Bloggen har fått sig ett facelift!

Sådär, nu har bloggen fått sig ett ordentligt facelift, var iväg och fotade med Julia tidigare idag. Bilderna blev väl inte riktigt som tänkt då blåsten försvann, men är nöjd med de bilderna vi tog ändå! Trotts att vädret inte var på min sida när det gällde vindarna.

Här kommer iallafall tre bilder från dagens photoshoot som Julia redigerat:


Varav två är använda i bloggen as we speak. Vilka två har ni nog listat ut, haha!
Just, har köpt en ny telefon här i dagarna, min Iphone pallade inte trycket.
Den bara knäppade sig och hade för sig mysko saker så jag tröttnade.

Mycket mycket grönare i verkligheten, fick det inte bra på bild dock.

nu blir det lite sömn kan jag tycka, eller vad säger ni?

Annorlunda uppvaknande.

Hahaha klockrent! Var på kalas vid brorsan för han fyller 25 år idag, och lyckades somna på soffan. Vaknar ett tag senare av en smäll på armen och en Mathilda som står breve en och säger "Men varför sover du för!?" .. Blev så sjukt slut av allt ljud av alla ungar så somnade tvärt där mitt i allt oväsen. Så mysigt!

Nu blir det (Åter igen) sims spelande och lite kik på tvn.

Generation 2s spöke Rosalie och generation 4s gravida Ofelia!

Puss, puss!

Operationsprat och sims!

Nu så är det över. Operationen, den var igår dock. Men vid den här tiden igår var den över. Det tog bara en halvtimme sedan fick jag ligga tills strax efter ett på em eftersom jag hade ryggbedövning som inte ville släppa ordentligt..
Sen när vi kom hem, mamma och jag, så käkade vi makaroner och köttbullar sedan så spelade jag sims och mamma sov.. Plus att jag fått en massa tabletter jag ska ta, så det är lite snurrigt men det ska väl gå bra! Det är ju inte länge jag ska ta tabletterna så! ..
Ja 2 juni ska jag iväg iallafall och ta bort stygnen så får hoppas att skiten läkt tills dess och att jag slipper detta efter det! Eller vad säger ni? ..

Nej nu blir det lite mer sims spelande, känns som att det kommer vara min sysselsättning ett tag framöver.. Inget jag klagar på dock! haha!

Här är min generation tre i familjen Rysth, J.Lo heter hon, haha!

Barnvakt!

Sitter hemma hos syster just nu för hon e borta och ungarna sitter här bredvid och håller på att packa väskorna för de skulle till sin pappa och hälsa på, haha! Sötungar! Snart läggdags för dem, tänkte hålla de igång en liiiten stund till så det blir nemas problemas för dem att somna sen..
efter att jag fått dem att somna så blir det väl till att inväta Desperata Hemmafruar, blir nog lite sims under väntan! Hehe!



På torsdag är det den stora dagen igen, operation nummer fyra.
Blir sydd, det är väl i princip det enda jag vet. Så bloggen kan bli lidande, eller så blir den extremt uppdaterad då jag inte kan göra så mycket annat än att ligga ner de första dagarna.. Men kommer nog komma en operations historia kan jag tro! Haha! ..

Neej, nu blir det att snabbt kika över fejjan sen blir det till att slänga tröllen i säng.
Hörs och syns senare kan jag tro!! ..

Åsknatt och filmbekymmer..


(Bild tagen från google.)

Herregud vilket åskoväder det var inatt!! Det blixtrade och small som bara den ju, hade en snarkandes Emelie bredvid mig och åskoväder utanför fönstret.. Det kallar jag show, haha!!

Sitter på salongsgolvet vid Johanna och kikar på när mamma klipps och färgas.. Hon blir superduper fin!!..

Vad som händer med resten av dagen visar sig väl, har en film på lut i Grängesberg som man skulle sett.. När lammen tystnar, nej jag har verkligen inte sett den! ujujuj...

Puss och kram!

Så var det dags för ett till andetag, i bloggen.

Tja, tja bloggen!
Sitter här hemma vid köksbordet och käkar kakor och håller ett öga på hästorna ute i hagen. Lånbytte en telefon med far min också.. Alltid kul med lite ombyte, haha! Nejdå, men min Iphone är inte riktigt som den ska, alls. Slänger ut simkortet och håller på att skicka fram en ruta "Går ej att ansluta till det mobila nätverket" alltså Telia.. Jobbigt som bara den, så jag tänkte att jag skulle leta reda på min samsung men det var ju lättare sagt än gjort.. Så har en av papps gamla mobiler Nokia N95. Dock så känner jag ju mig själv tillräckligt väl för att veta att innan dagen e slut så har jag bytt tillbaka till Iphonen. Men så kan det vara ibland.

Nu på tal om annat så sov jag över vid Emelie inatt, människan somnade 18:00(!) och vaknade sedan upp kring 20:00 och gnällde på mig att man kunde inte sova den tiden.. Fast det var ju som sagt var hon som sov. Jag satt och kikade på Saltön. Sedan 21:00 blev det desperata hemmafruar, vilket var ett otroligt bra avsnitt! Fast det tycker jag väl i princip alltid så att. Och jag missade förra veckans Grey's och på reklamerna säger de att man ska kika på kanal5play.se men där måste man ju betala 19:- för att se avsnittet!? Vilket kanske inte är så dyrt egentligen, men har inte jobbat på evigheter så lever på minimala kronor just nu så då är ju det inte ett alternativ.


Tänkte bjuda på en bild, vet att inlägg kan bli att se så tråkiga ut annars, så lär jag väl be om ursäkt nu över att det bara är webbilder. Men ska ut och fotografera nu någon dag när Sandra kommer hem från huvudstad, då blir det förhoppningsvis någonting att visa.


Dag- & filmfunderingar!

Så säger jag väl god morgon, fast än det är ett par timmar sedan jag vaknade. Inte många dock. Somnade strax före tolv (Om jag inte minns fel) och vaknade strax efter elva.¨Så otroligt skönt att sova tills man vaknar av sig själv. Känner mig verkligen utvilad.

Sitter för tillfället och ser på filmen Miss Potter. Finns ju tyvärr inte så mycket att göra om dagarna när ens vänner är upptagna med allting annat, haha! ..

Har inte hittat nån lust till att göra om bloggdesignen än så överväger att släga upp en gammal design, dock är jag ju riktigt ljushårig på den, men det vore ju bara temporärt.. Eller hur man nu ska kalla det..  

Jaja, nu ska jag återgå till filmen, plus att Emelie skrev nyss något sms om mjukglass, så dagen kanske inte blir så illa trotts allt?? ..

Har dessutom hittat en film jag skulle vilja se, The Oh In Ohio, någon som sett den?

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN HITTAT!

Sjukt irriterande, igår så gjorde jag ett inlägg sen när jag skulle ladda upp det så gick det inte och hela inlägget försvann helt. Då bidde Madde sur och loggade ut och sket helt enkelt i det.

Men idag verkar det som om bloggarna fungerar någolunda så kan ju försöka mig på ett inlägg.

Som jag skrev igår (Vilket ni inte kan läsa för det försvann ju.) så hittade jag mitt löshår!!! Så har nu tvättat mitt hår och plattat igenom löshåret (Då det var megalockigt för sist jag hade det var på studenten, ujuj!) sedan hade jag tänkt piffa till mig och kanske fotografera lite bilder och fixa till bloggen till något bättre än vad det är nu iallafall! Låter inte det som en bra idé? Bilden är från igår men ville bara visa/bevisa att jag hittat löshåret!



Så var jag i stan med Julia igår också och vi var vid sjön och fotograferade sedan var vi och hälsade på hos hennes mormor som precis flyttat till stan, det var fint de! Bilderna är fotograferade på samma ställa men med olika inställningar, gillade båda skarpt! Dock har jag blivit otroligt störd på att det är nå smuts på alla bilderna men jag har gjort rent hela kameran men ändå så är det smutsigt.. Suck...



Nej nu blir det till att

De Nya Sedlarna!?

Vi alla har ju hört alla rykten om att Astrid ska komma med på sedlarna, men vad jag dock inte visste om var att alla skulle bytas ut!?

De nya sedlarna:
20-lappen: Astrid Lindgren, författare (1907-2002), motiv från Småland
50-lappen: Evert Taube, författare, vissångare (1890-1976), motiv från Bohuslän
100-lappen: Greta Garbo, skådespelerska (1905-1990), motiv från Stockholm
200-lappen: Ingmar Bergman, regissör (1918-2007), motiv från Gotland
500-lappen: Birgit Nilsson, operasångerska (1918-2005), motiv från Skåne
1000-lappen: Dag Hammarskjöld, ämbetsman (1905-1961), motiv från Lappland

De nya sedlarna kommer komma ut någongång mellan 2014-2015

Och det sägs att det ska komma en 2-krona också?

Maten gick att ätas och nu njuts det av musik!

Haha jag börjar förstå vad ni menar med att jag är hemskt efter med tanke på att det finns fortfarande inlägg från Februari hör på "första" sidan, ujuj!!

Nu har jag lagat mat iallafall, det blev hemmagjort potatismos med ugnsfalukorv och det gick faktiskt att äta!!

Sitter nu inne i soffan och lyssnar på musik och ska snart göra mig i ordning, håret är tvättat så nu ska det bara plattas och sminket på så ser jag också ut som en människa igen!! ..
Blir nog till att sova i Grängesberg inatt och kika på massa Eva & Adam, ni vet serien som gick när man var mindre! Emelie fick hem den idag så vi har ju en nostalgi kväll att se fram emot! ..

Ja, nej men.. Nu ska ni få lyssna på den braiga musiken jag sitter och lyssnar på just nu, dock kan jag lova att i princip ingen utav er som läser kommer gilla låten, men det gör iallafall jag och det är ju det som räknas! Haha!
Det gick visst inte att lägga till någonting, dumma dator! Den vägrar klistra in grejjer och göra popup fönster, så får lägga till den senare. 

Ett andetag leder oftast till flera.


Känner mig lite utdragen idag, hehe! Vaknade för ca 40 minuter sedan, sitter och i princip väntar på att tiden ska gå så jag kan laga mat te la famillia. Efter det blir det en snabbstädning av rummet sedan ska jag börja pilla på ny bloggdesign. Känner att jag kanske börjar blogga mer om jag har en design som gör att jag VILL blogga, eller vad säger ni?
Jag vet då att familjen skulle uppskatta det eftersom jag hör gnäll var och varannan dag över hur tråkig jag e som inte bloggar, haha!

Är det bara jag som gillar den här nya "Kompispris" låten som spelas på nya ICAreklamen??
Klockren om ni frågar mig! .. Föresten är detta inlägg nr 1111!!

Nej nu ska jag ta och göra någonting åt håret SOM JAG FÖRESTEN HAR FÄRGAT TILL MÖRKBRUNT, skiftar dock fortfarande i rött men men.. Sen tror jag att jag lär börja med maten, hörs på em.

RSS 2.0