det!)

15. Hur ser världen på dig?
You can call me Al


16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Just idag är jag stark


17. Vad tycker dina vänner om dig?
Om du var här

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Kissing you

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Just a dream

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Lemon tree

21. Kommer jag nånsin ha barn?
Why don’t you get a job?

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Hero of war

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Bumpy ride

24. Vad är några tips till mig?
Airplanes

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
drops of Jupiter

26. Vad är min danssång?
Hard knock life


Min mystiska Ina?!

Hejsan hoppsan!
Sitter nu och bara fördriver tiden vid datorn, om ca 5 minuter ska jag gå ner och plocka ut dagens första tvätt, sedan kommer det rulla på som bara den. Lär ju sysselsätta mig med någonting så jag inte bara går och tittar på klockan. För någongång idag opereras min mamma. Hon trillade av min fina någon gång i Augusti och bröt handleden, men den ville inte läka som den skulle.
Har dessutom plockat ihop någolunda ordning på rummet, det är väl en tummen upp?


Någonting som jag tycker är lite fränt är att när jag och mamma var i våras och kikade på hästfölen så fanns det en häst som verkligen förföljde varenda steg jag tog när jag var där vid hagen. Alltså jag stod utanför stängslet men ändå gick den med överallt!! Och nu när jag och mamma har setat och tittat på bilderna så kom vi fram till bilderna på den "otäcka förföljaren" och insåg att det var min fina som förföljde mig där i våras! Det kanske fanns en mening med att hon förföljde mig? Bilden ovan och sista bilen är från när hon förföljde mig, och de andra två rä när hon finns med i bakgrunden, var visst meningen att vi skulle ha hon!



Just tonight..




Bara inte du - Katarina Von Bredow

Denna boken handlar om Emma som är bra på att gå balansgång. Hon ballanserar mellan sina skilda föräldrar, sina vänner och det faktum att hon fyller tjugo och plötsligt ska vara vuxen på allvar, med jobb och egen lägenhet. Men när närmaste väninnans pojkvän ringer på dörren och en svindlande närhet uppstår, slaknar linan för Emma och hon börjar vackla. (Information avskriver från baksidan av boken.)

Har nyss sprungit upp till postlådan för att finna denna boken i låddan! Jag har Katarina Von Bredows alla ungdomsböcker nu! Äntligen! Min samling är komplett, ända tills hon skriver ny bok det vill säga!

Katarina är min absoluta favorit författare, man slukas av hennes böcker och det känns nästan som om man själv är med i boken.

Så nu ska jag kasta mig på sängen och stäckläsa denna boken tills det är dags för Grey's till kvällen! Ohohoho vad spännande! Undra om Meredith tänker berätta att hon var gravid men fick missfall för Derek?


Plus att jag har varit ut i hagen och hälsar på min fina idag! (Hästen Ina!) Och så hälsade jag på mammas fina också, Winnie. Fast hon försökte käka upp min tröja, riktigt smart drag av mig att gå ut i vit tröja, eller vad säger ni? Fast jag skulle egentligen hämta skottkärran och tömma alla blomlådor..  

Photoshoot




Min otroligt snygga syster!

Förlåt för uselt bloggeri!

Usch vilken dålig bloggare jag varit de senaste dagarna, men har varit med den bästa och då har man liksom inte riktigt massa tid till datorn! ..
Bidlerna från fotograferingen med syster kommer att slängas upp imorgon, nu ska jag bara helt enkelt ta det riktigt lugnt och strax dejta kudden! ..

Puss & Kram!

Teez ♥ Mae

Nu ska jag iväg och göra lite bus med den bästa, sen ska jag fotografera henne! Det kommer bli hysteriskt! För så fort vi är i närheten av varandra så är 3 världskriget igång samtidigt som världens roligaste komedikanal spelas. Vi är som hela och halvan fastän vi är totalt olika varandra! ♥ Men ni kan ju kommentera massa ändå! Lägg till mig på bloglovin' medans ni ändå bara sitter vid min blogg! ->


L300 FACE CREAM - Suverän!

Medans ni tänker ut tips till mig, så tänker jag ge er ett tips!

L300 FACE CREAM - Enligt mig den bästa ansiktskrämen någonsin! Jag är en person som alltid är torr i ansiktet (Tack vare min eksem som mer än gärna flyttar runt på kroppen.) men denna krämen gör mitt ansikte jätte mjut och alla torra fläckar försvinner. Jag smörjer det ganska ofta, så fort jag får chansen. Speciellt efter att jag torkat bort smink och när jag ska gå och lägga mig.

Är det någon annan som använder denna, eller kanske möjligtvis har tips om en ännu bättre ansiktskräm?

Bloggtips?


Det blev till att leka med kameran istället. Och att göra en ny Copyright symbol, kanske dags att jag börjar copyrighta mina bilder igen, iaf de som jag slänger upp på bloggen. Den blev iaf att se ut som den gör på bilden, har bara sparat den i .gif format så det går inte att ladda upp den på bloggen. Men ett © och mitt namn i ringen runt om. Stilrent och enkelt.

Tjaa har inte så mycket mer att skriva just nu, återkommer om ett tag med något kul att läsa, eller nått. Du har kanske nå tips om vad jag ska blogga om? Statistiken går ju bara uppåt så kan ju passa på att fråga när så mycket folk läser.

Svar till anonym..



Hur menar du då? :) För för mig så står det inte Madelene Holmström någonstans?
en jag har tagit bort allt "Madelene Holmström" som jag kan komma över i designen,
så hoppas att det är borta för även dig nu! :)

Ut med det gamla..

Ja, det är väl så man säger det? Nu är den nya designen på plats i vilket fall, gillar den bättre än den förra! Men vad ska jag göra nu då? Jag har dock inte hunnit sett klart Lucky Number Slevin eftersom jag somnade ganska kvickt när jag väl skulle starta den, så kanske se klart den? Eller börja läsa? Redigera lite bilder kanske? Har knappt petat på bilderna på Johanna och Miranda..

Vilket fall så har min bloggstatistik skjutit i höjden, det gillas! Hur har ni hittat hit?


en allmänt hemsk söndag?

Humöret hade kunnat varit bättre idag, vet inte vad för sida jag vaknat upp på.. Ska iaf äta strax, sedan blir det till att fixa i ordning bloggdesignen, den ajg har är ju egentligen bara tillfällig.. Har bara inte haft orken till att ordna en ny, men nu ska det fixas och trixas en massa! Så vi hörs väl om hundra år eller någonting sådant! ..

Under tiden kan ni ju kika på Josses blogg (Jag som gjort designen, för att skryta!)och lyssna på denna härliga musik, så återkommer jag så snabbt jag kan!




"Resehandboken för singlar."

Dagen har sett ut som så att jag vaknade kring en tolv, helt underbart utan nå störande ljud eller någonting, bara av mig själv. Vilket var riktigt behövligt då jag sovit ganska dåligt på senaste tiden och vaknar oavsett vad kring 08:00-10:00 tiden och ligger sedan bara och drar mig. Enbart för att jag vägrar kliva upp. Varit och lekt lite med Felicia idag med, sedan valde hon att följa med mig hem en sväng, klart hon fick det! Dock fick jag mig ett gott skratt på vägen hem då jag lånade brorsans S2a, vilken jag inte kan köra!

Sedan när kvällen tog plats så började jag och Sandra och Andreas att kika på Lucky Number Slevin, har aldrig sett den! Fy och skam kanske man bör säga då jag är en filmnörd? Efter halva åkte jag hem och tänkte starta den alldeles strax då den stått i dvdhyllan i år och dar.



Tidigare idag var jag till Konsum för att köpa en Cola, men kom ut med en bok. "Resehandbok för singlar." verkar hur bra som helst! En medförfattare till Sex And The City som skrivit den, så vad annat än bra kan man förvänta sig? Har dock inte börjat läst den än! .. Sedan har jag beställt från nätet, vad det är får ni se till veckan! Mysko va! ;)
Nej nu ska jag pallra mig till sängen, har en hel dag med bara lat att se fram emot, sedan på måndag har jag en fotografering inbokad. Det gillas!

 

 

 


iPhone skal?

Nu när man varit iväg och låst upp bankdosan så kan man ju helt plötsligt betala räkningar osv. så jag överväger att beställa hem ett iPhone skal.. Så nu kommer frågan, vilken hemsida är säkrast att beställa ifrån? Är sugen på dessa två, eller någon utav dem, det översta "blingbling" skalet säljer ju i princip alla hemsidor och sånt, men det andra med diamant-blommor då? Hmm... Det är ju ändå bara ca 159:- per skal vi talar om, men ändå?



Jag ser.. Jag ser... INGENTING?!



Haha man känner sig just som inte nå instängd när man inte ens kan se hästarna i hagen och klockan är 11:37? Är det fler än bara jag som har denna "fina" utsikt från fönstrerna?

RSS 2.0