Gamla bilder!!

Här kommer massa mongobilder på mig genom typ 2010, hahaha!!











Och så kommer vi till den bästa bilden, iallafall bästa frisyren!!
Fattar dock inte hur jag orkade locka det sådär, ser ni hur tjockt håret är!?


Beställt..!


Här har ni vad jag har beställt!! Skitsnygga ju!!!
Dock är jag inte helt hundra på om allting stämmer överense med den jag beställde för denna knåpade jag bara ihop lite snabbt nu, egendesignade iallafall!! .. Mallgroda sen när de kommer, vem? Jag? SJÄLVKLART!

Så var det lov då!



Tjena mittbena, nu har jag varit i skolan och på mötet, så nu har jag lov.. Men inte har man ledigt för det inte, ska plugga satan hela veckan, men det kommer även bloggas.. För övrigt så såg jag ut som på bilden ovan för ett år sedan, då var det vitt ute, haha!! Komiskt!!

Nu ska jag och mamma ut och promenera med hästarna vilken minut som helst - sen kommer det upp lite olika inlägg, bland annat så ska jag visa er vad jag har beställt!! .. Spännande right!?

Hej så länge!

Okt. 30, 2011

Jag vet att min bloggning har varit värre än värst under helgerna nu men de senaste två helgerna (Denna inräknad) så har jag fokuserat på Rickard och hans dotter Freja, bloggen får ju faktiskt en massa tid på vardagarna.. Speciellt denna vecka som kommer nu då jag har höstlov.. Då tycker jag att man kan ha överseende med att jag bloggar dåligt, eller är det bara mitt tycke !? ..

Nåja, har iallafall lämnat in två uppgifter idag, en till historian och en till engelskan. Imorgon 09:00 är det dags för matte, tills 10:30.. Hoppas jag kommer upp, är snoooor trött!! Sådär huvudvärkstrött, sen är det ett möte sen är de höstlov..!!

Nej nu ska jag ta och tvinga Rickard att kabba ikull sig med mig och kika på SoA sen så ska jag snarka så mycket som jag bara kan, så tack och godnatt från mig hörni!! ..



(BTW, jag visste inte om att man skulle ställa om klockan 03:00 till 02:00 så var vaken längre igår i onödan, haha!)

En timme tillbaka!

Insåg just nu 00:15 att jag ska ställa tillbaka klockan då blev den ju bara 23:15, kan jag ju inte gå och lägga mig nu heller!!! Typiskt.
Jag blev helt frälst för ett spel här om dagen, bubble blast 2 som tydligen finns till iPhone men inte i svenska store, blir så sjukt förbannad över det!
Men så hittade jag ett spel som var ganska likt, Meemo Pop, lätt värt sina 7kr kan jag ju lova!!!

Nej kika på lite snapphanar med Rickard, Staffan och Anette. Får se när jag lägger mig, haha!!


Boom Boom Pow!

Just nu sitter jag egentligen på matte, men slängde in ett tidsinställt inlägg bara för er!
Så nu ska jag visa något som jag tycker är ganska roligt, inte elakt roligt.
Han är ju bara för söt! Och har världens utstrålning!! Haha!!


God morgon!



Tjenna mittbena! Varit vaken sendan 08:53 då Therese ringde och väckte mig, haha.. Älskar när folk ringer före nio för då får jag skälla på dem att de ringer före nio ;).. Efter de har jag hunnit ätit macka och fixat i ordning mig! Dock fick det bli en bild från igår, jag ser ju i princip likadan ut, bara det att jag har en annan frisyr och andra kläder.. Men vadå det är väl ingen skillnad? Haha!

Kring 12 drar jag till stan för att gå på stan med Therese en snabbsväng sen är det dags för matte 13:00-15:00 .. Efter det så tar jag heelg! Imorgon blir det till att åka till Lek&Bus landet (Egentligen heter det Sportys) i Falun tillsammans med Therese och hennes dotter Julia, Rickard och Freja.. Sen får vi se vilka fler som skulle med då det verkar vara massa oklarheter, men allt som allt blir vi isåfall 10 pers om alla ska med, då är det också 4 barn inbladande och 2 chaufförer! ..

Löshår in my heart.



Nu har jag två paket med löshår (Alltså som clips) och när jag satte i de båda så vart det att smälta in i mitt hår bättre än någonsin, innan har det ju faktiskt synts att jag haft löshår (Har bara en omgång på bilderna dock) men nu ser det ju ut som mitt för det blev så tjockt plus att min "första" uppsättning med löshår är kortare än det här nya, så det blir ju att se uppklippt ut. Riktigt snyggt! Plus att jag har en såndär fjäderslinga, den syns lite på bilderna.

Nu ska jag slänga mig i sängen bredvid karln och glutta på när han spelar xbox innan det är dags för att sova. Matte imorgon, ska upp i tid och fixa i ordning håret, haha!!

Fränt..!

Är det bara jag som tycker det är fränt när man kan kolla på sitt eget hus på satelitkartor och sen liksom röra sig fram och tillbaka!? Jag är just inte nå efter.... Haha


Nu drar jag..!

Nej, nu tar jag mitt arsel och drar och pluggar lite matte,
dock ska jag nog först åka och köpa ett batteri till fjärrisen till kameran!
vi syns och hörs suckers!


Hittat gamla headers!

... Rättelse, jag får inte ladda upp dom DÄR bilderna, varför inte!?
Jag kan ladda vilken annan bild som helst, förutom den där!? Vad e de här!?

Hmm, så ni får kika på gamla roliga headers jag haft, vissa bara en sekund och vissa har aldrig tidigare visats! (Alltid lika roligt att sitta och gå igenom gamla mappar på datorn!..)






(De två ovan saknar jag så sjukt mycket, fundra på om jag ska göra en liknande!?)

Går inte att ladda upp bilder!?

Vi får se hur det blir med dom där bilderna eftersom jag får inte ladda upp någon bild, spelar ingen roll vilken dator jag sitter vid. Och ja det är jpg bilder, och ja de är under 8gb eller var gränsen nu gick..
Blir så sjukt irriterad!! Så kan man inte gå in på andras bloggar heller, kul jul blogg.se, ta och fixa till de här omedelbart!!!!!

Under tiden så får ni lyssna på lite musik så det var värt besväret att gå in här:

Torsdagssysslor.


Nu är jag pigg och vaken, haha .. Inte ett dugg till sjuk längre, det var då mig knepigt!
Nu ska jag ner och äta frukost, sen blir det till att slänga upp bilderna allt eftersom.
Plus att jag ska iväg och plugga lite matte, har några sidor kvar att bli ikapp TOTALT.
Inte för att jag ligger efter längre, men VI ligger ju efter planeringen.

Puss & Kram

Magsjuka - Magkatarr - Matförgiftning - !?!?!?!?!?!?!?!?!


Jajemensan, det här var då mig en kontig "magsjuka", vetti tusan om det ens var det.. Mådde illa fram till typ kring tolv sen avtog det och nu är jag som vanligt igen.. Så funderar på om det var matförgiftning eller magkatarren som spökade, vem vet!? Nu är jag iallafall på fötterna igen och har lyckats ätit en macka och fått behållt den så det går åt rätt håll!!

Medans jag bara legat och glott på SoA så har jag lyckats tagit mig igenom hela säsong 3, så nu ska det börjas på 4 .. Spännande!! ..

Nej nu blir det till att kika på lite film tills hjärtat slutar, måste ju ha någon som tycker synd om mig!! Haha!


SoA och sjuk.

Hejsan, Gud så rolig jag är med de att blogga mer! Haha blev sent igår så somnade innan jag hann göra inlägget med bilderna, vaknade med magsjukan klängande i armen.. Så nu ligger jag och kikar på SoA säsong tre och mår som ett lass skit, hoppas de inte är utdraget över flera dagar bara!!


Rotat i gamla bilder och fann godingar!

Har startat upp datorn från istiden idag, haha nej men i princip!
Gick igenom massa gamla bilder och hittade bland annat den här på underbaraste Julia och mig:


Har för övrigt haft besöksrekord idag, har dock min fundering på vart alla kommer ifrån.. Får väl se de närmaste dagarna hur många som stannade och hur många som bara klickade vidare.. Hoppas att de flesta stannar iallafall, vore så sjukt roligt! Kanske dags för er att börja kommentera lite också dessutom? ;) ..


Nej nu ska jag fortsätta kampen om att få min dator att fatta att den ska koppla ihop sig med iPhonen(HUR I HELA VÄRLDEN SKA JAG GÖRA!?) och sedan ska jag nog fixa de där bilderna jag lovar er sen .. Ja jag vet inte riktigt vilket tidslag! .. Haha!

Förlåt för taskigt bloggande..!

Ojoj, idag har fröken varit dålig på att blogga !!
Trodde jag skulle hinna med ett inlägg innan jag stack till skolan imorse men var lite för trött så hann lagomt käka frukost innan det var dags att dra. Sen så hade jag Historia i ca 1½ timme efter det hade jag hål mellan 11:45 & 14:30 så då gick jag ut på en fotonad (Kommer bilder senare då jag håller på att fixar med iTunes just nu..)
Sen så hämtade jag upp Therese på ABF och vi drog hem till henne och käkade lite och spelade kort. Sen blev det dags för mig att åka och ha matte, så hade vi matte till ca 16:30 då vi vi gick igenom provet och skit.. Haha, efter det följde jag med Jennifer hem och kikade på hennes katter, sååå söta!!

Nu sitter jag och suktar över min pojkväns nya telefon, vill ha!

Ska snart över till brorsan, så ni får se bilderna lite senare, närmare natten.. Imorgon är jag ledig så då blir det bättre uppdatering här på bloggen, det lovar jag!

Nobody Puts Baby In A Corner!



Gissa vem som fått hem sin kamera idag då!?!? Nu får ni ordentliga bilder att se på framöver!

Nu blir det SoA tillsammans med hjärtat, sen blir det natti då jag har skola imorgon och han har jobbpraktiken!

PUSS & HEJ, LEVERPASTEJ (Ohja, Berts dagbok is the shit!)

y=kx+m..

Nu är dagen i princip avklarad, ska bara till Jennifer och hämta lite filmer hon lånat av mig då hon var sjuk här för ett tag sedan.. Sååå, detta har jag hållt på med i skolan:

Tro på fan, men för att ligga efter så ligger jag i "fas" nu, eftersom de flesta ligger lite efter för matteläraren hade semester en vecka här för ett tag sedan, så nu så jobbar jag med samma uppgifter som min bordskamrat istället för att tidigare ha legat flera SIDOR efter henne i matteboken, klapp på axeln Madde! Tro det eller ej, jag börjar få kläm på det här!  

Sen kom jag hem, och då fixade och trixade jag lite så nu har jag ny "info" här på sidan, ny bild från idag och allt, så nu är det ju egentligen bara det att headern skulle varit liiiiiite (MYCKET) snyggare, men lite tråkigt med massa fulbilder och sedan så vet jag inte riktigt vart jag gjort av datormusen så sitter och håller på på musplattan och det e liiite knövligt när man gör header, tycker iallafall jag att det är ..

Nej nu blir det till att kila ner lite, äta kvällsmat och pussa på karln min sen får vi se vad kvällen erbjuder, puss & hej!


Nu drar jag till skolan!!


En Styvmors Dagbok

Tjabba tjena!!
Så var det måndag och en ny vecka, på fredag får jag höstlov.. Kuljul!! Mhm!! .. ska snart gå ner och slänga över kläderna från tvättmaskinen till torktummlaren, sen blir det till att koka ihop någonting med köttbullar, korv och bacon hade jag tänkt mig.. Kanske bandspagetti till, vet inte riktigt än .. Får se vad jag lyckas koka ihop, mhm. Mamma brukar iallafall göra någon såndär röra, fast inte med dessa ingridienser då.
Först tänkte jag göra hemmagjord pyttipanna men vet liksom inte rikigt vad man kan ha till så skiter i det för den här gången..


Sitter för övrigt och läser boken "En styvmors dagbok" av Fay Weldon, en såndär 10:- bok från Dollar store som än så länge är värd pengarna! Det är lite trögstartad och lite rörig men den är bra.. Faktiskt!! Handlar om Sappho som en gång i tiden var barnvakt hemma hos ett par, sedan dör mamman och hon slutar jobba där och tänker inte mer på det, ett par år senare träffat hon pappan igen och blir kär och gifter sig. En dag står Sappho på sin mor Emilys tröskel och lämnar över en kasse med dagböcker och uppmanar Emily att inte läsa dem, vilket Emily såklart gör.. Har ni inte läst den så gör det med en gång, ganska rolig faktiskt!


För övrigt så klarade jag matteprovet i fredag, är jag bäst eller!?
Nu är det bara till att plugga för att göra om första provet, haha....

En dag att vara ego på.



Nu har jag iallafall fixat håret och sådär, ska bara väla kläder sen är jag redo att möta dagen!!
Känner mig lite ego idag och funderar på att ta nya ego bilder, dock blir det med den vanliga digitalkameran (Från 17hundrafrysitfast!) eftersom Rickards pappa har systemkameran, fålla se om jag lyckas hitta några batterier till kameran, haha !! ..  Då kan jag ju dessutom visa er ett förjäklans blåmärke jag ahr på benet, aoutch!

Party, party!! Eller inte..


Vaknade för typ en timme sen men är lat och har inte orkat klivit ur sängen än.. Haha!
Igår såg jag klart säsong två av Sons Of Anarchy och gud vad bra det var!! Sorgligt att han stal honom på det där viset.. Usch ja!!
Ja det verkar som om jag inte har några problem med att blogga längre om vi inte ser åt den där listan jag skulle hålla mig till den här veckan, haha!! Verkar som den sket sig höddu, får göra en enklare lista till nästa vecka..

Madelene Holmström

Nej dags att ta och göra någonting åt sig själv!!

Roligaste ungen någonsin!?

snacka kul klipp!!
Ungen spelar Angry Birds för första gången, skräckblandad förtjusning kanske?? KOLLA KLIPPET!


Massa bus med Tilla!

Tjenna!! Hunnit med en hel del idag kan jag ju säga!!

- Tilla väckte mig 08:00 (egentligen mamma men Tilla kom upp och la sig bredvid mig!)
- Vi kikade klart på Gnomeo & Julia.
- Vid 09:30 åkte vi till mormor, men hon var inte hemma!
- Lagomt kring 10:00 åkte vi till S&A och lekte med Felicia!
- Kring 14:00 åkte vi hem.
- Så åkte jag till stan med Rickard och gjorde lite snabba ärenden.
- Där emellan när Tilla och mamma var och handlade fixade jag ihop en tillfällig header.
- Ca 15:15 så började jag & Trillidill baka negerbollar.
- Nu väntar vi på att Roger och Melvin ska komma sen blir de fika!
- Rättelse, nu ska vi kolla på Gnomeo & Julia igen ;) ..

Efter det ska jag göra alla inläggen som jag ligger lite efter med och så är det Grey's till kvällen, men först ska jag åka till Rickards pappa och hämta min kamera som han lånat, sen skynda mig in till Rickards syster för att sedan åka tillbaka till S&A för Grey's som sagt var..

Fullspeckad dag!!

Hmmm???

Äntligen hemma!!!! Ska snart lägga mig igen och sova nån timme till, jippie!!!!
Dock lär jag ju förundras över bilen.. När jag åkte hemifrån stod bilen på 1000km kvar att åka (vilket är ganska omöjligt då de inte går i så mycket soppa?) sen nu när jag kikade på bilden jag lade ut för två timmar sen stod den ju på 870, och det gör den NU med!?!? Vad e detta!?!?!? Knepiga bil!!

Neej, tack och godnatt!


Dags att åka!

Iskallt och mörkt och klockan är för lite..
Ska skjutsa syster till tåget sen blir det hem och sova så mycket jag kan innan det blir bus med Mathilda !!!


Underbart söt!

Han var så förjäklans söt att jag bara var tvungen att lägga till han som bakgrundsbild på telefonen!! Haha

Så glömde jag ju att skriva om musiken så får väl skriva dubbelt imorgon! Nej sova, ska upp om 5 timmar, jikes!!!


Gnomeo & Julia

När man är sjuk är det helt okej att kika på barnfilm, så därför ser jag just nu på Gnomeo och Julia, har inte sett så långt men än så länge verkar den skitbra!! ..


(Jag snapshoota med vlc!)

Finns de nå underbarare???



Hittade denna på en blogg, var bara tvungen att dela med den också för de är nog mig det finaste frieriet jag någonsin sett!!

Topp 10 Bloggar!

PÅ FÖRSTA PLATS har vi en blogg som jag följt i många många år, eller ja den har inte funnits så länge, men självaste bruden har väl funnits i ett par år på olika bloggar.. Tröttnar aldrig!! Älskar hennes designer (Som hon gör själv) och hennes humor! Dessutom är det intressant att följa hennes tredje barn som inte för så länge sedan kommit till världen! Klicka in er på Motherhoods and fall in love!

PÅ ANDRA PLATS har vi en av Sveriges största bloggar, en humor utan slut och otroligt färgrann och noggrann design plus att hon lägger ner oerhört mycket tid på att göra i ordning bilder och dagens outfits till bloggen, det är väl klart att det är Keela jag pratar om, så klicka er in där och gotta er i godingens underbarheter!

PÅ TREDJE PLATS hittar vi ingen mindre än en fotografisk galning som umgås mest i hela världen tillsammans med hennes kamera (Känns det som, skämt åsido). Nej men här är en blogg som visar underbara fotografier, bjuder på fina texten och nån gång ibland kommer det underbara spelningslistor från denna personen! Klicka er in på Myscenario och bli fängslade!

PÅ FJÄRDE PLATS hittar vi en av mina närmaste vänner sedan 14 år tillbaka, otroligt duktig fotograf (Hon som oftast fotat bilderna som finns på mig.) plus att hon har precis flyttat hemifrån så det finns en massa lägenhetsmys samt katungemys på bloggen! Klicka er in på Julias blogg och känn er som hemma!

PÅ FEMTE PLATS så hamnar en tjej som jag nyligen börjat följa så vet inte riktigt vad jag ska säga om hon mer än att hon har fränaste stilen samt en unik bloggstil. Dessutom så kommer hon med alla möjliga random tips och idéer som kanske ljusa upp vardagen om man har en dålig dag. Så klicka er in på Hofhs och var lite random!

PÅ SJÄTTE PLATS så hittar vi en 20årig tös som precis startat eget företag inom butikskedjan SMYCKA, hon är otroligt framåt och älskar att skriva om allt och inget! Hon visar upp olika klädslar, smycken och så är hon en baddare på att stå modell!! Klicka in er vid min vän Emelinda och försvinn i hennes knasighet för ett tag!

Känns tyvärr inte riktigt som jag kommer på någon mer som platsar på listan, klart det finns men har liksom ingen som är sådär så jag känner att den måste vara med och kan ju inte sitta och lägga hit folk som jag bara fyller ut med, så det får bli en topp 6 bloggar!!

Veckans topplista!

Nu hade jag tänkt göra någonting såntdär som jag tycker är kul, så tänkte passa på att göra en "veckans lista" typ.. Mhm, den här veckan iallafall så får vi se hur det går med resten av veckorna, haha! Men har setat och tittat på arkivet och det är ju så kul men blir lite ledsen då jag liksom skrivit oerhört mycket om vissa saker men aldrig visat bild eller varit mer specifik.. Så då tänkte jag göra detta för min och dels för er skull!! ..
Så här kommer den här veckans listupplägg:

topp 10 veckan , topp 10 listan
Och eftersom det är jag som bestämmer reglerna så får jag välja och vraka! :) .. Så bestämmer även jag vad som "används" inom kategorien.. Som typ topp 10 teckningar, då får jag välja personliga eller några som jag sett eller hittat på internet. Samma sak med plaggen, musiken och serierna och filmerna kanske är lite svårare att "hitta" så de blir personliga.. De 10 fotografierna vet jag inte än om jag ska välja bland mina egna eller bland andra jag sett.. Mm, så det kommer bli ett helt uppdrag att fixa i ordning denna vecka, haha!!

Nu ska jag börja med topp 10 bloggare! Eftersom jag känner för det idag..

Veronica Maggio ~ Satan i gatan

Hejsan! Fick världens bästa skiva av världens bästa Sandra idag! Tack tusen gånger om Sandra!
Så nu vet vi alla ju vilken skiva som kommer spelas i bilen nu närmaste tiden, lika bra att förvarna er! Haha

Nej nu återgå till denna underbara fredag, eftersom den började så underbart!


'fullt upp

Har varit i Blge idag med Felicia och gjort en massa ärenden! Kul var det!
Här om dagen var jag i stan och umgicks med Rickard Therese och Mathias så tänkte jag och Therese råna tomten, hahaha!

Nu är det Grey's med Sandra, sen blir det att hämta Rickard, imorgon är det en dag för fullt upp igen! Hujedamig!

Igår lyckades jag tanka en dieselbil med bensin, största första misstaget gällande bilar för min del iallafall... Usch!

Nej, nu intressera mig för programmet!


Ticket To Ride - in my ***!!!!



Ondskefullt spel som bara är skit skit skit!
Okej det är faktiskt riktigt kul men jag bara förlorade om och om igen..
Så då är det faktiskt tillåtet att gnälla så det så!

För övrigt är det 3 månader för mig & Rickard idag :) ♥

Dagens strumpbyxor?!

Fundra om jag ska börja med dagens strumpbyxor istället för dagens outfit? Hihi!!

Här är iallafall strumbyxorna för idag, Lindex 129:- (tror jag..)


Lite svammel innan sovtajm!



Sitter och kikar runt lite på we♥it och blev lite sugen på bilden nere till vänster, fundra om man ska kolla om man verkligen är allergisk mot tatueringsfärgen!? Eller om jag ska fortsätta kämpa för min piercing som jag velat göra sen jag var 16 år typ.. Hmm, svårt val..

nu är det dags för lite sömn, Tomorrow will be even more beautiful than today..

Nya strumpbyxor!

Köpte strumpbyxor för ett tag sen på lager 70 för 59:- älskar dessa!!!

Nu blir det lite uppdrag granskning sedan är det dags för Grey's!


Stinkande uppdrag..

Bokstavligen!! Håller på och tömmer ligghallen till hästarna.. Mmumms!
Ikväll är det grey's!!!!! Så jag har längtat!


Christina Perri - Jar Of Hearts



Herregud vilken mysig musikvideo, först så tyckte jag inte att den verkade nå bra alls men när jag sett klart den så var jag såld, me like it!

Sådär .. !

Så har man bockat av säsongens första avsnitt av Desperate Housewives, vilket avsnitt sen då!! Så otroligt bra så det är inte klokt, tänker inte skriva så mycket mer ifall det är någon som missat det.. Men jag ger det 10 av 10 möjliga!!



Nu blir det dags för mig att spela lite Xbox medans Rickardo ska kika intranätet, får la se hur lång tid han får ha datorn ifred innan jag tröttnat på att spela burnout.. Hmm..

Puss & Kram !

10 Saker Ni Inte Visste Om Mig!

Tänkte börja med något lite annorlundare än vanligt och skriva in tio saker ni inte visste om mig, fast familjen vet väl de mesta men ni andra som kikar in kanske vill veta lite strunt! So here they come!

Jag tycker det är sinnessjukt tråkigt med skor och skoaffärer, om man frågar mig kan de lika gärna stänga igen soaffärerna. För det finns INGET TRÅKIGARE än att gå i dessa affärer!! Usch, finns bara ett märke jag bryr mig om när det kommer till skor och det är Converse men de köps inte ens här i Sverige, usch nej! 


Jag Har nästintill lika stort "hat" till kläder som jag har till skor, finns verkligen inget tråkigare!! Jag är inte direkt den där tjejiga tjejen om man säger så! Dock har jag nån gång ibland fått shopping sug som nu nyss när jag köpte de där 6 klänningarna, men efter det så tappade jag suget igen och tyckte att det var skit tråkigt.


För er som kanske inte följt mig i dessa alla år jag bloggat (Snart firar bloggen 4 år föresten!) så kanske detta kommer som en nyhet, för er andra så kan ni ju hoppa över denna raden. Men jag är galet besatt av filmer, har mer än hundra dvd-filmer/serier osv. Dock är de ihopräknat så jag har inte över hundra serier OCH hundradvd-filmer utan allt och samma. Har alla säsonger av Sex and The City plus filmerna, sen har jag alla utgivna Desperate Housewives, alla The O.C och lite sånt där..


Jag är en sucker för tv- & dataspel. Sims har jag nördat i flera flera år, men nu på senaste har ju Rickard och Jesper setat och spelat Battlefield Bad Company 2 och jag har blivit helt fast i det! Så länge man spelar Xbox LIVE, annars är de inge kul! I början var jag urusel så fick inte spela för då skulle jag bara sänka statsen, men spelade lite i smyg och nu börjar jag bli riktigt bra på det!


Jag har hållt på och måla ett tag hit och dit vilket ni redan vet, men senaste målningen är en bild på en av mina bästa vänners dotter, dock tappade jag suget för det för hundra år sen så ungen har hunnit blivit ett helt år äldre sen bilen jag målar av blev tagen. Så kanske ska skrota den och måla en lite mer aktuell?? Vem vet.. 


Det cirkulerar för tillfället otroligt många skämt bland mina vänner om att jag, om bor på landet, måste ju vara i cocktillstånd varje gång jag kommer till stan då vi här ute precis kommit på hjulet. Haha, tur att jag tycker att det är minst lika kul som de tycker det!! Annars hade det nog gått lite galet till!! Älskar dock allihoppa!


Mitt favoritband är och kommer för alltid vara The Beatles, även fast jag har många andra artister som Veronica Maggio som spelas ganska friskt. Men jag har växt upp med grabbarna så kommer alldrig tröttna på deras låtar eller glömma deras texter. Och så var det med det!


Jag är inte en av dom som tycker om att sitta vid frisören, nej tvärt om.. Jag blir nästintill stressad och tänker på allt jag kunnat gjort istället.. Finner ingen ro i att sitta där och blir lätt uttråkad.. Bara en jäkla väntan "Nu är det bara 45 minuter kvar innan vi ska skölja ur färgen.." "Nu ska vi bara blåsa håret sen klippa det lite.." "Nu ska vi klippa luggen så du går och nyser småhår i hundra år, du slutar lagomt tills nästa gång du ska komma hit!"  Haha kanske lite överdrivet, dessutom så älskar jag min frisör Johanna och hennes salong.. Men jag tycker inte om att vara frisören.. Det kanske ändras den dagen jag står där med villa volvo vovve och fem barn? Who knows? 


Jag blir sinnessjukt arg när jag spelar Wordfeud eftersom jag tycker att folk kan fasiken mig ta och vara lite snällare, haha!! Men när första ordet ger dem 70p eller mer så blir jag bara så förbannad, men när det gäller mig så blir jag superdundermallig och gud nåde den som hackar ner på mig, haha jadu vad ska man säga egentligen?


Nu kommer vi till sista punkten i denna .. Ja vad man nu kan kalla det.. Så nu är det väl då jag ska avsluta med något riktigt finuligt och roligt?? Tjaa, vet inte riktigt vad det finns om mig som kan vara sååå roligt!? Bortsett från hela mig då, haha nej men allvarligt..
Jag har karlavagnen på min bröstkorg, i princip.. Ni vet, stjärntecket (Alla borde veta vad det är jag talar om!?) jag har det iallafall på bröstkorgen och upp över ena nyckelbenet fast som leverfläckar, vilket jag tycker är ganska fänt.. Började som ett skämt att jag hade rottweilerfläckar men sen när vi kikade vidare så insåg vi att jag hade mer eller mindre en karlavagn.. FRÄNT VA!??

Sons Of Anarchy - The Revelator


Ja ni som sett första säsongen bör ju känna igen bilden ovanför.. Var det någon mer än jag som grät vid den här händelsen?? Jag satt där med tårkanaler och en flodkant i ögonen och Rickards satt och såg på mig och skrattade, gillas inte! Uschameja vilka hemska avsnitt nr 12 & 13 var!! .. Har sista skivan kvar sen är säsong ett klart! ..
Och imorgon börjar underbara hemmafruar, mhm! Så då sitter jag bänkad (Som vanligt!) med Sandra och ser på de vackra fruarna! Har hört att det ska komma en ny granne på gatan.. Hmm, får la se om det är någon man kommer tycka om eller inte!?

Nej nu ska jag läsa klart alla bloggar sen blir det lite SoA för att sedan soova.

Tack & Godnatt!

RSS 2.0