Jag och en av brudarna.



Bara för att vi kunde, 
Bara för att vi har sämst humor,
Bara för att vi är lika barnsliga,
Bara för att vi är bäst.

Min önskelista!

På tal om önskelista och tomten så här kommer min (åh så sjukt tråkigt vuxna) önskelista för i år: 

Hur ser din önskelista ut för i år? 

Mötet med tomten.

Var på julmarknad i söndags med mamma, Tessa, Melvin, Mathilda, Felicia, Theo, Nanne, Therese och Julia! Barnen fick träffa jultomten och skriva på önskelistan vad de önskade sig av just tomten. Sötstrutar!

 


Frusen bil.

Såhär har min bil sett ut på senaste tiden: 

Men har varit till pappsen och införskaffat motorvärmarsladd så nu är den någorlunda tinad på mornarna! 
Gillas en massa! 

Morotsbröd i långpanna.

Bakade morotsbröd i söndags, Ajsing att jag glömde lägga upp bilder då! 


Tyvärr så tog jag bara en bild, men detta bröd kommer att bakas igen! Lovar! 

Bästa filmen, någonsin!

Min abaoluta favoritfilm (alltid varit, kommer säker alltid att vara!) är GRINCHEN - julen är stulen. Finns ingen bättre julfilm, gudars vad jag längtar tills snön kommer!!! 


Tillåter mig endast se den när det är vitt på marken och nära jul så jag inte tittar sönder den. Alltid fungerat, kommer säkert alltid att fungera. 

Sanningen på bild.




Ursäkta segproppen.

Det blir lite lätt tomt här inne nu när jag inte har internet på telefonen. Men ska snabba in lite tidsinställda. Överväger dessutom på att köpa internet till lägenheten, tål att tänkas på. 

Här har ni mig gånger fyra de senaste dagarna;



Plockigt värre.

Det är väldigt bra att ha en jacka med hundra tusen fickor, då får man med sig massor med saker när man går till Julia. Slipper dessutom ta med en väska. Win-win situation. 
Sist jag gick till henne hade jag detta i fickorna (plus mobilen då!)




Lite detaljer.

Har världens bästa pappa som skruvat ihop min klocka (som jag tidigare skruvat isär, hehe!) så nu står den på hyllan bredvid finaste Nala! ♡




Just nu...!!

Just i detta nu sitter jag i mysigt biomörker tillsammans med Julia och Jessica och ser på denna film som jag längtat efter en massa;


Någon som är avis !? 



Nörd!

Har tagit upp Harry igen, det dog ut lite där en sväng. Men är nu mot slutet av andra boken, skall strax börja på den tredje! 


Kärleken till dessa böcker är större än vad ord kan berätta! Eller något åt det hållet.. 

Det bara fortsätter!

Älskar när jag får lov att MMSa min mamma och fråga om det är något fel när min planta ser ut såhär:


Mina gröna fingrar fortsätter att briljera då växterna blir större och större! Duktiga jag!

Dagens Madde..!!


Här har ni en dagens Madde. Har inget internet på telefonen just nu så de blir mest inlägg när jag är vid Julia. Gör i ordning några tidsinställda så det inte ekar allt för tomt här inne tror jag, när jag väl har internet. 

Ögonskugga.


Min nya favoritsminkning! 
Dubbel ögonskugga från HM. 
Flytande eyeliner. 
Mascara. 

Är inne i en sånt läge när jag tycker att det är dödsfint att de båda ögonskuggorna bildar ett streck mellan färgerna, istället för att sudda ut linjen. Dock bara sådana neutrala färger. Dick på grund av att jag inte testat utstickande färger än med denna sminkning. Denna sminkning är dock från igår, om jag hinner efter jobbet skall jag testa på med mer markanta färger. Om jag hinner som sagt var, ska på personalmöte efter jobbet. 


The Carrie Diaries.

Har börjat kolla på en kalasbra serie tillsammans med Julia! Det var Jessica som introducerade oss för denna underbara serie! Mm! 


Det värsta när man kollar på serier som är nya är att de bara finns en och en halv säsong, så man hinner ju kolla ikapp en massa avsnitt. Sen får man vänta! Vi har redan kollat ikapp halva första säsongen! 

Älskar sex and the city så denna serie som kommit av samma författare (dock ska detta föreställa innan sex and the city) så är den underbar! 

Modeikon = Never

Jag följer inte detta med mode. En ikon skulle jag då aldrig kalla mig. Ingen annan heller för den delen, beviset har ni här:

Hur kul, hur fult !? Knästrumpor med tennis skor. Haha! Enormt fult! 

Tur att de går att knöla ihop strumporna så de inte är uppe vid knäna, då de är mina skönaste strumpor! 

Och ja. Jag berättar för er om mina strumpor, haha! 

Dagens Madde..!

Här har ni mig idag, slappstil deluxe. Med en gnutta smink! Inte använt smink på så länge så känns som att de är dags att ta in det i vardagen igen! 




Ice cream!


Gör en riktig film-grej och äter glass direkt ur pappkartongen! Eftersom det inte finns så mycket annat att göra. 

Älskar för övrigt alla dessa redigeringsprogrammet som finns bland appar nu för tiden. Behöver ingen dator, Photoshop eller photofiltre längre! Allt finns ju i mobilen! Kanske inte blir precis lika bra bilder som på datorn.. Men de duger för mig iallafall! 

Soffhäng (ovanligt va?)

Legat på soffan de senaste två timmarna. Tittar på tv och bara är. Hunnit ätit också, mammas hemmagjorda ost o skinkpaj. Gott! Är galet sugen på att hitta på någonting, fota, massa bra!   

Ser för tillfället på någon töntig barnfilm som ändå lyckas få mina ögon att tåras, haha! Usch! 

Nej nu ska jag försöka komma på någonting att göra.. Tips? 




Nya dörrknoppar.

När jag var liten så trodde jag på John Blind. Hade tillochmed en figur av honom som stod bredvid sängen. Men han har glömt min adress på sistone. Somnar aldrig, vaknar jätte tidigt. Kommer bli tokig av detta. 

För att svamla bort mitt svammel så kan jag visa er att jag bytt dörrknoppar i hela köket, undan med de fula vita och hejsan med fina turkosa! 

Galet nöjd är jag! 
Nej nu ska jag försöka somna, för trettioelfte gången denna kväll. 


VCbesöket.


Det gick väl sådär vid doktorn igår. Varit rätt så arg och "trött" efter att jag var där så skrev aldrig hur det gick. 

Jag kom till VC och fick komma in i ett rum direkt. Passade på att ta kort på instrumenten medan jag bara väntade. Sedan kom min läkare S. Hon spenderade 20min med att titta i örat, förstod inte riktigt varför hörseln försvann. Så hon gick tillslut och hämtade B. Han tittade lika lång stund. 

Efter många om och men så fick jag iallafall höra att trumhinnan och rören såg bra ut. Men... Min atopiska handeksem har vandrat vidare, igen, in i hörselgångarna. Så jag är rätt så jätte irriterad. Vill inte längre.. Men är van. Nu har jag salva för händerna, kroppen, ansiktet, hårbotten och hörselgångarna. 

Som min mamma sade till mig, jag växer i sådant som man ska växa ur. 

Dumma öron.

Eftersom att mitt öra bara sa pang och började krångla för ca 3h sedan så blev vi oerhört osams så nu är en tid bokad på VC klockan två. Då jag inte får gå med det såhär enligt min öronläkare, haha! Fick lära mig det den hårda vägen.. Nåja! Det är som det är.. 


Visar världens finaste kuddar för er så länge som min mamma köpt på IKEA. Hoppas ni får en betydligt trevligare fredag än vad jag har! 

Överträffat mig själv!


Jag har ALDRIG lyckats hålla en blomma vid liv särskilt länge. Ännu mindre sju stycken (som det för tillfället finns i min lägenhet.) Så chocken är stor när JAG lyckats hålla denna blomma vid liv, som för övrigt sägs vara svårskött, och den dessutom växer och blir allt större! Knopparna som tidigare prydde denna blomma har nu slagit ut och blivit vita små fina blommor! Så galet stolt över mig själv! 

Har även nästan haft ihjäl en blomma i sovrummet men nu lever den och även denna blomma håller på att börja blomma igen. Vad är det som är fel?! 


Rumble Sports


Köpte på mig två sport-bh-ar(?) här om dagen, har en sedan tidigare från samma märke som jag förälskat mig i så köpte två till med varierande färger. Då min "första" är svart/vit! Galet värt det! 

Kommer väl sluta med att jag har en av varje mönster innan detta är klart! De bästa är att de finns trollor med samma mönster, lätt jag ska införskaffa mig matchande när jag får lönen.. Haha så galet roligt! 

Kobbs o Lipton

Lyckan när man somnade före tolv och vaknade kring halv tio, obeskrivlig! Dock fortfarande trött. Massa sömn att ta igen! Men känner att jag har mer energi iallafall, det är väl det viktiga? Ska strax dra på mig jobbkläderna sedan iväg och jobba. 
 
Kan bjuda på mina favorit teer(vet fortfarande inte om det heter så?) som jag dricker en massa just nu. Jag som aldrig varit så mycket för te. Haha! 



Serie o svammel.


En serie som jag hade så sjukt svårt för i början när det kom men som jag kommit att finna underhållande. 
Oftast så brukar man kunna definiera sig i en karaktär inom en Serie som man fastnat för, men har dock inte passat in mig i denna. Är varken ruskigt intelligent eller ruskigt korkad. Hmm. Svårt! 

Ligger i sängen redo för sömn, dock har jag haft oerhört svårt att somna före tre, även fast jag ligger till sängs tidigt. Det börjar tära på krafterna när man börjar åtta varje morgon. Utom imorgon, har sovmorgon och börjar inte förens ca 13. Så galet skönt! Men det känns som att John Blund knackar på min axel redan nu, så ska lägga undan telefonen och hoppas på det allra bästa! 
Önska mig lycka till ! 

Dagens Madde..!!




Det var ett tag sedan som jag uppdaterade denna kategori. Så tänkte göra det idag då så ni får se hur jag ser ut nuför tiden, haha.. 

Exertube.



Promenerade in på rusta i måndags och införskaffade denna. Bästa köpet på länge! Har kört rätt så enkla övningar nu första veckan men de tar vill jag lova! 

 

Minus.

Det här med att frysa, det är inte riktigt min grej. Kallt som fasiken överallt hela tiden! Nåja medan jag jobbar på så får ni en rolig bild, hihi! 





Soffmys efter en bra dag!




Efter att ha fikat med flickorna, planerat nästa söndags bakning och fyllt bakfacket i frysen (samt sagt hejdå till flickorna!) så har jag spenderat några kapitel i soffan med min pojkvän. Anledningen till att jag säger kapitel är för att jag har ingen aning om hur länge jag Setat här. Slutar aldrig läsa mitt i ett kapitel när de gäller Harry. Så har iallafall läst 2-3st. 

Nu blir det till att krypa ner k sängen och sova, imorgon är det jobb mellan 8-17. Ska försöka komma på något finurligt att blogga om tills dess. Kanske göra några tidsinställda då jag känner att bloggning blivit roligt igen. Även fast det är från mobilen fullt ut. Men har ju laddat ner massor med appar för att kunna redigera bilderna samt göra "bilder med text". 

Nåja, godnatt på er! 

Baksöndag.

Så var det söndag o dags för bakning! 
Idag var även Therese med. 
Vi körde samma stuk som förra veckan, dock denna gången gjorde vi Vetelängder. Jag o Julia gjorde klippta Vetelängder och Therese körde på en flätad variant. Även fast alla inte är färdiga så lägger jag ut detta ändå. Kanske lägger ut resultatet av alla när de är klara. 





Julias är denna som är längst ner och färdig, ser så goda ut! Mmm! 

Kommer göra en egen kategori för baksöndagarna så fort jag kickar igång datorn. Då detta kommer att pågå under ett par veckor framöver iallafall. 

Tack så länge! 

Farsdag & hundmys!

Varit ute i Sunnansjö idag och firat farsdag. Myst en massa med vovvarna. Älskade hundar! 



Smycken! ♡

Fått massa vackra smycken av min bästa Benny!  


Känns sjukt awesome att alla går på runt handleden också, då jag tidigare inte fått runt armband kring handleden. 
De har varit för "tighta", sjukt glad och armbanden är så galet vackra! Spec. de med pärlorna!

Tack Julia för självförtroende kicken som du gav mig genom detta 

The Marshall Mathers LP 2

Har kärat ner mig, som vanligt, i Eminems nya skiva! Dör en smula när jag lyssnar på texterna. 


Denna låten är den bästa på skivan som jag tycker nu. Älskade snyggaste bästaste karl! 

Möblerat om!

Nedkrupen under en filt, nyduschad, fjärde koppen te för dagen i handen och vilar ögonen på Harry Potter. Livet. 


Möblerat om idag med Julia och en skuttande Mille kring benen. Massa ovant men nöjd. 

Saknar Nala så det gör ont i hela mig, men att kramas med Kira och Wilma igår gjorde sitt. Har inte gråtit sedan dess, ganska så skönt faktiskt. Men antar att det inte är slut än. Saknaden är så grymt stor. 

Nej nu ska jag läsa vidare och vänta på att håret ska torka så jag kan sova någon gång. 

Mitt ansikte - då o nu.

Har det lite jobbigt just nu i livet. Tills jag kan sätta ord på hur jag ska förklara mig så kommer det att bli ströinlägg. Hoppas ni förstår. 

För övrigt så har jag Setat och kikat tillbaka på gamla bilder på instsgram, här ser man åtminstone lite skillnad på från när jag började min viktresa och nu. 


Kinderna börjar bli mindre och har fått lite mer haka utan "sidohakan" haha!

Bullbakning!

Bildbomb från bullbaket med Julia idag, oredigerade:





För att vara första gången någon utav oss bakar så lär jag ju verkligen godkänna oss! Galet gott och fina blev dom! 

Städa, diska, tvätta, baka.

Sådana här dagar är ju lite sämst. Inget att göra på hela dagen. Hade dock tur, vid 15 så gick jag och kollade tvättstugan (för skulle ha den 17) och den var redan ledig! Så är redan färdig sedan ett tag sen med tvätten. Diskat, fixat, plockat, piffat. Nu har jag tröttnat på inget, så nu är de bullbak på schemat. Smygstartar med degen tills Julia kommer hit och hjälper! 

Hur har din dag varit? 




Mobiltips!

Har lyckats hittat på ett spel på en annons på Facebook faktiskt. Så laddade ned det och är helt fast! 
Seven dwarfs - the Queen returns. Allt som allt är det ett Snövit spel där man ska rädda Snövit och dvärgarna. Jag har hittills lyckats räddat tre. Sjukt beroendeframkallande! 


Så för er som är sånhär mobilspelstönt som jag är och gillar alla dessa "villages" så är detta något för er! 

RSS 2.0