En snabbresume.

Fortfarande vidrigt trött, hela tiden. Men jag mår bättre för övrigt, inte alls lika jobbigt som innan. 
Söker jobb som en tok och ska fortsätta söka som en tok! Massa massa! 

Spenderat de senaste eftermiddagarna tillsammans med minsting, massa mys har det varit kan jag lova er! Något positivt i allt det negativa! 


Imorgon ska vi hemåt och hälsa på en massa i familjen, då det är klämdas både dör stort hjärta och litet hjärta. Kärleken jag känner gentemot dessa människor är sjukt stort! Kärlek! 

Nej nu ska jag fortsätta mysa till Shrek tills älsklingen kommer, sisådär kring ett inatt. Jobbigt värre. Haha 

Osammanhängande svammel.

Det är förbaskat lätt att vända upp och ner på sitt liv. Men men det är till det bästa och i slutändan så kunde de inte gått annorlunda. 

I helgen är det Ludvika marknaden, plus pizzeria "vid kusin", plus morsdag. Jag vet inte alls hur jag ska hinna andas där emellan. Men de löser sig nog också. 


Bjuder på en bild på mina minsta fina hjärtan som jag tog när jag var där nu sist. Älskade barn! 

Gårdagen med fina vänner!

Vilken dag det blev igår! 
Började med att tvätta, som de flesta andra helgerna. Sedan så skuttade jag och Julia in i bastun. Herreminjesus vad varmt det var! Vi klarade av ca 30min. 

Efter det så pratade vi med Justina och bestämde oss för att äta pizza, gött gött! Sen åkte vi hem hit igen och Justina bjöd på vin. Så vi vinade och kollade på melodifestivalen. Eller ja, Eurovision heter det ju. Grattis Sverige till bronset! Eller nått. 


Vi firade Österrikes vinst med wurstskägg tillsammans med ungefär halva världen på instagram. Herregud vad roligt vi hade det! Det måste vi göra om flickor! Underbart! 

Nu ligger jag i soffan och kollar på Bumbibjörnarna. Älskade älskade barnprogram! Kommer för all framtid vara det bästa barnprogrammet som visats!

Det måste brännas för att kännas!

Hejsan hoppsan, 
Varit vaken och allert sedan sju imorse, hunnit med att både se Bumbibjörnarna och varit ute på en till promenad. 


Just tagit en dusch, ligger på soffan och kollar Gossip och bara är. Snart göra i ordning nått att äta. Mm! 

Work it to gain it.

Hejsan älskade läsisar! 
Nu ligger jag i sängen bredvid Therese, galet mör efter promenaden. Haha tog en "liten" omväg till Therese. Istället för kilometern som är så tog jag mig en promenad på 5,7km. Känner mig som världens bas-ass! Så galet gött! Förstår inte varför det går emot så mycket att ta sig ut bara? När man väl är ute så går man ju av sig själv? Tokigt det där! 


Nej tack och godnatt! Lär sova om jag ska orka gå samma väg hem igen imorgon, men anar att det inte alls kommer stt gå lika fort som denna vändan då det värker i fötterna. Haha


Min klippa i stormen.

Haha Good Luck Chuck! 
Det gick inge bra att hålla mig borta härifrån. Ångrade mig nästintill med en gång men tänkte ge det några dagar stt smälta in, men saknar detta på tok för mycket. Saknar allting. Som min syster sa så förlorar jag ju er alla om jag byter. Dessutom så blir det så galet mycket som skall göras så nej, det där får allt ta och bli en annan tid i ett annat liv. 

Så vad har hänt de senaste dagarna? Tja inte så mycket om jag ska vara ärlig, mest jobbat och slitit som ett djur. Umgåtts med familj och vänner och sovit som en tok. 

Börjat med en ny grej, tallbarrsvatten. Ett glas om dagen för att motverka min allergi, i samma veva som jag slutade ta medicinerna och bytte ut de mot detta så blev jag som utbytt. Mot en tröttare version av mig själv. Men tänker fortsätta ge detta en chans, vädret hjälper ju också till att jag blir tröttare än tröttast. Så några dagar till får vattnet på sig att göra inverkan innan jag ger upp. 

Nu ska jag bege mig ut på promenad för att sedan hamna hos Therese, ligger och funderar ut bästa vägen dit. Några förslag? Jag har nog redan min rutt utstuderad och färdig men ändå. Allt kan hända på en promenad. Haha 

Så har jag tidigare idag varit med Melvin och Mathilda då Tilla skulle på disco och deras päron jobbade. Det var mysigt! Mina älskade troll! 


Nej snöra på sig skorna och ut. Ut ut ut. 
Men jag är här för att stanna, för gott denna gången. Inge mer prat om att överge denna bloggen, min klippa i stormen. 

Ett tungt väl genomtänkt beslut, samt en nystart.

Har under en längre tid tappat lusten alls för denna bloggen. Det märks även här. Jag älskar att blogga, jag älskar att dela med mig av min vardag, att visa familj och vänner på avstånd hur mitt liv fortskrider då jag inte talar med dem dagligen. 

Men någonstans har jag tröttnat, jag har vuxit ur denna blogg. Spenderat snart sju år här under detta domän, spenderat fyra förhållanden och en massa hemskheter med denna blogg. Hjärtinfarkter och elaka kommentarer, flyttat hemifrån och flyttat hem igen. Sen flyttat hemifrån igen, vänskaper som kommit och gått och tyvärr även bortgångar av alla dess slag. Kommentarerna klarar jag av, hårdhudad som man är, men ändå. Det finns oerhört mycket här, mycket hjärta och mycket smärta. 

Därför har jag beslutat mig för att skaffa en ny blogg, en nystart. En blogg som bara nuet finns i. En blogg som kan lyfta den tunga stenen från axlarna som denna blogg lämnat efter sig. Men denna blogg kommer fortfarande att finnas kvar, för minnena och för att den faktiskt varit min följeslagare i sju års tid. Men den kommer troligtvis inte uppdateras så mycket mer efter detta inlägg. Till slut kommer den även lösenordsskyddas så den blir bara till för mig men det är inom en avlägsen framtid. 

Så nu behöver jag er hjälp kära läsare, vad ska min nya blogg heta? Något simpelt att komma ihåg. Något som passar och något som gör bloggen rättvis. Gnugga geniknölarna så hörs vi! 

Puss och kram, Madde. 

Helgen i det stora.

Som vanligt nu för tiden så är mina dagar fullspäckade med allt annat än bloggen, vilket man bör se som en positiv sak. 

Ledig torsdag så då städade jag och K ur hans gamla lägenhet. Sedan jobbade jag på fredag och efter det så blev det brännboll med gamla tränger på Gärdet, skrattade så tårarna sprutade flera gånger om! Älskar er alla! 


Sedan bar det av till Saxdalen för oss allihopa. Vaknade igår ute i sunnansjö hemma hos Elin, med världens värsta träningsvärk! Haha (ömmar fortfarande som bara den!) kul kul! 

Så igår kom K och vi drog en repa på stan, inte mer än så då mina ben som sagt höll på att döda mig i kurvorna, haha. Så vi var till Hällarna och hälsade på grillfolket för i år som var där, sen hem och kollade på The Hobbit. 

Snabbresume av helgen men så var den, just nu ligger jag bredvid en snarkande K och väntar på att tvätten ska bli klar, japp valde söndags morgon 07:00 som tvättid, sen när? Jag liksom, som avskyr att kliva upp tidigt utan jobbet som anledning. Tokigt! Puss o kram! 

RSS 2.0