Man vänjer sig så lätt.

Hejsan mina kära vänner!
Idag är en sån dag då det gått oerhört långsamt, ändå har jag fått en hel del gjort. Jag har bland annat varit och hälsat på på jobbet en sväng. Sedan har jag varit hos mamma och pappa en sväng. Efter det har jag varit hemma.

Tog med Olga ut på en promenad här för ett tag sedan också då jag har enorma problem med det här att sängen ska vara så stor. Stor och ensam. Men imorgon är mitt hjärta hemma igen! Dock gick inte den där promenaden som planerat, meningen var att jag skulle trötta ut mig. Inte få mer "energi" som jag tyvärr fick.

Väl hemma igen skuttade jag in i duschen, älskar den! Då vi köpte en ny här om dagen där vattnet kommer uppifrån. Så underbart!

Nu ska jag krypa ner och tvinga mig själv att somna. Hur nu det ska gå?


Mitt i livet.

Hejsan mina kära vänner!
Sommaren springer på och jag har nu varit hemma i två veckor redan. Galet! Nästa fredag fyller jag dessutom 25 år, vart har tiden tagit vägen?

Igår var vi ute och snurrade med bilen. Lyckades se två rävar och en älgtjur. Sen en oerhört fin utsikt dessutom.

Just nu håller vi på att klippa gräset, jag har gjort då mycket jag kan så ska Johan ta över och göra resten. Imorgon åker han och jobbar en vända. Varit hemma tillsammans nästan en hel vecka nu på grund av "krångel" på hans jobb, så otroligt mysigt det varit!


Beslutsångest.

Hejsan mina kära vänner! 
Idag är dagen här som jag väntat på sedan förra vecka, idag ska jag och min älskade sambo/fästman gå på dejt tillsammans! Det ska bli så mysigt. 

Först var tanken att vi skulle käka mat och gå på bio, men filmen vi bestämt går inte idag tyvärr så nu är vi lite strandsatta om vad vi ska göra. Vart vi ska äta. Hur, när, var? Vi kämpar mot våra impulser idag. 

Igår var jag på bio med världens bästa Emma, vi såg "Livet efter dig" och Gud vilken film alltså! 


Den gick rakt in i hjärtat, fick skratta och fick gråta. Skulle lätt kunna gå och se den igen känner jag, så värd det! 

Nej, gräva i garderoben och försöka hitta nån trasa till kvällen och börja platta håret kanske? 

Regn och knott.

Klockan är mycket. Men ändå så är jag piggare än pigg. Väntar på att min bättre hälft är påväg hem. Så jag kommer vara vaken några timmar till. 


Haft en bra dag på jobbet, utedag hela dagen. Det var blött och massor med knott, men de var superkul att träffa barnen och kollegorna igen! Även fast det bara gått en vecka sedan sist vi sågs. 

Nej, överväger på att ta mig en promenad, eller något. Lite lätt rastlös. 

Jobbdag!

Hejsan mina kära vänner! 
Så var det dags för ett jobbpass idag då. Tråkigt väder men det fick väl vara så, de enda negativa är väl att vi ska vara utomhus. Wiho.

Igår kom min nya telefon, all kärlek till den! I ca 10 minuter. Sen satte vi oss i bilen och körde hem barnen, fick se Tindras hamster Bolt. 


Johan har åkt till jobbet och Olga har placerat sig framför fläkten som alltid. Dock stänger jag av den idag då de är kallt så det räcker och blir över. 

Nej kliva ur sängen och klä på sig och åka till jobbet kanske? Annars somnar jag väl om. Fastän jag egentligen inte börjar förens om ett par timmar. 

Understimulerad.

Hejsan mina kära vänner! 
Så var ännu en dag snart över. Idag har jag och barnen varit själva hemma, Johan är på svensexa. Vad jag skrattat åt videoklipp från den! 

Barnen har lekt, målat, kikat på film och haft snigelfarm. Hej och hå, farbror blå! Själv har jag städat, vikt in all tvätt i garderoberna, rensat barnens kläder. Tvättat, tvättat soffan. Lyft ur madrasserna ur sängen och dammsugit under samt dammsugit och vänt madrasserna. Nu sitter jag o väntar på att Johan ska börja röra sig hemåt och kikar på en prinsessas dagbok två. 


Planera vad som ska göras imorgon också, om jag ska vara såhär energisk av att gå hemma så kommer jag städa sönder huset.

Energisk eller rastlös?

Hejsan mina kära vänner! 
Så var det fredag, tredje dagen på ledigheten och jag har varit igång sen fyra imorse. Jag har städat hela köket, dammsugit nedervåningen, duschat, bakat frukostbröd och kokat kaffe. 


Ändå sitter man här ensam och väntar på resten av familjen. Barnen är bänkade framför TVn och Johan gör ett tappert försök till att kliva ur sängen. 

Vecka 24!

Hejsan mina kära vänner! 
Det blir en ny layout på denna kategori då jag använder båda små, snart så blir det även den stora. Ska försöka dela upp de på olika dagar. 

Eftersom jag inte gjorde något under förra veckan så så får ni denna vecka i både den gula och den guldiga i samma inlägg! 


Här ovanför ser vi denna vecka i den gula, använt massa klistermärken från olika shops. Om de är något specifikt ni vill veta så kommentera så fixar jag det! 


Denna kommer dock bli svår att få rätt färger på bilderna, eftersom de guldiga reflekteras istället för färgerna. 

Nåja, de får duga helt enkelt! 

semester!

Hejsan mina kära vänner! 
Så har jag gått på semester, eller ledighet, eller arbetslöshet. Beror väl på vilken definition man vill använda. Oavsett så ringer inte väckarklockan igen förens om åtta veckor! 


Det har jag och Olga firat med att borsta ur halva pälsen på tanten, imorgon åker hon på äventyr med Johan och Charlie. Niklas och Chewie blir med dom också. Då passar jag på att städa ur huset och hälsa på mamma och pappa. 

Idag har jag beställt hem en ny telefon, den bör komma på torsdag eller fredag. Anledningen till detta är att min telefon helt enkelt tappat hoppet om livet. Klarar sig knappt utan en sladd i sig, dessutom funkar bara en halvtrasig laddare. Alla original laddare säger den att de inte vill ta.


Så det blev ett S med i namnet, en storlek större och en annan färg. Ville helst ha gold igen men den fanns knappt någonstans att få tag på. Så det fick bli en rosé gold. Kan knappt bärga mig! Förstå vad bra videor jag kommer kunna göra och lägga upp, bättre kvalitet får jag hoppas iallafall! 

Snart ledig!

Hejsan mina kära vänner! 
Klockan är halv sex och jag är vaken, de e inte ofta de. Eller jo, men inte att jag kliver upp! Brukar kunna vakna kring nu. Men börjar jobba sju idag, så det var bara att ställa om väckarklockorna. 


Då var det bara idag och imorgon kvar, onsdag har blivit kompad så jag är ledig då. Sen är det sommarlov i ett par veckor framöver innan det är dags för nytt jobb, ny tjänst men med samma kollegor. Plus några nya kollegor. Det ska bli spännande! 

Bästa köpet!

Så var även denna dagen slut. 
Lika så är jag. Varit en fullspäckad helg! Igår var vi i Borlänge och shoppade lite. Fikade snordyr fika på Waynes. 


Sen så hamnade vi i Falun en sväng hos Elin och Markus. De följde med hem och käkade med oss, sedan spelade jag och Elin lite super mario och drack lite vin. Första gången på snart ett år som jag dricker, kroppen var inte alls med idag. 

Det bästa köpet som jag gjort i år, ganska stora ord då jag köper kalendrar och massa skoj, var ändock golvfläkten vi köpte igår. Helt plötsligt så är det inte Bahamas i sovrummet längre. 


Imorgon kommer det inte komma något inlägg om uppslagen på morgonen, om jag ska vara helt ärlig har jag inte gjort något alls denna vecka. Haft för fullt upp med jobbet och annat privat. Så det kommer när det kommer! 

Godnatt på er mina kära vänner! 

Oops, de blev visst en till!

Hejsan mina kära vänner! 
Det är farligt att gå in på panduro när de har 50% rabatt. Jag har blivit med ännu en kalender, älskar dom! 


Så nu har jag tre stycken små och så en stor. Tror de blir köpstopp nu gällande sådant, haha! 

Söndagen i ett svep!

Så har denna dagen kommit och gått. 

Vi åkte till Västansjö och åt pizza till lunchen, barnen lekte och stojade i flera timmar där ute. 


Kring halv fyra åkte vi hem och plockade upp Johan då han kom hem från utbildningen sen åkte vi till stranden. En annan än den vi var vid igår. 


Barnen badade och lekte för fulla muggar i vattnet, hade sina vattenkanoner med sig. Sen efter en timme cirka så blev det att blåsa istappar, så då åkte vi hem och åt hamburgare. 

Nu ser vi på Barnkanalen och ska snart gå och lägga oss. Helt slut! Solen har verkligen bitit ordentligt på mig dessa senaste fyra dagar. 


Till slut brände jag mig uppe på axlarna, aj säger jag bara! Lika så på nästippen! Så de blir nog polotröja och skugga för mig! Parasol kanske? Haha 

Nejdå, lite after sun på det här sen är jag ute igen! Men med solskyddsfaktor 30 på så då jäklar! Heja Madde! 

Sommar och sol!

Hejsan mina kära vänner! 
Så var det söndag, sista dagen på veckan. Sitter framför Barnkanalen med barnen, Johan är på utbildning och hundarna är ute. 


Igår var de full rulle hela dagen. På morgonen åkte vi och badade med grannarna, barnen badade, sedan efter de så åkte vi till Borlänge och handlade lite smått och gott. Bland annat kuddar till våra nya köksstolar. Sedan åkte vi hem, åt lunch och var ute. Vi hade vattenkrig och busade för fullt. Sen innan kvällsmaten åkte vi så Theo fick bada en gång till, fisken! Kvällsmat sen så somnade Theo. Grannarna kom över och vi spelade kort och hade de bra. 


Även fast jag inte är en sommarmänniska så lär jag ändå säga att jag älskar dagar som dessa, när man kan mysa på stranden och leka med vatten utan problem! Man torkar ju på nolltid. 

Idag ska vi också göra en massa saker, men de får ni läsa om lite senare! 

Aj aj!

Hejsan mina kära vänner. 

Så var det helg, med allt vad de innebär. Barn och lek och stoj. 

Blev visst lite solbränd trots allt dessa dagar vi varit ute med jobbet.


Jag har ett permanent linne ett tag framöver, haha! Men det gör ont. 

Orken e borta!

Hejsan mina kära vänner! 

Jag är ingen sommarmänniska, har jag aldrig varit. Visst det är otroligt fint på sommaren, men värmen. Jag klarar fasen inte av den! 


Klippte gräset både tisdag och onsdag. Syns knappt längre att jag gjort de. Igår och idag har det varit friluftsdagar mer eller mindre, utomhus båda dagarna så fått mig lite färg. Men svettats som en gris! Ligger nu på soffan och åmar mig över att de finns "att göra" saker, jag vill inte. Orkar inte. 

Väntar tills min familj e hemma, så får vi hjälpas åt. 

Super mario!

Hejsan mina kära vänner! 
Så var det torsdag, dagarna går i ett nu när jag är tillbaka på jobbet. Mycket som ska hinnas med innan skolavslutningen. Kommer bli så ledsamt att säga hejdå, men de är ju inte för alltid som tur är! 


I söndags införskaffade jag mig världens bästa spel, varför jag inte köpt det tidigare är ett mysterium, men nu har jag det! Och oj som jag spelar, men kan bli så galen på spelet samtidigt! Helt galet. 

Förra och denna veckas uppslag!

Så var det dags, några dagar för sent. MEN med en video, underbart va? 
 

Förra veckans upplägg, blev inte alls i fyllt ordentligt men hände ändå knappt någonting. 
 

Här ovanför ser ni denna vecka, hunnit fylla i både måndag och tisdag då jag gjorde detta igår. Men det tog bokstavligen 12 timmar att ladda upp videon den här vändan så de hade laddat färdigt vid sex imorse. Så hann aldrig få ut inlägget igår, men nu är det här! 
 

Nya skor!

Hejsan mina kära vänner! 
Så var det onsdag, mitten på veckan. Det tokigaste är ändock att om en vecka så är det skolavslutning och barnen går på sommarlov. Vad fort det gått! 

Nytt år, ny sommar, därav nya skor såklart! Men jag har märkt att jag blivit väldigt kräsen, hittade inte alls några som föll mig i smaken till varken utseendet eller hur de satt på foten. 


Därför blev det ett par nya, exakt likadana som jag hade innan. Varför bryta ett vinnande koncept? 

RSS 2.0