the comebacks

hej, jag brukar inte tycka om komedier, men denna filmen måste ni se! Här får ni ett smakprov på vad som händer i filmen :P



Nu ska jag fortsätta med min tacopaj! :)

Puss & Kram


HIPP HIPP HURRA!


(Allra första bilden jag såg på Johan!)

GRATTIS PÅ MIN ÄLSKLING SOM FYLLER HELA 19 ÅR IDAG!
(FAST JAG SÄGER ATT HA FYLLER 3 ENDAST FÖR ATT HAN E DRYG IDAG!)


Sitter hemma hos älsklingen och bloggar, han e i duschen just nu.. ochjag håller på att leta reda på en låt ;
Racoon - Clean Again.
Jåtte bra låt, faktiskt!! :)..

Men nu ska jag glutta lite innan han kmr ut! :)

Puss & Kram


Fredag!

Hejhej!! ja, idag har jag haft teckenspråk igen, saknat det lite!! Fast denna gången var vi bara 6st i klassen, förr var vi kring 90 ... så man blev riktigt ovan med så några... Men man hann med mer ändå! :) ..

Ska käka snart (får jag hoppas) sen så ska jag packa sen tar jag mopeden och drar te stan! :) .. Ska sova vid Johan natt, sen imorn ska jag hem innan 5 iaf, för då kommer Hilding och ska sova vid mig! :) .. mamma & pappa skulle vara borta och tessa & roger ska bort, så jag ska vara vakt! :)..
Imorn blir Johan 19år GAMMAL! :P ..

Nej nu ska jag kika bolibompa med pojkarna.

Puss & Kram


Bal-dröm!

Har hittat min dröm-balklänning!!! Så otroligt fin! :)


Bild tagen från http://www.littlefairies.se/


Usch ja, den där är inte fy skam ;D.

Puss & Kram


Onsdag.

Japp, idag har jag städat och städat och städat. Men ÄNDÅ ar jag inte färdig än.. Har gått me disk, kläder.. Dammsugit, bytt gardiner, men ändå så är halva rummet kvar .. *suck* avskur detta med att ha ett bauta rum.. men men, får gno på ikväll.. kiikade på film samtidigt som jag städade, och det gick faktiskt bra, med tanke på att jag satt och sorterade bland alla filmer vid Tvn och bokhyllan...men det gick faktiskt otroligt bra!! :) ..
Fast nu längtar jag tills imorn då skolan börjar och jag får vara med Emma igen :)..
Även fast jag städat 50% av rummet så har jag inte hittat mitt skåplås, ändå så är det 50% kvar som = garderob och kläder, och jag är 99,9% säker på att låset INTE ligger där .. Men men, vem vet? ..
Gjorde mos & korv till mig och far idag. Moset blev visserligen för hårt och korven för stekt, men det är ju ändå FÖRSTA gången jag gör det, så jag var nöjd iaf! :).. Ska käka korv & mackaroner med mamma nu xP .. Pappa skulle få mackaroner och köttbullar, men jag ÄLSKAR falukorv så mig gör det inget att jag får det 2ggr om dagen :) ..

Nej nu ska jag kika lite på Extreme Home Makeover här, och vänta tills mamma ropar att det är mat, sen så ska jag göra slutspurten! :)..

Puss & Kram


Städ-dags.

Dags att städa, är hemma med öronen idag, det e totalt tyst i ena och dunkar.. Alltså, öroninflamation... Suck..
Men man kan ju se det positivt, att jag hinner städa :) ...

Fast det är bara det att jag ska börja någonstans också.. hmm... men det löser jag! :) ..

Puss & Kram


Hos Syster.

Jap, nu är jag här.. Och hon och Roger är nere på Dagis och leker av sig *HAHA* .. Skrutten kastade jag  säng för ca 15 minuter sen... Jag frågade om hon ville sova och då nickade hon, sen så gick vi upp och hon har inte vrålat eller nått så jag antar väll att hon var trött även fast hon var på topp speed den där ugnen... ujjjujj, skulle inte sitta fel med en egen sån ;) .. *Framtidsplanering* .. Fast, jag har ju Flisan & Hilding å ta hand om ett bra tag innan de vuxit upp och tröttnat på Moster iaf !!! Och det är ju tur det :) .. Usch ja, känner mig som i en bubbla, har städat mitt skrivbord.. Som säkert inte blivit ORDENTLIGT städat sen jag fick det ... så det var lite damm och så, men har kastat 3 stora plastsäckar nu.. (Inte svarta, utan överfulla ica kassar.) Och det ser otroligt skapligt ut! :) .. ska fortsätta med resten av rummet när jag e klar här, så det kommer nog förhoppningsvis att vara klart ikväll.. annars har jag imorgon på mig också, men jag vill helst att det ska vara klart idag. .. Kommer väll upp bilder sen när det e 100% rent!!! ...

Nej, nu ska jag gå och kika om det är något bra på TVn, annars vet jag inte vad jag ska göra nu när vild-hönan ligger och sover! ..

Puss & Kram


Efter frukost.

Nu har jag slängt i mig ett fat fil & flingor, så nu ska jag göra en skiva hade jag tänkt!! :) .. Så jag kanske får en gnutta städlust tillbaka, det är så konstigt... Jag städar hellre på kvällarna än på dagarna, då jag har mest tid! Det är mysko.. Men oftast så är det vid 11-12 snåret som jag blir städsugen eller bara möblera om sugen, sen när man vaknar så ser man allting i ett annat ljus, och då är det inte lika roligt längre!!  men men, man kan ju inte lägga av mitt i heller, och det är nu man kan dammsuga, det kan man inte göra 1 på natten när mamma och pappa sover under en .. Nej det skulle jag inte ens våga prova!

Nej nu ska jag fixa i ordning denna skiva, sen blirre städa städa städa.
Hoppas jag..

Puss & Kram


God Morgon!

Nu e jag uppe, igår så satt jag vid mitt skrivbord och tittade lite ikring, och kände att jag skulle rensa i sminklådan, sen blev det till hyllan.. Och nu har jag städat ur halva skrivbordet, 2 säckar är det, och jag är inte ens klar än!! .. Slutade städa vid 1 inatt .. Och började någon gång kring 10-11 .. Ujujuj...

Ser nu att det duggar ute, vad hände med solen??
Ska jag åka i detta väder till Slogåsen? .. Då blirre vinterkläderna som åker på!!
Nej, nu är det frukosten som kallar..

Puss & Kram


Sjukling..

Blir hemma imorn, förkyld som skrutt, + att jag ska vara barnvakt vid 1 tiden.. Fast hon sover så jag kan ju inte smitta, dessutom behöver jag ju inte precis nysa på hon?? ...

nej nu ska jag gå å lägga mig, kika film och ha det mys!!

Puss & Kram


Hejsan Förkylning!!!

Är däppt i nätan som satan, och så har jag öroninflamation, det är nu man ska ringa till "moffa" och han kommer hit med en singo och lite läkerål, som förr i ti'n ^^ .. E as kalas trött också, tänkte fråga mammi om jag fick vara hemma imorn, typ städa osv osv .. Men kanske inte så bra att jag e borta från skolan FÖRSTA måndagen, eller ? .. Värt att tänkas på... Orkar inte gå där och vara surläpp iaf för att snoret dinglar från näshålorna som jag vet inte vad .........

Nej fundrar om jag ska upp och grejja lite på rummet, måste iaf tvätta lite klothes till imorn, Hej jag heter Madde & gör allt i sista sekunden! :) ..

Puss & Kram


Första Dagen i Skolan!

Jag har ju inte berättat för er läsare hur det var att komma tillbaka till Hp07, fast nu heter min klass HpHs07, och den andra (som består utav 4 personer) HpTu07... Fast vi är ju Hp07 ändå! :)..
Som sagt var, kom dit lagomt till 11.00, satt uppe på hyllan och chillade tills ca 13.00, spelade kort och hade de trevligt med de gamla klasskompisarna.. sen när klockan slog 13.00 då började vi i Aulan, fast de hade gjort fel så vi satt där med alla 3or och hörde vad de hade att säga om deras kommande år... Hallå det är ett HELT ÅR kvar tills vi ska höra det där ju!!! ... Efter det så gick vi tillbaka till hyllan, men till vår besvikelse så hade vi inte vårat gamla klassrum kvar, det hade IC tagit från oss... Inte så smart med tanke på att det var det enda klassrummet som vi alla fick plats i ?!  ... Men men, bortsett från det så var det UNDERBART att vara tillbaka i skolan igen!! :) .. Helt toppen!! ^^ ..



Ahhhh, allting är som det ska vara igen! :)

Puss & Kram


Ny Design, ÄNTLIGEN!

Nu har jag fixat ännu en ny design, visst gjort i paint igen, men det får man tåla!! :) ..
Är snorig och hostig som f*n, typiskt att bli förkyld när skolan börjar, det är ju då man kommer tillbaka till bacillparadiset!! Eller hur ;) .. Ska åka till Julia idag iaf, och hälsa på lite.. Hon behöver peppas lite :) .. Grattis till Julias mamma som fyller år!!! :D .. Får väll åka in på ICA och köpa nå blommor och choklad! :) ..

Nej nu ska jag UT I DET HÄRLIGA VÄDRET! :) .. Mysa lite med Johan i solen! ^^

Puss & Kram


Att Få barn Vid 15 års ålder..

När jag var i Blge med Emma & Emmis i fredags så köpte jag två böcker, japp bara det .. Och de båda var från författaren Katarina Von Bredow, jätte bra författare!! .. Och den ena hette "Som jag vill vara" Handlade om en tjej som var 15 och blev gravid.. Lite handling;

Jessica är 15 år när hon mister sin oskuld och blir gravid. Omvärlden försöker övertala henne att göra abort, men efter mycket övervägande bestämmer hon sig för att behålla barnet. Pojkvännen drar sig undan i panik och hennes föräldrar förstår inte alls hennes beslut. Men hon finner stöd hos bästa väninnans mamma, som också hon väntar barn. Det blir ett möte mellan två kvinnor över generationsgränserna.

Katarina von Bredow lyckas få känslorna att spraka och vibrera från den första sidan till den sista. En bok att sträckläsa!

Och jag kan lova, JAG STRÄCKLÄSTE DEN! .. Otroligt bra bok med många känslor inblandade.. Jag har aldrig blivit så glad, ledsen, arg som jag blivit i denna boken, det känns jätte konstigt att känna sånna hr känslor över en bok .. Men men, helt klart värd att läsa!! :)


Gone Baby Gone

Alla vill höra sanningen... tills de hört den.

Varje år försvinner tusentals småbarn i USA. Många av dessa får aldrig se sina föräldrar igen. På en utav Bostons mindre glamourösa platser får vi följa ett kidnappningsdrama som sätter många tankar i spel. Ben Affleck gör regidebut med Gone baby gone som är baserad på Dennis Lehanes (Mystic river) roman med samma namn.

När två unga privatdetektiver (Casey Affleck, Good Will Hunting, och Michelle Monaghan, Mission: Impossible III ) kopplas in för att försöka hitta en liten flicka som försvunnit under mystiska omständigheter, hamnar de i ett virrvarr av lögner, där igenting är vad det ser ut att vara. Snart tvingas de sätta allt på spel - sin relation, sitt förstånd och sina liv i sökandet efter flickan. Casey Affleck, Michelle Monaghan och Morgan Freeman är fantastiska i sina roller. Även Amy Ryan (Capote) imponerar stort i det här spännande kriminaldramat.



Otroligt hemsk film..

Puss & Kram


trötta fötter,

och nya böcker från "Killar Kompisar & .." kan det bli bättre ? .. Ahh, iaf gällande fötterna...
Ah, nu ringde mamma förut och sa att jag skulle städa idag, sen när jag kom hem så sa jag att jag gör det imorn, men nu kom jag på att jag ska till Blge med Emma & Emmis imorn, så jag måste TOKstäda efter kvällisen, för just nu så är det surt och jag orkar VERKLIGEN INTE städa.. Men har jag något att säga till om??? .. Neeeh ...

Och så kommer ju lill-hilda hit, nån gång? .. :-)



Hihi!! Nej nu ska jag nog gå och kika lite film och samla krafterna så jag orkar städa.. Med tanke på att våran buss till Blge går från Ludvika 08.20 .. Hehe... Lycka till madde!!

Puss & Kram


Älskade lärare.......

Sitter i skolan och bloggar, igen, äntligen tillbaka hit!!! :D ..
Men ja, när vi kom hit fick vi veta att vi inte började förens vid 10.15 så VARFÖR skulle vi hit då? .. Sen så är det gympa, och det ska vi bara planera idag, sen erre lunch, sen erre Karin sen slutar vi.. Väldigt nödvändig dag ?? Nepp!!
Och imorn är vi lediga, men jag och Emma & Emmis ska till Blge och shoppa loss! ^^ .. Då ska jag lämna in min mobil på lagning!! Det behövs nu, för knapparna börjar bli väldigt sega!! ...
Ikväll kommer Vilding och ska sova över hos oss, då betyder det att jag har natt vakten, sen så ska jag ju till blge så jag kommer säkerligen lyckas väcka hon .. Hehe, men då är det mamma som får vara uppe och leka med hon!!! :D ..

Sen i September så ska jag och tjejjurna åka till Ullared, fy vad kul vi ska ha!!!!! ..

Jaja, nu ska jag kika runt på nätet!! :-) ..

Puss & Kram


Godis? Nej tack!

Jag klarade att stå emot godis suget!!! Åt morötter & dipp istället, mumma!!! ..

Var nyss vid Sandra & Andreas å hälsade på ungarna, gla va de allihopa! :) .. IMorn 13.00 börjar skolan igen, OM jag har längtat!!! ..
Guh, nej.. Nu ska jag kika vidare på Gossip Girls på 5an! :)

Puss & Kram


Huuuuu-jeda-mig..

Nu har jag varit ute och cyklat runt hela sunnansjö, och jag e helt slut.. Man ska inte köra fortare hemåt, spelar ingen roll vad man säger.. för då orkar man verkligen inte sista uppförsbacken!!! .. USCH!!!

Så åkte jag ner till Konsum och tänkte köpa lite lösgodis, blev sååååå sugen på det.. Men det var stängt.. Kanske bäst så, jag menar, har jag inte gått 4 veckor med GI nu ?
Kan ta mina morötter och min dipp och spela Crash, hittade vårat ps1 för inte så länge sen.. Så jag ska spela spela spela spela!!! :O ..
Men nu ska jag gå och skala mina morötter och leka gnagare ..

Puss & Kram


Loka & Prinsen.

Hejhej, igår var jag och mamma & pappa & Johan på Camaro Cup, jätte trevligt! ^^ .. Och när vi satt och åt hamburgare, gissa vem som åt det i samma... byggnad (fast han åt ute på altan) om ingen annan än våran egen Carl-Filip!! Sen så körde han ett race, nr 13 hade han .. Men det gick inge vidare för honom..
Och på vägen hem fick vi se hur LOKAbrunn såg ut, jag säger det bara ; Det är inte som de visar på reklamerna! xD .. Inget jävla hål ner genom jorden, bara en liten brunn i princip :P .. Coolt iaf ..

Nu så sitter jag & mor och kikar på OS, fast jag läser mer än tittar... Har hittat en ny serie som jag fått pippi på, "Killar, Kompisar & ..." Det e jätte många, hoppas att de kommer fler! :D ..


NEj nu ska jag gå och dra på mig varmare kläder, fryser röven av mig!!!!!


Puss & Kram


American Crime

Igår när jag var på stan så hade jag inte fått tillbaka pengarna än från Elgiganten, hoppas de kommer snart? .. Men iaf, hittade singstar på Åhlens, R&B hette skivan!! :) .. Så idag blir det till att testa stämmorna ;) ..

Usch, igår köpte jag en film som Julia sa att jag måste se "An american Crime" , verkligen en hemsk film, tårarna bara rann på mig!! Och det värsta var att den var helt 100% sann, allting som vittnen sa i filmen var hämtat från polisprotokoll, det är ovanligt.. Uscha..

Om American Crime:

Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem. Baserad på en sann historia.



Recension American Crime
An American Crime skildrar singelmamman Gertrude Baniszewski och hennes vidriga brott mot både hennes egna barn och ytterligare två som hon gått med på att ta hand om. Gertrude behöver pengar och bestämmer sig 1965 för att ta hand om två barn till, utöver sina egna sju. För 20 dollar i veckan tycker hon att hon kan ta hand om någon annans ungar. Tyvärr kan hon inte det och vad som följer är en mardröm...

Den är värkligen hjärtekrossande, värsta är ju att den faktiskt är sann .. Visst, nånting e påhittat, men det märker man vad det är som är påhittat, för i princip allt beskriver vittnena..  USCH, kolla trailern! .. Stackars barnen.. De kan inte må bra i dagens läge, för lever borde de flesta ju göra .. Typ 50 år.... usch ,, jag förstår inte hur man kan göra sådär mot någon annans barn!!!

Puss & Kram


Bilder på Hilding.

Från att jag var bvarnvakt, hann med att ta en massa gulliga bilder dfock mobil-tagna så grafiken är dålig. men men..

Klicka på bilderna för att se dem större.

  
  
 


Och många fler blev det, men måste vända och trixa, orkar inte göra det nu!! :P..

Puss & Kram


Blondie.

Nu är Madde helbolnd igen! And i like it! :D ..

Jaa, igår var jag på stan då, köpte skor, t-shirt, byxor, strumpor! ^^ .. Och klöpp mig, och allt det blev typ 1000:- .. Och det är billigt! :D .. Idag ska jag in igen och köpa två par byxor till, sen så ska jag köpa typ nå grejjs till håret på Johannas salong! ^^ .. Nått som luktar melon, mumma! :D ..



Ska iaf åka in med Elin typ 13.55 med bussen, sen så åker jag nog med Johan hem idag igen kan jag tro, vi skulle iaf leta byxor till honom !! :) .. Mys mys, imorn kommer han hit och då blirre film helg! :D ..

Köpte 50FIRSTDATES igår åxå, för 10 kr på Videocenter, om jag kommer spela sönder den!! ^^ ..

Ahh, nu ska jag gå upp och platta mitt hår, stod åt alla håll i morse !!! Uscha ..

Puss & Kram


Hejhej.

Sitter hemma hos syrran nu och är barnvakt åt Hilding, hon åket bara för 30 minuter sen typ, och Matilda har redan hunnit dränkt mina moppe nycklar och sprungit dit hon inte får.. Tex trappen, men jag ger INTE upp!! :)..

Mosters lilla tjej <3

Puss & Kram


God morgon.

sitter och äter frukost nu, och kikar på OS..
Ska väll till syrran vid halv tre tiden och vara barnvakt till Hilding! :) .. Det kommer bli kul, sen imorn så är det ÄNTLIGEN dags, färga håret kl 15.00 !!! :D ..

Nej nu ska jag ta och vakna till! :)

Puss & Kram


Törnrosa,

Känns som om att jag sovit alldeless för kort inatt!! Dels för att jag sov "Middag" igår, jag kunde verkligen inte sova!!!! Sen så var det ju en baota-fluga, inne på mitt rum som lät som en hel hellikopter när det annars var knäpptyst, jaja så kan det gå.. Vaknade iaf idag och kände glädje... Sprang ut och greppa taget om vårat randiga paraply, och började bege mig upp till postlådan, kampen mot regnet var hårt! (Nej då, men det spöregnar!) När jag väl lyckades få upp locket sååååå.... Hade bara tidningen kommit, alltså måste jag göra om det IGEN om en timme då när de kommer med breven.. Idag MÅSTE mitt kort komma!!!!!!!

Ja annars då? .. Hmm, ska till stan på Onsdag med Julia, och så ska jag klippa & bleka mitt hår, ½år sen jag var där sist *fy skam* . Ska börja vara där en gång i månaden nu, annars blir mitt hår aldrig fint...

Jamen, nu ska jag käka frukost och fixa och trixa lite, kommer väll uppis!!!!

P.S. Jag SKA köpa sing star i veckan! :)



Juppjupp,

Puss & Kram


Wii

Har just spelat lite wii, lite bowling och lite bondgården!! Det är så roligt!!! :-) ..

Men någonting som är mindre roligt är vädret vi har utanför fönstret idag, usch! Att det aldrig kan bli en solig sommar? .. Det är ju hemskt! .. Och så börjar skolan igen om 11 dagar, då kan man väll få lite solsken innan? Eller ska det bli som alla andra år, att solen kommer när skolan börjar och man måste sitta inne och se på solen för att uppfatta den? ..

Ja nu kommer det iaf ett gäng med nya ettor, det kommer bli kul att trakasera dem! ;) .. Nej då, men vi ska ju göra utflyckter med dem den första veckan .. Som vi fick .. Stadsorientering osv osv .. Det var jätte kul tycker jag!! Och jag brukar ALDRIG vara med på gruppuppgifter.. Ujjaujja..

IMORN FÅR JAG MIN LÖN!!!!!! :D:D:D:D:D:D.. *lycklig*

Nej, nu ska jag hitta på nått, nått .. TRÖK VÄDER!


Dessutom, så är det dag 10 på GI-metoden. blä blä blä vad tråkigt det är att inte kunna käka vanlig potatismos osv osv .. Men men, det gör ju nytta såå ..


Puss & Kram


Mumma!!

Sitter och kikar på en vädligt bra engelsk film, vet dock inte vad den heter.. Men men..
Har gjort cupcakes till Tessa som födelsedagspresent, 24st eftersom hon fyller 24 år! .. Hihih..

Nej nu får mammsen komma hem så vi kan åka..

Puss & Kram


GRATTIS SYRRAN!!!



Vad e det för?
Är det en vanlig dag?
Nej, det e ingen vanlig dag,
för de e min storesysters födelsedag,
hurra , hurra , hurra !!


Jajjemen, idag fyller syrran 24år!! :) ..

And i can take it!!!

Dag nr 8 på GI-metoden, ont i magen efter tabletter (och ägg som mamma påstår) .. Men ändå så tycker jag att jag hållt mig otroligt mycket!! .. Visst, idag käkade vi makarooner, men det var ju inte mycket, iaf inte så att 8 dagar har gått åt skogen.. jag har iaf resultat i ögonsikt så jag är nöjd!!!..

Ska snart dra bort till Elin, hon ville låna min "American Dreamz" otroligt bra film, trodde inte det ju, men det var den.. Men först ska jag flytta min data, för det är nått fel på min nätverkskabel så ska kolla om det hjälper genom att flytta till en annan kabel? ..

Ja ni, igår fick jag världens bästa brev hem i brevådan!!! :D .. Jag får min lön på FREDAG!!!! :D .. Jag som trott att den skulle komma i slutet av Augusti eftersom chefen sa det, men nej fick brev om att jag skulle få den!! ^^ .. Dock för lite betalt, mamma skulle ringa dem och kolla ..

Idag har Hilding varit här och busat i princip hela tiden, förlåt mamma för att jag hållt på så mycket med hon.. men hon är ju för söt när hon skrattar!!! .. Fast hon har fått några minus idag.. Tex. när hon spottade mat & mjölk på mig xP.. Men det ä väll sånt man får tåla!!! ..

Nej nu ska jag konka och bära, ni kanske får lite pics från idag på Vilding om jag får det att fungera .. Dessutom, så får vi ju en ny design isf! :) ..

Puss & Kram


50 first dates och filmkväll med min favvo Elin <3

Sittter och kkar på 50FIRSTDATES med Elin! :D..
Saknat den ungen, har inte träffat ho sen 27-28 Juni! Och det är lång tid sen, mihi!!!!!!!!!!

Nej nu ska jag kika vidare på filmen.

puss & kram


Sing Like A Star.

Födelsedags fest hos bror Andreas & Sandra igår kväll då, kom dit vid 6 tiden på kvällen och grillade med massa folk och tjålade, sen sjöng jag & Johanna Sing Star i evigheter, sen vart det jag & Tessa som sjöng.. Sen så sjöng alla, och kl 03.00 när jag & Johan åkte hem så sjöng de fortfarande.. Ujjujj, det var trevligt!! :)..

Nu vet jag iaf vad jag ska köpa för min lön, mer än att fixa håret alltså. *ler*
Sing star is soon in my house! :D..

Och jag har gjort en skitfin design, men det är väll bara det att mitt internet e CP och vill inte riktigt fungera som det ska ... Suck ...

Mamma & Pappa skjutsade precis hem Flisan, sen så ska de till Birbo, så då ska jag sitta här hemma och kika på 50FIRSTDATES , och käka mina igår-gjorda cupcakes, mumma!!! :-D ..

Puss & Kram


SOOOOOMMARLOV!!!!!

Sooo, sommar lov,
finns inge bättre än,
sooo, sommar lov.


Så sant som de e .. Skrivet.. Nu har jag ÄNTLIGEN sommarlov igen!!! .. Gjorde premiär genom att åka till sandra och Andreas men de var inte hemma .. Men åker väll dit senare då!! .. Fy fabian vad skönt de e !!!!! .. Men måste tyvärr vänta tills 27(?) Augusti innan jag får lönen, men men .. Smällar man får ta ..!!

Uscha ja, nu är det hemma hemma hemma som gäller!! :D:D:D ..

Puss & Kram,
Från en färdligjobbad ung dam


RSS 2.0