Englas begravning = Direktsändning

image84

Jadu, det var ju lite udda ? ..

Vilka kommer titta på det ? :-) ..

Puss och kram

image64

onsdag = städning

Hejhej! Idag så ska jag städa rummet! :-) .. Är ju ledig så mamma passade på å ge mig uppgifter! .. Men först så har jag fixat håret! :-) .. Och setat och lyssnat på VÄRLDENS mysigaste låt! ^^ .. (kommer video på den i detta inlägg!) .. Jag vet iaf att min syster kommer gilla det! ;-) ..
Ja på tal om dem, jag bad mammsen att fråga syrran om de kunde komma förbi en sväng innan de skulle till Sandra och David, och vad mammsen sa så skulle de göra de! :-) .. Har ju inte sett lilla troll-Mathilda på ett tag nu så! :-) .. Nej usch nej, lika bra att man börjar städa så man får det gjort någon gång! ..
Föresten så skulle mammsen titta på skor till mig nu när hon och pappa är i Falun/Borlänge! :-) ..

Ska bränna en STÄDMUSIK skiva nu! ;-) ..




One Republic - Stop And Stare

Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be, oh
Stop and stare
You start to wonder why you're 'here' not there
And you'd give anything to get what's fair
But fair ain't what you really need
Oh, can u see what I see


Puss och kram!!

image64

Tisdag & Gamla Bilder!

Hej alla ! :-) .. Sitter här hemma hos julia och färgar håret på hon! :-D .. Så har man lov! :-) .. Det är trevligt! Man har ju hunnit tröttnat på skolan nu när det varit såå vackert väder! :-D .. Men men! :-) .. Har iaf hittat gammla bilder på Julias data! :-P .. De var urgullig pepparkaka som jag målat på mitt finger för ett tag sen! :-) Så otroligt sööt! :-D ..
Mihi :-) .. Ja här kommer bilder iaf! :-)


  
 


Jaja! :-) .. Hade nationella provet idag, hade en lärare som fikc typ damp på oss! .. Orka med att bli arg över snörvel och hostningar? .. Nej!.. Emma, jag kommer sakna dig apa mycket nu under alla dessa 5 dagarna som vi kommer vara ifrån varandra! .. Fast vi ska kanske åka till Dollar på Fredag! :-) .. Med tanke på att vi ska ha APU där tillsammans, så vi får reda på jobb tiderna!! .. Btw, din mamma .. SUCK ..


Ujj ujj , tur med lov iaf! Men ska och skölja julia nu! ;-) ..

Puss och kram

image64

TACK GUD FÖR ELGIGANTEN!!

Jag har haft trassel ända sen jag avinstallerade The Sims 2 från min data, med mina dowloads och allt.. Så fick jag veta att för att man skulle kunna ha downloads så måste man ha The Sims 2 Nattliv, och tacka gud för elgiganten!! För titta här vad madde ska köpa!! :-D


image78

Och jag tycker inte att något som vanligtvis kostat 700:- st är dyrt för 300:- .. Så gissa vem som ska och shoppa på Elgiganten? :-D .. (Fast med min vanliga tur så är det bara 300:- gällande internetpris, så jag ringde till Johan så han är på väg upp till Elgiganten och ska titta hur mycket det kostar i butiken! :-) .. ibland är det tur att ha kille som e så gooo som Johan är! :-D ) Men nu är ju kruxet det att om det blir för dyrt i butiken så måste jag beställa från nätet, och där måste man vara medlem, och hur ska jag göra då? Jag är inte över 18 år ju?! .. Jaja, det löser sig nog! :-) .. Får jag hoppas! :-O ..

Föresten, så såg jag en 3årig unge idag på stan, urgullig.. Han duskiterade med sin mamma :
Ungen: Mamma ,jag vill ta ut pengar! (pekar på bakautomaten)
Mamma: Men gubben, har du inte tillräckligt med pengar i din magväska?
Ungen: Jo, men jag vill ha pengar!
Mamma: Vad ska du göra med dem då?
Ungen: Inget, jag vill bara testa ta ut pengar!
Mamma: Men har du ett bankkort då?
Ungen: Nej , vad ska man med ett sånt till?

Dagens ungar är sååååå söta! :D:D..  Fast iofs så vet jag ju inte om det var hans mamma, men eftersom han sa "Mamma" så antar jag! xD .. Nej, nu ska jag vänta med spänning på resultatet av vad kostnaden i affären blev! :-D ..

Puss och kram

image64

Prov - en måndaggmiddag!

Klockan börjar nu närma sig tolv, solen skiner och fåglarna kvittrar, det är vår ute .. Vem försöker jag lura? :-S .. Klockan är snart 12, det är mulet ute, och kyligt.. Inget fint vårväder alls!! .. Sitter inne i Datasalen bredvid Therese (jag vet, nu tänker ni "Wow vad länge hon klarade av att vara borta från Therse" men sånt är livet!) Om ca 1h så börjar lektionen, vi har dataprov! .. Ursch, och de på malmen är lediga hela veckan, de på park och sånmna småskolor med! .. Men INTE vi, nepp.. För vi har nationellt prov imorgon! .. SUCK! .. Jag är trött, vill bara hem och sova, men jag slutar inte förens 4 i vilket fall som helst! .. Som tur är så står min cykel vid Elin, så det är bara att hoppa på den och gnessa runt byn för att piggna till och få upp humöret! .. (+ få bättre kondis ;-D .. Johan påstår att jag har dålig! xD .. Tror honom inte! ;-) ) Jodå, han har nog rätt, jag är lite för lat! xD .. Men som tur är så har jag faktiskt orkat tagit tag i cyklingen, är ju ute varje dag! :-) .. Har cyklat varje dag (utom fredag & lördag) sen fredag förra veckan! :-) .. Det är kul att cykla! :-D .. Så länge man har någon att cykla med så är det ju roligt och det går fort! :-) .. Och som tur är så har jag Elin! :-) .. Men man kan alltid cykla själv, för då går det även fortare (gällande trampandet) och man kan cykla hur långt man vill ;-) .. Haha, mammsen påpekade här om dagen att muffinsarna hade tagit slut, och jag vet inte vaad hon menar med det! ;-) .. Snacka om att jag är BRA på att baka! :-D .. Madde e bäääst madde e bäääst! :-)

image75


Föresten så är jag med i en bloggtävling på Josefins sida! :-) .. Kan få chansen att testa ha en fin bloggdesign för omväxlings skull! :-) .. Kan ju bara hålla tummarna på att man kan få vinna den söta lilla bloggen! :-) .. Jag tycker ju att det e sååå trevligt att ha en fin blogg att kika in på, även fast det kommer vara min egen .. Såå *HOPPAS-HOPPAS-HOPPAS* .. Håll tummarna för mig gott folk! ;-) .. Och om ni inte gör det så bryter jag av dem! ;-) .. Nejdå!
:-) .. Jaja, nu ske jag ta å fortsätta läsa om hon som hade hållts fånge i 24år och fött 7 barn åt sin far! :-S .. BLÄ!

Puss och kram

image64

Måndag!

GAAAH NU HAR THERESE GJORT BORT MIG FÖR TYP HUNDRADE GÅNGEN!!!!! :-o ..
Lotta kom in och tände ljuset här, så Therese blev sur för Lotta vägrade släcka det igen, sen när hon gick så kom det in en gubbe, och Therese frågade honom om han kunde släcka! :-0 .. Men gubben erbjöd sig att skjutsa hon!! .. Jag höll på att smälla av!! .. Det var jätte pinsamt! :-S .. Sen nu kom Lotta igen, då berättade Therese det för Lotta, och Lotta tog tag i stolen och började skjuta, men stolen rörde sig inte och Lotta verkligen tog i så hon stönade! xD .. ( Ni vet sådär man gör när något går riktigt trögt!)
Jag ska ALDRIG mer sitta med Therese, iaf inte de närmaste minutrarna! ..

Puss och kram

image64

söndag!

Har nog aldrig haft en sån här händelserik helg! :-O ..
Fredag = Krockade nästan med en älg.
Nån gubbe hade krockat och var hög som f*n..
Lördag = Åkte till stan och köpte välling till brorsans dotter! 
Sen så mot kvällningen så skulle jag göra kolsyrat vatten till Johan, ni vet i en sån där pysmaskin (?).. Och då så tittade jag på Johan samtidigt som jag grejjade, sen hörde jag bara en smäll, å kollade på pysgrejjen, då satt mitt finger fast!! Jag fick typ rycka loss det, först så vart jag chockad och typ höll i fingret.. Sen när Johan kom suckandes "Vad har du gjort nu då?" så såg vi att jag hade knippsat av en bit på fingertoppen, och det blödde ganska mycket, så jag fick väll panik!
:-P.. Japp, det var vad som hände då, jag vart så trött efter grinande och panikandet att vi gick och la oss ganska tidigt faktiskt! :-) .. Föresten så gjorde vi Tacopaj åxå! :-)..
Söndag = Idag så har vi inte gjort så mycket, gått ut och gått ..
Ska ut och cykla senare med Elin! :-) ..

Jaja, ska frossa klart framför Grey's som går på repris som jag faktiskt redan sett! :-) ..

Puss och kram


image64

fredags resumé!

fredag idag då! :-) .. Kan börja med hur min morgon var! ..
Satte mig på bussen vid konsum som vanligt, och började åka, sen efter typ 20 minuter på bussen så kikade jag ut, och vad ser jag? Jo, där från bussens 2a fönster på en vänstra sidan ser jag igenom att en unge torterar en katt!! Och jag blev så arg! Om jag inte hade setat på bussen hade jag seriöst slagit ner ungen! :-S .. Han tvånghöll kvar katten och höll den i dens ben och slängde runt med den som om det vore en rispåse! UNGJÄVEL!! Förlåt, men jag blir verkligen upprörd när jag ser sånt där! .. Jaja, iaf . Sen kom man till skolan, då skulle min teckenspråksgrupp och en annan vara i samma rum idag. Och i den andra gruppen, fanns det en tjej som hette Sofie, och hon var otroligt rolig!! Jag skrattade så jag fortfarande har ont i käkarna! :-) .. Det är såna människor och dess humör som förgyller dagen! :-) .. Sen så när man tog bussen hem, då blev man omkörd av BÅDE MAMMA MORFAR OCH MORBROR YNGVE!! .. Det är sånna dagar som gör en glad över att man inte heter Johansson som dom, vill inte bli lika taskig och bara köra förbi!! .. Jaja, jag sitter och väntar på att Johan ska komma! Tydligen så när han ringde igår när jag SOV så pratade han massa med mig, och han VET att jag säger ja till allting när jag är trött och typ i princip sover.. så jag hade tydligen lovat han massa, måste stänga av telefonen när jag sover härdanefter! ;-) .. Jaja, nu ske jag ta å hitta på någonting! :-) .. Kanske hamna framför sims och DH, jag vet inte ritkigt än! :-) ..
Uppdaterar säkert mer senare! :-)

Puss och kram

image64

Torsdag

Jag har fått reda på världens sorgligaste sak!! På valborg så mördar vi en massa igelkottar!! .. Tydligen, så bor det en massa igelkottar i våra majbrasor!! Det är verkligen helt otroligt, och imorse så hade jag debatt, och då blev jag arg där.. Sen fick man veta detta ?! Snacka dåligt humör jag har idag! Bråkas inte med mig idag kan jag bara säga! :-P ..


image77


Jaja, igår kväll dåå .. Jag och Elin tittade på det otroligt sorgliga Grey's avsnittet (vilket inte var så himmla sorgligt som jag trodde det skulle vara) sen så hoppade vi på cyklarna och åkte hem till Elin, och jag hem till mig igen! Det gjorde apont i arslet, för jag hade träningsvärk efter att jag åkte med sandra, så man kunde ju knappt sitta på cykeln, men som sagt var : "Man tar bort träningsvärk genom att träna" och idag har jag inte ont i röven! :-D .. Ska ut och cykla idag igen! :-) .. Varje dag tills jag slutar skolan, då ska jag och Elin ta oss ett varv runt väsman!! På riktigt! :-) .. Efter det så åker elin till sin far och sommarjobbar så då ser man inte hon på ett bra tag, och när hon väl kommer hem så har jag börjat jobbat.. Så det blir väl cyklingen fram till sommaren som blir vårat sommarkul! :-( .. Men så går det när man ska jobba!! Föresten så fick jag APU på Dollar Store, så ska väl fråga där om de behöver nå vikkare i sommar! :-) .. Men som sagt vad, med vilken handledare vi fick så kommer iaf inte jag få något extra jobb! Hon har redan favoritiserat Emma förra gången vi var där! :-( .. Men men, det är väl bara att gilla läget! :-) .. Får iaf jobb som solstråle och cashen trillar in från det! :-) ..

Dagens spel : Mahjong :-)
Dagens replik : I vilket land ligger Bulgarien? / Katta.
Dagens exersice: Bowling, och cykling!

Puss och kram

image64

DEsperate Housewives - Onsdagseftermiddag

jag och Elin sitter här och kikar på DH, och det är otroligt roligt!! :-D .. Det avsnittet vi ser på är när Bree är och ser på när hennes son simmar, och George kommer och börjar hångla på hon! :-S
Och om exagt 18 minuter så börjar Grey's Anatomy! :-D .. JIPPIE JIPPIE JIPPIE!!! :-).. Det är otroligt trevligt! :-D .. Och guuh vilket underbart väder det är nu alltså! :-) .. Hel nöjd med väret och allt! :-D .. Och joooo Louise, det är visst sommarväder nu! :-) .. Föresten, vi ska bowla imorn på gympan! Det kommer bli kul och intressant, har aldrig bowlat! :-D .. Emma kommer få sig ett gott skratt! ;-) .. Igår kom Nala åxå! :-) .. Jag och mamma och Elin ska ut och gå med doggarna senare! :-) .. Troligen ;-) .. Åhh guuh vad jag blev sugen på kladdkaka! :-D .. Nej, jag får mätta mitt kladdkakesug genom att käka lite oboy-bollar! :-) .. Och så kan jag ju ringa min "karl" ;-) .. Ujuj, som sagt var, aldrig mer sova med Johan, han har ju körkort, så jag tänkte *han skjutsar* men han skulle ju till sin skola som ligger 2 mil åt det andra hållet, så 5 minuter innan bussen gick vaknade vi! :-D .. Det var lite stressigt! ;-) ..
Nej du, nu ska jag hitta på någonting tills Grey's börjar, för Elin bara tjålar i Tele med Bobba och Boman ? , jupp så är det! :-P ..


Puss och kram !

image64

onsdag & cyckling

Hejhej, sitter i skolan! Som vanligt! Och börjar en lektion om 5 minuter, då får vi sluta kvart i två, men jag ska flirtas med Solan om att få gå så jag hinner med 13.45 bussen hem! :-) men jag kommer GARANTERAT inte få göra det! :-P .. Guuuh vad spännande DH var igår! :-O .. Och på Grey's ikväll då! :-O .. På reklamen så verkar det vara en riktig katastrof ikväll! :-O .. Jaja får vällse vad som händer! :-) .. Föresten, så bakade jag chokladbollar igår, med oboy ! :-D ,, Men det blev faktiskt gott! :-) .. Och idag sak jag och Elin ut och cykla! :-) .. Sen så ska jag väll hitta på något nytt att baka! :-) .. Hihi!! Nu står typ halva klassen och kollar på killarnas jävla lek?! Fattar inte vad som är kul med det! :-S .. Jaja, så kan det gå! :-P .. Tur iaf att dom har kul åt det! ^^ ..
Nej, nu börjar vi lektionen igen! :-) .. Vi hörs!! ^^

Puss och kram

image64

muffins del 2 - en tisdagseftermiddag!

Japp, som sagt var, jag skulle uppdatera igen!! :-D
Muffinsarna blev helt otroligt lyckade! :-) .. Tog ut dom ltie för tidigt, trodde att dom skulle bli helt förstörda, men de var ett tunt knaprigt lager uppepå, och innuti var det blandning mellan fast och lite små "fuktig/klibbig", otroligt gott! :-D (svårt att se på bilden, men jätte gott!).. Jag kan bara säga det *Madde du har verkligen lyckats!* Klapp på axeln! ;-) .. Och jag blev jätte sugen på att laga chockladbollar, men det får bli EFTER kvällsmaten! :-) .. Usch ja! :-D ..
Det är nästan pinsamt vad mallig jag är över att jag klarade att göra goda muffins, men man får ju sånt gott självförtroende när man klarar någonting omöjligt! ;-D ..


 


Nu har jag verkligen haft en bra dag! Desperate Housewives ikväll, goda muffins, Johan kommer hit, det måste vara sommarn! :-D ..

image76


Haha nejdå! :-P .. Men men! Nu är det dags för mig att träna inför debatten på svenskan imorn, jag ska vara Yannich Tregaro (Stavning?) iklädd cykelkläder! :-D .. Det kommer bli otroligt roligt! För vi i våran klass är inte precis de bästa på att hålla sams! ;-) .. Föresten så kan jag ju säga att det är OTROLIGT roligt att gå på handelsprogrammet, tipsar et som går i 9an! :-D .. Jag tänkte inte gå där först, men jag ångrar inte mitt val! :-) ..
 
FÖRESTEN så hade jag besökar rekord igår!! Woho, trevligt trevligt! :-D

Puss och kram!

image64

muffins! - en tisdagseftermiddag!

Jag blev jätte sugen på att baka muffins strax efter att jag bloggade, inte sugen på muffins, bara sugen på att BAKA dem! :-) .. Jag frågade pappsen vad han ville ha för muffins, vanliga/choklad. Han sa vanliga, pappsen har nog tröttnat lite på chocklad här ett tag framöver! ;-) .. Så det blev väll till att göra vanliga muffins! Fast jag anväde ett chocklad-muffins recept, tog bara bort kakaon! *HOPPAS DET BLIR BRA ÄNDÅ!* annars är det bara till att laga nya muffins! :-) ..
Jag skryter inte om mycket, men mina muffins, hamburgare, tacopajjer och min kladdkaka är något jag verkligen kan skryta om!! :-D ..  Det blir otroligt goda, jag kanske inte kan laga vanlig mat, men bakelser/pajjer det är någonting jag är riktigt hajj på! :-D .. Men någonting jag verkligen inte har lyckats med nu (på flera år) är mackaroner och korv! (stavning?) Jag lyckas aldrig med mackaronerna! :-( .. Måste vara något stort fel på min matlagningshet, vem kan inte (förutom jag) göra mackaroner och korv liksom?! :-S ..

Jaja, nu ska jag dra fram något annat att pyssla med! :-) .. Vi ses för mer uppdatering kan jag tro! :-D

Puss och kram

image64

Korv med bröd - en tisdagseftermiddag!

japp, här sitter jag , käkar korv dricker saft och har precis läst Sannah's blogg! :-) .. Solen skiner som aldrig förr och fåglarna kvittrar, det är vår!! Nu när jag tänker efter, med korvsmaken i munnen, så längtar jag till sommaren så det värker!! Att sitta och grilla korv ute när det är 25+ och bara softa! :-) Det är grejjor de! :-) ..
Föresten Sannah, du är otroligt duktig på att göra kädisar!! :-D .. Och Eva blev jätte fin! :-)
Du är bra på det där, låt ingen annan säga något annat! :-D ..
Nej , nu ska jag ta min restrerande korv och gå upp och spela lite sims! :-) .. Äntligen fått tillbaka suger för att spela! :-D .. Det kom tillbaka helt enkelt genom att jag satt och hade tråkigt igår, och lyckades göra en otroligt bra familj! :-) .. Föresten, det är DH idag! :-D .. Trevligt trevligt! :-)

Nej nu, puss och kram

image64

Tisdag

Hej hej! Sitter i skolan som vanligt, har egentligen Handels men Karin är sjuk så vi har Mauritz, fick nåå fältuppgifter som vi ska göra på eftermiddagen i Ludvika/smedjebacken. Men lixom, jag kan väll göra det på ICA hemma? Det ligger ju iaf i Ludvika Kommun! ;-) .. Johan ska hem till mig idag! Han råkade få med sig mina bilnycklar hem i helgen så han ska lämna tillbaka, och förhoppningsvis sova över också! :-) ..
Och jag har då sett de underbaraste jeansen någonsin!! :-D
http://saanzil.blogg.se/1208802656_hello_sunshineees.html
titta på den du! ;-) ..
*Dessutom är hon en snäll och intressant tjej! ;-)*
Ska göra en riktig länk av den sen, sitter vid en stenåldersdator för tillfället, inte lätt att fixa något när ingenting ser ut som det ska göra här! :-D ..
Nej nu ska jag in och glutta på sims.se! ;-) ..

Vi hörs senare!!

Puss och kram

image64

det är inte sant?!

Longoria vill hoppa av "Desperate Housewives"



man kan inte ta bort den familjen?! Det är ju dom som har mest kärleksdrama ju!!
Hon som blivit av med barnet i serien, och kämpat.. Hon kan inte hoppa av!!!
Desperate housewives blir faen inte lika bra om en familj försvinner!!
det är ju dom brudarna som håller ihop, hon kan bara inte !!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article1224577.ab

image64

Hillary Duff

Inte ofta jag typ är något big fan av kändisar, men jag måste bara verkligen säga att Hillary Duff , jag lyfter min hatt för dig!! Så otroligt fin, och sån otroligt bra skådis!! Hon hör man inte mycket skit om i svaller världen, hon är helt underbar! Synd bara att hon gjorde slut emd sin snygge Good Charlotte kille :-/ .. Men sånt är väll livet, hoppas hon hittar en ny pöjk att dela livet med, en som är BRA!! :-)
Längtar sååå efter den nya filmen "War inc" som hon tydligen gör en otroligt seriös roll i! :-) ..
Spelar ingen roll alls vart kortet är taget, hon är lika söt ändå!!!!!


    
   


tänk om man kunde vara sådära söt!! Väntar tills man hör något på bby vägen gällande hon! :-) .. Alla andra verkar vara så hajj på att skaffa sig en. har någon hört något om nicole och joel? .. Hört att de separerat som ALLA andra kändisar?

image64

Måndag!

Hejhej hej, guuuh vad skönt väder vi har det idag! En "Holmström-a-la-svett-på-näsan-dag" är det idag! :-D .. Men det är skönt!!! Jag och Emma kom precis upp från BK's , vi har fikat lite nu på lunchen! Bästa repliken idag:
- Det är tur att man får vara lite barnslig ibland, man kan bara var det med dig ..
Hahah, tar det som en komplimang Emma!! ;-) .. Men guh vad vi hade kul på BK's! :-)

Usch, nu har vi bara 5 veckor kvar i skolan (+ 2 APU veckor) , det är INTE mkt!! Nästa vecka är vi lediga onsdag, torsdag och fredag! Det är mycket trevligt!! :-) .. Får trycka in att gå på BIO med Emma då tror ja ;-) .. Idag har jag bestämt mig för att ta fram mopededen och ut och gnessa! + cyckla hade jag tänkt! :-) .. Nu har jag INGEN lust med läxa och skola, nu är det för bekvämt!!! Det ska vara sol hela veckan såg jag på SMHI, det är bra! :-)

Nej, nu tänker jag läsa lite på alla dessa bloggar som jag "bevakar" :-) .. Skriver kanske mer senare! :-)

Puss och kram



Har pratat betyg med Solan nu, och jag fick G på Administration, hade kunnat göra om ett prov, men jag hade inte fått över G så jag sket i att göra det. Och i information och Layout så behöver jag bara göra om "Personligt brev" så har jag fått VG i det ! :-) .. Det om något är trevligt! :-D .. Nu är det BARA 2 timmar kvar tills jag slutar, usch! Orkar inte med att sitta framför datorn hur länge som helst nu, det är tröttsamt och man får extrem huvudvärk! :-S ..
Och jag har verkligen ingenting att göra, kan någon hitta på någonting jag kan göra?!?!?! Både i skolan och efter!

Puss och kram
image64

Jadu, vad ska man säga..

Sitter och väntar på att Sandra ska ringa tillbaka!! Ringde och frågade om de skulle hit, för då fick hon väldigt gärna ta med sig Desperate Housewives säsong 1 boxen till mig, den serien är ju så otroligt bra att jag bara måste se den om och om igen!! Men men får väll se om hon ringer tillbaka :-P ..
Hoppas iaf på att min kväll ser ut så här:

image65

1. fint väder
2. desperate huosewives
3. dillchips
4. mig själv!!

Kommer bli riktigt kul! ;-) ..
Nej du, försten så har jag inte startat pretty woman än! :-D orkar inte koppla om sladdar, är helt slö efter igår !! Det tog lite på krafterna, alla människor och allt tjål.. kakkelhönor hela bunten, men som sagt var .. Kul var det iaf!!

Nej nu ska jag göra nått nytta med min söndagskväll!!

Puss och kram

image64

Söndag

Ja så var det söndag igen!! :-) .. Igår var det otroligt roligt!! Mammsen och pappsen dansade och hade kul, alla var på tip top humör!! Johan sov väll oftast, men man kan ju förstå det, han fick ju lov att skjutsa hem över 30 pers, så då måste man vila upp sig innan man sätter sig framför ratten med lulligt folk i baksätet ;-) .. Just nu så är pappsen och Johan påväg till Björbo, de ska lämna hem Jonny och Salme. De båda drack igår och de hade med sig lastbilen hit, men de blåste och ingen av dem fick köra, så det fick bli Johan igen :-P ..
Nej du., Jag tror vi la oss vid halv fem imorse, trött som en guru-groda!!
Förlängde iaf håret i fredags, super fint blev det ! Stor kram till Johanna!! :-) ..
Men guuuh vad fint väder det är idag då!! Synd bara att ögonen är för trötta för ljuset :-P ..

image63


Nej nu ska jag gå ner och hämta chips efter igår och dricka och sätta mig och kolla på Pretty Woman, sååå länge sen man såg den, känns som att jag måste se den igen för uppdatering ;-) ..

image64

Disneys bilar

sitter och kollar på disneys bilar med julia! :-D .. Hållt på att fixa och dona hel dagen inför pappsens 50års fest!! Det ska bli så trevligt!! Tävling och sånger och mat och musik och ljus och resten som behövs finns ju så klart! :-D .. Det ska bli otroligt kul tycker jag !! Jag är klädhängare, så jag har fixat i ordning lappar inför alla människor så att julia, jag och johan vet vem jackan tillhör !! Fixar julias klänning och det blir såååååå fint :-D .. nej nu ske jag kila,

puss och kram

'image60

hej

hejhej idag har jag setat och skrivit ett jätte långt inlägg, sen när jag tröck på spara så loggades jag ut! Ursch vad arg jag blev !!
Men iaf, ska förlänga håret imorn igen!!
Var i Blge och köpte present till pappa med Johan, det vart så fint så! Passade på att köpa något till mig med, en rosa/vit randin klänning och vita leggins, och i stan på guldfyld köpte jag 3 halsband, för 100':- typ :-) .. De e fint de!!
tur att man sparar lite pengar i månaden så man kan unna sig saker!!
nu ska jag sova, godnatt!!

puss och kram

image60

TORSDAG

Och klockan är 08.35 och ajg börjar inet förens 10.15 :-P.. Då har jag nationellt prov i engelska! Blä!!

Idag ska jag och Johan gå på stan och leta efter något till pappsen eftersom vi inet hann köpa någonting tills igår! Nu sitter jag och gör en rapport om Lindex, vilket jag tycker är en riktigt DÅLIG affär. Men men, det är ju personlig rapport för de i min grupp höll med om hur dåliga de var, anda tills det var redovisning då så fjäskade de nästan för företaget, utan att de ens var här.
Katta visade sin nya tatuering idag, det stod "Mammas flicka" sen var det ängla vingar bredvid på var sida. Jag som trodde hon var 18 men tydligen så är hon 17 år! Ujuj vad ltie man vet ibland ;-) ..

klänning

Åhh guuuh vad jag vill sy en klänning!! Eller linne eller vad som helst!! Jag vill sy någotng som man kan ha på sig helt enkelt!!
Kanske ska sy om en av pappsens firma tröjjor till ett linne ? ;-)..

Titta vilken fin klänning!!!

image62



ursch vill ha vill ha vill haa !!!

Nej nu ska jag kika runt på lite "sy-tips"!

Puss och kram

image60

Onsdag

Hade verkligen ingen blogg ork igår, var små grinig och hjälpte mamma i princip hela kvällen med att göra ett sånghäfte till Lördag, det vart så fint så när vi väl var klara! :-) .. Sen så kikade jag på Desperate Housewives (så otroligt glad att det är tillbaka!) sen gick jag och la mig!
Iaf, sitter i skolan och har administration men vi går bara igenom en massa som jag redan kan, så jag lyssnar med ett halft öra! ;-) .. Alltså, jag har i princip glömt vilka bloggar jag kikade på, eftersom de ligger sparade hemma på datan så tänker väll inte jag på vad de heter, *suck*.
Jag har iaf gett upp det där med "egen design" på bloggen, och körde på något lite sommrigare och enklare! Jag är nöjd iaf! :-) ..
Anledningen till att det blev grönt tema var att det är vår, och för att jag inte hittar de bilderna jag hade sist när min blogg var rosa.. Men hänger inte läpp för det! :-D
Ja, som ni kan se så fyller pappsen 50 år idag! :-) .. Mormor hade ju beställt en marängswich av mig, så jag ska åka med syster yster hem när hon har klippt sig vid 2 tiden så jag kommer hem tidigt!  Nej så blev det inte! Jag åker buss hem!!
Ska kopiera ut 100 papper idag, 20 sånghäften varav  varje häfte innehåller 5 sidor! Blä, men det är fina häften iaf! :-)
Jaja, uppdaterar KANSKE ikväll :-P.. Lägger in lite bilder och skojjs kanske :-P ..

Puss och kram

image60


HIPP HIPP HURRA!

GRATTIS PAPPSEN PÅ 25x2 ÅRSDAGEN!

HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG!!

Ses när jag kommit hem och gjort marängswichen!!

image61



image60


Hej IGEN

Hej igen!! Nu har jag åkt bil hem med Robban och Emelie och jag fick se deras lilla gulliga hundvalp!! :-D ..

   
 
Golden Retriver, Stella heter hon!


Såååå otroligt söt hund! :-) .. Det blev nog ingen Nala idag :-P .. Tror nog inte att hon kommer om jag ska vara ärlig :-O .. Sandra och Andreas kommer aldrig klara av att lämna bort hon, jag förstår dem! Skulle aldrig kunna lämna bort min Maja !! Helt otroligt vad jag blivit fäst vid hon, det är inte klokt!! Uff, kommer typ dö när hon dör, ska nog börja skriva ut lite fotos på majjsan och göra nått med dem :-) .. Knubbe sitter ju upp klistrad på mitt skrivbord såå, måste väll ha Maja någonstans åxå :-) .. Min kråk katt <3
När jag kom hem idag så jamade hon, och jag ropade tillbaka:
- Ja Maja, jag är hemma!
Och då pekade mammsen på stolen, och där satt Maja!! Nere i köket, i samma rum som kira!! Jag som trodde hon var uppe när hon jamade, men min lilla majsing var nere! :-) .. Jadu, djur är väll underbara?!

  
 


Nejdu, nu ska jag nog sätta mig och kika på Bert eller någon annan bra film! Ha det bra!

Puss och kram

image60

Mån - Blää

Ursch, sitter och har data nu, har det till kl 4. Och jag har så otroligt ont i skallen så det är inte sant!! Måste hem och sova!! Det är så konstigt, för jag har sovit otroligt bra nu senaste nätterna, visst för att jag somnade tidigt igår och vaknade tidigt idag men ändå? Jag har fått min natt sömn? ..

På tal om natten, ja ni har väl läst om min popcorn frossa, mm så imorse .. då vaknade jag klockan FYRA PÅ MORGONEN (?!) .. Helt pigg och allt, kunde inte somna om.. Så jag började måla på naglarna (i brist på annat) och så tappade jag nagellacksburken i sängen typ hela jag var röd när jag var klar .. BLÄ, så blev jag väll äntligen trött, höll på att slummra till och tittade på klockan .. 05:48 , min väckarklocka ringer 05:49 (tar den historien någon annan gång) så det var ju bara att kliva upp, mamma kom upp och var jätte chockad över att jag var vaken, jag stod och plattade håret och försökte bestämma vilka kläder jag skulle ta ur min NYA GARDEROB! ( skriver mer om det lite längre ner ) Så jag blev sen ändå, men men vad ska man göra? ;-) ..

NYA GARDEROBEN
Ja igår då när jag och Johan kom hem, så blev jag sur för att jag hade typ tusen nytvättade plagg som bara låg där och inte hade någon plats, så då fick jag en snille idé att fixa en garderob..
Johan så klart sa väl : "Varför kan du inte ha den du redan har?"
Då svarade jag: "Nej bara för att jag kan inte ha hyllgarderober, de stökar jag bara till!"
Så vi gick ut till pappas verkstad och började såga på lite pinnar för johan tyckte att det var onödigt att skruva ner hållarna som satt i de andra garderoberna när man lika gärna kunde kila in pinnen! Det var en jätte bra idé ända tills att vi skulle sätta in det i garderoben, då var pinnen för kort!! Så vi/johan fick skruva loss hängarna iaf och efter många om och men och svordommar så fick jag min garderob med ett hyllplan och 2 stycken stänger!
(bild kommer senare!)

Jaja, så har det sett ut, uppdaterar säääkert när jag kommit hem!!

Puss och kram

image27

Måndag!

Hejhej, sitter i skolan! (som vanligt) och har lunch för tillfället, men det var ingen god mat idag, och L försökte ge mig sin matdosa, NEJ TACK. Vad ska jag med din mat till? Käka den själv för jag skulle nog inte ätit fasten du gett mig dosan.. Ursch nej!!
Pappsen fyller väl år på Onsdag då :-) .. Mormor ville att jag skulle göra en marängswisch (stavning?) så jag lär väll te att göra en sån!! Försten så åkte jag till Jennifer förra veckan och lånade The Sims 2 av hon! Trevligt :-) .. Men måste ju lämna tillbaka det, så jag ska testa bränna av och kolla om det funkar !! HOPPAS HOPPAS <3

Föresten syster yster, nu när du lärt dig att göra blogg design, kan du lära mig på samma vända då ? :-D Snälla!! *hundögon*

Ursch ja, Johan råkade slå mig i svanskotan i helgen, sen dess har det blött jätte mkt!! Funderar på att be mamma att ringa dem, så det blir lite fortare, för jag vill inte gå runt och läcka blod hela tiden! xD ..
Men men, det kommer väl ta 2-3 år för dem att komma på att jag behöver operation.. BLÄÄ på Falu lasarett personalen!!

Jaja, ska kika runt lite på bloggarna nu och så..

VILA I FRID ENGLA "tur" att det äntligen är slut på eländet nu, att mamman slipper gå och oroa sig över vart hon är.. Att alla får frid i fallet.


Föresten kanske jag ska skriva om igår, vi kom hem jag och johan.. mamma och pappa åkte iväg så jag gjorde hamburgare till mig och johan, sen så åkte han hem och jag hoppade i duschen, precis då kom mamma och pappa hem så jag fick lov å gå ur duschen för pappa skulle på toa ^o) .. Sen åkte dem igen, så poppade jag popcorn *de blidde brända, sååå gott !! * och la mig i sängen och skulle kolla på Titanic, det blev Carri, nej det blev inte ens det .. för jag somnade xD .. Haha! Så hemma bredvid min säng står det en över full skål med popcorn och dricka :-P .. Jag är såååå lyckad! ;-) .. Ska iaf hem idag efter datan, (för jag har så ont i huvudet) sen så ska jag käka mina popcorn och titta på titanic :-) ..
Föresten, kram på Li. för att hon svimmade idag på nationella provet :-/ stackaren!! Hon mådde jätte dåligt och lärarna skämtade om det, jag blev arg!


Puss och kram

image27

Hej Igen.

Ja, hur länge sen var det jag uppdaterade ? Sitter fortfarande vid datorn, Johan vill inte resa sig från tv;n!! Blää på han!!
Har iaf setat och hittat massa nya bloggar som jag tänker följa! Sammanlagt 12 bloggar :-) .. Mycket att läsa kan jag lova!! Ja iaf, har setat och kikat runt lite, och jag har bestämt mig för att köpa en grå stickad tröjja på cubus, en topp på H&M och lösögonfransar på H&M super fint :-) ..
 

Japp, nu har jag tvingat Johan att vi ska gå ut och gå efter maten! :-) .. Trött på att sitta inne i detta kvävda rum !! Ursch nej, jag har aldrig varit så här sugen på att köpa kläder/accessoarer och sånna grejjer, kanske håller på att växa upp från mitt flickiga jag? ;-) .. Jag har hittat världens sötaste dress på englas blogg (klicka på ordet dress och ni kommer fram till den) Så typiskt jag! :-) ..


nya dröm datan ;-D

Nej nu tycker jag att Johan klagar lite väl mycket där borta i den stora soffan :-P (vilket det kommer komma upp en bild på inom kort) .. Tycker iaf om den :-) .. Men Johan tänker väll slänga ut den så fort han får chansen? Jaja man får väll tåla! :-D .. Nej, nu ska jag lägga mig och slappa i sängen och drömma vidare på kläder jag vill ha! :-) ..

Puss och kram

image27

Söndag!!

Japp, nu är det söndag! :-) .. Tyvärr!!! Nu ser man fram emot en heeel vecka i skolan.. *suck*
Jag och Johan vaknade iaf utan feber idag! Det var ju tur! :-) .. Kanske berodde på att jag tröttnat på att sitta inne :-O ..
Igår så tvingade jag ut Johan och gå, för jag var såååå trött på att bara sitta inne framför tv;n , och han höll med mig.. Vi kände oss fyrkantiga, så vi tog oss en promenad upp till Sibban och skulle lämna pengarna som Johan hade som var hans.. Och då hakade Sibban och Milla på oss och vi gick jätte långt! :-) .. Och det var otroligt skönt! :-D .. Kan ni tänka er, JAG trött på att vara inne?! Att JAG vill gå ut?! Mm, nya nyttiga Madde håller på att inta sig i kroppen känns det som ;-) .. Nu ska jag ut och gå varje dag, jag har verkligen en bra syn på det också! :-D .. Det är inte ofta jag vill gå ut och gå, men man måste väll vänja sig, Nala kommer ju hem imorn! :-) .. Då ska jag och mammsen ut och gå massor med Doggarna! :-D .. Förhoppningsvis ;-) .. Annars tar jag den i tvillingkopplet och går med dom själv, men det är lite dryg för Nala går sakta i det och Kira drar jätte mkt i det! Men vi kommer nog hitta en lösning på det, jag och doggarna :-) ..
På lördag så är det dags för 50års fest för pappsen! Han fyller ju år på Onsdag! :-) .. Jag har inte hittat på nått att köpa, lär snacka med mammsen om det :-/ .. Då blir dom dära 200:- som jag pratade om att hamna på pappsen denna månad! :-) .. Det är ju bra att jag investerar pengarna på någonting som gör nytta! :-D ..
Hjärtat mitt ligger i sin otroligt stora (läs liten) soffa och tittar på Hotroads bilfixarna, dom gör typ om någons bil som dom snott :-P .. Det är lite komiskt faktiskt! Hihi! :-) ..
Neej, nu har jag läst klart de bloggar som jag ofta "bevakar" ;-) .. Så nu kanske man ske ta tag i Johan och dra ut honom på en ny prommis? :-) .. Han är ju trotts allt helt frisk idag! :-D ...

Puss och kram, skriver nog mer på eftermiddagen!

image27

Lördag! :-)

Japp, som sagt var hade ju planer i helgen.. Men imorse vaknade jag och Johan båda med feber och förkylda!! Men under dagen så blev Johan bättre, han hostar bara nu! :-) .. Vi var hem kring 12, jag hämtade Guitar Hero för Johan skulle sova han var lite trött stackaren ;-/ .. FÖRESTEN, snygg blogg du skaffat dig syster yster!! Nej du, jag och Johan ska nog poppa lite popcorn senare och hyra en film och typ bara mysa och hosta i kör :-) .. Johans pappa ville sätta oss i karantän (stavning?) , haha!! Dom tycker inte om att vi har feber :-P.. Men vi sitter här på rummet och underhåller oss själva ;-) .. Johans mamma kom precis in och frågade om hon fick testa Guitar Hero, men johan skulle se Simpsons ;-) .. Hahah!!
Jag ringde hem till pappsen idag och frågade om jag fått nå brev, och det hade jag :-D .. Jag har blivit Solstråle på hemtjänsten på solgärde! :-)
Nej nu är det dags för Simpsons! Det är sååå kul! :-D ..

Ha det så bra! Puss & Kram

image27

Planer?

JA jag hade ju planer för helgen, men nu när jag väl kom hit till Johan så har han kanske feber stackarn :-/ .. Så det blir nog inget Tessa och Roger idag iaf, får se om jag stannar eller åker hem senare ikväll? Vet inte riktigt än.. Jaja, vad har hänt idag? Haft betygsprat på teckenspråket, hon tyckte att jag och therese var otroligt bra och att vi båda låg över gränsen till VG, vi skulle bara kämpa lite mer! :-) Det var ju kul att höra!
Johan ligger och kikar på Nickelodeon, och jag ska la gå egenom hans data och kolla om hanhar några kul bilder! :-) Lägger nog upp en och en annan bild ;-) ..

   


Bild 1: Gammal gos bild som johans swisch förstör :-P
bild 2: Varför mobbar alla hur jag står ? :-S Jag håller ju balansen så!
Bild 3: Så ser jag ut i glasögon :-P .. Lik mammsen sägs det?
Bild 4: Knäppis Johan!! Gammal bild!!

 
Första bilderna jag såg på Johan! :-)


Jaja, nu är det dags för högläsning på bloggen för Johan, han orkar aldrig läsa själv men endå ska han veta vad som står! xD .. Haha, jaja får se vad som händer idag, uppdaterar väll :-P .. Puss och kram!

image27

Skolan

Så var man i skolan igen då!
Imorse så försov jag mig, i typ 40 minter! Det var så otroligt skönt att bara ligga där och sova så jag orkade inte gå upp! Sen när jag väl gick upp så var det bara te å gå till bussen! Duktiga jag! .. Mamma ringde mig typ 5 minuter efter att jag gått! Så sa hon att jag var duktig!! :-D .. Det e jag ju! :-)Nej, nu börjar jag teckenspråket igen om 10 minuter så det är väl dags att dra sig till klassrummet! :-) .. Hörs väll nått i helgen :-) ..
(ska föresten kanske till syster idag :-D )

Puss och kram !

image27

dagen

Jadu, hur har dagen för mig sett ut ? Johan var hemma hos mig jätte länge idag! :-)
Åkte till Jennifer och lånade The Sims 2 av hon, men det var inte lika kul när man blev av med all Download;sen , tyvärr.. Så jag måste nog kanske lägga The Sims på hyllan :-/ .. Eller köpa egna alla spel nu när det e billigt!!
Jaja iaf, satt och kikade runt lite på youtube, hittade (som vanligt) urgullig film, grät nästan galla när jag såg denna! Snoret rinner än lixom! :-)



Ursch ja!! Måste köpa andra säsongen så man kan sitta och gråta lite skvättar ;-) .. Det kanske jag ska lägga ut pengar på, eller vad säger ni? :-) .. Jag vet iaf att Tessa blir glad över det! :-D .. Och jag är så super duper lycklig över att Desperate Housewives ska börja igen!! JIPPIE, ja men nu ska jag spela lite guitar Hero tills johan ringer! :-) ..  Får väll se om jag skriver någonting när jag är hemma hos honom, annars blir det en resumé på söndag! :-) Puss och kram, go natt !!

image27

Gulligull :-)

♥♥ Jag älskar min familj, OCH NEJ TESSA JAG SMÖRAR INTE.. Jag bara älskar er! :-) .. För ni har så otroligt mkt olika humör och humor och för att ni kan vara lika envisa allihopa!!
nu står det en hungrig Katta bredvid mig :-P.. Det är tydligen pannkaka i skolan idag! Så vi ska typ gå och käka nu :-) .. Och jag fick nyss veta att Tessa kanske inte är hemma när jag kom´mer förbi, så hon får väll lägga ut skivorna i postlådan eller någonting!! Jag MÅSTE ha skivorna!! .. Blääääää ..

Föresten är jag otroligt trött idag!!
Typ lika trött som Maja och Kira! :-)
 

Puss huii skriver senare!!

image27

Skolan

Så sitter man i skolan igen då, fick reda på lite grejjer som jag misasde igår, dels att vi har sovmorgon nästa torsdag eftersom vi har nationella prov vid 10 tiden!! Japp japp , så fick Johan lön igår, han fick typ 102kr timmen, sen på fredagen fick han 175kr timmen, det är fuskigt!! Jaja, ska iaf få skjuts hem idag av honom, tänkte gnessa förbi vid syster och hämta mina älskade skivor då också!! Klarar inte en dag till utan sims!!!!! Jadu, det är dags för en 50års fest snart! jag vill göra en tipspromenad, men pappa vill inte ha några lekar/dylikt eftersom tiden går så fort säger han. Så man får väll sitta där och glo på en massa fulla gammlingar och inte göra så mycket mer än det!!
När jag fått mitt studiebidrag så ska jag lägga ut 300:- på håret, sen så ska jag lägga undan 500:- till klädinköp och typ köpa småplock på stan för de restrerande 200:- , nu ska jag sluta käka smågott äckel saker!! Nån gång ibland går väll an, men inte mer än nån gång i bland!! :-D Visst är jag duktig? + att jag var ute och gick i förrgår ca 6-8 km och igår gick jag rutn byn! *klapp på axeln, madde* .. Hihi!!

Jaja, nu ska jag väll fortsätta att göra ingenting som vi i princip gör här i skolan! Puss hej

image27

MEEN !!

Min kääära syster utmanade mig idag :-P .. FY!! Jaja, lika bra jag får den överstökad!!

Tre namn du går under:

Madelene
Madde
Linus-Ida

Tre saker som skrämmer dig:

falska personer/mobbning
Spindlar
Skräckfilmer som är riktigt otäcka!

Tre saker du har på dig:

Kläder,
Sjal,
Hårspray! :-D

Tre sanningar:

Familjen betyder mest
Hatar att städa & Kan inte laga mat :-P
Är otroligt Envis

Tre saker jag verkligen vill ha:

Kattunge
Egen lägenhet
pengar!

Tre personer jag utmanar:

Jessika
Hanna
Kusin Emma!!

FRAMTIDA SOVRUM!!

Klädställningen ska vara något i denna stilen (ska självklart ha vanlig garderob där jag lägger alla fula plagg i också) :


Och så ska mina tapeter se ut något i stil med det här (och vanligt helbruna vägger med denna som fondvägg, hittade ingen tapet som matchade denna färgen):


Sängen ska se ut så hära i princip:


Sängkläderna såhära:


Speglens som ska sitta på väggen ska se ut såhära:


Sen så ska garderoben som slusk kläderna ska ligga i ska se ut såhära:


Sen matta och gardin:

 


Blir inte det fint tror ni? :-)

Nej nu ska jag gå och sova, hörs imorn!!

Puss och kram

image27

Smycke?!

Ska jag kanske köpa detta smycke? :-) Jag tyckte det var fint, och så var det ju till ett bra pris också!!

image32

Kostar bara 99:- .. Jaja, vi får se hur jag gör!!
Funderar iaf på att dra till Blge någon dag och shoppa lite på Gina och sånna stället, sugen på att köpa nya kläder!! Men för att köpa saker måste man ha pengar, och det är jag lite kort på!! Men först ska jag fixa håret, sen får jag åka till Blge och rae shoppa för resten ;-) .. hittade ju min URSNYGGA scarf här om dagen, som jag tänkte lägga upp bild på!! Så urgullig! :-) .. Föresten, de kläderna jag planerat att köpa var på Gina Tricot, men nu hörde jag att deras kläder inte är så hållbara, så vi får se vart jag köper kläder :-/ .. Men någonting i klädväg ska jag komma hem med! + att jag ska beställa detta halsband! :-) .. Jag tycker verkligen att det är urgulligt!!!
Nyss varit ute och gått med Elin och Nelly! :-) Efter att Elin spelat Guitar Hero så klart xD .. Nelly är så sööt :-) .. Men inte lika söt som Maja (min mys katt! )



Nelly

Jag velade ha en sån hund förut :-) .. Men nu vet jag inte riktigt vad jag vill ha, har ju Maja än så länge så! :-)

Jag bad Elin och Emelie idag att de skulle kolla om de hade några kläder eller smink de sällan anväder som de skulle vilja skänka till mig :-) .. Hoppas de hittar någonting!! :-) Ska göra ett inlägg efter detta med mitt frantida sovrum, hoppas ni kommenterar hur ni tycker det ser ut! :-)

Puss och kram!

image27

min värld går under!!

Herregud jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till !! Mitt sims har krånglat så jag var tvungen att avinstalera det, och blond som jag är så tänkte jag inte på att mina skivor är hos tessa och hon kunde inte komma med dom !! Jag typ döööör!! jag måste hitta en syssla som jag kan hålla på med tills jag får skivorna!! Desperate Madde-girl på 100 grader!!! :-( :-(

Jaja, iaf .. Idag har jag inte gjort så mkt, spelat guitar hero, sen pratat med johan, smsat med jessika.. Typ, sen så kom Elin hit för en liten stund sen, och hon tittar på "Snygg, Sexig & Singel" den är såååååå bra :-D .. Hahaha!! Jag ska iaf typ till skolan imorn, måste lämna en massa papper till Girlsen i min grupp, fast jag skickade det till dem men det är väl lika bra att jag ger dem det imorn i skolan iaf!!! Haha, jag tror att Elin tycker att denna film är konstig, eller hur Elin ? ;-) .. Jag har också fixat i ordning mitt löshår! :-D .. Dragit loss tejpen och så så nu är det bara pengarna som fattas så kan jag sätta i det igen!! :-D .. Idag så sa mamma "Gud vad mycket olika färger du har i håret madde, blondt, vitt, gult, brunt.." ska jag ta det som en komplimang? :-P .. Hoppas Tessa kan komma förbi efter Tjejkvällen iaf?

Jaja, ska dra nu iaf, puss herrå


image27

Hemma idag!

Japp, idag är jag hemma, orkar inte gå till skolan idag, ringde igår och anmälde mig som sjuk, sa att jag hade ont i magen och feber, men egntligen har jag bara mensvärk, men vem orkar sitta i skolan och ha 2 lektioner när magen håller på att exploderar!! Så jag är hemma, somnade itdigt igår, sen så vaknade jag tidigt imorse, tittade ut, massa snö.. Ursch!!! Ja iaf, så gick jag ner och åt frulle med mammsen och pappsen, sen så spelade jag lite Guitar Hero! Och nu tänkte jag spela lite The Sims 2, det försvinner ju snart, det ska komma ett "The Sims 3" och då kommer det inte finnas med websites med downloads till mitt sims, så man måste passa på medans det finns! För jag tänker faen inte byta upp mig till det 3e, för det såg ut som hej kom och hjälp mig!! Vill ha kvar mitt som jag har det!!
Kommer lite bilder från gårdagen , johan sov över och så skolbilder!!

   


image27

Skolan

Klockan är 08.05 och jag är FÖRST i klassrummet idag!! Sen när är jag först här? :-S Sist jag var det så sov jag över hos Johan och gcik väldigt tidigt hemifrån honom, men alrig att jag varit så hära tidig?.. Jaja iaf, johan sov över hos mig inatt, vi spenderade kvällen med att titta på "Fröken Sverige", men jag orkade inte se hela så vi stängde av och gick och la oss, och imorse berättade han att han typ hade legat och klappat på Maja typ några minter igår kväll, sen vände han på sig och skulle typ mysa med mig innan vi hann somna, men när han vände sig så låg jag redan och snarkade! :-D ..
Så går det när man ska dissa mig för katten! ;-)haha! :-D
Idag så ska jag vara med Julia och kanske Maxen? jag och julia ska på jobbgrejjs idag kl 18.30 , det ska bli kul! :-D Hoppas vi får jobbet! :-) .. Julias mamma var jätte lycklig igår, hon har skaffat lägenhet på Gotland :-O .. Fast som tur är så är det bara över sommaren! :-)
Igår så hämtade mamma och Tessa mig vid Julia, vi skulle lixom hämta pizza.. Sen så när jag hoppade in i bilen så sa jag :
- Mamma, jag har köpt strumpor till dig!
Tessa sa:
- Vad ska du smöra för nu då?
Jag sa:
- Nej, jag vet inte.. En ny hund kanske (på skämt)
Då säger mamma:
- Men det ska du få!
Jag bah:
- Haha, jätte kul!! Sluta skojja..
Tessa sa:
- Nej men det är sant!! Den slutar på A.. Den har 2 A;n i sig!! Och börjar på N..
jag säger:
- NALA?!
Dom sa:
- Japp..

Det är så att troligtvis så är Sandra allergisk mot Nala, så vi ska ta hon från och med måndag och framåt i några veckor och kolla om det är Nala som hon är allergisk mot, och om hon är det så får vi ta Nala! Haha, tänk er Kira och Nala de båda flickorna som är galna tillsammans!! Haha, det kommer bli ordentligt roligt!! :-D

Jaja, nu kom det en del folk! :-) Så det är väl dags att typ, packa upp sitt pick och pack och röra på sig :-) ..
Föresten, vet någon hur det går med Engla grejjen?
Tacksam för uppdatering!!

image27

Hejhej

Jadu, nu är det dags för en resumé om dagen!! :-) .. Japp, efter att jag slutade skriva så hände det en massa grejjer som visade att detta är min otursdag idag!! Jaja ..
Efter skolan så gick jag och Therese ner på stan, där fyndade jag lite grejjor!! 2 par strumpor till mammsen, 1 par till mig, sen en urgullig sjal!! Den var på REA, och först hade den kostat 265:- men de hade sänkt den till 25:- så jag köpte den!! Urgulligt, lägger in bild på den senare! .. Iaf, sen gick vi ner till stationen för hennes buss gick .. Så då ringde jag till Julia och sa te hon att jag skulle åka med hon hem, så väntade jag 20 min på hon.. När hon väl kom så åkte vi med bussen hem då, satt och småskvallrade och tjatade, som små kärringar!! Sen klev vi av bussen och rusade hem till Julia och tog kisspause, sen gick vi till Konsum för julia skulle ha popcorn,  jag hade bestämt att jag inte skulle köpa nått mer idag!! Sen när jag väl kom in så hittade jag en fim hylla, tänkte att de inte skulle skada att kika bland titlarna, slutade med att jag gick därifrån med 2 filmer! :-D "Snygg, Sexig & Singel" den är så otroligt rolig!! Och så köpte jag "Fröken Sverige" för att den är så otroligt jäklans bra!!
Föresten, på tal om blogg nu när jag tänker efter, så har jag hittat fler intressanta bloggar :-D
http://www.prinsipesans.blogg.se/  &  http://www.fryc.blogg.se/ det var riktigt intressanta bloggar!! Glöm inte att kika lite på http://www.ungmamma15.blogg.se/ , hon är också otroligt duktig på bloggning och på att ta hand om sin unge!!
Mjaja, jag är hemma och är själv å ser på "Snygg, Sexig & Singel" , snart kommer Johan också! :-D Otroligt mycket tur på eftermiddagen, fasten jag typ doppade tröjjan i julias mat hela tiden!! Men men, nu ska jag läslusa runt lite på bloggarna och sedan sitta och mysa med lite popcorn och vänta på Johan!
Ha det så bra! :-)

image27

Skolan

Måndag och snö!! Det är inte trevligt med snö, inte alls! Nu är man ju så van med solen och värmen, så när man vaknar så är det vitt utanför fönstret!! Ursch, jaja.. Trodde iaf att Johan skulle med mig hem eftersom han är ledig idag, och igår sa han att han skulle det. Men idag säger han att han ska fortsätta att göra läxan, som han igår sa att han var klar med? Hmm.. Jaja, vi får väll se om han hinner komma hem till mig iaf!! Och jag tycker så otroligt mycket om min katt Maja, hon är sååå otroligt söt!! Jag tog lite myskort igår på hon! :-) Massa trevligt :-) hihi!!
Nej nu kom det en massa folk in i denna sal, vi får egentligen inte vara här, men våran älskade lärare Kristina fixar inte datorer så hon skyfflar in oss här tills det kommer folk, det är jobbigt som F*N!!
Jag skickade ett sms till Johanna imorse och frågade hur mycket det kostade att sätta i löshåret igen, men hon svarade inte så jag typ ska nog gå förbi vid hon. Jag vill verkligen ha tillbaka det långa håret igen!! För det var så roligt att ha längre, så jag ska nog göra det när jag får veta hur mycket det kostar att sätta i de igen.. Hihi!!
Ursch ja, sitter här bredvid Therese, saknat hon i helgen!! Antagligen så svarade inte jag på smsen på 2 timmar eller så svarade inte hon på smsen på 2 timmar, det var drygt som f*n, men det gick ändå!! Men hon är den enda som har samma humör som jag, vi blir osams men ändå sams på en gång eftersom vi har samma temprament så klarar vi av att tjaffsas!! Det är kul ibland, men inte när hon blir riktigt sur eller är koncentrerad för då får jag ut för det om någonting går fel :-P ..

Saknar johan jätte mycket! <3

Jag vill köpa en EGEN katt, så Maja inte är ensam om dagarna, men jag kommer nog inte få någon katt för mamma och pappa.. Men jag vill iaf ha en.. En egen liten misse pisse, men ingen kattunge.. för dom är så otroligt jävla dryga när de ska pissa på sig hela tiden!! Så isf tänker jag köpa en omplaceringskatt eller någonting sånt, för jag har bestämt mig att jag ska ha en EGEN katt!! Jaja, vi får se hur det blir med saken, ska först och främst fråga mammsen och pappsen om jag kanske kan få ett marsvin för Jennifer ville ge mig ett eftersom hennes fått ungar, det är sött!! Men hellre katt iaf!!
Skriver mer när jag kommit hem hur det gick idag!!

Puss och kram.

image27

Fina Video's

Ni får ursäkta att jag bloggar ca 120 ggr om dagen, men ibland så kan man bara inte fortsätta där man slutade..
I detta inlägg kommer ni kunna se en massa massa sorgliga och fina video's från Youtube, om ni vill veta mer om filmen dubbel klickar ni bara på den så kommer ni till dess ursprungs sida.. Var berädda på snyft!!!!

Fina låtar helt enkelt!!!
Peter Pan (oteckande),
det är en otroligt bra film!! Den nyinspelade..



Desperate Housewives
Börjar storgråta bara av att se detta lilla klippet xD .. Så otroligt sorgligt!!

Ensam igen!

Nu har Johan åkt hem *suck* , och mamma och pappa åkte precis iväg till Björbo.. Så då är man själv hemma, funderar på att poppa lite popcorn och sen typ ha film frossa? Jadu, jag gjorde en "sign" .. Som ni kanske kan se, bilden där det står "Madelene" på, men jag får den fel placerad hela tiden, så som ni säkert även märkt .. Så jag vet inte om jag kanske ska skita i den, för hur jag än vänder och vrider så blir den endå att ligga sådära konstigt så att kommentar-knappen ligger där på sidan istället för under där det ska ligga!! Och sen om man laggt någonting "centrerat" så kan jag inte få det på sidan igen sen heller .. Blää!! på blogg.se , eller så är det bara min dator som knäppar? Jaja, nu ska jag hitta på någonting att göra med mitt liv här i regn och trökvädret :-) ..

Föresten, så skulle jag väldigt gärna vilja ha lite tips om roliga "gör det själv" bloggar!! Frisyrer, kläder, recept, vad som helst!! Tacksam för respons :-)

FÖRESTEN, så har jag bestämt mig för att vara mer aktiv på blogg.se , eftersom att det är faktiskt riktigt roligt att fixa och dona här inne, även fast ingen kanske egentligen läser det jag skriver så!! .. Bara så ni vet ;-)


Fick en "pimp-video" a la Apologize av Emma, den va lite bra faktiskt!! Tänkte lägga in den här ;


Tack för den Emma :-)

Söndag igen då

Ja nu var det söndag igen, helgen tog slut riktigt fort den här gången!! Igår när jag bloggat klart så satte jag mig sur och grinig och började spela på guitar hero, jag skulle klå Johan..Och det gjorde jag , fick 100% på BÅDE hans och min favvo låt, då blev han sur istället! Efter att vi kände att vi var klara så öppnade vi Chipsen och la oss i sängen och började kolla på Från Andra Sidan, världens sorgligaste thriller/skräck film!! Johan somnade och jag låg och grät till filmen, det var hemskt! Johan hade ordentlig tur inatt, Maja hade drygat sig hela natten till Lördag, men inatt så sov hon hela natten utan att störa! Min lilla söt katt!! Jaja, nu är iaf Mathilda här och hälsar på, Tessa och Roger är och kollar på telefoner, mamma och pappa är i köket.. Dags för lite krubb snart då för nu är jag riktigt hungrig!! Det blir fläskfilé och potatis croketter, med Bea sås!! *mumma* Johan åker hem tidigt idag *suck* så jag antar att jag får sätta mig och spela sims (som vanligt) för att fördriva tiden så att fredag kommer snabbt!! Då ska jag ligga kvar i stan med Johan, undra vad han ska hitta på till den helgen då? :-) Och helgen efter de så är det dags för pappsens 50års fest!!! Det ska jag göra inbjudningar till nu i veckan och skicka ut till allt folk som ska komma!! Trevligt Trevligt, vi räknade ut att det blir ca 35 pers som kommer så jag och mamma ska städa ute i gillestugan för vi får inte plats någon annanstans. Och nu tittar vi på något bil-program och Johan är arg för att en kille gick på skroten och hittade en bil del som inte var trasig på en fläck, typ ny producerad.. Alltså var den ditplanterad, stackars lilla uppjäcktade Johan! ;-) Men nu är det dags för käk!! Hörs!!

Puss och kram , trött som Kira, de e jag idag.

image26


image27

100%

Ja, han fick 100% precis efter att jag uppdaterade, och det kändes så fel att skriva det i det inlägget så jag skriver väl ett till om det! Han fick 100% PÅ SIN FAVVO LÅT SOM HAN HAR SPELAT OM OCH OM IGEN I TYP EN TIMME!! Inte ens jag får 100%, gud vad arg jag blev, ska knäcka ägg på den pojkens huvud! Blä på han, nu ska jag också sitta och görna mig duktig, på min favvo låt missade jag 1 knapp förra gången så nu ska jag fixa den!! Bajs prutt på Johan då!!Ursch jag tycker inte om när han är otålig och klarar av någonting för han blir sååå otroligt mallig då!! 
Föresten så har jag ju glömt att skriva att det varit sol och fint väder i hela tre dagar i sträck nu! Visst det har småregnat på eftermiddagen, men det får man ju tåla!! 
Köpte in mig själv ett par Rosa solbrills i veckan, så dem kommer bli väl använda nu på närmaste tiden!!
Måste bara påpeka .. Johan har blivit så van med sin favvo låt så nu klarar han inte av att spela någon annan, så han skyller på att han får "cp-ryck" i fingret, så han måste starta om för han inte klarar den, ska jag tro på det? Hrmm.. Nej då, jag är stolt över mitt lilla okokta ägg! :-)
Haft tråkigt och målat i Paint. Men nu ska jag leta efter fler intressanta BLOGGAR , vem vet, det kanske blir just DIN som jag nämner nästa gång! :-) .. 

FÖRESTEN VAD TYCER NI OM MIN NYA LAYOUT PÅ MIN BLOGG? :-) SJÄLV ÄR JAG RIKTIGT NÖJD!!

Puss och kram, käka banan. 

image24

image27

6 MÅNADER!

Idag är det 6 månader för mig och Johan! Vissa tycker att vi ska räkna det som 2 år, eftersom det egentligen ska vara så, men vi räknat det som 6 månader för vi blev tillsammans igen för 6 månader sen! Så det så! Ja vad har vi gjort idag vi då?
Dagen började med att Johans telefon ringde kl 3 inatt, men det var inget som kunde ringa? Jätte mysko, men men , vi somnade väll om iaf! Sen vaknade vi vid en 8 i morse, då gick vi ner och åt frulle med mor och far. Sen så gick vi upp och började städa mitt rum (äntligen) och vi höll väll på med det till ca 13.00 då gick vi ner ett tag, Johan spelade Wii med Tessa men det var väl självklart Johan som vann!! (stort) , sen så åt vi , kyckling och ris och gräddsås *mumms!* Sen så tittade jag lite ute på nätet och hittade en ganska intressant blogg, http://ungmamma15.blogg.se/ först tänkte jag "Herregud, en mamma som är 15?!" men efter att jag läst ett tag så insåg jag att det kanske inte var så hemskt som jag trodde, visst man kanske är jätte ung för att vara förälder, men jag tycker att hon klarar av det lika bra som en 25 åring? Jaja, men sen så gick vi upp och städade mer, var klara kl 15.00, då började älsklingen spela Guitar Hero. Men han var så slut efter att städat mitt rum *stackarn* så han orkade knappt spela allvarligt.. Men nu sitter han och spelar igen, jag är så stolt över han!! Han började spela förra helgen och då blev han utbuad, men ändå så höll han humöret uppe och spelade på mera! Och nu sitter han och tycker att han är dålig bara för att han inte kan få 100%, utan "bara" 98%, jag får inte heller 100% , så vi ligger riktigt lika, men han är ändå riktigt grinig, min plupp!! Tycker så otroligt mycket om honom, han är verkligen drömprinsen för mig!
Jaja, men nu är mitt rum iaf städat och rent! *ler* , nu blev han jätte arg för att han "bara" fick 99%, min lilla otåliga pojkvän!! Urscha ja vilket dåligt tålamod den pojken har, han har tydligen haft det sen han var liten bäbis, det har jag sett på band!! Men han var ändå urgullig, nej nu ska jag sätta mig i soffan med honom och peppa honom över hans dåliga reslutat ;-) .. Ha det så bra alla bloggare, så hörs vi någon annan dag!!
Puss och kram.


image22


image23

image27

Katarina Von Bredow

Idag har Katarina Von Bredow varit här i skolan och haft föreläsning om hennes böcker och hennes liv och om hur hon har kommit på allt och alla karaktärer, hon har gett mig lite mer "kött på benen" över hur jag ska utveckla mina egna berättelser ytterligare ett steg mot "perfektionen". Samt att Julia även var här, hon hade tagit ledigt från sin skola i Borlänge för att komma och titta på Katarina, vilket min svenska lärare även berättade för Katarina när Julia var och hämtade en bok som Katarina skulle signera. Jag tycker att hon var super duper bra! Och jag totalt älskar hennes böcker, de är så otroligt verkliga.. Hon har verkligen lyckats med sitt mål, iaf enligt mig! När jag blir stor så vill jag bli lika stor som hon är, alltså känd! Hon skriver snäppet bättre än alla Harry Potter böcker (fast de ligger ungefär lika högt på skalorna för mig) Ni kan ju besöka hennes hemsida , www.katarinavonbredow.se/ där man även kan läsa lite om alla böcker hon skrivit!! Jag vet att många tycker att hon skriver "alldagliga" böcker, men om man läst alla hennes, och hört henne prata framför en så är hon inte så otroligt "alldaglig" som alla andra säger! Hon skrev boken "hur kär får man bli?" bara för att hon trodde att samhället ville läsa en "typisk" kärleks-historia.. Så man får läsa där om ett triangeldrama. 2 st tjejer som är bästa vänner, det finns ingen annan än varandra i deras ögon. Sen så börjar det en ny kille i klassen som båda blir hopplöst förälskade i . Den ena tjejen är en normal alldaglig tjej med massa små problem, och den andra får allt hon pekar på .. Vågar denne blyge lilla flicka erkänna för sin allra bästa vän att hon är kär i just det, samma kille ? ..  Jag tycker seriöst att Katarina Von Bredow är en av sveriges bästa ungdomsförfattare!! Och det står jag för! Jag frågade hon om hon skulle ge ut en ny bok, men hon hade inte hunnit skrivit riktigt så mycket som hon velat eftersom att hon fått barn , men till hösten skulle sonen börja dagis så då skulle hon skriva klart den, så jag väntar med spänning på en ny bok av Katarina till nästa år!!
Jag skulle kunna sitta och berätta flera miljoner sidor om hur jag uppskattar denna dag och hur bra jag tycker att hon är, men det är väl dags nu att skriva om hur dagen har sett ut?
Jadu, det började med att jag gick upp och hoppade in i duschen, kände mig som en Zombie (dessutom håller jag på att bli sjuk, IGEN) sen så käkade jag lite frulle. Sen så åkte jag och mammsen till hennes jobb, där jag väntade på att bussen skulle komma .. Åkte runt Bysjön som vanligt sen så i Nyhammar så hände det någonting nytt och lite mer spännande!! Julia klev på, på en ONSDAG, bara för att jag hade fixat så hon kunde ta ledigt från sin skola för att åka och kolla på Katarina Von Bredow med mig, det var trevligt som satan!! (ursäkta "svordommen") Sen så kom vi in till stan och klev av vid skolan så gick vi upp till klassrummet och började dagen. Svenska var först ut, men vi har typ data hela dagen eftersom vi håller på med jobb intervjuer, jag var med i den första gruppen som var arbetsgivare. Det var jätte kul att få klaga och kommentera! Julia satt inne i datasalen under tiden så det flöt på bra, vid 10tiden så gick vi till Aulan där föreläsningen började, den höll på i ca 1.30 h. Jag är inte besviken över att jag gick på den kan jag säga!! Hon pratade på bra och informerande så man märkte inte att det hade gått en timme ens innan hon var färdig, helt klart värt att se! Sen så gick vi upp igen till klassrummet och satt där i ca 15 min och gjorde ingenting! Sen gick vi och åt med Emmis och Sandra.. Och nu har jag setat här och skrivit i ca 15 minuter. Slutar om 1h, funderar på att säga till Solan att jag är sjuk och åka hem med 13.45 bussen, för jag har sååå ont i huvudet och trött och febrig, dessutom så sitter vi bara här framför dessa jävla datorer! Orkar inte sitta och bara glo, vill hem och börja skriva en berättelse!! Otroligt trött på skola för tillfället, men jag vet inte ens varför!!
Jaja, men nu ska jag spela lite spel här på datorn och ha tråkigt!!

image27

1 April 2008

Hejsan!! Sitter här i skolan :) Första april idag åxå, inte hänt så mycket skämt än bortsett från att Emmis lurade Therese :P .. Men iaf, jag och Emma och Jäss ska fika idag! Om det inte e ett skämt de med ;). . Men det tror jag inte :P .. Men Jessica åker ju hem imorn så vi måste ju träffas :) .. Men men , ehmmm .. Tittat lite på BlondinBellas blogg, det e komiskt :P , varför göra en bok av sin blogg ? .. Tråkigt liv eller ? :S .. jaja, men men .. Ska till Dollar Store idag också och köpa skålar, jätte söööööta!! :D
Så e lilla Mathilda sjuk , stackarn. KRYA PÅ DIG MATHILDA!!
Jaja , men jag kanske uppdaterar senare! :) Kram

image27

RSS 2.0