Ha en bra Valborg!

Medan jag myser vid brasan med familjen får ni skratta åt denna bilden!!


29 Dagar - Mr Hottie!


Stenhuggaren!

Hello! Nu ni är det inte långt kvar, spännande!


29 Dagar - Mr Hottie!


Finaste mysplutten ♥


Tänka sig att den stora klumpen som springer runtrunt hemma varit såhär liten va ♥

Jobbibobb!


Gjort mitt första pass idag som Timvik. på Shell, kan ju säga att som det ser ut nu så kommer jag nog trivas som fisken i vattnet! Helt öm i fötterna, men är inte ett dugg trött.. Mit fina ♥a ligger bredvid mig i soffan och susar sött.. Förstår inte hur han kan sova bättre i soffor än i sängar, knasboll!! .. Nej, antingen se efter om det finns nå att äta, eller äta lite av Miras hopkok som hon blandade så fint av vårt snacks tidigare idag.. Mysbärran!

Ska bli bättre på bloggningen framöver, bara haft massa tokigheter för mig på senaste som ni inte är intresserade utav!

P&K.

29 Dagar - Mr Hottie!


29 Dagar - Mr Hottie!


Någonting jag gör, FÖR ER!



Såhär på morgonen önskar man ibland att man var en kaffedrickande nörd, men så är inte fallet. Kommer nog aldrig växa upp till ett sådant tillstånd att jag dricker kaffe till frukosten eller sätter mig och kopplar av med en kopp kaffe.. Nej, det är ingenting för mig kan jag lova er..

Nu ska NI få någonting roligt nämligen:

Varsågod att fråga mig allt mellan himmel och jord..
Skostorlek, ögonfärg, favoritfilm, favoritmat.. You name it!
Så kom igen nu, massa tokigheter skojsigheter..
Frågestunden avslutas på söndag OM de kommit nå frågor..


Skräckfilms tema!



Kikar massa skräckfilm med hjärtat, dock fick vi ta paus mellan filmerna för att mitt hjärta gick på högvarv.. Förstår inte hur jag kan tycka att skräckfilm är det bästa när jag blir så fasligt rädd att jag skulle kunna dö i princip. Sjukt massa läskigheter hela tiden!!

Nu ska vi kika på Deadline med snyggingen på bilden, sorgligt att hon är död..


Charlie Hunnam



Tänka sig att denna snygging inte bara är med i SoA, utan även Green Street Hooligans. Den ska jag och Rickard kika på nu ikväll.. Myspys!!

Hur är de med er alla för övrigt i detta tråkväder? Jag är sjukt avundsjuk på Sandra och Andreas som i detta nu vandrar runt på Paris gator, vill också vara där...

Utväxt deluxe!

Kanske dags att färga håret ? Typ omgående..


29 Dagar - Mr Hottie!


Maraton på MTV!


Så är det maraton på MTV på min favorit realityserie, så har jag missat hela förmiddagen.. Skandal! Haha nej kanske inte riktigt, men jag tycker verkligen att det är bra, varför vet jag inte.. Men har ju sett alla de 3 första, så kul och se andra avsnitt än de jag redan sett!!

29 Dagar - Mr Hottie!


Detta gör jag JUST NU!



Nu vet ni vart ni har mig.. Så vi får höras efter tolv!! =)

Mindre roligt ju..



Tråkigt nog så krånglade bara den andra designen och jag fick inte pli på den.. Så de fick bli den gamla igen, fast lite omgjord.. Hoppas ni inte blir tokiga på mig, förlåt Sandra också för att jag inte har din design längre..

Nu ni alla goa och glada ska jag fortsätta att fixa med denna och förhoppningsvis så fixar det sig som jag vill när det är klart.. Ha överseende med att det kommer vara lite bökigt..

29 Dagar - Mr Hottie!


29 Dagar - Regler..

Wohoo, efter ett statistikrekord igår så tänker jag nu börja en ny kategori vid namn 29 Dagar.
Får se om de fastnar och jag börjar göra sånna saker jämt, men nu de närmasta 28 dagarna vid klockan 12:00 så kommer jag lägga upp Dagens Hottie, finns ingen ordning utan alla är hot på sitt speciella vis. Hänger ni med!? dock kommer de få sin nummrering så ni vet vilken dag det är.. Men det har ingenting med ordningen på karlarna att göra.. Mahahhaa!

Dock vet jag liksom inte vad alla heter, så ni får kommentera om ni vet.. Så jag vet! Haha!

Nu ska jag göra i ordning dag 1s Mr Hot!

PS: BILDERNA KOMMER FRÅN APPARNA BG Plus OCH WallpaperBox!

Beautiful!

Ibland när man kikar bakgrundsappar kan man hitta såna här söta bilder!!


Designproblem?

Tänkte höra efter om något inte ser ut att vara som det ska med min design för någon? Om det är skulle jag uppskatta om ni skrev en liten kommentar om vad, om möjligheten finns så får ni gärna ta bild på det hela så jag får se det.
Vet att iallafall att för mig så ser självaste inläggssidan inte riktigt ut som den ska göra.. ena bilden nedan visar hur jag menar, sådär ser det ut både i mobilen och datorn.. Den andra bilden visar hur bloggen SKA se ut.. Drygt! Men iallafall så upplys mig så ska jag ta ett snack med Sandra om jag inte kommer på själv vad det är för fel..


Vilken (mindre) härlig dag!

Har haft spräng huvudvärk ända sedan jag vaknade, igår morse! Ruskigt jobbigt, så ska man lyckas laga någon mat när man har en tråkig frys.. Alltså innehållet.

Drygt, ni får beundra mina fina skor istället för att läsa gnäll så återkommer jag om ett tag eller imorgon!


God morgon!

Japp, klockan tolv. Försovit mig/oss ganska så rejält idag, tror de kan ha något att göra med att vi är snoriga båda två.. Inte en aning.. Vad ska allt folk göra idag då? Själv ska jag plugga kring två med Johanna och Sofia, sen vet jag väl inte riktigt vad jag ska göra med dagen..


Hej & hå, traska på!

Vi hurtigbullar skippade bilen och tog en promenix till Sandra och Andreas!
Nej okej, ärlighetens namn så är tankstationen ur funktion så kommer inte längre än vad bena bär mig.
Sitter just nu och ser på Pocahontas 2 med Nanne och Flisan!


Askalas ny fin design!!

Inte var dag jag testar ANDRAS designer, men eftersom en av de bloggare som jag följt allra längst slängde upp en design som man fick låna så länge man inte tog bort att det är hon som gjort grunden. Vilket jag tycker är helt okej, kommer kanske personifiera den med annan header (Har skrivit och frågat hon.) men under tiden så kan ni ju njuta lite av den awesomma designen och klicka er in på Sandras blogg och kika runt..


Klicka på bilden för att komma till Sandras blogg..!

piggepiggepiggelin!?


Så var lilltösen hämtad för veckan.. Vad ska man hitta på nu då!? Bara för att jag inte känner mig lika hängig igen så är jag ändå lika rastlös som innan.. Drygt värre.. Tips på vad man kan hitta på!?

Fnisstime!



En av de bästa gjorda serierna, någonsin..


Sjuklingar är vi allihopa, allihopa, du med..

Känner mig liksom överkörd av tåget idag.. Låg på soffan med en sjuk Freja och kikade på Emil i Lönneberga, var meningen att hon skulle försöka koppla av lite .. Slutade med att jag sov som en liten griis, men vaknade och mådde ännu värre.. Usch!


Så förvänta er inga mirakel från mig idag iallafall.. Ska vara ta det lugna puckar och försöka plugga lite, hur det nu ska gå! Haha..
Nej nu ska jag försöka få Rickard att fixa ihop nå matäta.. Pöss så länge!

Nr 142.

Kommit ännu längre nu. Som vanligt kan jag inte sova.. Pissdrygt!


Haha knaskatterna!!

Gulligt värre! Kan man sovs tightare än vad mysarna gör eller? Nelson ligger PÅ Ozzy och båda snarkar gott ❤



(Fick påbackning av Rickard att jag skrev ungar istället för katter, hahaha!!)


Finaste av de fina..!

Bästa sovställningen är såklart om man får ligga i famnen som en bebis.. Men denna är också en hitt säger Nelson!
Sitta på armen och ligga uppåt så ha huvudet på axeln, då snarkar han nöjt!


Good morning!

Sitter och kikar på Animal Planet och ser på när sjölejon när de fångar pingviner. Aligatorer fångar gnuer, även lejonen gör de. Ganska läskigt men fascinerande ändå.. Haha, vad ska alla ni göra idag då?


120/191

Nu ni börjar det närma sig slutet..!!
Bara 71 ljudbilder kvar på ca 3-5 minuter vardera.. Allt som allt så är de några timmar men ändå.. Har ju ändå lyckats lyssna på 120 ljudfiler så!
Funderar om jag ska lyssna på nästa också.. Får la se! Har ju ändå tagit ett tag för mig att komma hit.. Hur länge vet jag dock inte.. Nej tack och godnatt för mig!!


Law abiding citizen!

Sitter med min snygging och kikar på en annan snygging, mm Kommer han och knackar på någon gång så lovar jag att jag gifter mig med han på stört!


Snart 7 månader..!!

Sitter och kikar på "The real housewives of Beverly Hills" med mina myspojkar, Har diskat och fixat lite med byråerna.. Det går sakta men säkert framåt! Kommer bli suveränt när de blir klart ska jag säga er, känns bara så oändligt långt bort just nu innan man kan kalla det klart.. Drygt!

Kan ju iallafall glatt säga att pojkarna mina blir snart 7månader!


Ännu längre!!

Massa tråkiga bilder nu på senaste, blogginspon ligger ganska lågt, kommer snart igång igen! Lovar..

Kommit ännu längre!


Finaste låten..

Från den finaste filmen..


Sneekpeek!

Här har ni förhandsbilder på mina nya fina skor!! .. Ska ta bild med systemkameran och visa alla mina skor som jag har ifrån Miami (komiskt nog så kommer alla mina cv ifrån Miami!)


Fina dagar..

Har haft massa fina dagar på senaste, pappa fyllde år igår så då firades han.. Trevligt värre säger jag då er!
Tårta och massa familjemys, trevligt trevligt!
Varit med massa fina vänner och klippt en massa hår och fixar i ordning en massa löshår! Inte till mig dock, men fixat trixat och klippt en massa idag iallafall! Bilder kommer när jag har den där tiden att sitta framför datorn för just det syftet..

Det enda negativa de senaste dagarna har varit att det har blöt snöat en massa och mitt humör har inte varit på topp då jag sovit rätt så dåligt..


Ett par steg närmare slutet!

Blir mer och mer intressant. Tyvärr så har jag typ aldrig batteri såhär sent.. Tråkigt värre då jag blivit något utav en nattuggla.. Dock vaknar jag ändå tidigt, före Freja både igår och idag.. Knepigt värre det där!!


Lättroad tönt = jag!

Kan inte somna så ligger och skrattar åt sånt som man känner igen sig i, iallafall se två första bilderna i "serien" , mahahahahaa!


Ren bil!

Tvättade bilen igår och tog ur solskydden. Det blev som en helt ny bil, dock är sen smutsig igen då de spöregnat om vartannat hela dagen så den har blivit lortig när man kört, men se är ju sånt man får räkna med.
Rikard bytte till sommardäcken/fälgarna igår också.. Helt ny bil som sagt var.. Tokigt som bara den! Haha.

Imorgon blir det att sätta i mikroringar i Elins hår, ska ta före och efter bilder så ni får se resultatet!


Det trodde ni väll aaaaaaldrig..


Mina damer och herrar, låt mig få presentera för er.. Nanna Berelius!!

(Dock en massa tråkigt att jag inte hittar datormusen och det fungerar halvkasst med musplattan..)

Oops I did it again!

Herremingud, haha vad länge sedan det var som jag skrev något här!
Ber så hemskt mycket om ursäkt hörni! Det ska de bli ändring på! Mhm!


Kommit ännu längre..!!!!

Ser ni? Jag har ju kommit bamselångt! Nr 71 nu ju! Har börjat läst också då jag bara "har tid" att lyssna på kvällarna då jag håller på att slockna innan jag trycker igång de.. Känner mig oerhört osocial när jag lyssnar, har ju dålig hörsel sedan tidigare men blir helt borta om jag lyssnar på någonting intressant.. Så hellre att jag läser och kan HÖRA om de är någonting som jag behöver vara med i samtalsämnet..
Kanske fixar upp en halvhjärtad beskrivning över min hörselnedsättning imorgon? Har ju trotts allt inte fått allt klart och dokumenterat än..

Nej, tack och godnatt!


Sköldpaddornas ankomst...

Jag har en sak att berätta för er, Rickards pappa har en sköldpadda.. Och helt ärligt så tycker jag att de är så sjukt läskiga!!!! Mördarmaskiner, haha!!
Tur att den är bakom glas, men otäck ändå! Dock lite halvt fascinerande! Knepigt sånt där...


Tråkblogging!

Blir en tråkig dag för bloggen! Ska iväg till Rickards pappa och grilla så de blir uppis ikväll igen, puss så länge!


Sooovmorgon..!!

Tjihoo, jag sov ända tills 08:30 idag, haha! Fast jag vaknade kring 06:00 först men vägrade kliva upp.. Så nu sitter jag och kikar ut genom köksfönstret på snöblandatregn, trist.

Men katterna verkar trivas av å kika ut iallafall, knasbollar!! Sitter och glor på alla fåglar och blir helt uppspelta, tyvärr grabbar men ni kommer aldrig få jaga fåglar eftersom ni är innekatter, puss!



För övrigt så sitter Nelson och enstirrar på en hund just nu.. Så sjukt uppkäftig bakom glaset..

Dagens Madde..



Här har ni en dagens, men fick besök på alla bilder. Någon som är något så sjukt mammig igen, men dock på de bättre viset, inte sådär dryg utan bara mysig!!
På bild nr 3 ser det ut som att Nelson verkligen spänner ut bröstkorgen "Ååh se så ståtlig jag eee!!" ♥ Mysen miin!

För övrigt hoppas jag att filmen jag la upp på missarna inte laggar lika mycket för er som den gör för mig.. Super hackig bild, men man hinner iallafall se det viktigaste, i slutet.. haha!

Mummsigt!!


Hoppas ni är massa sjukt avis!!! För gott är det, kan jag lova!!

Mina två små fina!



Hahahahahahahaha jag tror jag dööör! Kika Ozzy i slutet, kung fu katten!!!
Sötaste stilen någonsin!
Sitter verkligen på arslet och viftar som en tok!!


Nu smäller ni väl av, men..

Nu du Julia blir du väl glad över att jag börjat lyssna på din favoritkille, dock några år för sent.. Men jisses vilken bra låt!! ..



Idiotiska väckarklocka!

Varit vaken ett tag nu, den där inbyggda automatiska väckarklockan väckte mig.. Första sovmorgonsdagen på 9 dagar (då Freja åkt till sin mamma) och jag vaknar automatiskt kring åtta! Illa!

Såg på film igår med T&T, Drag me to hell.. Sjukt Wierd film säger jag bara! Trodde jag skulle spy ca 5 ggr under filmens gång.. Drygt! Tur att jag inte satt och tuggade chips när de värsta hände som en viss Therese gjorde, HAHA!

Ni får en random bild så länge av mig! Pöss


Dagens Madde..



Dagens Madde, dock lite sent då vi varit över i huset bredvid och kikat på kattungar, tjålat massa skit och Rickard och Kicka har druckit en hel del kaffe. Massa trevligt var det iallafall! Oh jag blev kär i ena kattungen, tur att alla redan var tingade annars hade jag tatt med mig ALLA FYRA hem!

Nu inväntar vi Therese & Tias sen blir de film (Tror jag!) så vi får se när ni hör av mig näst.. Puss på er så länge!

Besatta katter!

Ozzy och Nelson blev som besatta när vi började greja med jojon, lyckades få med det på video idag efter tusen miljoners försök!!! Tjiho! Älskade tokkatter!


Gomorgon & löshårsisättnings funderingar!

Godmorgon gott folk, varit vaken ett tag. Sitter och kikar på Tigers Film med lilltösen på 5an, förstår inte att man kan vara såhär sinnessjukt trött.. Uschameja! Blir nog allt till att sova middag efter att hon åker till sin mamma senare idag..


förstår inte varför det blir att se ut som armarna sitter löst då man tar kort uppifrån, haha! Ska visa senare när jag sätter upp löshåret på ett annat vis än det jag brukar göra då jag setat och kikat på lite olika klipp där folk sätter i löshår, definitivt inte på samma vis som mig.. Men vem vet, det kanske blir bättre!?

MEN VAD E DET HÄR!?



Vaknade med världens huvudvärk, kikade ut och fick se DETTA, vad är de för feeel!? Visst okej att jag brukar säga att vintern är den bästa årstiden men de här är bara löjligt.. Varit snöfria så länge och så helt plötsligt massa snö.. Inte okej. Nu sitter vi för övrigt i soffan efter intagen frukost och kikar film och äter påskägg, mmmm!

Är det idag man säger Glad Påsk?


Uppe tidigt idag, Freja väckte mig för snart en timme sedan.. Har borstat rätt kalufsen och varit lekledare ett tag. Alldeles strax dags för frukost, huvudet måste bara vakna också..


Massa bra dag idag!



Allmänt nöjd med både hår och smink idag säger jag er.. Även fast jag bara gjorde mig fin för mig själv så kändes det bra ändå!

Imorgon hämtas 3st hundar hit som vi ska vara hundvakt åt, undrar jag hur det kommer att gå med 1 Freja, 2 katter, 3 hundar.. Kaos är vad som spelas upp för mitt inre. Nej nu blir det ostkrokar och lite film med hjärtat innan jag lär lägga mig då huvudet håller på att trilla av.

Finn 5 Fel!

Tänkte slänga in något snabbt och roligt, får se om ni lyckas se de 5 felen! :) ..


Se mig och missarna för första gången!


Fina pojkarna och knasiga mig! Pratar jag verkligen sådär?
Och NEJ, jag fick inte av videon på slutet som jag ville.. Haha!


Dagens Madde..



Detta väder får mig att vilja fixa en massa, mhm!
Överväger stort att åka till ICA och köpa hårfärg och färga det röda brunt, vad sägs?


Lugna puckar, har ej gett upp!


De har rustat upp lite med servrarna nu på förmiddagen så därför har jag inte kunnat blogga, (Förlåt Emma) men nu verkar det som att det fungerar så nu ska jag väl kunna fixa i ordning en massa inlägg för att gottgöra tomheten imorse!

Behöver råd för mitt hår..

Det där aprilskämtet drog då åt sig massor med besökare, shore thing!
Men nu är ju tyvärr inte fallet som så att jag färgat det mörkt, dock funderar jag STARKT på att färga lite mer såhär:

(Bilden lånad här!)

Tycker personligen att det är rakebajsare snyggt! Fast tänker behålla mitt hår i samma färg som nu, inte bli sådär extemt ljus som Vira på bilden.. 
Så alla ni som kommenterade tidigare, vad säger ni om detta?

Haft så en gång tidigare:

Oj vilka fina kommentarer!



Men hörni vad fina kommentarer jag fått av er, kan dock tyvärr säga att jag skämtade aprillo med er, litet sent aprillskämt dock.. Tror inte jag skulle svarta på mig nu när jag kämpat så hårt för denna färg som jag faktiskt har! :) Vet heller inte riktigt om jag skulle våga .. Tur jag inte fick en såndär "Men gud vad bra, du såg förskräcklig ut i blond!" då hade jag nog smygfärgat håret mörkt ändå, haha!
Men som ni ser så finns ju inte piercingen med på bilden, plus att om ni klickar in i arkivet Foto - Människor så finns denna bilden där, bara det att jag bloggade den för ca 1,5 år sedan.. Så tyvärr alla! Men massa tack för era fina ord! ♥

I've gone back to black!

Tröttnade på att vara blond, så i all sjukhet gick jag ner och köpte hårfärg..
Vad tycker ni om nya hårfärgen? :) .. Massa fint tycker jag!


Visa ord från en vis..


Dagens Madde..


Nu var det länge sedan, dags att skärpa sig måntro?

Softaste stilen i byn!

Nej nu så kryper jag ner bredvid fina Nelson i soffan och bara tar det lugnt! Känns som att jag behöver det.. Kanske kan offra mig och poppa popcorn till mig själv också, får se vad orken i mig säger..



Dock kommer det komma upp lite inlägg då och då.. Ett om redan 6 minuter, massa bus ju! Ni läsare ska inte behöva lida för att jag är sjuk heller.. Eller vad säger du Emma? Hahaa!!

Vart tog energin vägen!?

Somnade kring 22:00 igår kväll, vaknade någon gång under natten av att Rickard kom in i sovrummet och sa att han inte kunde sova.. Somnade om med en gång, väcktes en minut före väckarklockan (Ja jag ställer väckarklocka ut ifall att Freja tar sovmorgon någon gång) av Freja, alltså 07:59.. Klev upp och gjorde frukost åt oss båda, sedan satte hon sig och ritade medans jag bloggade lite och kikade facebook.
Kring 09:15 så klädde vi på oss och gick till affären och handlade hårdbröd, nya fantan (SÅ GOD!) och kattsand sedan tog vi en liten omväg till dagis så vi inte skulle komma för tidigt..
Lämnade hon och gick hem, nu sitter jag på golvet framför soffan och bloggar och har ingen energi alls längre.. Blir nog en film och sova på soffan ett tag verkar det som..


Mina små har blivit så stora!

Kan ni tänka er att Ozzy och Nelson varit såhär små!? För det kan inte jag, känns som om de varit i denna storleken hela livet ju! Haha, snart blir de hela 6 månader mina fina pojkar..

Bilderna är tagna 17 Januari, tolv dagar efter vi fick dem! Mina finaste!

Snyggaste frillan i byn..!!

Diskat - Check!
Tömt kattlåda - Check!
Slängt sopor - Check!
Bäddat om sängen - Check!
Blåst håret - Check!

Hann tillochmed pressa in en plattning av håret, hihi!


Sjukstugan/Lägenheten(?)

Headern är utbytt till ytterligare en tillfällig, dock mer jag, header. Tycks?

Nu är 3 av 3 duschade, 2 av 3 insmorda från topp till tå, 2 av 3 sover..
Rickard duschade först, sedan duschade Freja. Efter det smorde jag in hon och la hon i sängen tillsammans med den spelande björnen, sen hoppade jag in i duschen. Rakebajsare vad svårt det var att hålla balansen när man smorde fötterna samtidigt som man halkade ikring tack vare salvan.. Men nu känns hela min kropp som babyrumpa, tillochmed ansiktet är insmort! Dock struntade jag i hårbotten (Även fast det kanske var den som behövde smörjas MEST AV ALLT!) eftersom håret är ju nytvättat, och det blir liksom skitit av den salvan.. Har ju speciella salvor för hela kroppen tack vare exemen..

Rickard och Freja sover, nu är det bara lite disk, tömma kattlådan, springa med soporna, bädda om sängen och blåsa håret som är kvar på schemat.. Sen blir det nog att sova med ljudboken för jag börjar känna mig lite krass jag också..

Grejjat med Frejas kläder..



Allting är årstidskategoriserat, kanske borde skaffa mig en hobby??
Kan för övrigt även säga att jag dammsugit och moppat golven.
Nu luktar det liljekonvalj här hemma, vårmysigt med andra ord!

Finbesök i soffan!


Skjuter upp den oundvikliga dammsugningen genom att mysa med mina fina i soffan ett tag.. Skulle mer än gärna gå och lägga mig i sängen bredvid Rickard och susa men bättre jag sover ikväll.. Rickard har fripass på sömnen då han vaknade dunder förkyld och feber..
Mitt älskade hjärta!!

Ny lägenhet, nya regler!


Ljudboken..!!

Kommit en bit på Ljudboken!


Helt slut...!


Nyaste grejen!!


Freja har skapat ett nytt strumpmode, mycket snyggt!


Fattafel, fataltfel, fallafel, falafel?

Äldsta vännen Julia var här igår och vi kikade på film, inte träffat henne på jätte länge känns det som!! Så var massa kul att träffa hon, hon hade gått och blivit vegetarian(Ganska länge sen egentligen.) Och jag och Rickard satt och hittade på massa olika namn för Falafel: Fallafel, Fattatfel, Fatalafel, osv.. Haha, tycker fortfarande att det är superkul..Mihi!!  



Iallafall så käkade jag & Rickard nuggets och pommes, men Julia åt falafel, samtidigt som hon stekte dem så pratade hon med sin bror så hon glömde av dem en sväng så de blev svarta bollar istället, haha men hon åt iallafall så de lär väl ha varit gott?

Nej nu ska jag kika färdigt på BeeMovie med lilltösen här.. Söndagsmys på högsta grad!

RSS 2.0