Marmor!

Hello friends! 

Idag ska vi tala om mitt nya snygga mobilskal som jag köpte i helgen! Så sjukt fint, marmor. Det är ju väldigt inne just nu, tur jag redan hade mitt skrivbord täckt i det. Jag gillar det!

Köpte detta på dollar store, äntligen har de börjat med iPhone 7 skal! Såg även, eller ja jag har sett det ett tag, att de har sängkläder med marmortryck, det är ju så galet fint så jag smäller av! Men tråkigt nog har vi ju dubbeltäcke, annars hade jag köpt utan att blinka! Men får se, nu till sommaren så kör vi nog på varsitt sommartäcke, då kanske de inhandlas? 


Utefix!

Hello friends! 

Mitt i natten, ovanligt va? 

Ville dela med mig av något ännu mer ovanligt faktiskt! När jag ändå inte kan sova. 

Igår var det som sagt marknaden och då köpte vi blommor. Så jag har planterat blommor, för egen vinning, för första gången i mitt liv. Blev galet fint! 

Vi köpte även jordgubbsplantor, så bli så gott! 


Idag så lånade vi mamma och pappas gräsklippare så Johan kunde klippa av gräsmattan, första klippningen för i år. 

Jag tycker om synen av nyklippt gräs, inte lika mycket doften då jag är allergisk. 


Nu ska jag försöka sova, börjar 6 imorgon bitti. Så ska jag till doktorn också så måste försöka sova. Ett får, två får...


Bröllop 2017!

Hello friends! 

Jag vet inte om ni sett det men det har kommit en ny kategori här i bloggen. Jag är duktig på att skapa nya kategorier men lite sämre på att fullfölja dom, men denna blir lätt! 

Det är nämligen Bröllop 2017! För vi gifter ju oss i sommar, helt galet! Så denna kategori kommer att fyllas på lite då och då, allt från dekorationer till funderingar. Kommer att bli så galet roligt! 

Först ut i kategorin kommer en sneakpeak på klänningen samt inbjudan, jag är så taggad!


Long time..

Hello friends! 

Nu var det ett tag sedan än en gång. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, det bara blir. 

Idag är det lördag, grilla står på tapeten. Dock blir det till kvällen. Ska åka och handla alldeles snart däremot. 

Igår så gjorde jag inbjudan, ja sent ute. Men de blir som det blir! Jag börjar bli ganska så spänd faktiskt. Inte ett dugg nervös, men spänd. 

Sommarvärmen har slagit till ordentligt nu. Nästan så man klagar faktiskt, det var ingen övergång utan PANG så var de jättevarmt. Men men det var väl på tiden. 


Ska försöka få ihop en bloggvecka här framöver. Med lite smått och gott.. 


Framsteg!

Hello friends! 

Vilket väder det är ute då! Men jag klagar inte för då har man en bra ursäkt att sitta inne framför en brasa och se på Harry Potter! Vi håller på att kika igenom filmerna, just nu är vi på tredje filmen. Hinner väl med en film om dagen ungefär!

Annars då? Livet rullar väl på, hittat tillbaka till kalendern igen. Varit lite rörigt på senaste så inte ens haft lust att röra den. Men nu så! Bättre sent än aldrig! 

Nu är det inte lång tid kvar i denna kalender, egentligen så är det ju hela året ut men jag kommer plocka ur det då den är så fet redan nu så den går inte ens att stänga längre. Så har jag ju en ny som tålmodigt väntar på hyllan som startar i Juli så det är som sagt inte alls långt kvar i denna. Lite kul är det ändå att se hur man "utvecklats" under året. Jag började ju göra egna klistermärken ganska så omedelbart efter jag köpte denna kalender. Det är skillnad vill jag lova! Men det kommer att komma en video när denna är slut med både jämnförelser och annat skoj, så håll ut! 


Nej nu ska vi se färdigt på Harry här, hörs och syns! 


En sån dag!

Hello friends! 

Idag är det en konstig dag vill jag lova. Eller egentligen inte, bara det att de är lite knas. Trotts att det regnat och varit mulet hela dagen så är jag så galet tillfreds med livet! 

Älskar min nya frisyr, älskar mitt hem, älskar mina djur, älskar min underbara sambo, älskar att elda i kaminen, älskar att titta på Harry Potter, älskar att greja med min kalender! 

Älskar detta filter på snap, älskar att spela in knäppa videos och lägga ut på snap. 


Idag är en sån dag då jag helt enkelt älskar livet! 


Ny frisyr!

Hello friends! 

Så har denna tunga vecka lidit mot sitt slut. Där i fredags efter begravningen sov jag en stund på soffan sen var det bara att mysa resten av dagen med Johan och djuren. 

Igår var vi till syrran, Johan och Roger bastade medan Tessa klippte av mig håret. SÅ SKÖNT ATT SLIPPA SKATBOET! 

Nu börjar en ny vecka, eller ja imorgon börjar en ny vecka, med nya möjligheter! 


Arne Johansson.

älskade morfar!
Du var den bästa morfarn jag kunnat haft! Alla de gånger vi lekte taxi när jag var liten, alla de gånger jag ville ha sylt på mina pannkakor och du gick och köpte rätt, alla de gånger jag var sjuk och du stod alltid utanför dörren med en flaska zingo och en ask med halstabletter, alla de samtal som alltid började med "vad fick ni för mat i skolan?" Trotts att jag inte gick i skolan mer. Jag har så otroligt många fina minnen med dig! Idag sa vi farväl till dig, jag hade på mig klänning bara för din skull. Ta hand om farfar nu så ses vi någon gång igen. 


Så mycket..

Hello friends! 

Klockan är inte ens nio och har redan svirat om till pyjamas och kurat ner oss under täcket. Det har varit en rörig tid nu på senaste. Vet att det ekat tomt alldeles för länge, men så kan det bli ibland. 

Här förra helgen så klickade jag hem julklappen vi fick av kommunen, lite sent men så kan det bli. Igår kom det, beställde ett Edblad halsband, superfint! 

Om än lite väl kort kanske, men det är fint ändock. 


På fredag så ska jag på begravning, eller ja vi ska. Min fina morfar har lämnat oss så vi ska säga farväl. Det kommer att bli tungt då jag haft en såndär känsla hela veckan, sådär att man inte vill för man vill inte att det ska vara sant. Men tyvärr är det livets gång, han fick ett fint liv! 

Nej nu ska jag sova innan jag grotar ner mig i tankarna. Vi ses! 


Första maj.

Hello friends! 

Hur fort går inte detta året egentligen!? Vi är redan inne i månad FEM! Helt galet, bara sju veckor kvar till sommarlov. Samt en massa annat skoj på tapeten! 

Igår var vi på valborgsfirande först hemma hos mamma och pappa, sedan åkte vi till Saxdalen och såg återigen på när snögubben brann upp! 

Nu hoppas jag att snön håller sig undan för denna vår, nu vill vi ha sol och grönt gräs! Så det så! 


RSS 2.0