Sjuk, ovanligt? Nej.

Hejsan mina kära vänner!
Livet leker och solen skiner nästan varje dag nu! Minus det faktum att jag dragit på mig världens karlförkylning, varför kommer det sig att jag aldrig kan bli lite lätt snuvig? Varför ska de alltid stå som en kran? Hosta så luften tar slut? Få öroninflammation för miljonte gången i mitt liv? Rättvist? Karma?

Den där Molly har inte alla planeter i sitt solsystem, men som jag tidigare nämnt så är det väl därför hon passar som handen i handsken i vår dysfunktionella familj? Eller?

Eftersom Johan fyllde hela 30 år igår så har vi ett överflöd av blommor i hemmet just nu. Så lade en ros i min Box på huvudgaveln, blev så himla "beauty and the beast" över det hela, jag gillar det!

En annan har dessutom idag insett att jag är numera 16,6kg lättare än vad jag var i slutet av April. Innan denna resa började. Helt sjukt ju, det är ju hur mycket som helst egentligen! Än är jag långt ifrån klar! Heja mig!


Underbara höstkvällar!

Hejsan mina kära vänner!
Nu har äntligen årstiden jag gillar nästan bäst börjat. Snart är min favorit årstid. Vinter. Det är så underbart! Det är äntligen mörkt på kvällarna, jag börjar sova allt längre om nätterna. Vilket jag också längtat till. Snittat 4h per natt i flera månader nu.

Dessa årstider mår jag bäst! Helt galet underbart!


Plus, minus, noll.

Hejsan mina kära vänner!
Det var ett tag sedan, ett ganska så långt tag sedan. Hunnit med att hända en del ändock. Sommaren är för mig nu slut, jag började jobba i måndags. Det är skönt att äntligen ha någonting att göra av min energi på. Dock sover jag fortfarande som en kratta, men det kommer väl det också. Tar mig över tio tusen steg om dagen utan problem. Heja mig!

Har lämnat in min guldiga fana idag, får väl se vad domen blir på denna älskade kärlek i tekniskt format. Sen när denna väl är hemma så blir det att skicka in min plussa då den har spräckt glas efter en mindre "olycka" med Olga när vi promenerade här för ett par veckor sedan.

Imorgon för en vecka sedan så flyttade det in ännu en donna i huset vid namn Molly. Hon är klumpig, höjdrädd, äter absolut inte mjukmat, allmänt dryg. Passar PERFEKT i våran familj.

Det finns så mycket mer som hänt, som försvunnit ur våra liv, som kommit till. Men det får bli en annan gång.


Doris kontaktannons.

Hejsan mina kära vänner!
Ligger på soffan tillsammans med Doris och kikar på Björnbröder. Vaknade halv sju och lyckades inte somna om något igen. Så hunnit med att starta en tvätt, filma en video till youtube, redigerar och påbörjat uppladdningen. Det tar ju tusen år att ladda upp en video, igår tog det fyra timmar för en video på 2min.

Vi har diskuterat fram och tillbaka här hemma och har beslutat oss för att leta reda på en kompis till Doris. Känns som att hon behöver sällskap när jag jobbar samt någon att göra sig av med lite energi tillsammans med. Lade ut en "kontaktannons" igår kväll på instagram, hoppas på napp snart.

"Hejsan instagram.
Jag heter Doris och är en Donna på snart fyra månader. Min hönsmamma börjar snart jobba och har fått för sig att jag kommer bli ensam och miserabel så jag blev tvingad att lägga ut denna kontaktannons.

Det jag söker är en flicka som jag kan leka med när hönan är på jobbet, hon ska helst vara van vid hundar så jag kan inse att de där monstrerna inte är några monster utan riktigt hyggliga kompisar. Hon ska helst vara social då jag är det.

Så hjälp mig nu att hitta någon som kan förpesta mitt liv och stjäla 50% av uppmärksamheten som jag nu har, så inte hönsmamman har rätt och jag blir apatisk och stirrar in i väggen hela dagarna.

Kram, Doris. 🐾"


En sån dag igen!

Hejsan mina kära vänner!
Man kan tycka att jag, efter över ett års tid, borde vant mig vid detta med att Johan åker iväg och jobbar. Men jag har inte gjort det. Jag blir som en zombie tills han kommer hem igen. Bara lallar runt och stör mig på mig själv och allt i min omgivning.

Ligger på soffan och klockan är fem, jag har inte ens ätit lunch än idag då jag inte tagit mig i kragen och åkt och handlat sallad som jag är så galet sugen på.

Lyckades iallafall få upp klockan går, super fint! Vore bättre dock om uret ville fungera som det ska.. Snark..


Cola-bekämparen Madelene!

Hejsan mina kära vänner!
Jag har använt min "BuJo" ganska så flitigt, skrivit ner en massa listor och så vidare i den. En sak som jag vill dela med mig är min Coca Cola sida. Jag har haft närmast ett beroende av Cola. Men kände att nu fick det vara nog, jag har klarat det förr.

Sagt och gjort så knåpade jag ihop en liten "checklista" i min BuJo. På vänster sida skall där i framtiden finnas en massa belöningar som jag får välja och vraka mellan när det är dags för en sådan.

Alla sätt är ju bra förutom de dåliga. Snart klarat mig i två veckor utan Coca Cola. När den sidan är färdig så blir det nog att ge mig på socker över lag. Dricker ju fortfarande nå läsk ibland men inte lika ofta som jag drack Coca Cola. Det är läskigt egentligen vad en läsk kan göra med en.


RSS 2.0