Utmaning!

Hejsan mina kära vänner!
Nu har det gått ett tag igen, om jag ska vara helt ärlig så har jag glömt bort bloggen totalt. Hela förra veckan låg jag sjuk och denna har bara rusat förbi.

Satte mig ner igår och försökte komma på något som skulle kunna göra att jag bloggar oftare, då hittade jag på en utmaning. Den hade en massa olika val så som att rita något varje dag i en månad, fotografera någonting varje dag i en månad, bära ett klädesplagg ut och in varje dag i en månad och så vidare. Jag tyckte det lät som en rolig idé så jag kombinerar två punkter. Jag kommer att bära ett klädesplagg ut och in varje dag i en månad, samt fotografera detta och lägga upp här på bloggen. Jag vet dock inte om det kommer bli varje dag men jag ska försöka!

Så idag blev det en strumpa, min tanke är att det inte får vara samma plagg två dagar i rad. Alltså får jag inte vända ut och in på en strumpa imorgon, men i övermorgon får jag. Bara för att göra det lite mer utmanande annars blir de ju bara strumporna!

Något som även hänt här under senaste tiden är att jag köpt en massa skor, en vinterjacka och världens finaste väska! Väskan och jackan visar jag i ett annat inlägg. Lika så de "ordentliga" skorna, men springskorna kan jag visa nu!

Köpte mig två par på skohuset(?) för 400kr sammanlagt, helt okej om ni frågar mig! De svarta har jag utomhus, jättesköna! Övervägde på ett par likadana som jag hade innan (igen!) men så såg jag dessa och tänkte att de e dags och testa något nytt. Ångrar mig inte! Har använt dom i fyra dagar nu och inte ett enda skavsår eller något, då gick jag flera kilometer igår i dom dessutom! De rosa är mina inneskor på jobbet, de kommer väl komma ut en vacker dag de också, men de kändes som att de svarta syns inte lika tydligt att de blir smutsiga som om de rosa skulle göra!

Nej nu ska jag ta och början dagen, hoppas jag har någon läsare kvar, jag ska skärpa mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0