Rally igår.

Det blev rally igår, vi lyckades masa oss upp ur vår dvala. Det var inte länge vi var där men roligt hade vi. 


Idag har jag varit på cellprovstagning på morgonen, så nu är det bara att vänta tills det gått 3-4v innan jag får svar. Håller tummar o tår att allt ser bra ut! 

Snöiga vantar.

Vilken oerhört bra helg det varit denna helg! Bara massa mys o roligheter! 

Igår var jag, Elin och Erik ute och åkte pulka och sopsäck. Var helt dyngsur innan vi var färdiga, men oh så värt det! 


Nu håller vi på att dividerar om vi ska iväg på rally.. Inte riktigt bestämt oss än! 

Jobb o lägenhet.

Jobbar o sliter mest hela dagarna nu för tiden. Känns som att jag inte gör så mycket annat, ändå så jobbar jag mindre än vad jag vanligtvis brukar. Inte jätte mycket mindre, men mindre. 

Börjat se över vad jag vill ha gjort med lägenheten iallafall, hur jag vill att den ska se ut när jag till slut är färdig med den. Hoppas bara att planerna kan börjas sättas i verket snart. 

Medan ni läser detta så är jag troligtvis i fullt sjå med att jobba. Har börjat sett tjusningen igen. Hade en dipp där ett tag men de får man på alla jobb.. Väll? Mina fina.

Ligger på en säng o bara njuter av knapprandet från mina vänners datorer bredvid mig. Mina fina som gör allt så mycket bättre jämt. 


Myser sönder. 
Dessutom är lägenheten ordentligt städad och fräsch idag, så otroligt skönt. 

Tack för att ni finns jäntor. 

Tankar.

Idag har jag en såndär dag då vissa saker känns mindre bra. Därför knåpade jag ihop denna bilden. 


Jag har en förhoppning om att kunna svara på den frågan en vacker dag, eller ännu bättre. Vända den helt om och göra den till ett konstaterande att man engagerar sig mest i det som är lönsamt. 

Djupingdag idag tror jag minsann. 

Hej mitt vinterland.

Som bilden säger, dock hade de väl inte behövt bli så många minusgrader pangpå? Haha. Idag är det dock ca -10 bara. Snön har singlat ner sen igår oavbrutet. Massa mys säger jag bara. 

Nudlar i mitt krypin.Sitter hemma i mitt lilla krypin och äter onyttiga nudlar. Ska sedan iväg till Julia och släppa ut Mille då hon inte hinner hem på sin lunch, sen är de en kund till sen är dagen slut. 

Ska städa efter jobbet och försöka fota nya bilder på lägenheten så ni får se hur de ser ut nu, sist ni såg något var i Augusti. Det har ju ändrats lite sedan dess. 

Puss så länge ! 

Nyår.

Nytt år, nya krämpor. 
Nej men nyåret var fint, spenderade det med en massa vänner. Fyrverkerier o en kindpuss vid tolvslaget bör göra detta året till ett bra år. 


Hoppas ert nyår var lika bra som mitt!

RSS 2.0