värme värme värme.

Hej och hå vilket väder det blivit de senaste dagarna. Inatt har det varit olidligt,  knappt sovit något alls och täcket var minsann inte alls min vän. Det allra jobbigaste med sådana nätter är det faktum att jag måste sova med täcke annars så är det nästintill omöjligt att sova. Vilket alltså var oerhört svårt denna natten då det var närmare trettiofem grader i sovrummet. Så att sova med täcke var ju bara att glömma! 

Igår kväll så käkade vi kvällsmat sedan såg vi på Dumma mig 2 tillsammans med barnen då det är barnhelg, sen slängde vi dom i säng och så skruvade vi upp andra gardinstänger i köket samt bytte ut gardinerna. Tidigare var det lakan som var knycklade kring stången. 


Bilden gör sig inte alls rättvis, men det är inte det enklaste att ta kort i motljus med telefon, så det är som det är. Köket blev iallafall ljusare än tidigare när dessa vita gardiner kom upp. Jag är oerhört tacksam då det är ett ganska så mörkt kök, mörkt tak, mörkt golv och beige/mörka skåp och tapeter. Så ni behöver man inte ha lamporna tända dygnet runt längre för att se någonting i köket, me like!

Nej nu ska vi kika färdigt på Hitta Nemo och sedan ska vi svira om till kläder för vi ska iväg och fira hjärtats lillasyster som fyller tjugofem år till veckan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0