3/6 Holmströms ungar!


Har spenderat senaste tiden med dessa tre små bävrar.
Varit barnvakt åt Melvin, fotograferat Miranda och för tillfället är Tilla här. Flisan har också varit här idag men tänkte inte ens på att ta kort på trollen när de sprang ikring här hemma. Men det blir nog till att åka över och bara mysfotografera någon dag!

God morgon världen!

Idag kommer det ske förändring, dock inte gällande bloggen. Har jag bestämt! Den får vara precis som den är, perfekt. Men det är någonting annat som ska förändras.

Fast först och främst ska jag gå och plocka upp min lilla sju(Nio)sovare Melvin ♥

Harry Potter och Dödsrelikerna : Del 1

Oj oj , det var som magi att få sitta i biosalen. Spänningen och förhoppningarna från alla som satt där inne bara svävade kring oss och min bästa vän Julia satt bredvid mig och var så nervös att hon knappt visste var hon skulle ta vägen. Sedan började filmen.
Den var ruskigt bra! Den var precis som de andra Harry Potter filmerna när man satt i biosalen och såg dom, magiska och helt enkelt otroliga!

Jag minns inte boken så otroligt bra, ögnade snabbt igenom de första fem kapitlena och jag tycker väl att vissa grejer har de ändrat på, men vilken film gör inte det?! Jag tycker ändå att den fungerade klockrent! Och det var som recensionerna säger, vissa stunder var den lite som en skräckfilm men underbar helt igenom och slutet sen då! Tror dom att man klarar av att vänta ett halvår på att få se nästa del när de låter den sluta sådär?!  De gjorde allting perfekt, de lockar verkligen en till att se nästa del.
Och jag tror nog att den kommer vara den bästa av dem alla!


en bild säger mer än tusen ord! Ses i mörk...

foto004 (MMS)

en bild säger mer än tusen ord! Ses i mörkret!


En eller två headers? Vad ser du?

Hur många av er ser mig dubbelt på bloggen?
Alltså att det finns två headers?

För på mina datorer är det en, men på andras så är det två? Och jag vet inte vad felet är.

Iallafall, kan ju passa på att uppa lite..
Omläggning imorgon! Sen blir det Harry Potter kl 18:00! Tror ni jag är spänd?! Ska ögna genom boken nu ikväll/natt, tur att omläggningen är på eftermiddagen så jag kan sova ut efter en natt med Harry! HAHA!

Puss & Kram!

Goder Morgon.

Good morgon, jag är vaken, solen skiner och fåglarna kvittrar!
Okej bara en sak av de tre påståendena är rätt, och det är att jag är vaken.

Nej nu blir det lite sims(!) sedan en frukost på det, låter väl bra? =)

Älskar mitt nyvakna hår, haha ;)



Så var det dags att gå in i ny vecka..

Usch så klockan har rusat iväg, ska gå och lägga mig nu. Ska på omläggning 11:00 imorgon bitti. Och vill ni veta en sak? Det är ny vecka imorgon! Alltså så är det DH på tis, sen ons är det HARRY POTTER klockan 18:00 så år jag väl skynda mig hem till Grey's, kommer väl missa en snutt då HP slutar typ halv nio och jag ska åka ända från Borlänge, men vad gör man inte för Harry Potter liksom?! :D

Tack och godnatt!

Goder kväller.

Och nu då? ..
Dagen har spenderats med familjen , farsdag ni vet.
Men nu då?

Har inte kvar min sims-familj eftersom datorn var tvungen att ominstalleras och nu så har datorn typ blockat sims, så tjoho.. Lite OC kanske?

Får se hur det blir!

Puss & Kram så länge!

Dagen i ett inlägg.

Sitter för tillfället med håret invirrat i handduk och har nyss gjort en helrenovering av mitt hår. Oroa er inte, färgen är densamma, men har gjort en hårinpackning.

Dagen har varit allt annat än lugn, nu när jag sitter här så känner jag hur otroligt slut jag egentligen är, men än är dagen inte slut så ingen vila.

Började med att man blev väckt och fick berättat för sig att man skulle infinna sig på vårdcentralen för omläggning klockan 11.30 så det var bara att ta sina smärtstillande tabletter och tvingade med Elin iväg.
När vi kom hem käkade vi lite mackaroner och köttbullar, fast Elins mat gjorde sig bättre på golvet tydligen.
Efter det så drog jag iväg till syster då RÅGÄR fyller 31 idag så det blev fika där.
Därefter så åkte jag vidare till Sandra och Andreas och hade filmmys med ungarna för de skulle iväg.
Kom hem därifrån för ett tag sen då matade jag hästarna och gick ut med hundarna.
Och nu sitter jag här.

Senare ska jag troligtvis hämta hem mamma och pappa för att de är på 50års fest, och vi alla vet ju att där konsumeras det alkohol som om det vore vatten i öknen. Men det kan man ju unna gamlingarna någon gång ibland sådär.
Efter det ska jag sitta och lurpassa på att Johanna ska hem från stan, nån gång inatt, efter att hon varit på tjejfest.

Så som sagt var, fullt upp hela dagen! Men imorgon blir det en lugnare dag, Tessa m. familj kommer för farsdag och så ska jag förhoppningsvis umgås med Therese, vi ahr inte setts på över en veckas tid nu!

Blev ett långt bildlöst inlägg, men sånna måste jag väl få kunna bjuda på ibland också?

Nu ska jag nog sätta mig och skriva lite, har massor med insperation. Tror jag, haha!

Bloggar jag följer slaviskt:

http://tessa84.blogg.se/ min systersblogg, det är tack vare hon som jag faktiskt själv började att blogga. Älskar hennes ungar så otroligt mycket och det är kul att kunna läsa om vad som händer kring dom även när man inte är där.
http://redshavemorefun.blogg.se/ min brors flickvän, de har nyss flyttat till hus så även där är det spännande att se vad som kommer att händra när man kanske inte har riktigt tid till att vara där. Så är ju deras dotter något utav det sötaste som finns!
http://motherhood.blogg.se/ denna tjejen har jag följt i flera års tid, jag älskar hennes humör och hur hon klarar av att stå upp mot alla andra. Hon håller på sina åsikter stenhårt och det är bra! Dessutom är hon otroligt duktig på bloggdesigner!
http://xholycrap.blgospot.com här har vi min bästaste bäste vän sedan 6 års ålder. Hon är otroligt duktig på att fotografera och jag är säker på att hon kommer klara sig gallant i livet! Om jag vore kille så skulle jag gifta mig med hon på studs!
http://myscenario.blogg.se/ en tjej jag hittade på någon communitysite för något år sedan och följde sedan efter henne när hon flyttade sig ut till bloggvärlden, hon har ett underbart perspektiv på livet som jag också önskade att jag hade. Så tar hon så vackra "alldagliga" bilder, det finns liksom en tanke bakom varje bild känns det som.

Det finns fler med dessa är de jag vill lyfta just idag.

Tips på spel till Iphone (Barnsliga dock.)

Så var det dags att slänga in ett inlägg på bloggen då. Jag hade tänkt berätta för er vilka två spel som spelas flitigast på min iphone just nu, roligt vetande va?
Först ut är:


Har precis lyckats uppgradera mig så jag har allting på N/A. Alltså att det inte går att köpa någonting mer, så spelet blev lite tråkigt och värdelöst helt plötsligt. Men det roliga är att man kan återställa så jag har ingenting igen, överväger på att göra detta. Skarpt. Ja det hela går väl ut på att man ska skjuta dessa gubbar i denna katapult och hamna så långt bort som möjligt och man tjänar pengar på att träffa saker och flyga långt, typ.


Nummer två är:

Här får man spela en pepparkaka som ska ta sig till mål, alltså tomten, typ. Det finns även som spel på facebook dock har jag inte testat det där. Men detta spel är även ett flitigt spelat spel även bland mina vänner, på min iphone såklart. Man har ett ord "Freedom" som man ska samla in alla bokstäver och man får antingen extraliv eller extrapoäng beroende på om man behöver extralivet eller inte. Riktigt kul detta med!


So, feel free to download it to your Iphone today!
Haha lite nördiga spel jag vet, men that's me!


Dagens planering - i punktformat.

Dagen kommer att bestå utav detta(Med överseende till ändringar och tillägg.):

Äta någonting riktigt gott till frukost.
Läsa klart boken Washington D.C.
Påbörja läsning av Harry Potter och Dödsrelikerna (För typ hundrade gången.)
Blogga en sisådär hundra gånger, bara för att bloggen är helt awsome.
Förhoppningsvis hitta någonting att fotografera, är på fotohumör som bara den!
Tipsa er om lite massa olika saker under dagens gång. (Redan om 30min.)
Komma på flera vuxenpoäng man kan samla in. (Tips är tillåtna ;))
KANSKE(med STORA bokstäver.) göra någonting gott till kvällsmat till mig m&p.

Låter inte det som en bra planering utav dagen?
Får se till kvällen hur mycket jag faktiskt lyckades genomföra.


Grubbel över vuxenpoäng..

Har nu spenderat mina ögon på tvn som spelat lite The OC säsong 2 för mig, men egentligen vill jag inte titta på det eftersom jag har inte säsong 3 och jag har inte pengarna till den heller.. But what a girl's got to do, eller hur var det Sandra?



Har även setat och övervägt massa "vuxenpoäng" dessutom, låter mysigt att sätta sig i soffan och typ plocka fram en bok och typ smutta på en kopp kaffe.. Finns bara ett problem med den bilden, jag dricker inte kaffe. Vet heller egentligen inte varför jag överväger att ens börja då jag bara hört att man får typ huvudvärk om man inte dricker kaffe.. Lite så typ att röka, man får ett behov av det och massa dåliga efterföljningar.. Så jag kanske ska hålla mig till varm choklad? .. Men vuxenpoängen liksom.. Hmm, måste nog fundera på det, haha!



Nej kanske dags att slänga sig under täcket och nanna kudde? Fast då finns chansen att jag vaknar tidigt, det vill vi väl inte. Då har jag massa extra timmar jag måste spendera på att göra ingenting..

Puss & Kram och godnatt!


bästa läkaren är tiden, men han tar bra betalt.

Jag har setat och glott på designen nu senaste timmarna och jag är så sjukt nöjd och stolt över att jag lyckades göra en sån design som jag vill ha utan att be någon annan göra den åt mig! Jag äger! (Att stärka egot är den bästa medicinen.) Nu ska jag bara komma på vad jag ska göra imorgon, haha!

Datorn som har The Sims 3 på sig är på lagning, tjoho. Så det blir inge sånt spelande..
Men jag ska däremot komma på någonting att blogga om, för mitt blogghumör skjöts till toppen nu när jag fixade en design som jag tycker sk*t mycket om! Kan jag lova er!

Nästa vecka är det dags för Harry Potter, jag och Julia ska gå på den men vi har inte bestämt när med tanke på att hon har skola. Men det ska bli spännande att se den första delen av slutet på denna underbara serie!

Ny design, nya bilder & maskmedelshistoria!

Så var det en ny design på plats då!
Har setat och pillat med den hela dagen, jobbigt men helt enkelt värt det! Resultatet blev ju super! Dock har jag kvar min gamla design på en "underblogg" utifall jag skulle få återfall till den designen igen. Men denna känns lite mer vinter/party aktig, haha! Dessutom så har jag setat ute på en stol i minst 30 minuter för att få till rätta bilden, så sisådär ett batteri till fjärrisen och 304 bilder senare så är jag nöjd, haha!

Dessutom fick jag ta paus för skulle hjälpa mamma att avmaska hästarna, så jag skulle hålla i medans mamma sprutade in i munnen på dom. Och det första Ina gör är att skaka på huvudet så jag fick maskmedel på kinden. Sen tänkte jag inte mer på det så jag fotade klart. Sen såg jag det på bilderna i datorn, klantarsel? OHJA. Men tur att man kan redigera bort det! För hur snyggt hade det varit om jag hade en grön kletklump på kinden(Som det egentligen är) på bilden i headern? hahahha!

Bjuder på två stollbilder:


Något utav det komiskaste hittills!



De som sitter och skriver vägbeskrivningarna kan ju inte ha allt för kul om dagarna, hahah!
Tänk på de stackarna som verkligen sätter sig med all sin packning i en kajak, ujuj!  
(Bilden är ett kollage som jag själv klippt ihop.)

Så var det en tråkig måndag, och tråkigt har jag ..

Hallå världen, dags för en uppdatering igen då, idag har jag ont. Och det är inte så lite det heller, har nog legat ganska fel inatt. Drömde en dröm att jag blev skjuten i höften, sen när jag vaknade så insåg jag att smärtan var kvar för jag hade sträckt mig och sendrag, tjiho! Så det var ju "bara" att vända på sig, vilket tog ca 5-10 minuter innan jag låg "bra" ..

Har väl inte så mycket annat att säga, har skit tråkigt om dagarna.. Spelar bara sims och ser på tv, vilket inte är så kul när man faktiskt bara har de möjligheterna.. Önskar att jag kunde köra bil så jag kunde ta mig någonstans, men det blir väl som förra gången.. Jag kan ta mig någonstans men det är ett helvete att ta mig tillbaka.. Men det är väl bara att bita ihop och vänta ut smärtan tillsammans med panodil..

Det mest negativa med att vakna med en ond-dag, är att idag läggs det om så innan kvällen kommer jag ha ännu ondare.. Tjohooo ...

"I'm a fighter."

Kom och lek med mig någon!?

FÖRESTEN!


(Bild lånad från google.)

Har nu haft min blogg i hela tre års tid!


ÄNTLIGEN kväll!! ..

Efter miljoners filmer (Så som de känns iaf.) en omläggning som inte var från helvetet (Som den igår) och mat som bror bjussade på så börjar dagen lida mot sitt slut..
Nu måste jag bara komma på vad jag ska hitta på imorgon?
Tänk om designen hade varit vrålful så jag hade haft någonting och pilla med på den, men det har jag inte! Eller jo en sak, men de e en grej som är så obetydlig att det kommer inte ens märkas att det blivit någon ändrig.. 

Har iaf spelat iväg på sims nu
 

här är ena tvillingpojken, Bert, som tonåring. Han är teknofob, alltså avskyr han tekniska grejer så är han god och sen minns jag inte vad mer han var.. Hans favoritfärg var vit iaf (Tror jag?) Hans tvillingbror Alfons är bara skit för han e elak och sånt där.. Nog allt att de fick dåliga uppväxter tack vare mig, därefter alla dessa dåliga egenskaper, men men!

Jadu, nu ska jag kika klart på MIB och sedan troligtvis sova, eftersom jag blir super trött tidigt nu och kliver upp tidigt tack vare det (Tjiho?) så är det som sagt var natti natti för mig snart..

Disneydags och The Sims 3!! Härlig lördag!!

Sitter just nu och ser på Disneydags på barnkanalen, opererades som sagt var i Torsdags och det gick väl som planerat! Fast har väl så klart ont nu, så har spenderat i pricip hela tiden sedan dess med att spela The Sims 3, har äntligen fått det att fungera som jag vill!

Spelar med denna tjej som heter Honey Love, och mannen hon friar till heter Ethan Bunch (Eller någonting sånt.) och de är iaf gifta nu och har tvillingpojkarna Alfons och Bert. Får se hur länge jag orkar spela på denna familj, skulle ju egentligen ha skrivit in serienummret på hemsidan så allting fungerar 100% korrekt.. Men det är sånt man får deala med när jag orkar gå upp och nerför trappen..

Jag tycker om The Sims 3 eftersom det är liksom lite mer levande, att folket i staden växer upp och dör precis som i verkliga livet. Fast det är jobbigt att de blir knäppa av att vara på gården för länge så man måste typ "rasta" dem nån gång om dagen.. Dryyygt..

RSS 2.0