blitt fotograferad!!

Hello, länge sen sist nu (Igen).
Men det e massor med skolan, vilket man kan förstå då det är ca 8 skolveckor kvar över huvudtaget, sen så slutar en kurs typ imorgon. Men det har även varit lite possitiva saker på senaste med. Studentmössan kom, vilket är både bra och dåligt! Sen så hade jag världens bästa tid vid APUn på TANKA, underbart!!

Blev fotograferad av Julia idag, hon höll på med någon foto-läxa. så jag ställde väl upp då, måste säga att jag är sjukt nöjd med resultatet!


hello morot!!

hejsan hoppsan, jag har blekt mitt hår och set för tillfället ut som en morot, men det är ingen fara för jag ska faktiskt färga det rött!! Har bara inte hittat rätt röd än!! ..



Fru morot, yes I am!!

Theo 9år!!

kalas kalas idag! Det var gott med lite fika.
Sen drog jag och Julia hem till hon, käkade broccoligratäng(Mumms!) sedan fotade vi lite.
Men orkar inte lägga in någonting nu, får bli en annan dag. Ska sova nu hade jag tänkt.

Puss hej!

Fotosession med mig själv!

haha har haft pytte lite tråkigt nu nyss, ett tag sen. Så hade fotosession med mig själv och min svarta gardin, hahah!!



min underbara säng ♥

Det finns inget så bra som att sova i sin egna säng!! Jag somnade som en klubbad säl när jag la mig igår, även fast jag inte var så jätte trött så kunde jag inte göra annat än att sova när jag väl hamnade där under täcket, min underbara säng!!



Var ju som sagt var barnvakt åt Felicia igår, lyckades få några fina bilder på hon, eller ja massor men det var ju typ rörelsebilder och hur kul är det att se samma bild bara de att hennes ögon rör sig?? ..


Världens bästa nyhet!!

Vill ni veta något otroligt underbart? Jag är hemma!!!

Men nu ska jag dra till S&A och vara barnvakt till Felicia är det planerat, så har jag fått låna golfen under helgen för att avgöra om jag tycker att den är någonting att ha, den e betydliget mycket billigare än AUDIn fast jag vet inte hur stor skillnad det är på bränslekostnaden??

Bilder kommer lite senare, tänkte fota Flisipis!

Fotosession yesterday med syster!

Här kommer 3 bildeer från igår, eftersom det e bara de vi redigerat hittills!
Jag tycker att Tessa är superfin på alla bilderna!! Men så klart tycker ju inte hon det, men det brukar ju vara så, att man oftast inte tycker om bilder på sig själv för där ser man alla felen som ingen annan ser!.. Blir säkert en till fotografering idag, eller imorgon, eller nått! Vi har det lite svårt att komma på hur vi vill ha det, båda två.
 




Så var jag bara tvungen att leka lite i PS, dock jätte dåligt redigerat!! Men jag var tvungen att kika hur Tessa skulle sett ut med brunt hår!


så var det fredag, freedag!



Sämaste bloggaren
är korad, och det blev jag!!
Men har haft det så underbart roligt på APUn och när jag kommit hem har jag varit helt slut och bara gått och lagt mig! Men har hunnit fått iaf en fin bild nu under veckans gång!! ..
Hehe något lite komiskt inträffade med en kund imorse. Jag har en "Praktikant" skylt på tröjan när jag jobbar så sa kunden:
Kund: Jaa, har du sett den där reklamen?
Jag: Vilken då?
Kund: Ja man ska inte skylla på praktikanten!!
Så kom chefen gåendes och kunden såg på honom.
Kund: Ja hörde du det nu, chefen?
Chefen: Vadå?
Kund: Man ska inte skylla på praktikanten!!
Och det komiska är att jag har hörs den hela dagen sen dess av olika kunder!

Ska dra till systra mi idag och sova där till nästa fredag, har packat massa filmer och så klart åker datorn med. Plus att vi var på Dollar idag och hon köpte ett stort lakan så vi ska göra en hemma-studio i helgen och så ska jag få öva på att fotografera människor, på hon, min lilla försöks kanin!!

Men nu blir det mys med Majsingen eftersom jag inte kommer träffa hon på typ en vecka nu!! ..

Ha de, så hörs vi!

Så var det en ny måndag!

Hejsan hoppsan!! .. Det visade sig att jag har nog inte alls haft magsjuka i helgen, utan nån form av magkatarr.. Eller kanske en blandning utav de?? Imorse när jag vaknade så kände jag mig lite illamående och ont i magen men tänkte att det skulle nog gå över vid frukosten, men sedan när jag var i Norrvik så kände jag att jag blev mer och mer illamående så vände där och åkte hem igen och hade så otroligt ont när jag kom hem så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Då fick jag en Link av min pappa, och den hjälpte! .. Tog nyss en till, för man ska tydligen ta 2st vid varje mat tillfälle och det lugnar ju ner sig mer och mer!!


Gamla underbara minnen!!

Herregud, har fått massa bilder från tiden på Parkskolan vilket var 2006-2008(?) Jaja, här kommer iaf några utav alla bilderna (Och ni som är med på bilderna, ha överseende på att det är typ 4 år sedan de togs, så då är det tillåtet att lägga upp de trotts fult hår, dubbelhaka osv!):









Haha dessa sju får räcka tills vidare, för jag vet att Julia säkerligen kommer slå ihjäl mig när hon ser dessa, men hur mycket minnen som helst!! Tänk att det gått hela FYRA ÅR sedan allt det där!! .. Iaf har fått hittills 51 bilder och fler är påväg.. Dessa kommer DEFINITIVT att skickas iväg och sedan sättas in i album, för detta är minnen på högsta nivå!!

Vad ska jag gööööööra??

Nått tips på vad jag kan hitta på??


(Fotot taget på vattnet på duschdörren. Fotot taget med min telefon.)

Play that guitar, girl..



Fotona är tagna på min underbara akustiska gitarr!

Min bror Johan, kom till mig nån dag innan jul och jag hjälpte honom att slå in massa julklappar. Då sökte han på en grupp på Spotify och vi satt och lyssnade på dem, och jag lyssnar fortfarande!! Hör och häpna!! Men de var faktiskt jätte bra!! ..

Shinedown - If You Only Knew


Från toppen ner till botten..

Det är vad som hänt med våra djur inatt kan jag lova.

Nedervåningen = Någon eller båda hundarna har spytt nere inatt, man fann två gallpölar på heltäckningsmattan i vardagsrummet och skurar för tillfället allt man bara kan för att få bort fläckarna.

Övervåningen = Katten har pinkat i min säng (För vilken gång i raden? 10e?) så nu finns det ingen bäddmadrass alls som hon inte pissat ner så för tillfället sover jag på ... en filt .. ni kan ju gissa vilka underverk den gör med ryggen, eller inte.

I vilket fall så ligger snyggingarna inte på plus nå mer.


Disney Filmer.

Har setat och kollat upp lite disneyfilmer nu under dagen och insett att jag sett majoriteten av hela listan på alla de filmer som faktiskt finns; 

Dessa har jag sett:
Snövit, Pinocchio, Dumbo, Bambi, Aksungen, Alice i underlandet, Peter Pan, Ladu och Lufsen, Törsrosa, Pongo och de 101 dalmatinerna, Svärdet i stenen, Djungelboken, Aristocats, Robin Hood, Filmen om Nalle Puh, Bernard och Bianca, Micke och Molle, Taran och den magiska kitteln, Mästerdetektiven Basil Mus, Oliver och gänget, Den lilla sjöjungfrun, Bernard och Bianca i Australien, Skönheten och odjuret, Aladdin, Lejonkungen, Pocahontas, Ringaren i Notre Dame, Herkules, Mulan, Tarzan, Kejsarens nya stil, Atlantis - En  försvunnen värld, Lilo och Stitch, Skattkammarplaneten, Björnbröder, Kogänget, Lilla kycklingen, Bolt, Björnbröder 2, Mulan 2, Pocahontas 2, Ringaren i Notre Dame 2, Tarzan 2, Micke och Molle 2, Lejonkungen 2, Lejonkungen 3, Mary Poppins, Förtrollad, Janne Långben the movie, Tigers film, Peter Pan 2, Djungelboken 2, Nasses stora film, Bambi 2, Toy Story, Ett småkryps liv, Toy Story 2, Monsters INC, Hitta Nemo, Superhjältarna, Bilar, Råttatouille, WALL-E, James och jättepersikan, en prinsessas dagbok 1-2, Pirates of the Carribean 1-3..

och i princip alla Disney Originals med för den delen. Listan skulle kunna fortsätta i flera flera flera rader till, men då skulle detta inlägget bli så långt att det skulle bli en oändlighet.. Men det där är iaf en massa filmer jag sett, plus att det finns ju numera dubletter osv som jag även dom sett men som sagt var.. Otroligt svårt att komma ihåg alla !! ..

Så var nog det värsta över, kan jag tro!

Sådär, nu tror jag att allting är över!! Peppar peppar ta i trä. Men än så länge har jag känt mig ganska kry, lite öm från typ "botten" av magen upp till typ revbenen, men det är väl näsintill uppenbart att man är. Men jag har fått i mig en kopp med mjölk, vilket var otroligt gott efter att i princip bara kunnat dricka vatten i två dagars tid!!
Så har jag fått i mig några tuggor med potatis och äggsås. Det är nog det som är jobbigast med magsjuka/maginfluensa/matförgiftning (eller vad det nu ännu var jag hade) att man inte får tillbaka matlusten förens flera dagar efteråt. Vilket som sagt var är otroligt jobbigt!! Men den kommer väl tillbaka någon dag här framöver!! Förhoppningsvis till kvällen så man får i sig lite näring och energi. Ska iaf springa ut en sväng sen och hämta en pelletspåse och samtidigt få i mig frisk luft.. Vilket är behövligt, kan jag lova er!!

Och för tillfället ser jag på "Låt den rätte komma in" och det är fortfarande den mest konstigaste film jag sett i mitt liv. Vet inte ens om jag skulle lägga energi på att göra en recension på den ens, för jag vet inte vilka poäng jag skulle kunna ge. Så det får bli någon annan film idag, eller kanske ingen alls då jag recenerade två stycken igår. Vi får helt enkelt se, puss hej!!


Smekmånad i Las Vegas

När Jack och Betsy checkar in för att gifta sig i Las Vegas, sker det samtidigt med Tommy Korman; ökänd storspelare, äventyrare - och kvinnotjusare. Van vid att få allt han pekar på. Plötsligt har Jack fått en rival. Tommy utmanar honom, både som man - och som pokerspelare. När natten är över har han förlorat 60.000 dollar, men han får en chans att slippa undan skulden. Om Tommy får "låna" hans flickvän över helgen... Nu kan allt hända - och det är just vad det gör. Den oväntade hjälpen kommer bokstavligt talat ifrån ovan, i form av 34 fallskärmsburna Elviskopior. Här finns en svart Elvis, en indisk Elvis med turban, en dvärg-Elvis... Och alla slungas de in i den hisnande karusellen när Jack kämpar för att återvinna sin kvinnas hjärta... Källa.

Filmen får en 4 utav 5, ganska komisk, riktigt rolig vissa studen! Och så klart så är underbaringen Nicolas Cage med, så den blev ju tusen gånger bättre då!


Luftslottet som sprängdes.

Den tredje och avslutande delen i Millenniumserien tar vid där Flickan som lekte med elden slutade. Lisbeth Salander försöker bli fri från anklagelserna mot henne. Samtidigt som Mikael Blomkvist gräver i Salanders dolda förflutna och kommer snart sanningen på spåren.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga och vilka poäng jag ska ge den.. Var sjuk samtidigt som jag såg den så såg mest med ett halvt öga.. Men det jag såg var 5 poäng utav 5!! Men slutet drog ner poängen lite grann till en 4 av 5, så det blir väl där jag hamnar i slutändan. 4 utav 5 möjliga, enbart pga slutet. Jag hade hoppats på ett annat slut.

Magsjuk?

ja det tror jag nog att jag är faktiskt.
Så lite sympati vore väl bra?


Bild.


När jag hör din röst..

Gud vad glad jag blir när ni skriver att ni vill "ha fotograf" =) för jag håller på för fullt att letar folk jag kan fotografera så jag kan börja expandera mina fotokunskaper mer och mer! Det där sköt dagens humör till toppen, tack så hemskt mycket!! =)

Nu har jag läst ca halva boken av "New Moon" eller "När jag hör din röst" som den nu heter på svenska. Och allt det är Sandras fel, haha!! Så snart blir det en tripp till Julia (Någon dag) och hämta hem min 3e Twilight bok för jag tror inte att jag kommer kunna stanna när jag väl läst klart denna!!


Men men, åter till verkligheten. Igår var jag och mamma och pappa iväg och hämtade nya bilen, så sjukt snygg!! Så införskaffade jag mig en ny mobil, en Samsung denna gång! Nu är jag trött på Sony Ericsson, mina har bara gått sönder och sånt där så nu tog jag ett helt annat märke!! .. Och hittills är jag super nöjd! =) ..

Nej nu ska jag iväg till soffan och fotrsätta läsa boken.. Och kanske se den där filmen Cash back som jag skulle sett för några dagar sen?? ..

Just another tuesday..

Bloggen lider otroligt mycket nu känner jag, har knappt tid alls för den! Eller jo, bloggen har jag massor med tid för, men fotograferingen är det noll på. Inget fint väder, inga fina motiv, fast jag har massa idéer men e fortfarande lite för feg för att ta för mig och säga till när det gäller fotograferingen. Har ju aldrig fotat någon person med större gnutta allvar.

Idag var det DH på tvn, äntligen! Men usck och fy vad sorgliga vissa delar var!! Kan inte skriva ut nu vad det var för jag vet att Tessa inte såg avsnittet så behöver ju inte sabba det för hon..

Nu ska jag fortsätta slipa på CVt sedan lutar det mot sängen så ska jag börja läsa på andra boken i Twilight serien då Sandra gett mig lite sug efter att läsa den, så vi hörs!


Borlänge, igeeen!?

God morgon, god morgon.
Hör fåglarna sjunga glatt.
God morgon, god morgon
i köööör.

Eller hur den nu går! Jaja , ska iaf strax iväg till Borlänge (IGEN!) med pappa, idag ska vi lämna in våran q7a, adjökens med den! .. Hoppas någon annan får lika stor nytta av den som vi haft! .. Sen efter det ska jag till Dollar Store och prata lite med chefen! :) ..

Men men, vi höres!


RSS 2.0