Bloggar jag följer slaviskt:

http://tessa84.blogg.se/ min systersblogg, det är tack vare hon som jag faktiskt själv började att blogga. Älskar hennes ungar så otroligt mycket och det är kul att kunna läsa om vad som händer kring dom även när man inte är där.
http://redshavemorefun.blogg.se/ min brors flickvän, de har nyss flyttat till hus så även där är det spännande att se vad som kommer att händra när man kanske inte har riktigt tid till att vara där. Så är ju deras dotter något utav det sötaste som finns!
http://motherhood.blogg.se/ denna tjejen har jag följt i flera års tid, jag älskar hennes humör och hur hon klarar av att stå upp mot alla andra. Hon håller på sina åsikter stenhårt och det är bra! Dessutom är hon otroligt duktig på bloggdesigner!
http://xholycrap.blgospot.com här har vi min bästaste bäste vän sedan 6 års ålder. Hon är otroligt duktig på att fotografera och jag är säker på att hon kommer klara sig gallant i livet! Om jag vore kille så skulle jag gifta mig med hon på studs!
http://myscenario.blogg.se/ en tjej jag hittade på någon communitysite för något år sedan och följde sedan efter henne när hon flyttade sig ut till bloggvärlden, hon har ett underbart perspektiv på livet som jag också önskade att jag hade. Så tar hon så vackra "alldagliga" bilder, det finns liksom en tanke bakom varje bild känns det som.

Det finns fler med dessa är de jag vill lyfta just idag.

Kommentarer
Postat av: nadia

Jag tänker då minsann tipsa om min blogg :) Den är bättre än alla andra bloggar ;)

www.prinsessanadia.se

2010-11-12 @ 13:57:43
URL: http://www.prinsessanadia.se
Postat av: julia

men skruttis då :*

2010-11-12 @ 17:36:27
URL: http://xholycrap.blogspot.com
Postat av: Sjukatanke

Hej! Vi är två stycken, en kille och en tjej, som nyligen startat vår nya sida Sjukatanke.se där vi samlar andras tankar för att fylla vardagen med leenden och glädje.



Dessutom har vi en tävling varje vecka där vi väljer vår favorit, vinnarens pris blir att finnas högst upp på sidan i en hel vecka. Detsamma gäller den som fått flest "Gilla!" under veckan.



Några exempel på tankar:

"Varför kommer alltid pizzor, som är runda, i fyrkantiga kartonger?"



"Vad jobbigt det skulle vara att ha ett så svårt att namn man måste googla för att se hur det stavas. Typ Katrin Zytom...erska? ..ärska? ..ierska?"



"Hur tusan kan tandkrämen vara randig när den trycks ut ur tuben? Jag förstår inte! Jag anser att detta är en mänsklig rättighet att få veta, för jag förutsätter att alla vill veta lika mycket som jag. Kanske världens största I-lands problem att lösa?"



Fler tankar finns på http://sjukatanke.blogg.se/



Vill du skicka in ditt bidrag direkt? Gå in på länken nedan!

http://sjukatanke.blogg.se/bidrag/2010/october/bidrag.html#comment



Ha en skön dag och kom ihåg att tänka fritt, är att tänka klart!



Med vänliga hälsningar

Dennis och Anneli

2010-11-12 @ 19:03:03
URL: http://sjukatanke.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åhh, tack, det värmer!

2010-11-13 @ 13:43:36
URL: http://motherhood.blogg.se/
Postat av: Natalie

Sv: Ja jag jobbar på OKQ8 kundservice :) Jag fick jobbet genom att min mammas kollega sa att dom sökte sommarjobbare där, så jag gjorde så att jag ringde och fick tag på chefen som bad mig att skicka in ett cv och ett personligt brev, vilket jag gjorde. Han ringde upp och ville att jag skulle komma på en intervju. Och därefter flöt allting bara på :)



Att få ett jobb som telefonförsäljare eller att jobba på kundtjänst tror jag personligen är de enklaste jobb man kan få. Dom verkar inte ha jätte stora krav, så jag tycker absolut du ska leta upp kundtjänster eller liknande som du kan tänka dig och sedan utgå därifrån :)

2010-11-13 @ 14:09:20
URL: http://natayas.blogg.se/
Postat av: jenni

fin blogg du har, titta gärna in på min med :)

2010-11-13 @ 19:07:08
URL: http://jennila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0