Uppe med tuppen!

God morgon alla nära och kära! 
Denna vecka har varit coollugn på jobbfroten, höstlov så inte så konstigt. 
Så har mest lullat runt, varit på möten och dylikt. Igår började jag att putsa mina fönster, ska putsa färdigt idag. Så var jag även och hälsade på morfar. 


Just nu sitter jag och väntar på att tvätten skall bli klar. Förstår ärligt inte varför jag bokade tvättstuga såhär tidigt för? Knäppgök. En av de få dagar denna vecka jag skulle fått sova länge, men icke sa Nicke. 

Dock lär jag ju säga att när man väl klivit upp så är de ändå helt okej! Det enda negativa är att det finns ingenting att titta på på tvn. Snark. 

Så var helgen över.

En underbar helg är över. 
Igår spenderade jag kvällen med en massa fina vänner, en massa skratt och var massa glad. 

Lyckades dock spräcka läppen. Så har en skaplig fläskläpp idag, jäkla limousin som var ivägen och jäkla Johan som tog snubbelben på mig. Galet! 




Idag så fick jag frukost på tallrik av Daniel hemma vid Justina. Vilka vänner man har! 

Smart, smartare, smartast.

Denna söndagen tog en tvär sväng minsann. 
Började ändå rätt så okej trotts brist på sömn, fortsatte väldigt bra med familjen. Sedan kom jag hem. Rastlös och söndagsgrå. Mindre roligt kan jag då säga. 


Hittade på mina "modeglasögon" så har glassat runt i dessa mest hela dagen och känner mig smart, eller? Längtar tills det är dags att prova ut de ordentliga glasögonen och känna och bestämma. Liknande dessa kommer de då att bli det är ett som är säkert. 

Nåja, ska försöka komma på någonting att göra. Alternativt sova, vet inte än. Det blir som det blir! Tusen tack för denna helg alla inblandade! 


Helgen i ett nötskal!

Vilken helg det varit! 
Fredagen gjorde jag mest ingenting, hade lite besök på kvällningen men annars så lugnt. Förutom även det faktum att en liten fröken ringde och väckte mig vid tre på natten, så somnade inte förens vid sex på morgonen igen. 
Sedan blev det lördag. Då gjorde jag heller inte så många knop! Bara var och myste och lyssnade på musik Sedan mot kvällningen där åkte jag till Justina. Vi åkte vidare till Jimmy på en kaffe och slutade i Smedjebacken på filmkväll. Kom hem vid en fyra imorse. 
Sen så vart de söndag, klev upp vid nio imorse och åkte och skjutsade en kompis, snäll som jag är! Snart ska jag iväg till mamma och pappa på lunch. Förstår inte hur jag orkar! Haha.. Antar att jag somnar ganska så tidigt ikväll. För nu stundar det jobbvecka. 




Sista dagen för veckan.

Så har ytterligare en vecka passerat. 
Denna veckan har jag jobbat mån, ons, Tors samt idag. Idag ska jag dessutom ha min första egna klass. Så nervös så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Men de kommer nog att gå bra!! 


Nästa vecka så jobbar jag eftermiddag varje dag, det rullar verkligen på just nu! Galet! Skönt som tusan är det också! 

Nej stoppa något i denna oroliga mage sedan klä på mig något vettigt. Skriver väl kanske i eftermiddag om jag överlever dagen, hahaha. 


Åter igen jobb, jobb, jobb!

Hej och hå farbror blå, 
Ny dag nya tag. Idag jobbar jag 12:30-17:45. Ska iväg på några små ärenden alldeles strax, ränna hit ränna dit. Men så kan det vara ibland. Inte så mycket att göra åt saken faktiskt. 


Helt galet vad bokad jag varit och är. Trodde aldrig att de skulle gå så snabbt, även fast det mer är strötimmar men ändå! Det är mer än tidigare. Får allt se hur de blir här i framtiden. Men det känns som att mitt liv håller på att lösa sig ganska så ordentligt. Väldigt bra. 

Nej ringa ett samtal sedan ut och ränna, hit och dit. 


Jobbelijobba!

Myst runt mest hela förmiddagen, klockan ringde vid sju så bara varit sedan dess. Ska snart få i mig någonting att äta sedan göra lite ärenden innan det blir till att jobba eftermiddag. Det går bra nu! 


Utanför vardagsrumsfönstret så börjar det bli höst riktigt ordentligt. Mysigt men så fruktansvärt kallt och rått dock. Lite tråkigt är det allt! Men det är fint, de stunder solen skiner. Vilket har varit väldigt få stunder lär jag då säga. 


En massa svammel kring mitt hår.

Var till systrami igår kväll och friserade mig. Hon klippte av någon centimeter på längden och sedan tunnade hon ur det. Den känslan imorse när jag borstade igenom håret, den känslan alltså. Jag behövde inte använda våld längre för att den skulle komma ut ur kråkboet, nu gled den på så bra! 


Så nästan gång ska vi iallafall klippa lite mer dramatiskt, de är ju inte ofta man ser mig i denna längden direkt. Men vet inte än hur kort vi ska göra det. Därför får det vara såhär så länge! 

Nej om man ska hoppa upp och göra lite frukost och hoppa in i duschen kanske? Har en del stt göra idag. Inget jobb än så länge iallafall. 


Denna helgen tog slut fort.

Herregud vad snabbt denna helgen tog slut. 
Känns som att man knappt hunnit med den. Nåväl vad gör det om hundra år? Ligger för tillfället i sängen och bläddrar igenom alla bilder på telefonen från igår, det är ändock ett par stycken. Roligt hade jag då trotts att jag var den enda nyktra, vilket även syns och märks på bilderna. Haha. Men men så kan det gå! 


Det hans även med en del egobilder igår under dagen då jag inväntade att någonting skulle hända. Det är väl något utav det värsta? Den oändliga väntan på någonting. 

Nej nu ska jag masa mig upp och göra något ätbart, hungrig som jag vet inte vad. Puss och kram på er underbara! 



Onepiecens förbannelse.

Detta med onepiece, farligt! 
Det blir lätt så att man flyttar in i den. Ganska så tydligt. Men den är så oerhört bekväm! Dessutom ser det inte bättre ut än att jag blir placerad i soffan alternativt sängen resten av dagen. 


Synd dock att man redan gjort sig i ordning då, haha tur jag inte plattat håret iallafall. Nej nu blir det till att krypa ner och se på film, sminket kommer dock troligtvis inte hålla sig til denna som jag ska se. Tokigt värre! 

Jobbat jobbat jobbat!

Krupit i min onepiece och lagt mig på soffan. Sjukt slut! Blev uppbokad hela veckan. Så allt som allt har jag jobbat:
Tisdag: 13:00-16:30
Onsdag: 09:00-17:45
Torsdag: 12:30-16:30
Fredag: 08:00-16:30


Haft Kalaskul hela veckan! Men som det tar när man är ovan! Är även bokad på samma ställe v43, schemat vet jag inte än. Dock endast eftermiddagar än så länge. Det känns kalasbra att de tycker att jag ska komma tillbaka iallafall! 

Nej nu ska jag nog blunda en liten stund så jag orkar med kvällen! Pensionärsvarning! 


Så blev det jobb!

Hejsan hoppsan lillebror! 
Det blev tvära ändringar i protokollet minsann över dagens planer. För efter förra inlägget fick jag ett samtal från vikariepoolen om jag kunde hoppa in idag på em och jobba, självklart sa jag! Fick ringa och boka om mötet och betyget får jag hämta imorgon eller torsdag. Så blev jag även bokad för imorgon mellan 12:30-17:45 och eventuellt mellan 09:00-12:30 men det är inte riktigt säkert än. Så var det alltså i rullning då! 


Gissa känslan! 



Äntligen fungerar appen som den ska!

Äntligen har de fixat appen, så nu går det att blogga normalt igen utan svordomar och en massa krångel. Ett tag framöver iallafall. 


Just ätit frukost och ska snart börja göra mig i ordning för att först gå upp på skolan och hämta en kopia på mina betyg och sedan gå på ett möte vid 13:00. 

Har dock förjäkligt ont i nacken sedan natten till igår, sov konstigt. Det allra jobbigaste med det gör att jag har konstant huvudvärk. Men det släpper väl kanske tills imorgon om jag har tur. 

Nej men nu ska jag ta tummen ur och blåsa håret, väldigt onödigt egentligen då det regnar ute idag så mitt hår kommer inte hålla samma frisyr som jag ger det men ändå. Livets alla i-landsproblem. 



En hel del blandat!

Hejsan alla glada! 
Det är helt galet egentligen vad som hänt i mitt liv på senaste, massa tokigheter, bra saker samt dåliga saker. Men så fungerar väl livet? Eller har jag fel? 
Nåväl jag tänker endast återberätta det positiva, jag har skrivit på pappren till lärarvikarie. Så snart så kommer mitt liv kicka igång igen, snart är jag ej längre soffpotatis (synd att klaga dock!) skämt åsido. Nåväl, nedan ser ni ett litet kollage med vad jag haft för mig och hur jag sett ut den senaste tiden. Massa kompismys och familjemys. Underbart! Samt att jag inom en snar framtid kommer att införskaffa glasögon, mina ögon är inte mina bästa vänner längre. Tråkigt men det är väl även sådant som livet har i ryggsäcken. 


Nej nu ska jag mysa vidare på soffan, snart dags att dra upp till tvättstugan. Borta bra men hemma bäst! 


I väntan på uppdatering..

Hejsan hoppsan! 
Varit väldigt låg uppdatering på senaste, jag vet. Men sedan man uppdaterade telefonen till iOS8 så kan man inte lägga in bilder på bloggen längre då blogg.se ej uppdaterat sin app så den fungerar med nya uppdateringen. Vilket jag kan tycka är väldigt tråkigt då jag bloggar från telefonen tack vare att jag inte har internet hemma. Så hoppas ni håller ut! 


Lyckades få in en bild iallafall till inlägget. Det gör det hela lite roligare ju! Nu håller vi tummarna för att blogg.se uppdaterar appen och det är snarast så jag kan dela med mig av alla bilder som finns osedda i telefonen. Puss o kram! 

RSS 2.0