Morgonfrilla / morgonlockar

Älskar mitt hår i nyvaket tillstånd. Ärligt! 


Nej nu ska jag bege mig ner till Tanka och lämna några saker till en arbetskamrat. Sen blir det till att sova igen. Detta kommer ta kol på mig. 

Dove ~ Go fresh!

Trackat sönder instsgram hela dagen så kan fortsätta här, haha! 

Lyckats kära ner mig i en doft från Dove, hittat på duschtvål och deo med doften. Har kommit underfund med att det måste finnas en handtvål med samma doft. Någon som vet? Eller lär jag leta runt på alla butiker när jag väl blivit frisk igen? 
Sjukling.

Ligger i soffan som jag gjort de senaste timmarna. Känns som att någon står och kastar bowlingklot på mig, usch! 
Har iallafall lyckats ätit då min Bästaste bästa Benny(Julia) var här igår och lagade mat åt mig.. Har även legat och fotograferat fåglar utanför fönstret, älskar min kamera som ställer upp även på avstånd, bilderna kommer när jag väl orkat med att lägga in dem i datorn. 

Detta har jag ätit: 

Så galet gott.. 
Nej kika lite på Vänner nu och möjligtvis sova en stund! 
Så himla trött så jag vet inte vart jag skall ta vägen! 

Dumma gåta!

Jäkla Tessa skrev ut en gåta, kändes ju riktigt uppenbart vad svaret skulle vara! Men ack så fel jag hade... Så för tre sågar framöver har jag denna bild som visningsbild på Facebook, var ju tvungen att dra till med något ordentligt!
Träning

Jag kommer att avlida efter dessa 30 dagar! Haha! 
Idag har jag gjort ca 35sek planka och 60st squats. Även fast det var vila på squatsen. Men missade i förrgår, 55st. Bara de att jag såg fel på schemat så gjorde dessutom fem för mycket. Work it! Så jäkla bra jag är! 
Det blir ju bra resultat i slutändan! Tur att man är med ett gäng om detta så man lär ju göra det man ska. Annars så känner man sig som en riktig nolla! 
Senast på instagram..!

Senaste bilderna på instagram, för er som inte finns med där. 
Lite gnäll.

Idag är det en såndär dag som jag hellre sluppit, har galet ont. Smärtan går från mitten av bröstkorgen och runt till mitt mellan skulderbladen. Usch säger jag bara. Spelar ingen roll hur jag än vänder, vrider och bänder på mig. Det släpper inte! Nåja, finns väl inte så mycket man kan göra åt saken? Mer än att ta tjugo djupa och fortsätta dagen. 
Har just nu lunch, sen är det fyra timmars jobb. Efter det tänker jag inta soffläge och inte röra mig ur fläcken på resten av kvällen. Nej nu ska jag ta och äta någonting. Hörs kanske sen? PussFölj min dag..!


Det var ju ett tag sedan jag skrev något här. Haft fullt upp om man säger så. Men kan ju iallafall dela med mig av de senaste på instagram! Idag är det dags för 50års fest för min älskade mamma! Kommer bli så galet roligt! Måste ju bara dock göra en massa måsten innan.. Mindre roligt, haha! Som mitt hår, en evighetshistoria. Ses där? Om inte så ser ni bilder, en annan dag. Följ min dag på instagram! 

RSS 2.0