Creep 2005

Nu så åkte mitt lilla hjärta hem, han var förbi idag för vi kalasade för morfar för han fyller år imorn. Och jag sitter här och håller på att ladda ner Creep. Såg den för första gången för några år sen och kan inte sluta tänka på den, måste se den igen!! .. Hemskaste skräckfilmen (tätt följd av Rec) uscha ja!! .. Lite handling:





Skräck från 2004 av Christopher Smith med Franka Potente och Vas Blackwood.


Midnatt i London. Kate har somnat på en tunnelbanestation. När hon vaknar upp är hon ensam. Hon får en chock när hon inser att hon har blivit inlåst, och när ett tomt tåg stannar hoppar hon på. Men plötsligt stannar tåget mitt i kolmörkret i tunneln, och Kate är på väg in i en mardröm som hon inget hellre vill än vakna upp ur. Hon är inte alls ensam. Något bevakar henne. Något som finns i ett hemligt laboratorium djupt inne bland tunnelbanenätets labyrintlika gångar och tunnlar... Välkommen till en skräckinjagande djupdykning i underjorden i Londons tunnelbana.

Följ den tyskfödda världsstjärnan Franka Potente (Run Lola Run, Bourne Duellen) på hennes livs värsta tågresa. I topprysaren Creep ställs hon inför den obarmhärtiga skräckvärld som gömmer sig under storstadens pulserande nattliv. Tänk till en extra gång innan du stiger på tåget på natten...

tröttare än trött.

Hejhej, jag tänkte bara skriva och visa att jag lever, var inte in på La festen idag.. Men var där igår, super skojj och trevligt med alla människor som man träffade!! .. Kul att man träffade lite nytt också, inte bara gammalt!!

Ska gå och lägga mig nu , göra så att 8 Juli kommer snabbare än blixten! ^^

Puss och kram


Peter Pan




Just de, i onsdags så tittade jag och Elin på Peter Pan, fast jag tittade mest, och den är sååå otroligt sorglig, den otecknade.. Jisses, vad sorgligt det är när Peter tappar förmågan att flyga, usch.. Den filmen måste ni se på gott folk!!!
Den gavs ut 2003, bara så ni inte tror att det är någon ny jag snackar om! .. Men det är den nyaste! :-)
Visst jag vet, "den tecknade är ju disney, man kan aldrig göra om en film.blablabla"
Men, jag älskar denna! ^^




(filmen är gjord av en PP fan, men den är otroligt bra! :-) .. Musiken är från Spindermannen 2)


Denna filmen är även en sak jag vill ha när jag fyller år! :-D ..




"This belongs to you, and always will"
// Wendy Darling


Puss och kram


La-Festen Dag 1

Japp, igår startade det, det som alla vi Luvikabor gått och väntat på i ett år, LUDVIKA FESTEN 2008!!!!!!!!!
Dagen började som så för mig att jag och Elin vaknade av väckarklockan 08;15 eftersom vi skulle gå med hennes lillebror till Fritids, efter det så såg vi på TV och sov i ca 1 h till, efter det började vi göra i ordning oss, sminka osv.
Sen typ halv ett så åkte vi hem till mig, och jag duschade .. Sen så vid 2 tiden drog vi iväg på moppen in till stan! ^^ .. Vi åt, sen parkerade vi vid Johan och satt där i ca 2h, sen drog vi upp på stan, där gick vi runt och runt och runt till klockan var 20;00 för då började BWO!!! :-D .. Vi stod längst fram, hade bara en liten tjejskara framför oss, vi hoppade och skrek och dansade och viftade med tändare, bara för att fjolla oss extra mycket inför ungarna framför, ni skulle sett de blickar de gav oss .. Efter det så gick vi runt ett tag till, sen kom Emil så åkte vi runt med han och Persson i ca 20 minuter, bara för dom hade tråkigt och vi med .. Sen så gick vi på Velvet vid 22;15, vi stod även längst fram denna gång.. Då stod det ett par bredvid oss som fått i sig lite för mycket, och tjejen fick gå upp på scenen och dansa.. Vi höll på att skratta ihjäl oss!! .. Och det var inte allt, mitt i så bjöd hon upp en kille som hade peruk,linne och kjol på sig.. Ni kan ju gissa hur det såg ut!!!! .. Jaa, det var en rolig kväll, vid kvart över elva började vi bege oss hem, de spöregnade så vi åkte i ca 20km/h hem.. Lite otäckt, och som pricken över i;et så mötte vi en buss vid lyviksberget, och den bländade inte av, täbk er .. Vattenfyld väg, det var ljus överallt!! .. Så vi höll på att köra av vägen, dels för att han bländade och dels för att de var reflektioner i marken, guuh vad arg jag var!!! .. Jaja, var iaf hemma typ, Kvart över tolv, iskall !! Sköljde händerna med varm vatten ett tag eftersom jag glömde ta med handskar, sen så gick jag och la mig under två täcken och en filt! ^^ ..

   
  

Sen så träffade jag ju på Theo Emanuel och Agnes (med mammorna) och dom rockade på! :-D ..

    

Så var första dagen på LUDVIKA FESTEN, otroligt rolig!!

Ikväll ska jag se på när kusin spelar, och på PAIN!!! Bästaste ever!! :-D ..

Puss och kram



jag är utvald..

Det är någonting nytt, det värmer lite i hjärtat att vara en av de unika 45 personerna (Tagna ur en klunga av 200-300 pers) .. Men jag är samtidig arg och väldigt ledsen.. Över hur vissa människor beter sig.. Tack Sandra för att jag fick vara en av de få att få fortsätta läsa din blogg och verkligen få veta vad som händer under skinnet .. Jag lovar, jag tänker vakta lösenordet och inloggningsnamnet med mitt liv, och den som ger ut det till någon annan, den får med mig att göra!!!

Jaja, vad har jag gjort idag då ? .. eh, inget speciellt som alla andra dagar ..
Ska på BWO på torsdag, sen vara i stan HELA fredagen, och kolla på brolle och tobbe trollkarl på lördag, kommer bli en rolig ludvika fest!! .. Sen så nästa vecka så ä man nog åka till Skara med Johan och Emma om det ska bli nå av , annars jobbar jag ju resten sedan.. Jaja får se hur det blir, kan ju åka en helg ändå! .. :-) ..

Julia och hennes mammi har skaffat sig en enögs kompis, rättare sagt en kanin .. Orkar inte dra igång hela historien om hur den blev enögd, säger bara ett ord.. illern .. Japp, så de frågade om jag kunde vara katt och kanin vakt i slutet av Juli, men vi får se, jag jobbar ju .. Så vi får se hur det blir med det ..

Men men, imorn har jag inte större planer .. Ska nog åka bort till brorsan och lämna SATC boxen, och Zorro filmen en gång för alla .. Men ska nog se den nu innan jag slaggar ;-) .. Ska lägga mig tidigt för en gång skull! :-D ..
Typ om si sådär 10-20 minuter! ^^ .. Måste börja vända tillbaka dygnet nu när jag börjar jobba om 2½ veckan,föresten.. Idag, om två veckor fyller jag år! ^^ ..

Puss och kram
från en liten snevriden dam


före 12 på dagen..

Vaknade kring, hmm.. Halv tio av att mamma dammsög hela huset, sen så höll jag på att slummra om, då vaknar man av att opera-sångaren Felicia är trött, blääää .. Man kunde ju iaf få sova en timme till  ? .. Jag snoozade iaf :-).. jah nu ere inte långt kvar till Ludvika-festen drar igång, men jag måste prioritera, på torsdag är det BWO, men är dom värda 20:- ? xD .. Neee, tror inte de .. Men får se hur de blir! :-) .. Ska iaf på PAIN, Brolle, Tobbe Trollkarl, Frida och Pumpbolaget :-P .. Om Emma får bestämma! ^^ .. Menmen, får se hur det artar sig.. Föresten så är det bara TVÅ VECKOR KVAR IDAG tills jag är 17 år! :-D .. Och veckan efter det, börjar jag jobba :-P .. Jobbar halv tio/elva till fyra :-) .. Ganska soft! ^^ .. Sen slutar jag fredag den 1 augusti, och den andra aug. ska jag till Sandra och Andreas för de har födelsedagsfest för sig :-) .. Andreas fyllde ju 30 och sandra fyller 25 så! ^^ .. Det ska bli trevligt :-) ..

Jaja, men nu ska jag åter gå till att vara slö och grinig ! ^^ ..

Puss och kram




Uppis

Som vi kan se, så har jag fått det att fungera med färgen på rubriken, kanske inte matchar till 100% men bättre än förra färgen jag hade.. Tyvärr inte det med att få Rubriken i mitten, men jag får fråga syrran imorn .. Sen ska man kanske ta och dra sig bort med Sex And The City boxen till Sandra och Andreas, nu när jag inte behöver den mer tänkte jag.. Så det blir morgondagens *att göra* ..

Mjaa, ses imorn då ^^

Good natt


Dagens

DAGENS KLÄDSEL: t-shirt, mjukisbrallor
DAGENS FRISYR: Ehh, fluffigt.
DAGENS SMINK: inget.
DAGENS HÄNDELSE: eh, var vid syrran
DAGENS LÅT: Andrea Bucelli - Time To Say Goodbye
DAGENS VILL HA: pengar
DAGENS PLANER: inget
DAGENS SKADA: Förkyld och hosta
DAGENS DUMMASTE: Eh, vet inte riktigt ..
DAGENS DROG: Andrea <3
DAGENS ÅTERSEENDE: Tessa och Roger
DAGENS ROLIGASTE: inget
DAGENS TRÅKIGASTE: Trött
DAGENS FINASTE: Anki!
DAGENS KRAM:  Ingen :-P
DAGENS PUSS:  Ingen :-P
DAGENS FAVVO: ingen :-P
DAGENS SAKNAD: Skara, en egen katt <3 Johan <3
DAGENS KÖP: Inget :-)
DAGENS GODIS: Glass i stora lass <3<3
DAGENS HUMÖR: glad


Yeah!!

Åhh tack Martin för att du hjälpte mig att hitta på PAINT igen! ^^ ..
Och som ni kan se så har jag ju gjort de, fast denna designen blir nog även den utbytt, lixom.. Den passar inte till "Rubriken" i inläggen, och jag har inte kommit på hur man ändrar den än .. Typiskt .. Och tyvärr så vart bakgrunden lite snurrig, men jag gillar det ändå!! .. Dum dumma dator!!
Men men, jag har PAINT nu, så jag an fixa i ordning bloggen hur jag vill igen! ^^ .. Kommer bli lite kuligt faktiskt! :-D ..

Jaja, ska nog sussa nu, för en gång skull inte vara vaken heeeela natten..

Puss och kram



På det fjärde ska det ske.

Alltså, jag visste det!! .. Kände det på mg HELA TIDEN genom boken att det var någonting mellan Rakel och Johan.. Jag blev tillochmed tårögd när jag läste det i slutet, Johan och Rakel.. Ujuj, kände hur ont i hjärtat hon fick det!! Hennes kille och hennes bästa vän, jaa .. JAG ÄLSKADE BOKEN! ^^ .. Tack Johanna för att jag fick låna den!! Först tänkte jag inte ens läsa den, den verkade inte så spännande, men gosch vad bra den var!!! ..


Kom nys hem från Tessa och Roger, jag mammsen och pappsen var där och hälsade på .. Vi kikade på Mr Bean på semester, han är ju sååå otroligt rolig! ^^ .. Tog med mig Grey's hem därifrån oxå.. Får ju pengar nu i veckan (Ska skjuta fram det eftersom La-festen) så jag ska köpa Grey's säsong 2 !! ..



Hmmmmm, det var konstigt.. Nu när jag skulle in på PAINT och fixa y design, så fanns inte PAINT på min dator mer, VAD SKA JAG GÖRA?! .... Herregud, hur kan det försvunnit? .. Jag har inte ens varit inne på det på flera dagar :-S ..


miss it.

jag håller på att bli tokig..
julia är i blge, elin i guldsmedshyttan och jag här hemma och tråkar .. vill se mer av SATC tjejjorna, men det finns inte mer att se så man får väll ta och leva vidare med det man sett ;D ..  hade tänkt å gå/cykla bort till sandra och andreas, men det regnar stup i kvarten, tänkte lämna tillbaka SATC boxen, men men.. får väll göra det någon annan dag! ^^ ..
Nej, nu ska jag kika på Gossip Girls avsnitten jag laddat ner! ^^ .. (1-2a men ändå!)


Saknar lill-hilda enormt, hoppas ni kommer och hälsar på någon dag! :-) .. Eftersom det regnar så stöt-vis så har jag ingen lust att sätta mig på en moppe och åka 40 minuter i spöregn :-P ..


Puss och kram


Sex And The City

Nu har jag sett klart hela serien ..
 Och jag kommer sakna kvällarna med tjejerna..
Och jag säger då det.. Trodde ALDRIG att Mr Big hette John(!) på "riktigt" ..
Trodde ju att han hette något med Big eftersom hon kallade honom det.. Men när man tänker efter så kallas han nog Big för att han hade sån stor inverkan i hennes liv.. Och DET mina vänner, är sann kärlek.. Mer än vad Mr Ryss kunde ge hon iaf !   .. Nu sitter jag och överväger om jag ska vara dum och ladda ner SATC¹ filmen, eller FAKTISKT gå på den på Bio? .. Men vem ska jag gå på den med? .. Och för vilka pengar ? .. Hmm, jag tror dommen står fast, jag laddar ner!  .. (Dumma madde, eller hur? ) .. Mjaa, helgen har väl varit bra!  .. Vad mer kan man skriva? .. Hmm .. Go SATC  .. Nej men nu ska jag fortsätta att spela Sims och KANSKE överväga om att se Pretty Woman eller inte ..





Puss och kram


(SATC freak!)

¹ Sex And The City

Julia Charlotta Halme

Har du någon person som du skulle kunna göra allting för? Och som du visste ställde upp för dig i alla väder ?.. Det har jag , Julia .. Min bästaste bäste vän sen vi var 6 år, 11 år har gått sen jag träffade hon.. Och vi har varit med om mycket sen dess.. Flyga av gunga och få hj'rnskakning, bussolycka .. You name it, men vi har ändå hållt ihop, ibland han det varit ett stort hål mellan oss, men vi har lyckats tagit oss förbi det! ^^ ..  Hon är den bästaste kompisen i hela vida världen.. Och då är det lite utav vad mer jag kan säga om hon.. Det går inte att beskriva, jag är såå lyckligt lottad som får ha hon i mitt liv!! .. Ni kan inte ANA !!!!!!!!!!!! ..



Hoppas att även du har någon som betyder så otroligt mycket för dig som hon gör för mig! :-)

Puss och kram


Pretty Woman

Ska jag vara heeeelt ärlig?..
Ni vet, för ett tag sen skrev jag att jag skulle kolla på Pretty Woman, men har inte gjort det ÄN!! .. Det har lixom inte blivit av .. haft så mycket annat att pyssla med .. Och jag tror faktiskt inte heller att jag kommer se på den de närmaste dagarna, veckorna . . året.. HAHA, men så kan det gå!
Jaja, över till något mer roligare.. Nu är jag snart klar med Sex And The City, och den visas i Blge på Söndag, filmen.. Vill gå och se den!!! .. Men kan tyvärr inte!   .. Men men, sånt är livet, får helt enkelt lära sig leva med det!

Vad händer hos DIG på midsommar då? ..
Jag ska först vara med Johan och hans familj någonstans mot Björbo,
sen på kvällen så kommer det en massa folk hem till oss!

Det kommer att bli sååå kul!

Men men, nu ska jag gå ner till Hilding! ^^
Hmm, dom hade visst åkt .. Typiskt! xD ..
Jaja, får gosas med nästa gång de kommer ..

Puss och kram


Hilding

Syrran och Hilda är här nu! ^^ .. Ringde och tvingade hit dem för ett tag sen  ..
Hilding har blivit värsta duktig på att gå ju! Fast springa var hon ju inte så hajj på att göra  ..
Men det kommer väll!! ^^ ..
Neeh, nu lä jag fortsätta att läsa På det fjärde ska det ske, den är ju sååå bra!!

Puss och kram


Damien Rice - 9 crimes

Jisses vad denna låten ger mig gåshud, den är helt enkelt underbar!
Bortsett från att han sjunger om att vara otrogen..
Dock, otroligt .. härlig ..


Damien Rice - 9 crimes

Mmm, han slåt NÄSTAN Andrea Bucelli ..

Puss och kram


Gossip Girl

För första gången så har jag sett serien Gossip Girl som alla pratar om.. Och jag fastnade för den, TYVÄRR så var det säsongsavslutning för det idag .. Antar att jag får köpa boken eller ladda hem serien för att fatta vad som egentligen hände ikväll :-P .. Jag som verkligen velat se de, och när man väll passar in tiden så slutar det .. ÅHHH .. DH e slut, GG är slut.. Grey's har jag inte tittat på på evigheter.. Finns inget på Tvn mer ..  Jaja, fålla se hur det blir med omgivningen, nu ska jag iaf lägga mig och titta på Moulin Rouge, och läsa min favvo bok! ^^ ..



Hoppas att alla haft en UNDERBAR dag idag! ^^ ..

DET ÄR MOULIN ROUGE PÅ KANAL 3 JUST NU!!!!!!

Puss och kram
Från en uttråkad ung dam


Våran alldeless egna Mr Big.

Vi alla letar efter den rätta, den personen man vill dela sitt liv med .. Alla letar efter deras egen Mr Big.  Jag tror inte på att det finns EN för alla, för vissa finns det två, kanske tre.. Då är det bara att ta och kolla vem man passar bäst med, vem vet.. Den ena kanske är den rätta för någon annan? ..  Hur ska man veta när man funnit Mr Big? .. Eller är Mr Big kanske den där servitrisen på Mc Donalds, fast man lägger inte märke till den, för låt oss säga.. De e inte många som spanar folk på Mc Donalds.. Är den den där modellen med den bruna fina hyn som är den rätta ? .. Eller den där personen som man skrattar tillsammans med på bussen ? ..  Det finns miljontals tankar kring den rätta, men endast den som tänker dom vet vad som är rätt, och vad som är fel .. Ingen kan säga "Han är inte din Mr Big" .. Inte heller säga "HAN där är din Mr Big" .. Nej, det är något man måste lösa själv, i sitt hjärta.. Ensam i sin lägenhet/hus/rum, vad som helst .. Ingen kan säga vem och vad du ska tycka om!.. Jag vet inte om jag funnit min Mr Big, men i nuläget, så är han det!! ..


Och jag antar att ni märker att jag kommit ur min blogg-torka! :-D



Sex and the city
Carrie & Mr Big!


Just some thoughts that came trough my head today ..


Suck ..

Man ska aldrig ta ut lyckan för tidigt, nu när jag gjort en superfin rosa design, så matchade inte bakgrunden och headern, men men .. Får göra om skiten! x-P .. (Med tanke på att jag gör det i Paint eftersom jag inte har något annat program på min dator) .. Fast nu ske jag blååsa mitt hår, sen ske jag dra te Elin pelin! :-) .. Eller om hon kommer hit, vet inte än .. Vet knappt om vi skulle vara eller inte :-P .. Annars så blir det väll : Soffan, Filten, Sex and the city ELLER På det fjärde ska det ske! ;-) .. Underbart! .. Men som sagt var, om jag är med Elin blir det ju inte så! :-) .. Men isf blir det ikväll! :-D ..
Ska faktiskt börja på säsong 6 idag! .. Sen så är det slut, inge mer .. Måste ladda ner Filmen!! ...kan inte leva utan brudarna!! .. Och jag är fortfarande sur över att DH slutat, jag menar .. De där var väll inge bra slut?! .. Dessutom så sa gubben på Tv ingenting!! .. Stod ingenstans om att det var säsongsavslutning, men ändå blev det de? .. De e sjukt vad dåliga de är på att berätta saker på Tv.. Och att sätta in "I huvudet på Gynning" istället, jo det hjälper ju stort!!! .. Idioter ..




Asså, de blev nog inget Elin, värka inte som det ..
Nehepp, synd då.. Får väll lov att slänga mig i soffan med boken, och Andrea's ljuva stämma!!! ...



Alltså, kommer aldrig att sluta älska denna låten!!! :-D .. De e såååååååååå bra!! ^^ ..
Ujjujj, det börjar vankas kärlek banne mig! ;-) ..

Puss och kram



Dagens!

DAGENS KLÄDSEL: Kjol, linne, gult nagellack
DAGENS FRISYR: Just nu invirrad i en handduk, ,men platt..
DAGENS SMINK: mascara
DAGENS HÄNDELSE: Ehm, jag hittade en jätte bra låt!
DAGENS LÅT: Andrea Bucelli - Time To Say Goodbye
DAGENS VILL HA: Eh, pengar
DAGENS PLANER: Gå till Elin så klart! ;-)
DAGENS SKADA: Förkyld och öroninflamation
DAGENS DUMMASTE: Eh, vet inte riktigt ..
DAGENS DROG: Andrea <3
DAGENS ÅTERSEENDE: Elin!!
DAGENS ROLIGASTE: - har ej kommit så långt än -
DAGENS TRÅKIGASTE: Trött
DAGENS FINASTE: Anki!
DAGENS KRAM:  Ingen :-P
DAGENS PUSS:  Ingen :-P
DAGENS FAVVO: Elin! :-D
DAGENS SAKNAD: Skara, en egen katt <3 Johan <3
DAGENS KÖP: Inget :-)
DAGENS GODIS: Har inte ätit godis idag! :-D .. Än ;-) ..
DAGENS HUMÖR: glad!!!


Hallå hallå

Måste bara påpeka att det är jätte fint väder ute! :-D .. Hoppas att det håller sig för resten av dagen, har ju regnat flera dagar nu, och åskat och blixtrat, behöver ju ett slut på det hela! :-) .. Buuuh ja, ska nog hitta på något med Elin idag! :-) .. Länge sen man träffade hon :-O .. Dessutom drar hon snart igen, och ska börja jobba.. så man måste ta vara på tiden med knäppisen! :-)


(gammal bild)


Uhja guhja,, Nje ska sätta mig i min stjärnklara soffa, lyssna på Andrea Bocelli och läsa på det fjärde ska det ske , kommer bli mysigt! :-D ..


WOOOOOW GO MADDE GO MADDE! :-D

FINALLY HAR JAG LYCKATS GÖRA EGEN DESIGN! :-D
Som du sa syster, när man kommer på det är det jätte kul att hålla på! ^^
Nu kommer det väll komma ny design varje dag! :-P..
Den som är uppe nu kommer verkligen bli utbytt, gjorde den snabbt..

Men ERKÄNN att den blev bra för att vara gjord i PAINT?! :-D

Sova med ett leende på läpparna nu då! ;-)

Fast nu har jag bara ett problem,
måste komma på hur man kan ha egengjord bakgrund..

Puss och kram


På det fjärde ska det ske

Hej hej, sitter och tittar på säsong 5 i Sex And The City, jag gillar den serien!!

Johanna lånade mig en bok här om dagen, På det fjärde ska de ske, och den är jätte bra! :-D ..  Har hitills läst 80 sidor (sen igår) och boken är på 432, jag verkligen ÄLSKAR den redan!! .. Kommer ha mycket nöje med denna, och många tårar kan jag tro! ..



Jupp, håller på att klura på min framtida BOK!!! .. Men vad det e å så får ni inte veta, inte än iaf! ^^

nu ska jag sussa, natti

Puss och kram


- I-i-i-i-i-i love you ..

Johan är här nu!!! Igår skämtade jag med han och sa att han skulle få jobba övertid till kl 7, och så fick han lovatt göra det!! Då blev jag sur, men nu är han här iaf! =) .. Och vi ska kika TV, eller han iaf! ^^ ..



Det har varit en otroligt bra dag idag för mig! :-). .


Puss och kram



- i love it!

Mm,  ryser av kärlek .. Ladder 49 .. Omg, kommer ihåg första gången jag såg den, oförglömligt ögonblick .. När jag och Julia satt hemma hos hennes pappa framför datorn och såg på den .. När det var som allra sorgligast, så öppnade hennes bror dörren, vilken syn! Två trettonåringar som sitter och storbölar framför en dataskärm, han och hans kompis skrattade åt oss .. Kan ju påpeka att jag än gråter till denna film, även fast jag sett den MINST 200 ggr .. Har spelat sönder 2 st Ladder 49 skivor .. Hemskt igentligen att man spelar sönder sin favvo film, men det betyder ju att den är väldigt uppskattad.. Så ehm, ni som är i min släkt som läser detta, JAG VILL HA LADDER 49 I FÖDELSEDAGSPRESENT :-) ..


Ohhh, kärlek!!!!      Robbie Robertson - Shine Your Light


NEJ tillbaka till verkligheten, städar lite halft, men måste sätta fart nu .. Ska ju in till stan, vet inte riktigt hur det blir med denna "Klass-fest" .. Men jag ska iaf in till Emma och Emmis, bara det att jag har lite problem att ta mig hem igen .. Mamma kunde om det var nödvändigt, men känns så dumt att hon jobbar från sju imorn bitti .. Vill inte hålla hon öppe så länge..  Får väl se hur det blir, tänkte fråga syrran , men hon brukar ju oftast säga nej ;-). . Sover väll när jag ska hem, eller nått ..

Jaja, nån annan som har en bra lösning? (Går inga natt-bussar)

Puss och kram


Skolan suger mkt ..

nu är jag argare än argast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skulle städa skåpen idag, men jag har aldrig använt mitt, så jag är här UTAN ANLEDNING .. Och så får man reda på att för att jag var hemma igår så måste ajg stanna kvar till 12.45 och göra något jävla arbete om det jag missade!!! DOM ÄR DUMMA I HUVUDET!!!!!

En arg HP-elev skriver detta idag gott folk, och jag kommer nog att bli argare!!! ..

Men vi har gjort i ordning vårat klassrum så vi ska fråga om vi får gå , sitta hemma hos Emmis och titta på film sen dra up hit när de e dags . Tänker inte vänta tills klockan ett i skolan!!! .. Det är ju liksom 4 timmar dit!!!! ..




FÖRESTEN!!! IMORN ÄRRE FEST! :-D .. ANTAGLIGEN MED HELA KLASSEN, ELLER BARA EN FEST MED EMMA OCH EMMIS, HAR BARA ETT LTIET PROBLEM .. JAG KOMMER INTE HEM PÅ NÅGOT VIS!! :-o .. MAMMA OCH PAPPA SKA "FESTA" MED ANDERS OCH LOTTA IMORN, OCH JOHAN JOBBAR SÅ GÅR DET HELLER INGA NATTBUSSAR .. MÅSTE NOG FRÅGA OM JOHAN KAN FIXA SKJUTS ÅT MGI FRÅN ANNAT HÅLL .. ELLER NÅGOT!!!!!!!! ..


sol, vind och Mathilda

Sitter hemma hos syrran och uppdaterar just nu.. De är fortfarande påväg hem, men jag och mamma är här och ska lägga Mathilda snart.. Så jag tänkte "Jag går iväg så jag inte är ivägen när mamma matar Hilda" . Då hörde jag att datan surra , så jag har surfat lite! ;-) .. Ska snart gå å gosa med Mosters hjärta! :-) ..

Veckans schema:

Måndag = Gocart i Gränges (Får ej åka, men måste dit ändå!)
Tisdag = Städ-dag (Julia ska med)
Onsdag = Slutar! (Åka hem med mamma har jag förstämt ;-D )

Soft vecka!!! :-)


Nej nu lär jag dra

puss och kram


Fredag , glass .

Goooood middag, vaknade typ kring åtta imorse av att Mamma var uppe och hämtade Hilda, sen kunde jag inte somna för jag hörde Hilda skratta hela tiden .. (Jobbigt klockan åtta på morgonen) med det gick jag upp..

Sen kring nio tiden ringde jag och växte Julia, ville hitta på något .. Men hon var i Blge .. Skulle inte komma hem förens vid sju tiden ikväll, dumma Julia ..

Jaa, nu är mammsen nere vid sjön med hundarna och badar dem, Hilda är med mamma, roligare för hon att åka vagn än att sitta inne på golvet tycker jag! :-) .. Imorn så ska jag vara barnvakt åt Hilda!! :-D .. Då ska jag stoppa i hon i vagnen och så ska vi bort till Sandra och Andreas! :-) .. Fast vi måste ju vara hemma FÖRE halv åtta, för då ska hon sussa, min lilla prinsessa ! :-) ..

Sitter och glor på Sex And The City, och pratar med Johan! :-) .. Min nykläckta Student! :-)

Nej, nu ska jag göra nå kul..


Puss och Kram


Idag! :-)

Idag så har det varit STUDENTEN! :-) .. Och min lilla älsklings-Johan tog sitt sista kliv ut ur skolan!
Det har varit otroligt varmt och skönt idag, åkte till Johan i cab med pappa och mamma åkte Q7an, det var kul .. Synd bara att det tog ca 40 minuter att ta sig från Hammarbacken till Notgården, det blev lite varmt faktiskt.. Men det var värt det! :-) ..


Innan det så var jag nere vid sjön med hundarna så de fick svalka av sig innan vi stängde in dem i huset.. Stackrarna .. Men det var varmt i vattnet även idag så jag stod med fötterna i vattnet igen! :-) .. 




Nu så är VILDA-HILDA här och sussar så sött i rummet bredvid, hon och jag ska ha Tjej-Kväll på Lördag, eftersom mamma och pappa ska till Vansbro, så ska jag vara barnvakt till Mathilda, vilket kommer bli skojsigt! :-) .. Längtar redan! :-D ..
Nej, nu lär jag hoppa i säng och sussa om man ska orka med en hel dag med Lill-Hilda! :-) ..



Gonatt gott folk.

Puss och kram


Igår! :-)

Igår var jag och badade med Julia och Hanna, fast jag badade inte, men de gjorde det.
Vi var vid Åmyningen, och där var även min kusin Emma, trevligt att träffa hon eftersom det gått så lång tid sen sist man såg hon IRL!! :-) .. Japp, sen så var vi där ganska länge, och det var otroligt lång-grundt, som ni kan se på den bilden som man ser mina knogar på, men det var mysigt !! Och otroligt varmt i vattnet!! :-) .. Kände verkligen hur jag bara ville skita i operationen ett tag och kasta mig i plurret, men hällre läka snabbt än orsaka något som gör att jag inte kan bada alls i sommar!!! .. Japp, det var verkligen otroligt fint där iaf, fick lite bilder därifrån, och så tog jag massa bilder på Julia och Hanna när de fjolla runt i vattnet och jag satt och solade hela tiden, otroligt skönt väder iv har nu!! :-) ..

Lov till Måndag då!!! :-D




    
 
   
   
  


Otroligt trevlig dag tjejjer , det får vi göra om snart!!! :-) .. Jag hade roligaste dagen på länge denna igår!! Tack för det Julia och Hanna! :-)

Puss och kram


Madde på äventyr!

Nejdå , sitter i skolan nu, har haft svenska men slutade för ca 1 h sen , orka sitta där och glo då,.. Har data sen slutar vi.. Soft!!

OTROLIGT JÄVLA FINT VÄDER UTE NU DÅ?! :-D .. Trevligt trevligt, imorn så tar Joppe studenten, och så kommer Mathilda hit!! Hihih

var vid Dessa och Jampo och Patrik igår, kikade på deras nya hus, det var fint läge .. Utsikt och det, och det kommer nog bli riktigt fint när det är klar också!! :-) .. Skulle inte tacka nej till att bo där!! ;-) ..

Fast nu ska jag byta data, orkar inte sitta där folk glor över axeln :-S ..

Puss och kram


Kanal 5 - outsider

Jag kollar på Outsider - gift som ung

Typ handlar om tjejer UNDER 20 som gifter sig med männ ÖVER 30 typ .. Det var 32 års skillnad på ett par, USCH !  Ja vissa människor gör väll allt för pengar, men det roliga var att han var en bil försäljare, han sålde gamla bilar!!! . . Och hon är 18 , eller 17 .. Minns inte riktigt ... Men iaf!!!!

Iaf , åkte bort till Sandra och Andreas (som vanligt) och lekte med Flisan och pöjkera, de kom hem idag!! :-) .. Jag blev bjuden på Kabbaree imorgon på Theos lekis!! :-D .. Det ska bli kul att se vad de kokat ihop!!! .. Fast som Sandra sa, det är ju inte säkert än om det går bra att det kommer fler än föräldrarna!! :-o .. Men det hoppas jag, för NÅTT vill jag se från tiden på lekis för Theo !! ..

Nu snackar de om en tjej som är 17 och väntar tvillingar, och e gift .. Asså shiiiiit!! Lika gammal som jag ,det är läskigt hur olika det kan vara bland länderna på detta klotet!!!


Idag på bussen hem, så satte sig en kille bredvid mig, som luktade unket .. Sen när han hoppade av kunde jag pusta ut, men då hoppade en kille bakifrån fram och satte sig vid mig, och han STANK ,, Jag hade ingen bra resa hem .. Blä ..
Tur iaf att vi fick sluta kvart i ett idag!!! Hoppas vi får det imorn med!! :-) .. Då skulle jag bli HAPPY HAPPY HAPPY .. Men jag kan ju iaf säga att det va lite jobbigt att gå så mycket idag, när man är van med 10 m i radie i flera veckor .. 
Föresten så hittade jag inge skor idag, men jag köpte iaf en vit klänning/ långt linne, jag tycker att det är jätte fint!! :-) .. På Åhléns för 149:- , ganska billigt faktiskt, men den var otroligt stor för att vara en Medium, men det är fint med att ha säckig klänning, iaf i denna formen för den e lite svängig och säckig!! :-) .. Faktiskt riktigt fin!! ^^

Nej nu ska jag glo vidare på detta ... Giftemål grejjen ..

Madde e barnvakt åt lill Hilda på lördag, DET NI!!! :-D ..

Puss och kram


Holmström is back!!!

Yeah, är i skolan, ja ni läste rätt i S-K-O-L-A-N , and I feel great!! :-D ..

Verkligen saknat Emma jätte massa nu när jag varit hemma från Dollar :-/ .. Uff, dumm mig som lämnade hon ensam!! Fast hon fick MVG, men ändå! ;-) .. Sitter och har datalektion, vi började tidigare, och Emmis visste inte om det så hon är inte här!!!!!!! Emma fick nyss ett sms av hon där hon skrev "Lura mig inte.." MAHAHHA , söta knäppa Emmis!!! :-) ..
Jag stör mig på den dära jäffla kommentaren som halva klassen håller på med "Om jag har .. / Om jag hade.. " gaah, kan de inte säga något annat eller?! .. Småbarn ..

Jag skickade ett sms till Emmis :
Vi har seriöst börjat ..
Hon svarade:
Nej det har vi inte!

Stackars blonda Emmis som inte tror på oss :-/ .. hon kmr få en chock när Solan frågar vart de varit xD .. MAHAHHA .. Så går det när man sticker på stan utan att säga till :-O ..

Jaja, orkar inte blogga .. Ska på stan efter skolan och shoppa med Emma .. Jag ska shoppa skor!! ^^ .. Och en klänning hade jag tänkt mig .. En kjol, och nå mer och nå mer och nå mer .. Osv .. :-P .. HAHA ..

Puss och kram


RSS 2.0