Helloo

Så igår blev de ingen bloggning alls. Då vi hade en slapp dag här hemma, nästan. Vi började dagen med att väcka barnen och åt frukost, de lekte en del och vi tjoade och roade oss tills det var dags att äta lite mat. Klockan halv ett så sa vi hejdå för denna helgen och Johan körde dem till sin morfar. När Johan kom hem så slappade vi mest, andades efter helgen mer eller mindre. Sen drog vi till Ludvika och Smedjebacken då SAABen ÄNTLIGEN är borta. Yay! Så vi dammsög ur den och städade den sen vid sju tiden kom han som skulle ha den samt hans dotter och hämtade den samt lämna bilen vi bytte mot. Efter det så tog vi oss en cykeltur här i byn, testade på gångbanan (cykla inte på den med en kärringcykel!) vilket vi gav upp ganska snabbt. Rumpan är inte alls tacksam för det då de var mestadels sten på gångbanan så man studade som en studsboll med kärringcykeln! 


Sen åt vi kvällsmat och efter de kom Elin och Markus hit så kikade vi på film, The longest ride, så värd! Så bra film! Ni som missat, se den! Love Love Love IT ! 

Här för strax två timmar sedan så sa jag och Johan hejdå för denna vecka, haha nejdå! Men för dom närmaste dagarna då han åkte idag. Kommer hem på onsdag troligtvis, kan hända att han är hemma redan imorgon beroende på hur smidigt allt går. 

Hundarna sover då de blir helt slut efter helgerna med barnen då även hundarna får härja och leka en massa ute med barnen, de älskar det! Just satt telefonen på laddning sedan blir de en tur till på cykeln. Tänkte ta med er på turen och göra en video av det hela. Förhoppningsvis, om jag kan släppa styren utan att cykeln trillar! Haha problematiken med vinda hjul. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0