Onsdag

Hade verkligen ingen blogg ork igår, var små grinig och hjälpte mamma i princip hela kvällen med att göra ett sånghäfte till Lördag, det vart så fint så när vi väl var klara! :-) .. Sen så kikade jag på Desperate Housewives (så otroligt glad att det är tillbaka!) sen gick jag och la mig!
Iaf, sitter i skolan och har administration men vi går bara igenom en massa som jag redan kan, så jag lyssnar med ett halft öra! ;-) .. Alltså, jag har i princip glömt vilka bloggar jag kikade på, eftersom de ligger sparade hemma på datan så tänker väll inte jag på vad de heter, *suck*.
Jag har iaf gett upp det där med "egen design" på bloggen, och körde på något lite sommrigare och enklare! Jag är nöjd iaf! :-) ..
Anledningen till att det blev grönt tema var att det är vår, och för att jag inte hittar de bilderna jag hade sist när min blogg var rosa.. Men hänger inte läpp för det! :-D
Ja, som ni kan se så fyller pappsen 50 år idag! :-) .. Mormor hade ju beställt en marängswich av mig, så jag ska åka med syster yster hem när hon har klippt sig vid 2 tiden så jag kommer hem tidigt!  Nej så blev det inte! Jag åker buss hem!!
Ska kopiera ut 100 papper idag, 20 sånghäften varav  varje häfte innehåller 5 sidor! Blä, men det är fina häften iaf! :-)
Jaja, uppdaterar KANSKE ikväll :-P.. Lägger in lite bilder och skojjs kanske :-P ..

Puss och kram

image60


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0