Drömmer mig bort!

Fy tusan för minusgraderna som spökar på mornarna! Jag har ingen lust alls längre att skrapa rutorna varje morgon. Snark. Men snart är det väl vår på riktigt, sol, sommar, bada.. Jag drömmer mig bort till varmare dagar idag.




Skitiga barn är glada barn!

Hejsan mina kära vänner! 
Ny vecka, ny energi! 

I helgen som var här var Theo här. Han fick sig en liten överraskning så jag hämtade Melvin från fritids på fredagen så han fick sova över. Pojkarna hade så roligt! 


Theos strumpor är väl bevis nog att de härjade och lekte? Ni vet ju vad dom säger om smutsiga barn..! 

Sakta men säkert..!

Hejsan mina kära vänner.
Bloggen har på senaste tiden varit lika vissen som mina blommor på köksbordet. Har inte haft orken att slänga blommorna, lika lite haft orken till att blogga. 


Hela jag har varit lite vissen. Kroppen håller sakta men säkert på att återställa sig efter den där sjukhetsveckan. Orken att ens kliva upp har tagit all energi. Jobbet har tagit desto mer. Men som sagt nu börjar det vända, jag börjar känna igen mig själv igen. 

Bloggen kommer nog stå och eka ett tag till, men jag är påväg tillbaka! 

Jag bröt det..

Hejsan mina kära vänner! 
Kroppen börjar ordna upp sig nu, förkylningen håller i sig. Lika så örvärken, men febern är borta! Vilket gett mig energi. Jag är tacksam! 

Det jag är lite mindre tacksam över är det faktum att jag igår bröt mitt flow, jag skrev inte ett ord här inne igår. Men jag är så slut! Sovit kanske allt som allt 15-20 timmar den här veckan. I snitt sover man alltså 56h i veckan, 8h per natt. Jag förstår inte hur jag klarar av att ens ha ögonen öppna! Ringarna under ögonen är så nära svart som de kan vara. Helt galet! 


Trots det, trots att sist jag såg på klockan så var den halv tre inatt, så vaknade jag klockan åtta imorse. Upp varannan timme för att jag är kissnödig, därav dricka ett glas vatten då munnen är en öknen av förkylningen. Sen samma visa två timmar senare. Ond cirkel. 

Nej nu ska jag ta och kasta vatten i mitt ansikte och släpa med mig karln ut till Sunnansjö, pappa fyller år idag! 

Sjuk.

Fortfarande sjuk. 

Jätte kul vecka det här blev, oerhört. 


Detta har varit mitt sällskap. Tillochmed hon har sovit mer än mig! 

Livet på soffan.

Jag orkar inte längre med den här sjukan! 

Sömn är så underskattat. Har försökt somna sedan klockan var åtta. Huvudet värker, ögonen är svullna, kroppen går på sparlåga. Men febern som legat rätt så stadigt på samma temp i tre dagar har beslutat sig för att åka bergochdalbana. Hinner inte somna mellan febertopparna, nysattackerna och hostattackerna. Det går såååå bra nu..




Fortfarande sjuk..

Så, det förra inlägget var ett tidsinställt som jag glömde att bocka av. Ligger fortfarande hemma och är sjuk! Ingen ork alls faktiskt. 

Ska se till att bocka av de andra inläggen, det är ju sånt jag skrev till när jag är på jobbet vilket jag inte är. Jag ligger hemma i min säng och är självömkande. 

Att göra, eller inte göra?

Hejsan mina kära vänner! 
Så var det tisdag, tisdag, tisdag, tisdag. Snart har halva veckan gått! Man måste vara positiv! 

I lördags skrev jag ju om att jag funderade på att göra egna klistermärken, funderingen har övergått till att jag har bestämt mig. 


(Varning för dåliga bilder) har räknat på det hela, man tjänar så mycket pengar på att göra själv. Så är det ju sååå roligt att göra! Kan kanske ha något att göra med att jag aldrig fort de förr, haha. Men ändå! Jag tror detta kommer bli hur bra som helst! 


Har gjort hur mycket som helst i helgen och sedan helgen. Mycket är dock bara för att öva och lära mig programmet och allting. Men det går bra! Än så länge har jag bara svurit en gång! 


Tillochmed påbörjat ett helt eget kit! kommer säkert skrota det, eller byta mönster. Men som sagt, övning ger färdighet! 

Blä.

Hejsan mina kära vänner! 
Man har ju mått bättre, det kan jag då säga. Vaknat ungefär varannan timme av hosta och supertorr hals. Helt slut! Får allt se om det blir något jobbande idag, tror den ökända förkylningen slagit till. Den som går. Med huvudvärk, halsont och feber. 

(Bild tagen igår morse, var tvungen att gå ut och fota frosten. Det var så fint!)

Nej nu ska jag lägga mig igen, så får vi se hur jag mår när väckarklockan ringer. 


Tussilago!

Vilken dag! 
Om vi räknar bort att det var en såndär "underbar" väckning imorse av Tindra så. Just nu ser vi på skräckis och ska snart plocka fram kex och ost. 


Fick mig en tussilago av Tindra idag, nu börjar äntligen våren komma till oss också! 

Nu ska jag krypa ner under filten. Ont som jag vet inte vad i halsen, såpass att jag fått huvudvärk. Snart är denna förkylning ett faktum, sisådär flera månader efter den startat. 

Med denna ring..

Idag firar jag och Johan ett år tillsammans. 366 dagar som två pusselbitar. Den ena mer knäpp än den andra, men det är på så vis vi passar så klockrent tillsammans! Det ska vara han och jag, det bara är så. 


I torsdags kom ringarna på posten som visar lite mer att det ska vara vi. 

Så spenderar dagen med tio rosa rosor på köksbordet, en ring på fingret och utedag med barnen! De leker och stojar, vi leker med dom. Vi har grillat korv på grillen, vi bara är. Den perfekta dagen för ett steg närmare "vi". Till kvällen blir det skräckfilm, ost och kex. Mys på högsta nivå! 

Med andra ord, vi har förlovat oss! 
Och jag kunde inte vara lyckligare än med den familjen jag vaknade upp med denna morgonen! Ni och jag, jag och ni. Det är så det ska vara! 

Sista dagen på veckan.

Hejsan mina kära vänner!
Det är minusgrader och frost utomhus. Brr! Tindra väckte mig för ungefär tjugo minuter sedan, snark. Hon som sov så länge igår! Haha 


Nej ta och fixa med tvätten medan vi väntar på att resten av familjen ska vakna! 

Ta saken i egna händer!

Barnen är ute och hoppar hopprep, Olga ligger och snarkar. Charlie har stenkoll på barnen. Jag har hjälpt Johan att raka sitt hår. För tillfället rackar han igenom det en sista gång om det missats på något hårstrå. 


En helt okej lördag ändock! Dessutom har jag setat och kommit fram till att det är nog billigare att göra egna klistermärken. Så laddat hem ett program som jag håller på att bekanta mig med. Ni ska få se någon dag hur det artar sig! 

Löööördag.

Hejsan mina kära vänner! 
Igår dealade jag och Johan om att han skulle kliva upp med barnen. Bara för det så vaknade jag först av alla! Theo kom precis ner och Tindra trippar nerför trappen just nu. 


Då har jag legat vaken sen sju dessutom, men ville inte upp och gå då jag vet att barnen vaknar när någon är vaken. Men sen orkade jag inte ligga längre så klev upp. 

Vi får se vad dagen har att erbjuda! 

Harry Potter.

Så var det officiellt helg! 
Ska bli skönt med påhittad sovmorgon imorgon, iallafall slippa vakna till en väckarklocka. Eller ja, det beror ju på hur man ser på saken. 

Är för tillfället ute i Sunnansjö hos mamma och pappa och ser på Harry Potter med mamma. Det är mys de! 


Om ett par timmar är ungarna hemma än en gång då det är barnhelg! Får se vad för spännande saker vi hittar på i helgen. 

Seg Madde ..

Hejsan mina kära vänner! 
Den här veckan har varit rätt så tom. Men det blir lätt så när som man börjar jobba igen. Älskar mitt jobb men blir helt slut av det. Sen hjälper de inte att jag blir allt mer och mer förkyld. Det släpper inte, jag blir tokig! 


Idag är en sån dag jag nog hellre legat hemma i soffan och mått dåligt. Men ääh, jag åker till jobbet istället! Det är roligare! 

Noll.

Hejsan mina kära vänner. 
Jag är segast i kommunen på att blogga, jag vet, men för tillfället är inspirationen i botten. 


Återkommer imorgon istället. 

Nice n' easy!

Köpte med mig middag hem idag då jag inte har alls någon ork till att laga mat. Så det fick bli en thaibox. 


Jag lyckades ganska så värdelöst med det hela, då jag inte visste att de fanns ris där i botten så de hamnade i vasken. Lyckades rädda lite ris iallafall. Gott var det! 


Så den blir de nog fler gånger! Mumma!

När allt är grått.

Hejsan mina kära vänner! 
Den dagen, den sorgen. Är mer eller mindre mitt motto idag, somnade kring två inatt. Så slut så jag skulle kunna gråta. 


Det gör himlen idag, den gråter. Johan och Charlie har åkt, jag gråter. Allt är grått idag. Men jobbet är okej idag, skönt att något är som det ska! 

Tacksam för..

Jag tror att jag har kommit in i någon slags vårtrötthet. Även fast man egentligen blir pigg, glad och energisk på våren så känner jag att jag blivit raka motsatsen. Därför tänkte jag börja med en ny punkt på bloggen, det kommer troligtvis inte komma upp varje dag. Därför får detta dela kategori med Dagens! Som för övrigt hamnat på is. 

Jag kommer att skriva ner någon eller några punkter som jag känner mig tacksam för just för stunden eller dagen. Som idag. 


Idag känner jag mig oerhört tacksam för att Johan och Charlie kom hem. Som sagt även bara för ikväll, men det är så skönt att ha dom hemma. Att inte stirra i taket eller prata med Olga i tid och otid. Bara vara vi och bara umgås. Även fastän han nu snarkar mig i örat gör det mig ingenting. Även fast mitt huvud går på högvarv med massa saker som gör att jag inte kan somna så är det ändå oerhört tryggt att ha honom bredvid mig. Det är jag tacksam för idag. 

Nu ska jag läggs ifrån mig telefonen och göra ett tappert försök till att somna, även beslutat mig för att börja åter igen med dagbok i pappersformat. Om så bars för att klottra ner tankar, idéer eller vad som än må dyka upp i mitt huvud på dagarna så jag kanske slipper ligga med det på kvällarna. 

Tack och godnatt! 

Hemma mys!

Hejsan mina kära vänner! 
Aj aj vad bloggen lidit igår och idag, men är ju tillbaka på jobbet och det tar någon dag att ställa om kroppen. Visst har varit vaken "rätt tider" hela lovet, men de är mycket för hjärnkontoret ändå. 

Idag kom Johan och Charlie hem, sover hemma sen åker dom imorgon igen. Faktiskt ganska så mysigt att de kommer hem även bara för en kväll. 


Idag plockades första fästingen på vårt vita monster, tycker att han borde ta och sluta att växa nu. Men de gör han väl snart också. Börjar växa på bredden istället vilket behövs, spelar ingen roll hur mycket mat vi ger honom. Metmasken! Men så finns det ju folk som är sådana, vore konstigt om djur inte också kunde vara så? 

You have never done ...

Nu ska vi rita stora kors i taket! 
Jag bestämde mig för att testa på de här Tabata, jag dog nog. 



Om ni undrar hur de känns, så ta en titt på bilderna här ovanför! 

Förra och denna veckas uppslag!

Hejsan mina kära vänner! 
Så var det måndag och vi alla vet vid detta laget vad det betyder... Veckans uppslag! 
 

Här ovanför har vi förra veckans uppslag, det blev ändå en hel del för att vara en ledig vecka lär jag då säga. Kanske kunde ha dekorerat lite lättare men äsch, det är fint att titta på! 
 

Här ovanför har vi denna veckan, jag som tyckte att jag dekorerade tungt förra veckan. Oj oj! Men som sagt, det är fint att titta på! Lät kreativiteten flöda, dock hade jag idétorka när jag skulle börja men lär ändå säga att resultatet blev bra! 
 
Som alltid finns där en video att titta på:
 

Stökig soffa och trött tant!

Hejsan mina skära vänner! 
Så gårdagen, när jag bloggade stod jag på en parkering i Ludvika. Jag, Johan, Elin och Markus träffades hemma strax kring tre, sen åt vi. Klockan sex lämnade vi huset och var inte hemma igen förens klockan var tolv inatt. Vi har varit ute och varit med en massa vänner! Vi har lekt bilkurragömma och bara pratat skit! 


Idag är det en slappdag, vi tog sovmorgon (hundra år sedan sist!) och ätit rester från igår. Till kvällen blir de hyrfilm och pizza. En riktig slödag! Men ska iallafall fixa videon som ska upp imorgon, den som skulle upp igår blev ju inte ens inspelad då hela dagens planer ändrades. Men de var en bra dag!

Ekande tomt..

Bloggen har stått ekande tom idag. Haft en massa skoj under dagen och ej hunnit skriva någonting! 

Men imorgon är jag tillbaka som vanligt igen! 



Planner Supplies #1

Så var det dags för denna videon att kika ut här på bloggen. Gjorde del ett idag, så kommer del två upp imorgon! Det har faktiskt varit rätt så roligt att göra dessa videos. Måste även poängtera att det går allt bättre för min youtubekanal och det är ju roligt! Även om den är mer på skoj så är det ju roligt att den uppskattas! 
 

Produktiv!

Eftersom det fortfarande är lov och liknande för mig så tänkte jag "what the hell!". Jag har lagt upp videos tre dagar i rad nu, då kan jag lika gärna gå veckan ut. Så idag kommer det komma upp en video, både på tuben och här. Blir inga långa videos idag och imorgon men de kommer iallafall upp. Happy? Jag e de! Både idag och imorgon kommer att vara planner relaterade videos, på söndag är det plan with me som vanligt men den kommer upp på bloggen på måndag, som vanligt. Men om ni vill ha en till video på söndag så se till att gilla detta inlägg eller kommentera ett ja! 


Men jag är fortfarande inte bekväm nog att tala till kameran, men det kommer även det närmare sommaren. Vet dock inte om jag kommer dela dessa på bloggen än eller ej. Vi får se helt enkelt!

Ny månad nya tag!

Hejsan mina kära vänner. 
Så var det första april, skämt dagen. Jag har som mål att inte svara på några samtal idag, nej då! 

Men på tal om mål, för första gången på länge så har jag uppnått ett litet mål, som jag har kämpat med hela året faktiskt, startat om den första varje månad och äntligen har jag klarat målet! Mitt mål var att jag skulle blogga minst ett inlägg per dag i en månad, jag har klarat det! 


Min kalender är mer än bara en hobby, den hjälper mig varje dag! Så skönt det är att bocka av när man gjort något man velat göra. Absolut tänker jag hålla i denna trenden i april också. Men med en annan layout. Den här kalendern gör mer än bara ser söt ut, jag har en massa listor i den som jag bockar av. Har under gårdagen suttit och gjort i ordning tre helt nya listor faktiskt. Vad dom är får ni veta i ett senare skede om jag håller dessa lika hårt som bloggandet! 

RSS 2.0