120309

Hejsan hoppsan! Höll på totalt att glömma blogga idag, fasten jag enbart kikat bloggar den senaste stunden! .. Jaa så vad ska jag säga om dagen? Therese skickade ett sms 23:00 igår kväll och skrev att vi hade ett prov på sisådär 35 sidor i religion idag "Jippie" tänkte jag då.. Något som jag inte hört ett dyft om, kul!! Så jag har gått å grubbla över det hela morgonen, sen när man kom till skolan visade det sig att Therese hade fått fel information i sin tur, så det skulle bara vara ett läxförhör på 2 sidor idag, men det blev senaresatt till tisdag eftersom ingen förstod någonting så vi hade genomgång.. Mysko det där! ..
Efter det var det dags för gympa, första gången på länge som jag är med! Det var ju rullstolsbasket, inget man kan banga heller! Kul hade vi iallafall, Katta slog väll sig baklänges mer än vad hon åkte framåt, tog nog i lite för mycket när hon skulle kasta kan jag tro! ..
Sen efter det vart det dags för handels, och jag har lite småpanik där med för vi ska ju välja APU plats, men Julia verkar vara på ett bra ställe så kanske ska kollao m hon gillade det och kanske söka om att få vara där de 2 veckorna senare? .. Skulle inte göra mig någonting!! ..

Ja efter skolan åkte Julia med mig hem iaf, och hon lärde mig lite inställningar med kameran, kul när man lär sig något nytt juh!! .. Och som hon sa, jag e verkligen en ärthjärna, men har man inte tålamodet så är det väll klart att man inte sitter någon längre stund heller! ..

 


nu blir det ju liksom inte kabbsvart när man fotar med M .. Ja nu ska jag leta reda på den rosa lilla digitalkameran och ladda dess batterier, för imorgon är det dags för Stockholmia med skolan!! .. 08:30 till ca 19:00 är vi borta! Ska på viltmarksmässa, någonting som inte låter så kul men ska bli kul att hitta på någonting med HP!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0