Charlie!

Hallå! 
Ny vecka nya tag, upptäckte igår ännu en knöl fast i den andra ljumsken. För er som inte hänger med så har jag åkt på inflammation i lymfkörtlarna efter vattkopporna, så nu har knöl nr 3 dykt upp. Blir trött på de men det är väl jag i ett nötskal, få sjukdomar och följdsjukdomar man aldrig hört om. 

Idag har det inte kommit något uppslag då jag inte haft tid helt enkelt att göra det igår som vanligt, så det blir till att göras och läggas upp imorgon. Haft full rulle hela helgen med barn och julbord och övrigt. Sånt som kan hända! 


Mitt matte hjärta svämmar över nu för tiden, älskade Charlie har flyttat in en dörr. Jag fick ångest förra söndagen att de var så kallt (fast han är en tjockpälsad vinterhund) så han fick flytta in. Det får kanon! Jätte mysig och helt annorlunda mot tidigare försök att flytta in. Bara en olycka men de blev av för mycket glädje vid ett besök. Annars så inget! Min kropp är fri från bitmärken, några blåmärken har han gett mig men han är inte riktigt helt med i de att han är över 60cm i mankhöjd, tror han är en smidig chihuahua eller något åt det hållet! Men min fina är så duktig! Legat och sovit två timmar på soffan idag, rekord då han hittills bara kunnat legat still kring 10 minuter. 

Bästa pojken! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0