PATETISKT!

Nu har vi pluggat klart, sitter och väntar på att "Den rätte för Rosing" ska börja, så sitter och jag Emma och lyssnar på den hemskaste låten som någonsin gjorts, men ändå så fastnar den riktigt i huvudet.. Måste spelas på högsta volym, kommer ångra att jag började haka mig på den, nu måste jag ju ha den för att lyssna på den tills den försvinner ur huvudet, hemskt hemskt!!!! Och nu lyssnar vi på en annan..

"Far jag kan inte få upp min kokosnöt"
"Nehe?" hahah!



Plugg & åter plugg..

Jag och Emma håller på att pluggar på för fullt! Har ett handels prov imorgon, sen fick jag lov att göra om min bokrecension, men denna gången ska jag låta Mike läsa den innan jag lämnar in den till Britt eftersom jag blir så trött på hon! Hon gnäller över att jag har svårt med någonting som vi inte ens fått lära oss än, åhh jag blir så arg på den där tanten!

Nyss när jag & Emma lagade schnitzel och pommes så ropade det någon från hallen, jag gick ner för trappen och kikade då var det någon gubbe som ville snacka lite med mig.
Gubben: Jo hej, jag vet att hyresgästerna här är borta, men jag tänkte höra om du stannar på nätterna med?
Jag : Ja det gör vi?
Gubben: Jaha, för pelletsbrännaren gick sönder idag så det kan bli lite kallt om nätterna, men vi försöker sätta på elen!
Jamen det är ju bra att det blir kallare, haha kan man ha mer otur? Dessutom regnar det, det som var sol ute på förmiddagen! ..

Nu de senaste dagarna när jag vaknat har mitt öga varit igen varat, så jag har nog åkt på en släng av ögoninflamation, + att det kliar massa från pollen, så jag har ögondroppar i ena ögat och springer med solbrillor ute för att det inte ska blåsa in grus i ögonen, inget positivt där inte! ..

Nej nu ska jag springa ner igen och fortsätta att plugga, sen är det desperados sen är det läggdags! ..

OCH MAMMA KOM IHÅG ATT DU KIKAR INTE PÅ KORTEN INNAN JAG KOMMIT HEM OCH SETT DEM! VILL FAKTISKT SE DET FÖRST!

Puss & Kram från en lägenhetsvakt-dam ..

Bilder!

Nu har jag tatt tummen ur och beställt en massa kort, 120 st om man ska vara exagt, plus att man fick ju en förstoring gratis så jag tog på en bild som jag tycker riktigt mycket om!! .. Allting blev att kosta exagt 100:- med frakt, fujidirekt är bra det! Så mammsen, de kommer komma hem nu i veckan och jag vill öppna själv!

Så jag ska väl ut till dollar någon dag och köpa en fotoram till förstoringen!
Sen blir det väl hem en sväng i veckan är det planerat! ..

Nej nu är det antagligen dags för sängen eller framför en film.

Hoppas det inte var så stora fel på min dator,
fasten den har varit bort i flera dagar nu,
men jag vill inte att alla bilder ska försvinna!

De på fuji hade jag ju laddat upp för evigheter sen men aldrig kommit så långt att jag faktiskt beställt dem.

Puss & kram från en hispig lägenhetsdam!

Mammas Nya Polle!

Nu har mammsing köpt sig en häst, och det förtjänar hon, dessutom är det en riktigt söt häst! Ska följa med mamma någon gång upp till stallet och hälsa på nya familjemedlemmen! ..


Vet inte om stavningen är rätt mamms?? ...

Första natten..

gick som smort! Emma blev väll skrämd av Hector men det får hon tåla !! Haha ..
Nu sitter hon här brevid vid Johannas data och sjunger, jag ska strax ner och kika på ett One Tree Hill avsnitt som brorsan hade utbränt men Emma hade redan sett de så hon skulle sitta kvar vid datan så länge! ..

Idag har vi inte riktigt bestämt oss för vad det ska bli till käk, men tacos skulle vi ha iaf. Mumms!

Och mamma, jag kom på en till sak , apoteket är inte öppet idag så jag kan inte gå å köpa meducin! .. Så du får säkert pallra dig in hit idag, eller imorgon, beror ju helt på..

Saknar min mammsing och pappsing och MAJSINGEN min nästan mest! Hector och Lucifer e inte ett dugg lika dryga som Maja, så det blir lite segt & tråkigt..

Satt inne på den där sidan Johanna skrev om på sin blogg!


Första timmen i lägenheten!

Tjaa, nervösiteten har inte släppt än, tror inte att de kommer släppa alls idag heller.. Men det ska bli kul att se om man klarar av detta, och kolla om jag och emma klarar att bo med varandra, hihi! ..

Tog iaf med mig ett gäng filmer så något att se på har vi iaf..
men känns som att alla larm och skit lär ta å göra sin omgång så jag kan lugna ner mig.. Och veta hur det låter och så, men det kommer gå så bra ändå så!! ..

Var på kalas vid Theo idag, kul att träffa alla som man inte alltid träffar, dock lite hög ljudnivå, men det får man ta när det är ett barnkalas! Synd att jag glömde data sladden till kameran, men bilderna från denna tiden kommer väll då min dator och jag befinner oss hemma i säkert förvar igen! ..

Puss och kram från en nervös liten dam!

Maddepladder!

Haha hittade världens roligaste ord idag, Maddepladder! Det kommer ju jag köra på härdanefter!

Sitter nu vid Elin och nördar oss vid datan, min egna e vid Torsten på lagning, den valde att sluta starta sig. Hoppas det inte är så allvarligt för jag har ju alla mina bilder! Skrev iaf en lapp att jag gärna vill ha kvar dem, lite tråkigt å bli av med dem. För det finns massa fint som inte visats här för jag har inte haft någon anledning att lägga upp.

Ska göra hemmagjord pizza med Elin, sen blir det nya filmer och sånt kul! Nu när hennes mamma åkt bort så åker Elin imorgon sen åker jag till stan en vecka, så det blev en sån dag idag! ..

Nej nu ska vi  hitta på någonting!!
Hörs väl när min dator är tillbaka , eller när jag e i stan.
För imorgon bitti drar jag till Blge med Sandra och Flis, sen blir det kalas på lördag *kom ihåg kameran madde!*

Puss och kram från en Dala-Dam .. Haha!!

Äntligen!

Nu börjar jag bli frisk, efter flera dagars feber!
Dock har jag fortfarande ont i huvudet, men det går väll över till slut.
Så idag ska jag till S&A och titta på desperados!

Igår så var min kusselusse med på tvn, hon satt och klöpp sig i början av programmet "Halv åtta hemma hos mig"  hon är ju den som frågar deltagarna frågor under programmets gång, alltså inte gubben utan hon är med hela tidne fast inte i bild. jaa jag vet då vem jag ska ta kontakt med då jag vill börja med showbuiss , haha!

nu ere dags för mat! puss hej!

The Good Night

if life would bee a song that never stops or a book that never closes,
then i would be happy ..
// Mel. Gary's drömpsykolog.

Såg en film som hette The Good Night och handlade om en kille som heter Gary. Han börjar drömma drömmar om en annan kvinna, han har redan flickvän, men han kommer inte fram till vem kvinnan är. Hans sömn blir bara sämre och sämre för han vaknar hela tiden när de ska pussas eller göra någonting fysiskt. men ju mer han flyr från vardagen, desto mer suddas gränsen mellan verklighet och dröm ut. Och när han hittar hon i verkligheten så förstörs hennes image genom att hon e inte ett dugg som kvinnan i drömmen. Och när han drömmer samma kväll så "skjuter" hon honom för han tror att tjejen i verkligheten är hans drömtjej. Och till slut lämnar hans flickvän honom enbart för han stöter bara bort hon.

Den får 4/5, först tyckte jag att den var riktigt mongo, men ju mer jag såg desto mer blev man kär i Gary's och drömkvinnans förhållande, de var verkligen underbart och de är riktigt söta tillsammans!


Gary & hans drömkvinna Anna.

Gullungarna!

Maja är riktigt omtyckt av småbarnen i denna familjen!
Riktigt söta är dom tillsammans också!





sjuk och riktigt uttråkad!

Ja ni, igår hade jag väll allt från 38-38.5 graders feber, gick väll och la mig vid en 9-10 ? Men frös bara mer och mer, så vid en 11-12 gick jag ner och skulle kolla febern då, 39.7!! Inte konstigt att jag frö så mycket! Så jag tog alvedon och gick och la mig igen, somnade inte förens 2-3 någon gång.. Sen vaknar man 08.30 av att hundarna skäller som dårar och det plingar på dörren, sen lagomt 9 börjar mamma dammsuga, gud alltså!! .. Samma sak igår, mamma dammsög 08.30 .. HALV NIO!! .. Herregud! .. Om du gör så imorgon mamma så vet jag inte vad jag gör, blir arg iaf det är säkert! ..

nej nu ska jag titta lite mer på tv, som jag gjort hela dagen.. suck..
riktigt tråkigt kan jag säga er! ..

Bloggiloggen..

Bloggen har nu fått sig ett nytt ytterligare facelift, för att det som var så himmlans snyggt på min dator bara såg hemskt ut på andras så då gjorde jag det till "orginal" storlek och allt för att det ska se någolunda bra ut överallt, fast headern kanske byts ut.. har inte riktigt bestämt mig för den ännu.. Men blir lite blått nu med tanke på att himmlen e blå hela tiden och det börjar bli vår! .. Istället för svart ..

Nej nu blir det lite ..


sisådär 100 år sen jag spelade faktiskt !! Och nu när man har lite tid över så är det inte mer än rätt att jag får spela! .. Haha..

Back To The 80's ..

Systra mi tyckte att det var så tråkigt när man skrev datumen som rubrik så jag fålla sluta meddet då, hon hade faktiskt en bra poäng med det! ..
Jaa, här om dagen var jag ju i det förtrollade landet, alltså hemma vid Marina och kollade kläder.. 4 garderober med bara massa snyggt, säger det jag MÅSTE vara en bortglömd släkting! hihi .. Jag hittade iaf denna blåa klänning som jag lånade med mig, hade tänkt att ha rosa leggins till, och ett brett svart skärp som jag ska få låna av Marina senare närmare dagen, sen rosa & blå ögonskugga, kanske den gröna sjalen bara som färglyft! ..
 
Den e lite mer åt det mörkblåa hållet..

 


190309

nu får vi hoppas att vädret håller i sig för jag har världens foto idé, men lär ta den i helgen.. Ska nog sova vid Julia så ska vi försöka skaffa skjuts in till stan på lördag för hon ska jobba och jag ska vara sällskap och hjälpskap! .. det är bara det att det går inge bussen, vi ska vara i butiken mellan 10-13, någon som känner sig villig att köra? Mamma? ..

Usch och fy vad hemskt trött jag är! .. Det e otroligt vad drygt de e ..
Men otroligt skönt med sol iaf! ..

nu längtar jag till sommaren, men bara om jag får något jobb, annars kan jag gärna vara utan sommaren..

160309

Usch vilken tråkig människa jag är!
men får skylla på att det är ett tråkigt väder, plus att vi har en massa på gång i skolan så då hamnar bloggen och fotningen åt sidan, men det kommer .. När vädret blir super igen! .. Föresten vad tyckte ni om melodifestivalen? Jag tyckte att den som vann kommer nog klara sig i euro bättre än alla andra vi skickat dit, för hon e 2språklig i sin låt, plus att det är en helt nu genre..

men bäst var ändå denna, haha!

150309

20+ i solen idag, mega skönt!! Satt ute och solade ett tag med Elin, dock så råkade min jackficka fastna i stolen när jag skulle resa på sig så sömmen sprack, så någon lär laga tack! ..

Nej nu blir det sova, har inget intressant att berätta idag, mer än att ibland önskar man att vissa filmen inte skulle göras, för man blir så himmlans paranoid av dem så de e inte sant!

Sen så har bloggen fått sig en liten face-lift, haha!

140309

Grattis på födelsedagen farmor! Och grattis på namnsdagen Hildur! ..

Ja, hur var gårdagen då? .. Vi kom dit och fick ett papper med 13 montrar vi skulle besöka, det var typ det vi hann med, sen skulle Katta dyka sen fick vi lov att gå å käka för vi hade ju bara 3 timmar på oss sen skulle vi åka hem igen.. Men det var lite roligt när Katta skulle dyka för hon var för lätt så antagligen slog hon om eller flöt ikring och kom inte upp, haha! På vägen dit såg vi på Lejonkungen, och på vägen hem var det Mamma Mia, och Emmis och Katta hade allsång så det bara skrek om de!



Den här bron fick vi lov att gå över för att komma till McDonalds, som låg ännu längre bort än vad vakten sa så vi fick stressa som galningar!

Det finns massvis med bilden men har inte fått dem än, bara de mobil-bilder från Emma och jag är rädd för att det ska bli dålig upplösning! .. Den ovanför kommer dock från Emmas mobil..

Nej nu ska jag ta och hitta på nått, kanske spela xbox?

130309

Gud vad kul det har varit idag! Men självaste "dagen" var inge kul, men allt folk och vännerna!! .. Orkar ju inte sitta och gå igenom dagen nu när jag faktiskt på på g att bara fylla i min vattenflaska sen titta på nån film med text så man inte väcker päronen nedanför, sen sova!.. Resume på dagen kommer imorgon! Men kan ju säga att jag trottsade min rädsla idag, hihi duktiga Madde!

När vi kom hem drog jag till Johan & Johanna där mamma & pappa skulle infinna sig, och där mitt i Så ska det låta så började jag och Johanna färga mitt hår, lite dålig bild då ljuset e så disigt i mitt rum, får ta imorgon när det e ljust ute! Men super nöjd e jag!



Föresten så har jag sminkat mig idag, när jag ändå höll på att platta håret tänkte jag..



120309

Hejsan hoppsan! Höll på totalt att glömma blogga idag, fasten jag enbart kikat bloggar den senaste stunden! .. Jaa så vad ska jag säga om dagen? Therese skickade ett sms 23:00 igår kväll och skrev att vi hade ett prov på sisådär 35 sidor i religion idag "Jippie" tänkte jag då.. Något som jag inte hört ett dyft om, kul!! Så jag har gått å grubbla över det hela morgonen, sen när man kom till skolan visade det sig att Therese hade fått fel information i sin tur, så det skulle bara vara ett läxförhör på 2 sidor idag, men det blev senaresatt till tisdag eftersom ingen förstod någonting så vi hade genomgång.. Mysko det där! ..
Efter det var det dags för gympa, första gången på länge som jag är med! Det var ju rullstolsbasket, inget man kan banga heller! Kul hade vi iallafall, Katta slog väll sig baklänges mer än vad hon åkte framåt, tog nog i lite för mycket när hon skulle kasta kan jag tro! ..
Sen efter det vart det dags för handels, och jag har lite småpanik där med för vi ska ju välja APU plats, men Julia verkar vara på ett bra ställe så kanske ska kollao m hon gillade det och kanske söka om att få vara där de 2 veckorna senare? .. Skulle inte göra mig någonting!! ..

Ja efter skolan åkte Julia med mig hem iaf, och hon lärde mig lite inställningar med kameran, kul när man lär sig något nytt juh!! .. Och som hon sa, jag e verkligen en ärthjärna, men har man inte tålamodet så är det väll klart att man inte sitter någon längre stund heller! ..

 


nu blir det ju liksom inte kabbsvart när man fotar med M .. Ja nu ska jag leta reda på den rosa lilla digitalkameran och ladda dess batterier, för imorgon är det dags för Stockholmia med skolan!! .. 08:30 till ca 19:00 är vi borta! Ska på viltmarksmässa, någonting som inte låter så kul men ska bli kul att hitta på någonting med HP!

110309

Nu blev ni alla förbluffade va när ni klev in här och hittade en ny design? Haha! Inte jag heller! .. Men de är riktigt roligt när man lär sig någonting nytt, och vad är inte bästa responsen om man nu sätter det man lärt sig på bloggen där alla kan se det? .. Jag blev otroligt nöjd med detta! .. Ruskigt!! Men saknar ändå det där med allt gråa plitteriplottret.. Fålla lägga tillbaka det någon gång.. Men inte nu, för nu ska jag ha detta ett tag! .. Dock har jag råkat ändra länkfärgen och orkar inte sitta och tänka ut vilken det nu var så det får vara tills vidare..

Var vid tandläkaren imorse och hade kontroll blabla, sen gick jag upp till mormor och morfar och där hade mormor stickat klart mina vantar! Ska ta premiär med dom snart, ska till s&a, så fick jag ett par raggsockor, men glömde fota dom, jaja ni får väll se senare helt enkelt! .. Men visst e vantarna dunderfina? ..



Ikväll är det grey's, så jag sticker nu till s&a för jag ser ju jämt på tv-serier där!

100309

Okj, nu vet jag verkligen att pappsen ska vara med i konversationerna härdanefter! .. Frågade imorse hur mycket pengar jag hade, för jag behövde köpa skor, då sa pappa att mamma skulle betala dem åt mig för jag skulle inte behöva betala för någonting sånt!! .. Så jag och mamma åkte till borlänge och jag kom hem med 2 par skor , 3 par strumpor (eftersom mamma köpt likadana som jag!) och så 1 scarf, jätte fint alltihop! ..

Och tänkt för idag är de desperados! ..

Se DETTA KLIPPET måste bara säga att Måns är bra både snabb och aukustisk, den där mumms-mumms! ..



Skopunkten 149:-

Skopunkten 199:-

Skopunkten 45:-

Indiska 59:-

090309

Jag vet, klockan är typ jätte sent! Men som tur är så är jag ledig imorgon, så det blev inte lika fy skam då! Ska till doktorn och ta vaccin spruta, förhoppningsvis! Min 2a , sen är det bara en i juni sen är det klart, detta livmoderhalscancer tjoffsan.. Så behöver jag aldrig oroa mig över det!

Idag har jag inte gjort så himmlans mycket, skolan så klart.. Det var köttbullar, potatis och brunsås i skolan, mumms var det.. Efter skolan så tog jag mig en tripp hem till Julia, så länge sen man var hemma hos hon så det var nog dags nu! vi hade iaf jätte skoj, måste börja umgås mer hörrudu!

Sitter här vid skrivbordet och skall strax tänka på refrängen, men sitter och fyller i sommarjobbs/vikare ansökningar för glatta livet, hoppas hoppas hoppas jag får någonting! Tänker inte söka samma som förra året iaf.. Usch nej, en gång och aldrig mer! Skulle ju inte ha någonting emot att söka det som Emma hade, fick ju massor av money, men det där med 30-40 graders värme lockade inte så starkt .. Får se hur jag gör!



Har ni några tips om vart jag ska söka (Bortsett här hemmikring som jag skrivit ansökningar till allihopa!) så får ni ju väldigt gärna ta och slänga in en kommentar! Jag bitts inte!

Nej nu ska jag gnugga tänderna, och börjar sitta och bita naglarna angående körkortet, suck!


080309

Ja vad ska jag säga om idag? .. Inget speciellt, snön vräker ner igen, och jag har massa tråkigt.. Skolan imorgon också.. Jupp jupp, så är det! ..

Vad var det, 20 dagar kvar tills jag och Emma tar över världen!!
Haha, nej då .. Men nästan! ..

Nej ni, nu ska jag och mitt skallebank ta och hitta på någonting innan jag dör av tråkigheter..

070309

Idag har vi haft fullt hus!! .. Tessa, Mathilda och Melvin är här (Fast för tillfället är mamma och dom ute och går) Och Sandra, Olivia och Lovisa har varit här med!! Så var mormor och morfar här en sväng imorse, Elin med.. Så vi har haft fullt hus som sagt var! .. Men nu är det lugna gatan, jag, maja och vovvarna! (Kanske pappa, vet inte vart han är!) ..

Mamma & pappa ska bort ikväll så jag skulle göra egen mat, vet inte om jag kanske ska dyka in i frysen, (jag vet att det finns en go' paj som bara skriker mitt namn där!) Eller om jag ska bjuda hem mig till någon på mat..
Men det lutar mest till att göra en tacopaj, mumms! ..
hamnar nog iaf hemma hos S&A ikväll, har inget annat för mig!

"Om du vore en ny hamburgare på McDonalds skulle du heta McLäcker"


060309

Hejsan hallå!! Det blev inge bilder igår, för jag kände att jag inte orkade plocka upp kameran, hade fullt upp med att busa med Mathilda! Och igår höll jag i Melvin för första gången! Värsta liten mot hur Hildsing e, herregud! ...

Jag har funderat lite, och kommit fram till en slutsats, tills det blir vår tänker jag göra sminkningar, eftersom det är så fult och tråkigt ute nu när snön håller på att smälta bort, de enda fina man kan få är när isen smälter på sjön, annars e det fult, så det blir smink-bilder, för det är roligt att leka lite med smink!! ..

Denna nedan gjorde jag här om dagen, vet inte när.. Men det är iaf silverfärgad ögonskugga, med flytande eyliner, samt loreals mascara..

050309

 Mamma säger: Men gud så du har sminkat dig då..
Jag säger: Vadå? Har man tråkigt leker man med smink mamma!

Jag tycker att det faktiskt blev bra + att jag faktiskt lagt ner en hel del tid på det!

Men nej nu ska jag göra mig i ordning, syster skulle komma och hämta mig för vi hade så tråkigt!! .. Leka lite med Hilding och Melvin! .. Kameran åker såklart med! ..



040309

God kväll, nu är det dags för ett inlägg, min mamma sa till mig imorse att jag varit så tråkig som inte uppdaterat, men vadå.. Har haft fullt upp!! Men imorgon är det en hemma dag, så nu har jag ju tid att uppdatera! ..

Har lämnat in valen som jag glömde göra förut, så förhoppningsvis löser det sig! Och så fick jag mail av Andreas idag om att jag får välja att ha matte B med 08-orna eller ta det enskildt med honom på fredagarna i 3an, eftersom jag får lediga fredagar.. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra på den fronten, kanske testa vara med 08-orna och kika om det går bra.. annars ta enskildt, eftersom jag och matte faktiskt inte går så bra ihop.. Men får ju som sagt var en ny lärare som har gott rykte inom matematiken, så det kommer nog gå bra!!!



Och jag tycker att det är så sorgligt på något vis att vintern snart är över, jag avskyr det här mellan vinter-vår för det är så fult ute och äckligt mycket slask.. Så stinker det torkad lera och är bara hemskt! Usch nej, jag hade mer än gärna bara hoppat över den delen.. Men mysigt att få fota lite blommor som kikar ur marken och så.. Men ändå sorgligt att säga hejdå till den här vintern som blivit så lyckad! Äntligen har vi haft snö som legat länge! ..  Helt underbart! ..

var hemma hos tessa & roger här om dagen och passade på att fota en del, men de flesta blev suddiga, eller med ryggen mot (Ni vet ju hur barn bara rör sig hela tiden!) .. Men några fick jag, och fick tillochmed ett på Melvin när han tittar! Och Hilda satt och åt muffins, sen fick jag se att det såg verkligen ut som om hon hade mjäll, då hade hon smulat muffins i håret! Sockertopparna! .. Nejni, nu ska jag hoppa till kojs, puss & Hej..





Enkel Fruktsallad!

Jag kände här för ett tag sen att jag var tvungen att testa käka avocado, så jag ringde mor min och frågade hur man "öppnade" dem, men den första var typ brun, och den andra stank apa och smakade lika så , så jag kastade! .. Slutade med att jag stod och hackade upp 1 äpple och 2 små bananer och käkade, massa gott! En riktigt simpel och nyttig fruktsallad, utan grädde, nyttiga madde! Fast hade ju varit godare om det hade sett ut som på bilden nedan! Med lite päron och jordgubbar, *mumms* !! Måste äta i sommar!

Nej nu erre dags å göra ett ryck tills Elin kommer, vi ska kika film och så ska hon sussa över, och vi lovar att kliva upp i tid imorgon mamma!


(Bild tagen från google.se)

010309

Första mars, och vasaloppet!
Vinnaren var en från Falun (Go Dalarna!)
& Ja, jag lär va sjuk om jag ser på vasaloppet!


Skulle lägga in bilderna i datan, men självklart så dog kamerabatteriet då, så jag får lov att vänta 90 minuter tills det laddat klart så kommer det in bilder då.
nu ska jag slänga mig in i Sims världen ett tag..
Är på generation 6 nu!! Bara 4 kvar!!


Klicka på bilden för att se
den i större format! ..

RSS 2.0