En seg måndag.

Hejsan alla kära, 
Så var det måndag igen. Finns det någon segare dag på veckan? Speciellt med tanke på att det dessutom regnar! Var ute vid mamma och pappa en sväng idag, som måndagar hör till, där lyckades jag snubbla över en hjälm som pappa köpte i helgen på motormässan i Falun. (Eller vad det nu var?) Fruktansvärt ful var den iallafall! Var tvungen att ta Selfies med den! Haha 


Vad som hände med munnen är ett mysterium värt att fundera över! 

Så nu är jag inne på dygn två utan Facebook, eller hur man ska räkna det. Slutade i Lördags, det mest dryga med allt detta är ändock att i princip alla appar i telefonen vill koppla ihop med Facebook. Förstår inte hur det kunnat blivit så stort? Jag har varit med på Facebook sedan 2008, man ser stor skillnad på då och nu. Helt galet!
Har ingen aning om hur länge jag tänker bojkotta Facebook, ingen aning om jag en vacker dag beslutar mig för att ta bort den helt. Hur som så finns jag alltid här, dessutom så kommer jag alltid att finnas i min telefon. Så det är bara att lyfta luren och ringa och berätta om din dag. Allt blir så mycket mer spännande när man inte redan läst det på Facebook! Jag lovar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0