Dagen i snabb resumé.

Känner mig helt överkörd av en ångvält eller någonting sånt.. Har haft urinvägsinfektion i en veckas tid nu och börjar allvarligt bli ruskigt trött på det!! Imorgon är det dags för skola, mhm. Börjar 08:30 med lite matte, sen så är det engelska efter det till ca 11:45 sen har jag håltimme tills 14:00 då jag har Religion. Sen slutar jag 16:00! Så går heldag imorgon..


För övrigt så har jag och mitt älskade hjärta härjat runt för fullt idag, vi har varit i stan och umgåtts med Julia, vi flickor fotade och Rickard fiskade. Sedan var vi till systra-mi och vi alla käkade pizza, det var mumma!!

Mitt lilla hjärtegryn har för övrigt gått och skaffat sig vita linser, ser just inte nååå mysko ut heller! Jag skaffade mig ett par bruna på REA jag, men har inte riktigt fått till snitzen med att stoppa i dem i ögat så bild på dessa får avvakta.. Men nu vet ni iallafall, ikväll blir det nog two and a half men eller Water for Elephants, har inte riktigt bestämt mig än..

Men nu blirre typ lite sims spelande (Köpt ett nytt expansionpaket.) eller om jag ska kanske slänga mig i säng och läsa någon bok? Får la se hur det blir..


Tack & Hej, leverpastej.

Gissa handen ... ;)

Gissa handen som kan (Utan att pressa) komma ner i ett Pringlesrör knuten? ;) ..Nu har jag dock handen liiite längre ner än Rickard, men ni förstår hans dilemma ändå va? ;) ..

Ett inlägg med en massa bilder!

Hejsan hoppsan lillebror! Nu har jag plockat lite och setat och skrivit över allting i olika block så jag slipper ha alla kurser i sammalika, så nu är det lite mer ordning och reda.
ordning och reda bland skolböckerna.

Så nu sitter jag och kikar lite på ... Gissa filmen! Den som gissar rätt först får en osynlig kaka, haha! (Då ska det vara vilken av filmerna då vi alla säkerligen vet vilka filmer man kan se dessa två filurer i!)
Sagan om de två tornen is the right answer!

Medans min karlilarl ligger någonstans under det enorma täcke och söööver.
sovande pojkvän

Dessutom så har jag tagit lite bättre bilder på t-shirtens tryck, dock bara med mobilkameran men dess kvalitet är ju nästintill tusen gånger så bättre än webbkamerans så det är väl inte så mycket att klaga över!
t-shirt gina tricot 99:-
t-shirt gina tricot

sen så har jag ju som sagt var införskaffat mig nya strumpor också! Supersöta!
strumpor gina tricot

Supersött om ni frågar mig! Sen är resten av kläderna bara basics så det är ingenting att visa upp.

Nej nu ska jag ta och göra någonting åt mitt blöööta hår, sen blir det nog till att sova.

Puss&Kram!

Är man korkad så är man...!

Ibland kan man inte göra någonting annat än att skratta åt sig själv alltså!! Kom hem idag efter skolan och muttrade över att en klasskompis hade redan fått sitt studiebidrag men inte jag, då sa mamma till mig att dubbelkolla mitt konto för säkerhetsskull så jag gjorde väl det... Då hade jag tydligen fått det redan förra veckan på tisdagen, snacka pantad man känner sig då! När man gått runt och levt som en kyrkråtta i snart en veckas tid.. Så det kan gå!

Har iallafall setat med en massa läxor nu på kvällskvisten och det har gått över förväntan vilket jag ger en stor tumme upp för!

Iallafall, så åter till pengahistorien.. Så pallrade jag och hjärtat oss iväg till Borlänge för att hämta lite grejjer till far och då fick lite andra grejjer följa med mig hem. T.ex. ett par leggins, ett par strumpbyxor, ett brottarlinne, en t-shirt med tryck samt strumpor! Vilket behövdes en hel del vill jag lova!
Dessutom så har jag beställt hem ett par klänningar från HM som kommer komma vilken dag som helst, tänk er att Madelene ska börja använda klänningar!? Vart är världen påväg!? Haha, nejdå! Men de var så fina så kunde inte motstå! .. Visar väl sig vilken som passar och vilken som inte passar om man säger så, beställde iallafall 4st då 3 av dem var på REA så det blev inte alls nå dyrt.
Sen beställde jag en bok som behövs till skolan idag för att deadlinen är om 4 veckor så hiner inte vänta på den på bibblan. Så nu kommer de mesta peniningerna gå till kursbcker vilket kanske inte känns så jippie men det är tydligen så det är att bli vuxen påstås det!

t-shirt gina tricot
Såhär ser iallafall trycket ut på den nya t-shirten! ny favorit!

Titta hon lever....!!!!

Tjenna mittbena, nu är det verkligen länge sedan jag bloggade. Haft fullt upp! Jobbat fem veckor, fått båda ansökningssvaren till Högskolan Dalarna i Falun (Res. på båda, så det blir att plugga matte B till hösten, eller ja hösten och hösten.. Jag börjar nu på måndag.) plus att jag har gått och skaffat mig en såndär som man brukar kalla för kärlek. Eller ja, karl/pojkvän/kille.. Vilket ord ni nu än vill använda.

Så som ni märker har jag haft fullt upp..

Just nu sitter jag och kikar på sjunde himmlen och väntar på att Rickard ska vakna, vilket känns som om det kommer ta hundra år. Sen blir det till att göra sig i ordning för kvällens bravader, blir lite socialt med vänner.

Har tyvärr inge bilder att visa från senaste tiden då jag inte har kamerasladden med mig, men någon gång kanske ni får se bilder och sånt.

Tack så länge från mig, P&K! ♥

RSS 2.0