30 Day Squat Challenge

Happ då har jag blivit inlurad på nå skit där man ska göra knäböj i 30 dagar, good luck! Tufft dock om jag håller i det hela vägen!
Gjort i ordning ett schema jag kan bocka av iallafall:


Snyggaste av de snygga!

Nog allt att jag har visat sådanna bilder tidigare, men alltid lika kul att visa er igen!
 

Madde x2

 
Nej om man kanske ska kabba ikull sig och starta film och bara söööva? Låter inte det gudomligt fint?? De tycker jag att det gör! Varit vaken och hunnit med hur mycket som helst idag! Dock inget som märks på något mirakulöst vis! Nej undra om man ska hoppa in i duschen först? Lät som en ännu bättre idé!!
 
Godnatt på er när det väl är dags för er att kabba ikull!

Bytt header!

Nu är den gamla utbytt mot den nya. Blev det bättre eller sämre? Laddade dessutom upp en till header som jag gjorde ifall jag kommer på att jag inte tycker om denna! Haha
 
Gamla:
 
Nya:

Fota fota fota!

Medan det pissregnar ute så passar jag på att mysa till bra musik och pilla på ny header till att börja med. Vill försöka få tillbaka min gamla design men minns inte vart jag sparade ner denna.. Så får väll leta runt runt i datorerna tills jag hittar på den!

Älskvärt!

Oj vilket bra avsnitt!
Men att de skrivit på för säsong 10, vad mer finns det att "berätta"? Allting som kan hända har hänt.. Känns som att de kommer dra ut på det allt för länge..

Nåja, man har ju nå bra att kolla på iallafall!


Finaste fina!

Mammsen klickade hem detta fina skal och den utsökta laddare! Tack gulle du! Play you back soon!


När saker blommar..


Spispopcorn!

 
Igår när jag, mamma och pappa kikade på Mammas Pojkar så gjorde jag Popcorn på spisen, mumma!

Utmaning!

Blivit utmanad av Mari så lär väl ta utmaningen då ;) ..

 

1. Vem har peppat dig mest genom livet? Hur?
Oj, jadu bra fråga. Alla mina familjemedlemmar och närmasta vännerna!

2.  Berätta allt om din första kyss!
Det var med min första pojkvän, det var en Ludvika Fest (haha Sandra!) och "blomrondellen" vid Telia. Vi hade inte blivit tillsammans än då men han var så avundsjuk på en kompis som han tyckte mindre om så han visade vart skåpet ska stå ganska så rejält för den killkompisen, haha!

3. Nämn en person som du vill ha men aldrig fått!
George Clooney som ung, mumma!

4. Hur sover du helst?
I min säng med min kudde (Plus alla andra 12 kuddarna!) och pyjamas och största täcket i universum typ!

5. Vad gör du för att bli på bättre humör?
Åker till nån av mina bästa pinglor! Eller ringer dom. Behövs bara höra någon rolig händelse från dom för att få mig på bättre humör! "SYNS JAAG!?" ;)

6. Favoritbarnprogram? Varför?
Har alltid varit och kommer alltid att vara Bumbibjörnarna, små söta björnar. Kan det bli bättre?

7. Vilket inköp ångrar du mest? Varför?
Oj, hmm.. Vet inte riktigt, de var väl en film för flera år sedan som jag inte ens kollat på än för såg inte förens efter köpet att det var norskt tal och jag gillar knappt svenska filmer. Det ska vara engelskt tal!

9. Vad längtar du efter?
Längtar tills hösten då det är dags att flytta till ***********!!! :D .. Så klart till Ludvika Festen och Magnus Uggla såklart! Händer alltid magiska saker på Ludvika Festen!

10. Vilken insekt skulle beskriva dig bäst? Varför? (Alltså inte om insekten kunde prata utan om du var en)
Men vilken fråga! Men jag lär väl vara spyflugan på kvällen då, haha! Slutar aldrig låta och är dryg, Madde i ett nötskal!

11. Vem får dig att rodna?
Vem får inte!? Senaste händelsen ska man inte ens tala om vad pinsam den var, då kände jag inte ens människan. Så vem som helst!

 

Hmm, nu ska jag alltså utmana vidare.. Vet inte ens vilka som läser min blogg längre, så du som känner att de här var roligt kan ju fylla i listan och sedan länka i kommentarerna så jag får läsa det? Ok?


Så sant!


En kort uppis..

Haft en fin helg med de bästa brudarna! Nu ligger jag hemma i sängen med en huvudvärk som inte är från denna jord! Drygt som få.. Men ska sova, imorgon är det dags för 8h jobb. Cash is king!


En lugn morgon!

Sitter på Therese balkong och glassar i solen! Det som fattas är sommarmusik, glass och cola! Mumma säger jag bara!


Vampire Diaries

Undra om man ska börja kolla på VD?
Han är ju så GALET snygg!!


Lunchpause!

Ibland ska man kanske bara hålla tyst? Fick stressa till Falun då min bil inte ville leka med mig så fick byta till mammas och ha mig! Nu är det lunch, sen är de 3h kvar sen tar jag helg, kan behövas efter denna morgonen, haha!
Det ska promeneras och de ska tvättas kläder, sen vet jag inte mer än så..
Nej vila vidare sen ringa några samtal!


God (tidig) morgon!!

Blev en helt okej promenad med Nala!
Klockan är nu 05:49 och jag ska precis till att åka till Falun. Ska in på kontoret innan jag börjar klockan 08:00. Ska bli intressant att se om jag hinner dit och tillbaka! Haha


Trött tjej!

Börjar märkas att man jobbar hela dagarna. Blir så sjukt slut när jag kommer "hem", ligger just nu på Julias soffa och glor på Potter! Ska snart börja röra mig hemåt för att gå ut och gå och hinna hem till Let's Dance i tid. Efter det blir det att sova för hela slanten. Ska vara på kontoret 07:00 imorgon bitti, och börjar 08:00. Så alltså lär jag gå upp kring 05:00-05:30.. Så imorgon gör jag nog inte så mycket väsen kring mig, haha! Nej kolla på filmen nu så! :)


Promenad med mamma!

Blev en kortare promenad med mamma idag för ca 1h sedan. Efter det hoppade jag in i duschen och åt kvällis och nu har jag lagt mig. Ögonen börjar bli bra grusiga så har just ställt väckarklockan och det är dags att stänga igen de gröna. Börjar 08:00 imorgon igen. Så himla skönt att ha ett jobb att kliva upp till! Någonting att göra om dagarna igen! Glad Madde!


Gott gotteli gottgott!

Bidde bjuden på gofika hos Emelie!
Kan ju säga att chipsen är lika goda som man minns dom!! Mmmmmm!!


RSS 2.0