På jakt efter duntofflor!!

finns det någon go själ som kan tipsa om var man kan köpa duntofflor? (till ett pris som en arbetslös 17åring kan komma över utan att gråta blod) Jag vill såå gärna ha sånna här, men jag lyckas dock aldrig vara ute rätt tid för att vilja ha dem, men någon affär måste väll sälja dessa ändå? .. Helst någon annan färg än vit, vitt e lite.. passe om ni frågar mig, är trött på allt detta "Det ska vara vitt!" snacket, mer färg till världen säger jag!! Så om någon har tips, kommentera! ;)



Happy B-day Mom! <3

Min mamma fyller år idag! Grattis på henne, & jag bakade en prinsess tårta, blev lite krongel men min mor hjälpte mig! .. Tack mammsen! ..
Sen var jag borta vid Sandra och kikade på DH, äntligen är det tillbaka!! .. Herregud vad jag har längtat till det!!! :D ..

Men nu ska jag gå & lägga mig & kika på
John Tucker must die

Sååå rolig film!! ..

Dagens

Slänger in en dagen, eftersom jag inte gjort det på EVIGHETER!

DAGENS KLÄDSEL: Svarta byxor (Veromoda) Randigt linne (Fått av Elin) Brun hoodtröjja (Johans)
DAGENS FRISYR: Snodd och mitt nya hårband, lite slavigt sådär!
DAGENS SMINK: mascara, ögonskugga, kladd (Minns en vad det heter)
DAGENS HÄNDELSE: Köpte YATZY!
DAGENS LÅT: The Veronica's - Everything i'm not
DAGENS VILL HA: Pengar & min dator tillbaka!
DAGENS PLANER: Gå till brorsan!
DAGENS SKADA: Ont i ryggen :(
DAGENS DUMMASTE: Johans bil!
DAGENS DROG: Vatten :O
DAGENS ÅTERSEENDE: Sebben
DAGENS ROLIGASTE: - har ej kommit så långt än -
DAGENS TRÅKIGASTE: Trött
DAGENS FINASTE: Anki!
DAGENS KRAM:  Johan <3
DAGENS PUSS:  Johan <3
DAGENS FAVVO:  dollar <3
DAGENS SAKNAD: Maja, datan.
DAGENS KÖP: YATZY
DAGENS GODIS: Har inte ätit godis idag! :-D ..
DAGENS HUMÖR: trött, surig.


Dator-helvete!

Glömde skriva att min dator e dum i huvudet (ÄN). Igår så städade jag mitt rum, och så flyttade jag på datan, och sen nån vecka har min nätverkskabel glappat och sedan slutat tvärt, testat att byta kabel men det fungerade EJ! Men jag tänkte väll "Jaja, så länge jag kan spela sims på datan så spelar det inte så stor roll!" så igår när jag ställde in datan i skrivbordet igen (dammsugit bakom) så skulle jag testa att kolla en grej med Sims, då fungerade det inte.. jag kände hur hjärtat började pumpa och kikade, då stod det en ruta på dataskärmen att CD/DVD enheten fattades, OM JAG BLEV ARG!! .. Drog ur alla sladdar ur datan och tänkte "Nu får det vara nog!" skrev en lapp till Torsten så nu får jag hoppas att pappa lämnat upp datan dit, jag känner hur magen verkligen vrider och vänder på sig.. Imorgon när jag kommer hem så kan jag inte spela sims .. *suck* vad ska jag göra då?! ... Bäst för brorsan att OTH är på skivor som jag kan titta på i DVDn, annars vet jag inte vad jag ska göra!!!... Spela x-box vid Andreas & Sandra, men inte hela tiden.. Hoppas det e småfel på datan så jag får tillbaka den snabbt iaf!! ..

Trötter.

Sitter hemma hos Johan & e snoooor trött... Skulle lätt kunna gå å lägga mig under en filt och sussa, men Johan e inte hemma så jag får väl hålla mig vaken, inge kul att sova helt sj i ett hus ;o..
Johan & Sibban har varit och hållt på med bilen sen 10.00, fast då när de åkte så var liften upptagen, så de hittade på nått annat? Men nu tror jag att de håller på med bilen... Jag gick iaf ut och gick för en stund sen, gick under bron och sen till dollar och köpte YATZY! Det e ju såå kul, nu fattas det bara en Johan som ska spela det med mig *hmm* ... Det blir fint inne på Dollar iaf, de håller ju på att bygga om, jag fick lov och fråga vart leksakshyllorna stod (För YATZY står vid dem) .. JAG SOM ÄR ETT SÅNT DOLLARFREAK KUNDE INTE HITTA!!! .. Herregud ja, måste nog vara stammis igen om jag ska lära mig vart allt står?!...

Nej nu ska jag fortsätta att göra inget, kanske går bort till Johan & Sebben.. nej menade Sibban ;D (Mamma) .. Eller gå till Johan & Johanna och hämta OTH skivorna?.. Vi får se!

Har iaf kommit på världens bästa julklapp till Johan!!! ... JIPPIE, jag som bara köpt tröjjor jul ut och födelsedag in ( i två års tid) nu har jag kommit på något mer materiellt, tänker inte skriva vad eftersom han läser min blogg x) ..

Herrå!

fredag fredag fredag!!

sitter vid köksbordet, måste strax åka till joppet, sista dagen idag då!!
Vet ni vad jag såg när jag tittade ut?? Grannens hus!! Det e ingen dimma alls idag!!
Och så ska jag städa när jag kommer hem, mamma skulle ta mina pengar annars...
och så ska jag ju till Johan idag!! :)

Neh u ska jag äta klart. huiii

"Hej"

Jag och Mathilda sitter här inne vid datan, jag visade kort på katter på google, sen så ville hon ner så då satte jag ner hon.. Sen så satte hon sig nu mot väggen precis bredvid dörren och bläddrar i som bok om traktorn ... Då sa jag:
"Hej" och hon svarar jämt "heiiii" med jätte skarpt I .. Så har vi setat sådär jätte lägne nu och hejjat på varandra! .. Hon är sååå gullig moster hjärtegull!! ..

Framme!

Nu sitter jag hemma hos syrran, men Roger och Hilda har inte kommit än så jag sitter här vid datan och kikar lite på nätet medans jag väntar på dem. Nu när jag kom hit bvar jag sååå kissnödig, och så hade de inge toapapper på nedervåningen, och som vi kan läs här så håller Tessa på att måla i trappen, så jag fick typ sträcka mina ben så långt jag nådde för att "hoppa över" de första trappstegen, men nu när jag gick ner igen så kände jag att det var tort.. E huvve dumt får kroppen lida! .. nej nu ska jag kiak lite på aftonbladet och klura om de fått nå nytt om Caroline måntro? ..

"Jippie"

Blogghelvetet strular sig, jaja.. Nuru tessa får vi hoppas att det kommer regninga dagar så du kan fixa en design åt mig!! ;) .. uscha ja, måste nästan sätta mig på mopeden och börja åka om jag ska till Hilda och se etterna ... Fast det e sååå kallt att åka moppe , usch!!!

Nyss msn-at med morfar och emma!! De har det bra i Americatt, det är morgon där så de käkar frulle nu.

Nepp nu tar jag och beger mig.

Hej

Goodiebag.

Nu är jag med i en tävling om en Goodiebag som innehåller en telefon, två armband, 3 parfymer, ett par solglasögon och en väska värd 15000:- .. Tror ni att lilla jag från buschen får den chansen att vinna detta? .. Det tror inte jag. Men mormor tyckte att jag var fyndig med det jag skrev, så vi får väll hålla tummarna!
Föresten så sitter jag hemma hos mormor, nyss ätit stekt potatis och lövbiff (tror jag det var?) gött var det iaf! ..

Jag hjälper mormor med MSN och min kusin Andreas håller på att skicka bilder på hans barn nr 2 Jack som föddes för 2 veckor sen, en liten sneaky peaky;
Min kusins andra barn.

Sååå söt om ni frågar mig!! :)..

Nej nu ska jag hjälpa mormor att stressa ner, hon är som en yr höna!

Till Tessa & Bloggen.

Dessa bilder vill jag ha i headern, hur får du sköta själv :P ..

  

Godmorgon Söndagsmänniskor!

Gooood morgon, sol skiner & fåglarna kvittrar ... Någon annanstans.. Här är det dimma så man knappt ser huset ute på åkern.. Där fick vi för att det var sånt fint väder igår! .. Var det bara jag eller såg fler den vackra rosa himmlen igår kväll kring 7tiden?! ... F*N att jag inte hade kameran :/ .. Sen så när jag satt där borta hos Sandra och Andreas, klockan var väll närmare 10.30, så var det stjärnklar himmel! Det tycker vi om! :D ..

Usch, jag är på världens "Blogg-humör" .. Alltså att blogga, men jag har INGENTING att blogga om ... HAHA!

Jooh en grejj ;

Elin åkte till skåne igår.
Morfar åker till Americatt imorn (Fast de har redan åkt till sthlm)


Tror ni man e avis? ... Jag & mormor skulle iaf äta tårta på Tisdag då hon fyller år! :) .. Det tyckte jag var bra! ..

Nej nu ska jag kika runt i intranetet och försöka fynda något att blogga om ! ;D ..

Just det ja..

Tessa, jag hoppas att du fattat att den nya bloggdesignen INTE ska se ut som alla andras (Kan ju berätta senare hur jag menar, vill inte nämna några namn eftersom folk ta det fel!) men vi får höras av gällande det! ;) ..
Hoppas Olivia(?) blev glad över alla de bilderna jag skrev ut på datan, det var det jag hjälpte syrran med tidigare idag, kunde inte får något komma på vilka figurer jag skulle fixa fram, men sen så föll det som ett regnmoln över mig, gud vad mycket fler bilder jag skulle velat klippa ut, men kan ju inte vara för mycket heller! ..

Nej NU ska jag åka.

Jisses..

Sitter här  vardagsrummet och kikar lite på bloggar och funderar och är helt enkelt inne i min egna lilla värld, så knackar det på dörren och hundarna (Yrväder som de är) började genast att skälla.. Och jag hoppade högt i soffan! Vadå väckning?! Nu ligger de högt på min "Låga-lista" fast Maja ligger fortfarande 1a efter det hon gjorde här om dagen, då hon satt och jamade i mitt öra oavbrutet i 4 timmar! ... PÅ NATTEN .. Kattj*vel! Men jag vet inte riktigt hur mina kvällar hade sett ut utan hon heller, vem skulle jama när klockan började bli nära 11 som i ett despearat försök att säga "Nu erre sent Madde, nu lägger vi oss." inte vore det då min nattlampa som står och surrar om nätterna! (Japp, jag sover med tänt lyse och är mörkrädd!) ..
Och så har jag bestämt att lägga detta "blogg-mani" lite på hyllan, ni vet.. Design och musik och header och "namn-skylt" i slutet av inläggen, orkar inte sitta och smågrejja med sånt mer.. Vet inte vad det e , börjar väll tycka att det e tröttsamt, måste hitta mig en ny hobby!!
men en sak är då säker gällande designen, nu får den ligga i Tessas händer härdanefter! :) .. Vilka bilder som ska finnas i headern lägger jag nog upp imorn sen får du trixa hur mycket du vill kära syster yster! :) .. Fast en sak ska jag iaf göra på min blogg nu innan jag ger upp, och det e att byta ut texten i inläggen från Tahoma till Verdana, vet inte varför jag hela tiden måste byta texttyp!? ..  
Nejdu, nu tänker jag ta och masa mig ut till min vad var det dom sa Sandra skrev. ? ;D .. Ja jag kommer tyvärr inte ihåg .. Men de som såg FTF1 igår kväll på TV vet nog vad det är vi pratar om! ;) ..

Föresten har ju varit på fotboll med mormor och morfar idag! .. Den alldra bästa kommentaren gav ju morfar iaf..
En flintskalling spelare råkade flyga in i målvakten så det blev en hujedans jädra smäll, morfar säger då;
- Ja, det är en typisk såndär själmordbombande ****** (Med respekt för folkslaget) som ska komma och förstöra!!

Fast då lär jag ju säga att nr 14 fick otroligt mycket stryk av Blgebornas 39a, men han gav igen ganska brutalt ändå! .. Och så fick nr 12 otroligt många skallningar, stackare! Kan inte varit lätt att ta sig av planen när huvudet måste vara i topp spinn för honom! ;) ..

Nejdu, nu blirre te å åk bort på min mopedolle till bror min och leka av mig lite med Flisan sedan spela lite x-box tills Sandra kommer hem!

Adios.

Sorgligt.

Jag har nog hittat 3 av de sorgligaste bloggarna i världen..
En tjej, som tyvärr dog nu i veckan. Och hennes mamma & pojkvännens bloggar, verkligen sorgligt att läsa! :(

Madde(RIP)
David (Pojkvännen)
Anne(Mamman)


Jag tycker att det är sorgligt iaf! ..

Puss & Kram


Hayden Panettiere - I Still Believe


Japp, denna låten finns i Askungen 3 ! :) ..


Blev lite princess-nojjig nu ;)...

Puss & Kram


Just like a princess!

Vem skulle inte vilja se ut som en av disneys prinsessor på sin bröllopsdag?! (Nu menar jag inte maskeradklädd.)
Utan jag menar detta! :





Skulle ni inte vilja ha en sån fin klänning? :D ..

Puss & Kram


Alla vi barn i Ludvika kommun.

hejsan,

Såe, vad ska ni göra idag då gott folk ? :) ..
Själv ska jag bort till Sandra & Andreas senare, har planerat om min helg flera gånger nu!! Men det blir en Flisan, Sandra & Andreas helg för mig! :) .. Det låter väll bra?..

Nej nu ska jag hjälpa Syrran som nyss ringde och behövde en gnutta help :)...

Puss & Kram


Again?

Mjaa, vi alla kan ju titta tillbaka några år och minnas storfilmen Titanic med Kate & Leo, den kemin som uppstod mellan dem i filmen var onåbar.. Men nu, elva år senare så är de tillbaka på duken, Kate & Leo.



Läs detta;

HOLLYWOOD. För elva år sedan slog de biorekord med "Titanic".

Nu ska Leonardo DiCaprio och Kate Winslet försöka återupprepa magin.

Trailern från deras kommande film, "Revolutionary road", har precis släppts. Filmen är baserad på Richard Yates roman och kretsar kring ett ungt, framgångsrikt par som på ytan ut att trivas med livet och deras två barn i 1950-talets Connecticut.

"Revolutionary road" når biograferna den 26 december.
(Information tagen från aftonbladet.se)




Är det bara jag , eller är fler Titanic dyrkare nyfikna på hur the lovecouple kommer klara sig i en ny film? ..
Mjaa vi får se det nu till jul.


FÖRESTEN, visste ni att Gwyneth Paltrow egentligen skulle spelat Rose? Ja vi får ju tacka hon för att hon lät Kate spela Rose! :)

Nej nu erre körv som gäller!

Höjj i köjja


Trötter...

Nu e dag 3 avklarad ... Var otroligt lugnt idag, lite segt.. Men men, fick sluta innan två idag, så det var snällt av dem!! .
Jag köpte mig lite sura nappar som jag kan sitta och gotta med (ÄNTLIGEN!) jag har verkligen längtat efter det! Mumms!
Hittade ett recept på chockladcheesecake som jag tänkte åka över till Sandra med, ingen idé att man ens tittar på det här med min chocklad hatande pappa ! Hehe, han har fått nog av det för ett tag säger han ... Men men, det e väll kul för hon om hon får nått nytt att baka! ;) ..



(Bilden tagen från google.se)


Herregud, såg ni stackaren på IDOL igår?! "Jag blev full på min coca cola!" .. Herregud, till och med mamma sjunger bättre! ;D .. Hehe, nejdå , men aah... Det var lite speciellt ... "Jag kommer tillbaka nästa år, kanske skrivit en ny låt då?" .. Hjälp!!!

Nej nu ska jag sitta här och ta det lilla lugna, har börjat fått otroligt ont i ryggen, e väll för att man hukar sig upp&ner hela dagarna på ICA .. i Hyllorna...
Sista dagen på medicinen, vem tror på att jag måste ringa till doktorn igen? (Jag räcker upp en hand)... Suck..


Puss & Kram


Jadu.

det närmar sig med snigelfart tycker jag, om 30 minuter så åker jag, dels för att jag måste ju ner & tanka,, sen kanske man kan vara där några minuter innan, men vet inte vart jag ska gå in någonstans????? ...
Testade någon kräm mamma hade , hand-kräm mot kyla. jag tycker inte att den hjälper, mina händer e iskalla och fryser ändå!!! .. Suck :P .. Nu vill jag ha jul & vinter !!! ..

Ses efter jobbet,

hoppas att jag får käka körv & mackisar hos mormor&morfar idag!!

Puss & Kram


Tidig med tuppen.

Tjoflöjsan, nu sitter jag här i köket och har ingenting att göra.. vann en bloggdesign i helgen iaf! Mjoo, som jag skrev igår så börjar jag ju inte förens vid 09.00 tiden, men dock ska jag vara uppe 07.00 ?? jag e riktigt knäpp ibland, men nu om jag lägger mig så kan jag inte somna om igen .. Omöjligt, har jag väl gått ur sängen så tycker kroppen att jag inte har något där mer att göra förens ikväll .. Dumma hjärna!!
Så jag vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden?? .. Kan inte titta film eftersom pappa ligger olägligt och sover kring alla TV aparater ... Suck ... så jag vet verkligen inte hur jag ska göra!!! ...

Jaja, ni får iaf se min blogg senare .. om jag får den fixad idag det vill säga!!  ^^ .. (Hoppas hoppas hoppas)

Puss&Kram,
från en ICAjobbares första dag.




HELT SLUT!

Äntligen så åker Vilding hem, idag har hon varit billig kan jag lova!! .. Varit och stängt av TVn för mig, och mamma har bara setat & skrattat ... Jag skulle nog också skrattat, om hon hade gjort det där mot någon annan än mig! :P .. Men men, hon har sin charm ändå!! Lilla trollet! :) .. Men det blev tyst och skönt kan jag lova! ..

Jaa, imorn ärre APU igen, ska vara på ICA denna gången, börjar inte förens vid 9 tiden!! ... Så sovmorgon får man ju! :) .. Eftersom jag ska åka moppe så! .. Fast lä åka lite tidigare iaf, måste tanka om jag ska ta mig fram&tillbaka.. Det kommer iaf att bli roligt! ..

Nej nu ska jag njuuuuta av tystnaden!

Puss & Kram


Sex And The City

EN NY SATC ÄR PÅ VÄG! :D .. TJIHO!

LÄS DET HÄR

Herregud jag hoppas att det är sant! Jag totalt älskar de där kvinnorna! :) ..
Fast det ska bli Sex And The LONDON nästa filmen? .. Hmm ...

Jaja, sak käka lite chocklad och vänta glatt, om 40 minuter börjar OTH! :D ..

Puss & Kram


Söndag.

Hejhej!! Igår åkte jag & Johan & Max/Julia till Gränges och härjade runt ett tag.. Sen så åkte vi hem till Johan där Julia & Max käkade Kina mat, och jag åt en hamburgare :P .. Nu sitter jag & Johan och leker med Mathilda, och mamma håller på att göra i ordning maten, ska fråga mammsen & pappsen hur mkt pengar jag har kvar... För jag borde ha 4000 iaf! .. Annars så har de försvunnit på något mystiskt sätt eftersom de pengarna har jag ingen kontroll över! ...


Nej nu ska jag dra,

Puss & Kram


Lördag.

hejsan. Nu har jag just ätit köttbullar & mackaroner! :D .. De e gott de! :) ... Igår käkade vi Tacos, det var gott det med .. Nej men nog om mat nu, jag skulle åkt till Gränges med Emma & Julia&Max, men Emma kunde inte, så jag vill liksom inte åka dit, det blir inte lika kul när man hade planer och sånt! .. Fast M&J skulle åka till stan istället, så då blev det att jag blir hemma istället! :) .. funderar på att åka och köpa lite sura nappar och så ska jag kika på film, fast jag har ingen bra film att titta på .. Såg på American Psyco igår, den var helt mysko! Fattade inget .. Fast ibland blev man lite skrajj , men jag fattade ändå inget.. Eftersom han levde om dagarna om och om igen .. Såe jag kan inte precis tipsa om den om någon vill se film.. Så ni vet ;D ..

Nej nu ska jag sluta :P..

Puss & kram



Desperate Housewives

Sorgliga Desperate klipp!









Puss & Kram


E & M.

Jag & Emma kom in på ämnet som många försöker undvika, varför tar unga livet av sig.
Vi har setat och dividerat om det och tyckt lite si och så.. Och kollat på massa olika klipp från Youtube, det är sorligt att så många unga dör i självmord, men det är värre när så många unga dör i olyckor ..
Och jag och Emma är riktiga Youtube nördar (Vilket ni säkert redan märkt!) så vi hittade en ganska bra otroligt ung sångare! (LEVANDE) Och så är det ju en av världens bästa låt också!



Declan Galbraith - Tears in Heaven

Puss & Kram


MADDE DISSAR!

NU TÄNKER JAG DISSA DEN DÄR JÄDRA TAKIDA-CURLY SUE!!!
Radio har tjatat ut den så himmlans mycket.. Visst det är kul för Takida att Curly Sue är den låten som legat längst på tracklistan i historien, men den är sååå uttjatad!! ... DÄRFÖR går jag emot alla Curly Sue älskare och tänker faktiskt säga att de har mååååånga fler bättre låtar!! ..
TEX:

Takida - Losing


Jag tycker att denna takida låten är bättre än Curly Sue, förrut tyckte jag också om Curly, men inte nu nå mer ..

Puss & Kram


Min framtida lur..?


Jag har kikat runt en massa nu och hittat en som jag hört e jätte bra, och så är den ju otroligt billig! 1297:- .. Om jag inte kan byta in den jag har nu så kan jag iaf köpa en ny för det e ju ganska billigt om man tänker efter! :) .. Och den verkar ju hålla? ... Fasten den verkar lite .. "gammal".. men den finns ju ändå att köpa.. så det blir nog den nästa mobilen som jag ska ha ... när jag fått pengar .. om 19 dagar xP .. Hehe :) .. Men jag blev verkligen jätte kär i den, det är inget speciellt med den.. har ingen bättre kamera än min, inge bättre musik program, men dock.. jag VILL HA! Den fungerar, och man kan skriva sms med den, det enda som behövs tycker jag faktiskt! .. Och man behöver inte walkman bara för att man ska kunna lyssna på musik, det som e viktigt då är ju minneskort.. och jag har ju 2st 512mb eller vad det e ... Så musik kan jag lyssna på ändå! .. Eller hur är den fin? Vad tycker du?


Puss & Kram


Ny design.

Jag har gjort en ny design igen, i paint.. Väntar på att någon go å gla person ska fixa en åt mig bara sådär (a) .. Och så är denna ganska stilren! :) .. Svart & vit, och så klart det rosa rubrikerna, men de får hänga kvar tills någon tar åt sig att fixa i ordning det där brun & svart/guld som jag ville ha! :) ...
jaja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen!? . Sitter och kikar på Top Model nu ..

E & M vill flytta hemifrån!

Emma och jag ska äta körvlasagne imorn! ;D ..

Njee, nu ska jag glutta runt på nätet efter fler "Blogg design" grejjor man kan göra sådär "själv" .


Puss & Kram


Icecream is the sweet!

nu ska jag ta och hälla upp ett glas saft & ta lite mövenpick, enbart för att det är så gott och för att denna dagen e bra! Slutade 10.00 så man kunde åka med 11.15 bussen hem, mamma hämtade mig vid finnsviken... Och så fick jag veta att jag kommer få 350:- i matersättning för APU! Det är inte fel! :) .. Det negativa är att Emma och jag inte ses förens på Lördag ;o .. Och att min data e knäpp, kollade med en annan sladd idag men det fungerade inte ändå, så det sitter väll nått löst innuti så jag ska säga till pappa att han får ta upp den till Torsten. Nu har jag bara soffan & bordet kvar sen e det klartstädat! ... Och så ska jag kanske bort till Julia senare & hjälpa dem med tårta :) ... Hon fyller ju år imorn! :D ..




Nej nu, ska jag gå..

NÅGON SOM HAR LUST ATT FIXA BLOGGDESIGN ÅT MIG?! :) ...
Brun & svart(eller guld) och en massa blommor (Stjälar och sånt.) Om nån har tid ork eller lust!

Puss & Kram


Ballonger

Hejsan, jag sitter och grejjar med bloggens utseende ifall ni undrar vart jag tagit vägen ;D ..

Nu tänkte jag prata lite om ballonger, är det bara jag som avskur det? ..
Alltså, visst det är jäta gulligt & fint med ballonger, men inte så lika gulligt när Flisan brukar jaga mig med sin lila ballong osm hon även BITER på och man hör hur tänderna gnisslar på den.. USCH! Jag tycker inte om ballonger när de ska smällas och sånt..
Men fina e dem;



Mjupp, nu väntar jag på att jag ska få mat, sen ere städa! :)

Puss & Kram


Skola

Idag är det onödig dag! Kan jag lova ..
Började nu 08.30 och slutar 10.00 ...
Ganska onödigt, men men ..
ska ta en tidig buss hem så jag ä hemma före 12 så jag kan städa det där jävla rummet klart någon gång!

Nej nu ska jag grejja med lektionen.

Puss & Kram


Mumma!

Bra låt & bra sångare, kan det bli bättre? :)



Bon Jovi - Hallelujah


En till;



Jeff Buckley - Hallelujah


Fast jag tycker att Rufus gör den bäst!

Puss & Kram


GO BRITNEY!

Hittade en bild på Brittan från den där galan som gick nu för någon natt sedan ..



hon har verkligen ryckt upp sig! :)

Hej Madde :D ,, Älskar dig (a) .. Puss&kram<3 <3 // Emma


Puss & Kram


Blä, blä blå?

Sitter & trööööökar i skolan ..
Mamma, det sitter en lapp åt dig i köket! + en på min dörr, där det står att jag låst dörren, men det gixck inte tyvärr.
Men GE FAN I MITT RUM! JAG SKAAAA GÖRA DET SISTA IDAG!

Min lektion börjar inte förens vid 10.15 .. så jag ska sitta här & tröka i flera timmar känns det som.. fast jag har ju redan varit här i ca 30 minuter nu ... Usch ja ..

Neeeh, ska planka in på matten nu *blääää*

Puss o/ kram


Desperate Housewives

NU har jag tagit reda på när DH börjar igen..
Och säsongspremiären är .... Tisdag 30 September.
Alltså så måste vi DH-dyrkare vänta hela månaden innan det börjar.. jaja, väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge, eller hur?

När vi möter Gabrielle i höstens Desperate Housewives har fem år passerat, med två graviditeter och en tjockismage som bonus.

Den glamorösa exmodellen och en fortfarande blind Carlos får handskas med förlust av såväl pengar och social status.Ytterligare en källa till huvudvärk i casa Solis blir Juanita, parets äldsta dotter. En roll som nu gått till 6-åriga Madison Delagarza.

- Gabrielles omständigheter har ändrats mest av alla hemmafruar, berättar producenten Bob Daily för TV Guide.com.

Som om inte livet var hårt nog för vår fembarnsmamma från Wisteria Lane...

När den nya säsongen av Desperate Housewives hoppar fem år fram i tiden, måste seriens yngsta skådespelare bytas ut.

Lynettes rödhåriga pojktrio är nu i tonåren, och tydligen ännu jävligare än förr. De kommer att spelas av Joshua Moore och Charles och Max Carver. Dottern Penny blir omkring nio och ersätts av Kendall Applegate.



Detta är vad kanal 5 kan säga om säsongen som kommer ..
Jadu jadu, gud så det går fort fram i tvseriens värld!
Och att det bara blir 7 säsonger med pinglorna.. Jadu..

Puss & Kram


OTH

Jag tänkte göra ett litet inlägg om min favvo serie, One Tree Hill ..
Säsong ett köpte jag på Åhlens ganska billigt, 199:- .. Det var rea, kan jag lova! .. Annars hade den kostat omkring .. 3-499? Något sånt..
Säsong 2&3 ska jag köpa på cdon.com för deras specialpris 499:- för 2 dvd-boxar.
Säsong 4 ska jag köpa när säsong 5 kommer ut, för den håller på att visas nu på kanal 5 söndagar 18.00.. Därför är det ingen bild på skivorna på sista bilden, om ni förstår .. Hehe.. I USA håller de på att spela in till säsong 6, och det börjades visas 1 September i USA. Så det har gått i 7 dagar nu där borta. Kommer nog ta tid eftersom de nyss börjat med säsong 5 här, det har gått 9 avsnitt i Sverige från 5an..




Handling;

Förutom intresset för basket, verkar det som att Lucas och Nathan är två unga män med väldigt lite gemensamt, men de är bundna av den mörka hemligheten att de delar samma far. Nathan är arrogant, säker, skolans basketstjärna och kommer från en välbärgad familj medan Lucas som är tillbakadragen och motiverad den enda sonen till en hårt arbetande ensamstående mamma. Han är också en otrolig basketspelare men håller sig till "the river court".

Efter att ha växt upp på varsin sida av den lilla staden Tree Hill, North Carolina, kolliderar pojkarnas liv plötsligt då ödet placerar både Lucas och Nathan i samma basket lag. Halvbröderna tävlar inte bara om kontrollen över "the river court" utan också om Nathans flickvän, Peyton Sawyer.

Lucas övergång i Nathans värld skapar genast en kärlekstriangel. Peyton är privat av sig, hon är en begåvad konstnär men håller sina skisser gömda för världen. Även om hon är Nathans flickvän känner hon snabbt en förbindelse med Lucas. Peyton förlorade sin mamma tidigt i barndomen och precis som Lucas vet hon hur det är att växa upp med en förälder.

Nathan är plågsamt medveten om den goda relationen mellan Lucas och Peyton och det tar honom inte en lång tid att upptäcka att Lucas bästa vän, Haley James är en ovanlig och spännande tjej. På grund av sin nära vänskap med Lucas finner sig Haley helt plötsligt tvingad till att handskas med en ny värld.

Medan ungdomarna kämpar med att hitta sina platser i världen, handskas de vuxna i Tree Hill med alla beslut de fattade för många år sedan. Nathans pappa, Dan Scott, och Lucas mamma, Karen Roe, var skolans par under high school. När Karen sedan blev gravid i sista årskursen blev hon förkrossad när Dan satte sin basketkarriär främst. Han åkte till college och lämnade Karen som fick uppfostra Lucas själv. När Dans basketkarriär inte fungerade riktigt som han ville på grund av en knäskada återvände han till Tree Hill med sin fru Deb som han träffat på college och som också blivit gravid. Nu som en förmögen affärsman i Tree Hill lever Dan ut sina basketdrömmar genom sin son Nathan...

Informationen är tagen här , och bilderna är tagna från google.

Puss & Kram


Vinter!

Ge mig vinter! Snö och vackra mornar..



Mysigt!

Puss & Kram


God Morgon!

Alla andra sovre, förutom jag ... & Kira dådå, hon ligger här slickat mot mig i soffan och myser .. Nala ligger på golvet nedanför mig och är helt slocknad!
Fundra vad jag ska göra idag då?

OCh guuuh vad jag e sugen på att skaffa lägenhet!! Få inreda helt och måla och sånt, någon som vill skänka en miljon eller två? .. Hihi
Neej, nu ska jag.. hitta på något!

Puss & Kram


Material Girls

Jag och Johan började titta på den imorse, men vi ska kika klart på den nu snart..
Idag har syster yster varit hit med Hilding och vi har haft en riktig tjej dag idag jag mamma & tessa & så klart.. Hilding. Fast jag och Tessa glömde att beställa våra serier, hon skulle ha Grey's & jag skulle ha OTH 2&3 :) .. Blir billigt FAKTISKT. funderar på vad jag ska ge allt folk i julklapp, lika bra att man börjar nu med tanke på att den enda inkomsten jag har är studiebidraget.. 1050kr/mån det räcker absolut inte för min stora släkt!!! Ska ju köpa te:

  1. Mormor & morfar
  2. farmor & farfar
  3. mamma
  4. pappa
  5. tessa & roger
  6. sandra & andreas
  7. johan & johanna
  8. Johan
  9. Theo
  10. Nanne
  11. Hilding 
  12. Flis-lis


Och säkert fler, jag har nog glömt någon, kan jag slå vad om!!!

Men men, får hoppas att jag hittar bra te dem alla!

Puss & Kram


Film-helg.

I Helgen ska jag & Johan ha en riktig film helg, lånat hem massa filmer av Elin idag, vissa ska jag även bränna av! :) ..

1. Norbit
2. Fjorton Suger
3. The Notebook
4. What A Girl Wants
5. Heartbreak Hotel
6. Natbuss 807
7. Hipp hipp Hora
8. Material Girls
9. Darling

Massa bra filmer kan jag lova! Sett dem alla förr, men ändå!

Puss & Kram


Förhäxat

Hejsan, nu behöver jag stor hjääääälp..

Om det finns några förhäxat-fanatiker som läser detta så snälla hjälp mig!

Jag försöker komma på vilken säsong som detta klipp kommer från;



Måste verkligen veta!! :O

Puss & Kram


Fyfyfyfyfy..

Jag blir nästan illamående när jag läser detta;

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3104549.ab

Det är verkligen , avskyvärt!

Varit vid tandis nu, skulle tillbaka och kika på mina trogna hål, & fylla upp någon tand för att jag hade för djup tand? .. Jaja, en til ledig dag för tandis, samma dag åxå.. Alias, en torsdag :P .. 9 Oktober.

Nu ska jag kika film.

Puss & Kram


Pigg & Nyvaken.

Tsssss, never... Varit vaken i minst 20 minuter, jag vaknar aldrig pigg.. Blir det när jag gått upp helt enkelt..
Jadu, hur ser min dag ut då? .. Tandläkaren 11.10 ,,JIPPIE .. sen så har jag inget mer på schemat.. Mer än att Johan skulle komma idag, men det blir ju senare ikväll .. Ujjujj..

Imorgon har jag teckenspråk, och min lärare har blivit 100% döv under sommaren, så hon skulle kolla om det var hörseln som försvann eller om det var apparaten som gått sönder, i vilket fall så ska hon ha oss ändå, vi kan ju grunderna sa de.. Men jag är jätte nervös, iaf nu innan. Jag vet att det kommer gå hur bra som helst när vi väl har lektionen, men ändå! .. Tänk när man ska fråga om hjälp, hon hör ju inte så .. Då måste man sitta och bokstavera en MASSA ord innan man kan dem..

Jaja, det löser sig nog ..

Jag har fått pippi på en låt..


Jordin Sparks ft. Chris Brown- No Air


Så fin låt! :) ..

Puss & Kram


BUFFY&VAMPYRERNA

Det är en serie som jag sett VARENDASTE avsnitt av, och nu finns det så jag kan köpa 2 BOXAR för 499:- .. Tyvärr har jag inte de pengarna, men ska prata med mamma och kika om jag får låna pengar, jag menar .. När den vanligtvis kostar 299:- st, såtar man det ggr 7, det blir väldigt mycket! .. Men om man tar 499:- ggr 3, så blir det inte lika mkt, eller hur? Fast jag ska bara köpa säsong 1&2 isf, :) .. För er som vill kika efter någon tv serie som kanske även dne finns på 499:- för 2 så finns det ->här<- 

Så snälla mamma om du ser detta innan jag frågar, förstå vilket gyllene tillfälle det är!!

Puss & Kram


sjukanmälan.

hej, jag heter madde & jag är sjuk som vanligt!
Och där bak så varar det, & så har det blött idag.. Så jag vet inte om jag e förkyld-feber eller infektions-feber.. Hoppas iaf på att det är det förstnämnda... Jaja, får se imorn när jag vaknar hur det är! ..

Johan har iaf köpt en ny bil idag, härmapan köpte en som jag har, fast en grön... HÄRMAPA.

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort allt var, äckligt!

Puss & Kram


RSS 2.0