För NU tar du studenten, fyfan vad du är bra!

Just i detta nu öppnas dörrarna till ditt vuxna liv, inge mer skola! Tyvärr så lär du ju bli stoooooor nu, toka! Är massa stolt över dig sötfia! 
 
Vi ses efter kl 15 =D 

Tidsinställt!

Medan jag är på jobbet så kan ni ju få någonting att kolla på? Visst känns väl ändå det rättvist? Speciellt nu när jag kommit in i värsta bloggperioden igen. Massa bra
 
Alltså, medan jag just i detta nu håller på att jobbar så får ni se på liter bilder från igår em. 
Missade dock att skriva med mig, men de känns lite uppenbart att jag var med.. Eller? 

Vad är felet?

Haha hur svårt kan det vara att sova på andra sidan sängen? Det är ju min säng, hela alltet! Det är ju inte direkt som om jag tar någons plats? Jaja, knäppo nr ett är jag det! 
 
Nu ska jag svita om till finkläderna och dra mot jobbet. Samt se till att jag har allting med mig för att göra mig i ordning efter jobbet.. Kommer bli en kalasbra dag idag känns det som! Kameran ska absolut med! Ni kommer att få ta del av bilderna senare under helgen förhoppningsvis. Vad allt detta svammel gäller vet ni som kikat min insta de senaste dagarna. Om inte annat dyker svaret upp lite senare idag. Det är ett löfte! 
 
Nej, klä i ordning sig var det ja! Chiao!

Tuffaste bruden i stan?

Fröken uppkäftig ska sova på fel sida av sängen inatt. Av den simpla anledningen att jag tänkte kolla film i sängen på datorn, då får den stå på min sida då vägguttaget sitter på den sidan. Får väl se hur mycket/lite sömn jag får på fel sida, haha! 
 
Tack och godnatt! 

Blommigt värre.

Växter som växer här hemma på gården. Massa fint ju!! Speciellt syrenerna! 
Pensionären inom mig jublar när våren kommer, får skylla på att det är fotografen istället så låter jag ung.

Svenska Flaggans Dag samt..

Det är vad det är idag. Hipp hipp hurra, eller hur man nu ska säga det? 
Sov tills jag vaknade av mig själv (Ej väckarklockan) och sedan har det rullat på. Ätit makaronisallad till lunch och fotat en massa.. Ska fixa ihop ett inlägg med dagens alla bilder, tänkte bara bjuda på denna sköning som hänger och svänger utanför här! 

RSS 2.0