Hemmafrun.

Ja som rubriken lyder har jag tydligen gått och blivit mer eller mindre hemmafru den senaste tiden. Varit tvungen att ta igen mig efter att ha varit sjuk så himla länge och jobbat på det. Nu börjar det äntligen vända efter sex veckors sjukdom och jag börjar både bli piggare och rösten börjar gå mot det normala igen, låter inte längre som en tonåring i målbrottet. 


Imorse tog jag mig en ordentligt välförtjänt sovmorgon, den första på väldigt länge. Sedan slängde jag upp lite färg på väggarna i barnens sovrum så det är i rullning nu. Passade även på att måla lite kring balkongdörren i sovrummet då den ska bli vit så småningom. Allt tar sin lilla tid. Men så fint det blir när man ser hur rummen växer fram och blir ljusare! Så det är väl de som är "på tapeten" så att säga. Planerar och står i inför min födelsedag då barnens rum ska vara färdigt och gården något åt det hållet också. 

Så har ni fått en liten uppdatering om vad som pågår i mitt liv nuförtiden. 

När allt är underbart.

Hejsan hoppsan. 
Ny dag nya tag, fortfarande sjuk dock. Sedan fem veckor tillbaka. Mindre roligt men det är som det är, ska ringa imorgon igen och höra mig för om hostmedicin. 
Nåja, idag lämnade jag ifrån mig nycklarna till lägenheten. Så nu är den inte min alls längre, sorgligt men som sagt det är så himla bra det här så det är värt det! 


Fick fint blomster arrangemang av mina föräldrar i söndags när de var här på besök. Mina fina föräldrar, min fina familj. Min fina karl och hans fina familj. Vad underbart livet är ändå! 

Här går det undan.

Hejsan hoppsan. 
Så var det dags för en liten uppdatering ingen. Har väl kanske inte sådär jätte mycket att skriva om. Det var barnhelg nu helgen som var. Vi hann med jätte mycket! Sen utöver det så har väl livet bara rullat på. I torsdags hade jag visning på min lägenhet, i fredags tackade han ja. Så jag väntar på samtal från uthyrningsbolaget om att lämna över nycklarna. Det går undan det här! 

Jobbar de tre sista dagarna på denna skolan den här veckan, det är inte utan sorg i hjärtat ska jag säga er. Kommer att sakna dessa barn och alla kollegor som tusan! Ändock varit här sedan november förra året. Men men, det kommer att gå bra. 


Plockade dessa blommor och ställde i en vas innan Johan klippte gräset här i fredags. Kändes dumt att de skulle bli strimlade. Inte sant? 

RSS 2.0