Senaste på instagram..!!

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade med vad som händer på insta. Så slänger ihop ett kollage över vad som hänt de senaste veckorna åtminstone. 
Allt från pulkaåkning till bula på bilen, haha.. 
Dagarna i ända.

Spenderat massa dagar fullspäckade från det att jag klivit upp med olika saker! Klippt hår, färgat mitt hår, klippt mig själv, bio, jobb, hälsat på vänner man inte sett på månader.. 
Lyckades även sätta mig ner på fiket här i stan här om dagen tillsammans med en vän och bara tog det lugnt. Pratade strunt och fnissade åt oväsentliga saker, så som jag alltid gör.

 
Just idag så är det jobb som gäller, sedan blir de en vända på stan för morgondagen. Sen blir det till att umgås in på småtimmarna då jag ska hämta karlakarlen från AW. Undra när jag kommer ha en lugn dag? Haha 

Smörgåstårtebageri.

Nu på kvällen har jag och Elin knåpat med smörgåstårta. Hon gjorde "grunden" och jag dekorerade den. Fulaste någonsin men god som jag vet inte vad!


Det dröjer nog ett tag innan jag gör det till marknadsföringssyfte, troligtvis aldrig! Hahahaha

FROST.

Stillade mitt barnasinne idag med bio tillsammans med en vän. Vi gick på Disneys nya FROST. O så bra den var!
Nu kan mitt barnasinne vila ett tag till. Olof och Sven var mina absoluta favoriter! På riktigt!


IKEA tripp!

Vad vore man utan IKEA? 
Varit dit igår med två snygga fruntimmer och gått lös, eller inte. Men dessa fina lyktor nedan fick följa med hem och bo med ugglorna på hyllan! Blev precis lika perfekt som jag föreställt det. 
Följde även med 4st skålar och två karaffer/vaser (vet inte vad de var?) som jag ska ställa tulpaner i! Sen när köper jag tulpaner? Haha 
Lyckan är obeskrivlig.

Som jag har suktat efter dessa! 
Nu är de äntligen mina! 
Så jäklans glad! 


Min ugglefamilj bara utökas!Tagit helg!

Äntligen så är veckans jobb färdigt. 
Skönt dock att falla in i rätta rutiner igen, varit massa krångel eller vad man ska säga med jobbet nu på senaste. 

Ligger för tillfället under mitt täcke och bara gottar mig, har egentligen inte tid. Ska diska, duscha, dammsuga, stryka kläderna som skall användas imorgon, åka till sunnansjö med bilen, vidare till Blge efter det.. Fullt upp med andra ord. Men några minuter till skadar väl inte? 
Äntligen fredag!

Nu är du äntligen här underbara fredag! 
Som jag längtar till helgerna nu för tiden, då jag får spendera varenda minut och sekund med en som ligger lite närmare hjärtat! Önskar bara att han kunde finnas närmare geografiskt också. Men man kan inte få allt! 

Igår var en riktigt urusel dag, bilen bråkar med mig och mitt i allt så gick säkringen till lägenheten. Pangade två st i desperata försök att byta. Hemsk dag. Dock fick jag se dessa kompisar under dagens gång! 


Så något positivt kom ju dagen med.. Eller nått åt det hållet.. 

God morgon världen.

Nog allt att jag är en vintermänniska men de här är ju bara för jobbigt alltså. 
Måndag-tisdag massor med sol och gräset kom fram och asfalten lika så. Nu är det kritvitt igen vart man än tittar. 


För övrigt så är detta en sån dag som jag egentligen hade sovmorgon på, men lär jobba.. Istället för att jobba 13-16 så jobbar jag 8-17.. Liiiite drygt, men bara lite.. 

Nej lära göra mig i ordning. Tack o hej!

Ledig dag är vad jag har!

Vaknade imorse vid åtta av att kontoret ringde för att informera att jag fick en ledig dag istället för eftermiddag, tack och bock men ni hade väl kunnat ringt senare? Haha .. 
Kunde självklart inte somna om, så spenderade förmiddagen med sol, gyllene tider och Super Mario tillsammans med Elin! På eftermiddagen blev det fota med Julia .. Skön dag, men känns typ som en fredag tack vare ledigheten, haha .. 


Finns fler bilder lite var o stans. Till exemplet nya fb-profilbilden. 

Kommer troligtvis upp någon mer bild från dagen, vem vet! 

Heja, heja, heja Madde!

Nu går det uppåt igen. 
Hade en liten dipp här ett tag med olika händelser i mitt privatliv som gjorde mig nere och bloggen oerhört tyst. Men man kan inte göra mer än vad man gör. 

Vi är redan i vecka 6! Hur galet är inte det? Tiden bara flyger iväg. Snart dags att börja planera semester, haha .. 


Här kommer en liten uppdatering dessutom om minresaräknas. Igår drog jag på mig ett par jeans för första gången på jag vet inte hur länge! Galet. Känner mig så sjukt bra och duktig som faktiskt tagit tag i detta igen! Heja mig! 


RSS 2.0