Min morfar!



I lördags på försäljningen så tog Emelinda ett super fint kort på min morfar som jag var tvungen att lägga in!
Nu är det dags för frukost sen åka till banken! ..


Första advent & första försäljningstillfället!




Så var det första advent! Mysigt! Jag och Johanna testade om man kunde få en bild på när lågan låg ner, så tack Johanna till assisterande vindeffekter ;) ..



Och våra smycken sålde som smör! Det gick asbra! Var riktigt roligt!

Men nu ska jag fortsätta kika igenom mina bilder och min dator då den kommit hem från lagning.
Blir till att besöka banken imorgon, sen antagligen umgås med syster (Förhoppningsvis.)

Hörs och syns!

REKLAM!

Touch By SEEM UF kommer att stå och sälja smycken
inne i bystugan på Grangärde marknaden.
11:00-16:00
Kom och köp smycken!


bla. ett av de smycken vi gjort..


Brorsdotter, Felicia!

Bortett från att jag har varit hemma och varit sjuk så har jag umgåtts med en kissemiss och ett pepparkaksmonster:








Så avslutades allt bus och stojjeri med att gosa med kaninen i soffan :) .. Hon är väl för goo, Felicia! :)

Ny design och nya kategorier!

Sådär, ny fräsh design, och nya kategorier!

Foto - Barn
Foto - Djur
Foto - Människor
Foto - Natur
Foto - Övrigt


och har gått igenom hela 2009 och setat och rangordnat alla inlägg! .. De från -08 och -07 tycker jag jag bör rangordnas med än att de hamnar i övrigt då jag köpte kameran i slutet av -08. Kommer lite nytagna bilder för dagen i nästa inlägg! :)

Nytt till önskelistan a la kameran!

Först var de det här, och nu är det denna:


Reflexskärm 5 i 1 (60cm) 199:-

Fotografera människor, modell?

Och jag är så sjukt sugen på att börja fota människor så det är inte sant! Men har inge modeller, någon som vill ställa upp? haha! Om inte så får jag väll krypa runt med Melvin på golvet resten av mitt liv ;)


Ett roligt klipp som jag fick utav emma!

KOLLA HÄR vad jag fick av Emma =D ..
Jag tyckte att den var lite kul faktiskt!

Och det laddar lite segt i början, men verkligen värt tålamodet! ;)

Bara massa mysbilder på Melvin! ♥





♥♥♥


Bio igår, Melvin idag! =D

Hejsan hoppsan!
Har just lagt Melvin för sin förmiddagslur, han slog upp de båda blå tio över sju imorse... Men vi har haft det jätte mysigt iaf! .. Dock när jag sprang maraton mellan mitt rum och Melvins så fick jag se i all hast att min kääära katt satt och kissade i min säng.. Så mitt i allt var det bara att slita ur sängkläder, springa och hämta mattschampoo och gnugga som en galning, samtidigt som Melvin låg i sin säng och gapade... Då orkade jag inte försöka tvinga  honom att somna om längre så då klev vi upp! ..
Och jag har nog åkt på en förkylning då jag var ute flera timmar i sträck här om dagen.. Imorse när jag vaknade så hostade jag massa sen kunde jag inte andas genom näsan, jippie! .. Men som tur är har vi en kort skolvecka.. Går bara mån-ons då det är brytdag på torsdag och vi är lediga på fredag.

Igår var jag och Melvin ute och gick runt byn!! Gick och kikade på julmarknaden men det var inget att hurra över så vi fortsatte.. Sen när vi kom hem var det bara att leka med honom tills det var dags för junior att sova.. Då lämnade jag honom hemma med mamma och pappa medans jag drog in till stan och gick på BIO med Therese, Jocke och Krille!! New Moon (Twilight 2) och guuuh vad bra den var alltså! Längtar tills jag kan köpa den och se den om och om igen! Fast Jocke och Krille tyckte inte om den.. Men det kan bero på att de läst boken, plus att framför oss satt det ett gäng småflickor, som för övrigt egentligen inte ens borde varit där inne då det var 15 års åldersgräns! och de satt och skrattade ungefär hela tiden.. Tillochmed till saker som inte ens var roliga eller ens menade att få folk att skratta.. Vilket var lite irriterande, så de kanske behöver en till chans att se filmen för att uppskatta den? .. Nåja! Jag träffade på Julia där också, hon var också på filmen och hon hade lånat den boken av mig så jag fick tillbaka den igår så direkt jag kom hem började jag läsa den! Har läst ca 100 sidor redan och hittills stämde filmen och boken överens ..

Oj vilken lång text det blev nu, men sånt får man ju också ta ibland!! =) Har tagit massvis med kort på lillkillen så jag hoppas att någon blev tillräckligt bra och tydlig!! Försökte få honom att skratta en miljon gånger men det fick väll sådär, han blundar på i princip alla kort.. Men är så söt ändå! ♥ Dock riktigt påfrestande då han börjat rest sig mot allting och knappa på dvd, video, parabolen.. Men han lär väl börja med det någon gång han med.. Haha!! Han har väl samma gener som sin syster! =D

Neej, nu ska jag slappa framför tvn och vänta på att törnrosa ska vakna, och att systeryster ska sms om när de kommer hem! =) ..

Puss hej!

Så var det fredag!



Bild från när jag var hos Julia förut, då jag fick kläder av hon. Tyckte att den var lite rolig! Jag har nog tillochmed bilden kvar på telefonen som vi kan se.

Undra vad jag ska göra idag då? Kanske åka med mammsing till hästarna, om jag får. Annars vet jag inte.

Imorgon kommer Melvin hit och ska vara med mig tills på Söndag, vilket ska bli mys! Ska nog försöka lyckas ta några bidler på honom! Har ganska glest med bilder på han, hehe! Men så kan det vara ibland! Han och jag ska iaf gå på Sunnansjö Julmarknad imorgon, sedan ska vi åka till farmor och farfar någon gång under helgen och hälsa på dem.. Det kommer nog bli skoj!

Men nu ropade mamma och frågade om jag skulle med till hästarna, så då blir det till att rusa!
Fast ni får en söt bild på Mathilda och Jocke från förra helgen då Tilla var här och Jocke låg och sov..



Är hon inte för söt ♥♥♥

Studentmössa, fixad!

Så var studentmössan fixad!! Dock ska jag avbeställa lite grejer och ändra lite, men tröck ju bara i som hastigast då det var tidspress... men den har hittills gått på 942:- mamma !! Eftersom jag inte går på bal eller dylikt tycker ajg att ni kan bjussa på detta då balen skulle gå på ca 3-5 tusen!

Sååå ... snart tar madde studenten... Usch..

Vårat alldeles egna företag!

Dags att börja marknadsföra oss.
Jag och tre andra tjejer i min klass startade ett företag i början av Augusti,
och vi har kunnat läst lite här om vad vi hållt på med.
Men nu är det dags för företaget att få ett ansikte utåt!

Här hittar du mitt och mina kollegors företag:
http://touchbyseem.blogg.se/

Kontakta oss vid frågor på:
[email protected]

MVH
Madelene Holmström, VD.


Som vanligt finner vi nytt i bloggen!

Nu har jag setat i flera timmar och hållt på att trixa och fixa med bloggen, är inte nöjd än, men denna design är lite mer höstig, gillade inte den rosa.. Och jag har just fått reda på världens tips om hur man får snygg bakgrund på foton! Men har inte material till det så får vänta tills jag har det, vilket är lite tråkigt.. Men så kan det vara!
Har setat och skrivit OM och OM igen lite olika grejer till skolan så man ska lära sig det.. Har snart ett stort prov, 7dec men det är på jätte mycket så lika bra att börja plugga i tid!

Och tack vare Tessa & Malin i Lördags så har jag fastnat för E.M.D. - For You egentligen tycker jag inte om dom alls! Men den här låten gillade jag ganska mycket faktiskt!

Imorgon blir det till att åka buss då Jocke kommer hit, då kan jag lika gärna lifta med honom från stan då han åker förbi Ludvika påväg hem till mig! ..

Och idag gjorde vi de första smyckena!! 28 November kan ni se oss ståendes vid ett bord på Grangärde Julmarknad och sälja smycken! Så se till att ni har pengar på er! haha ..

Nej nu ska jag fortsätta med skolarbeten, ni får en mysig bild som avslut!


Grattis Roger!!




ÖNSKELISTA!!!!

Här kommer en liten lista över vad min kamera önskar sig i julklapp ;)


Vit diffuser 109:-


Gul diffuser 109:-


Fjärrutlösare 109:-

Billigt och bra!!

min mamma ♥

Det finns mer än en miljader ord som skulle kunna beskriva hur mycket du betyder för mig mamma,
men dessa två meningar avrundar det hela ganska bra tycker jag:

♥♥ Tack för att du finns, jag älskar dig mamma ♥♥

***

För övrigt tycker jag att vi säger grattis till mamma som varit rökfri i ett år idag!!


vädret är fortfarande dåligt!

Hejsan hoppsan,
sitter nu i skolan.. Håller på att göra en blakett som att ge blod, min blev att se ut som nedan, det är ett sånt A4papper man viker på fyra så blir det rätt sen, plus att det är färger och former på den.. Ex på skelettet finns längre ner då jag gjot om den, först var den med rosa bakgrund och en massa text, men jag gjorde om den! Sen är det dags för samhällskunskap, vilket jag inte vet varför vi har då vi ska på teater imorgon på andra lektioner?? .. Efter det tar jag bussen hem till Sandra & Andreas sen är det DH som gäller!



Första julklapparna är köpta!



Första julklapparna köpta och paketerade! nu har jag bara kvar till:
Jocke
Melvin & Mathilda
Mamma & Pappa
Theo & Nanne & Flisan
Tessa & Roger
Johan & Johanna
Sandra & Andreas

herregud, listan blir bara längre och längre för varje år.. har inte råd med sån stor familj!!! Dock blir vi bara fler och fler.. och fler..

MEN MEN börja önska er något kära familjemedlemar!!


Svininfluensa vaccin och massa plugg..

Det var då mig inte länge sen jag skrev på enkäten om att jag inte ville ta vaccinet mot svininfluensan, men nu imorgon ska jag skriva på en ny lapp om att jag visst ska ta den. Eftersom i princip alla i familjen är i riskzonen och att vissa heller inte ska ta/kan ta den så känns det lite dumt om jag inte tar den och ger då de andra en chans att bli sjuka på grund av mitt beslut.. Så som sagt var, imorgon ska jag fylla i ny lapp sen blir det stick i armen.. Usch! Avskyr att ta vaccin! Sen att man kan bli lite småfebrig av denna känns då inte så rockigt, men ett måste är ett måste.. Så länge det är gratis gnäller jag inte, men förstår dock inte varför det bara håller i 9 månader? Då har väl grisen inte ens hunnit försvunnit som det verkar nu? .. Jaja, orkar inte tänka på detta mer.. Dags att dyka ner i budgetboken, IGEN och fortsätta plugga.. Prov på onsdag, och jag förstår ingenting!! ..


Dessa j*vla polisradiorna!

Jag blir rent ut sagt TOKIG när man kommer hem från skolan, vill ha lite lugn och ro efter en 08.30-16.00 dag.. Men det enda man kan höra är den där jävla polisradion som står och brusar på nedervåningen, och inte vet ajg heller hur man får av den.. Så det är bara att sitta och lyssna på detta irriterande ljud som byts av med Nala som sitter och piper nedanför trappen... Ska det vara så svårt att få lite lugn och ro???


Ny design, för typ tusenden gången!



Nu har jag gjort om i bloggen, IGEN jag vet.. Men det blir mycket finare när bilderna får vara så stora som de bara går! .. Jag tycker iaf om denna designen, färgen kanske jag byter ut och så, men bredden får vara som den är! Riktigt nöjd!!

Bilden ovan är inte ett dugg redigerad mer än att jag satt på en 2px svart ram runt den, tyckte att färgerna var redan så starka att det inte behövdes någon redigering.. har bara en sak att säga om denna bilden..


(Bild gjord av mig)

Usch och fy för snö när man ska köra!

Nu är det bara frukost och starta bilen som står på schemat, sen drar vi! Usch är lite nervös över väglagret, men det ser ut som att snön har försvunnit från vägarna iaf, vilket är bra! Men man vet inte om det ser lika ut mot Falun för det? .. Ahja, vi hörs och syns efter det iaf!

Puss & Kram ♥

Äntligen klar med arbetet!!

Sisådär 10 A4 sidor senare så är jag äntligen klar med svenska arbetet!!
Hoppas jag får bra betyg, för det tog ett tag att göra detta arbete!
Jag skrev om olika författare från olika tider.
Selma Lagerlöf från 1800-talet vs. Johanna Thydell från 2000-talet.
Stolt stolt stolt!

Nu är jag värd lite sömn! Haha


Snön bara fortsätter att falla ner!

Snön bara fortsätter att falla ner! Och det tycker jag är otroligt roligt!! Men kallt, hemskt kallt..
gick mina 2km till bussen imorse, skulle väcka mamma om det snöade.. Men det började inte snöa förens jag kommit 1/3 av vägen och då värkte det verkligen ner! Men det kändes som att det var värdelöst att vända, utan jag fortsatte!! Tappert gjort av mig, dock känner jag hur halsen börjar dra ihop sig, så det är tacken man får.. förkylning..

Slutar som vanligt 12.40 idag, men skippar lunchen så jag slutar typ 11.50 eller något åt det hållet. Sen blir det hem och se på mer Grey's, sen så sova för imorgon är det dags för trippen med Elin, hoppas man får mat i magen då elin, haha! ;)

Nej nu ska jag sätta mig och göra klart svenska arbetet, som för övrigt är på 5 A4 DATASKRIVNA sidor än så länge, och jag har bara skrivit in hälften.. Ujuj...


Varför blev det så på grey's?



Det är kallt, blött, minusgrader och det SNÖAR!! Tjihoooo!!!
Nu är det dags för några hundra Grey's avsnitt, ringa Joakim sen är det dags för sömn!! Skola imorgon, sen så är man ledig för helgen (Minus fredag då jag ska bort med Elin 08:00) undra vad jag ska hitta på då?

Och jag har inte så mycket att säga till om kvällens grey's avsnitt, blev mest förvirrad.. Förstår inte varför just DEN patienten blev en sån stor grej? Det dör någon i varje program, och de dör oftast i större och farligare händelser, men just denna gör att folk förlorar jobbet? Varför?

Massor med bra tv-seier när det är dystert väder!

Hejsan hoppsan,
så var man tillbaka igen och tänkte skriva några rader. Sitter och sträckser på Grey's Anatomy säsong 2, ska snart till Sandra och Andreas och kika på kvällens avsnitt. När jag inte gör det så sitter jag hemma hos Joakim och ser på Super Natural med honom, en otroligt bra serie om jag ska vara ärlig!
På fredag är det dags för roadtrip, ska ut och åka med Elin! .. Det ska bli kul! =) .. Och idag snöade det! ÄNTLIGEN! Snart är det dags för fina vinterland bilder! .. Då kanske blogglusten kommer tillbaka! ..

Nej nu ska jag kolla klart avsnittet jag är på, sen åka bort! =)

Puss huii!


RSS 2.0