VARNING FÖR OBEHAGLIGA BILDER.

VARNING FÖR OBEHAGLIGA BILDER I DETTA INLÄGG. 

Så anledningen till stor frånvaro sedan lördagen är ganska så simpelt, ni kommer förstå mig. 

Somnade om i lördags och vaknade kring åtta, stoppade i barnen frukost och kikade på film. Kring tolv plockade vi in barnen i bilen och åkte till Framtidsmuseet tillsammans med några vänner med barn. Väl där blev jag att må väldigt konstigt, nästan svimfärdig. Tog en frukt och drack lite och försökte att inte tänka på de, men blev allt sämre. Så febern kom alltså tillbaka. 
Barnen fick iallafall leka av sig sedan begav vi oss hem, väl hemma så la jag mig i sängen och kikade på film medan barnen lekte med grannbarnen. Klev inte ur den mer än nödvändigt om vi säger så. På kvällen kom även Niklas med hundarna och sov på soffan då de skulle ordna med älgkött på söndagen.  

På söndagen vaknade jag upp och mådde någorlunda bättre, lite lätt febrig.  Vi åt frukost och allt var frid och fröjd. När jag helt plötsligt såg två röda märken på "gäddhänget" och ett på bröstkorgen, tänkte att de var väl myggbett eller något. Bara tio minuter senare hade jag likadana märken på halsen. Tänkte att de säkert var vårt nya tvättmedel som jag reagerade på så hoppade in i duschen. Där hände de något, det var som en explosion. Helt plötsligt var HELA JAG täckt av röda märken. Så jag blev rädd och grät. Mitt I allt de så hade jag 40 graders feber och började få blåsor även i munnen. Johan och Niklas åkte och hämtade köttet medan barnen var hemma med mig. Sedan tog de med sig barnen och åkte för jag var så himla dålig. De fortsatte att dyka upp här och där och till slut fanns de inget annat att göra än..


.. Att acceptera det faktum att jag fått vattkoppor. De må vara en barnsjukdom men det är definitivt ingen barnlek! De bilder ni ser ovanför är en bråkdel av alla bilder som finns i telefonen, samt en bråkdel av alla koppor. Fotat från de allra första kopporna till några idag. Febern har varit mellan 39-40 varje dag. Kopporna är överallt, då menar jag överallt. Även de mer intima delarna. 

Så igår fick jag medicin utskrivet som börjat verka mot klådan tack och lov, så idag köpte vi kylsprej så jag kanske kan få sova. Har sovit kring 6-8h allt som allt sen i lördags. Det börjar tära. 

Ingen som helst aning om vart de kommer ifrån då ingen på jobbet eller i min närhet har de. Så för er som har barn som inte haft de, SE TILL ATT DE FÅR DET! Att ha de som vuxen är rent ut sagt vidrigt. Och för er som låter barnen vara ute publikat med koppor LÅT BLI DET! Okej om man inte vet för att de ej blivit blåsor än, men ni som tar med barnen till affärer med koppor.. Det finns folk som absolut inte ska bli smittade så som gravida samt folk som är sjuka för övrigt. Lite medmänsklighet och respekt!

Visst ska jag se det som tur att de är överstökat. Men att inte kunna kissa känns inte som tur, att inte kunna luta huvudet mot kudden för alla koppor i hårbotten känns inte som tur, att frysa så man är blå är inte tur, att svettas så kudden blir dyngsur är inte tur, att ha dålig hörsel från start och få en hel drös med koppor i och på örnen är inte tur, de är inte kul

Kommentarer
Postat av: hjjonsson.blogg.se

Nej vad tråkigt..

Svar: Ja inte är de kul inte :/
Madelene Holmström

2015-10-27 @ 22:39:08
URL: http://hjjonsson.blogg.se/
Postat av: linah

oj :/

Svar: Ja inte roligt inte :(
Madelene Holmström

2015-10-29 @ 20:43:20
URL: http://nouw.com/linaheve
Postat av: JoJo

men oj vad tråkigt! krya på dig!

Svar: Ja allt annat än roligt har det varit :) men nu börjar de ordna upp sig!
Madelene Holmström

2015-10-31 @ 11:25:54
URL: http://nouw.com/rockdoll

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0