Produktiva måndag.

Produktiv dag, minst sagt. 
Klev som sagt upp vid sju, körde brudarna till jobbet. Sen hem, la mig igen. Konstaterade att de var lönlöst. Åt frukost och såg färdigt på Gossip säsong fyra. Gick till Mille, gick ut med Mille, gick hem. Åkte tillbaka till Mille. Fixade milersättningen till deklarationen samt skickade in deklarationen, hämtade Julia från jobbet. Hjälpte henne att plugga sen åkte jag hem. 

Så hade jag tvättstugan 17-22, men som vanligt krävdes det bara 17-19:30. Fördelen med att bo själv, blir bara två tvättmaskiner! 




Helt galet att på en vecka har jag använt 21 par strumpor! (Räknar med de som sitter på fötterna.) så allt som allt bytte jag strumpor tre gånger om dagen denna vecka. Försöker sluta men de e fasiken svårt när man har det för vana. 

Nu är jag tillbaka vid Julia igen och hjälper henne att plugga, vilket inte går allt så bra. Men nu kikar vi på en kurs som hon börjar på onsdag så. 

Kommentarer
Postat av: milina.blogg.se

fin header du har!

2014-04-08 @ 16:10:59
URL: http://milina.blogg.se/
Postat av: Sara, Simsdeluxe

Hej madde!

Just de mattorna i nedladdningen finns tyvärr inte längre men du kan ladda ner Fae's andra mattor här: http://faellu.tumblr.com/tagged/s3cc

2014-04-08 @ 18:46:31
URL: http://simsdeluxe.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0